La 22.3.2014 Otteluseurantaketju, Mestis 7. puolivälierä Sport - Jukurit

  • 25 861
  • 157
Tila
Viestiketju on suljettu.

Shane Falco

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo, Sunnydale Razorbacks, Washington Sentinels
Urheilun voitto, kabinetin tappio. Toivottavasti lehdet repivät huomenna kunnon otsikot. Tervemenoa liigaan mestisvitonen vai miten se nyt sitten lasketaankin...
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ihan oikeassahan monieur on. Sport huonontui siitä hetkestä lähtien, kun liigapaikka alkoi varmistua ja ilmeisesti sitten pelaajia ei enää tarpeeksi kiinnostanut tai sitten alkoivat pelaamaan itselleen. Sportin materiaali oli kuitenkin sarjan paras ja se johti sarjaa selvästi ennen kabinettisotkuja.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Siis joukkue, joka putoaa puolivälierissä nousee liigan. Näin vain Suomessa.
On tuo mestis sitten kiva sarja.

Ehkä kuitenkin liigan syy ja silleen?
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Sporttihan seuraa vaan Jokereiden esimerkkiä. Jokerit "isoihin ympyröihin" KHL:ään ja pihalle sääleissä, ja Sport ensi kaudeksi Liigaan ja pihalle puolivälierissä.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Käsittämätönta paskaa tälläiset kabinettipäätökset.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tuleekohan se Pajuluoma tonne pressiin, vai lähtikö se jo liigaan?
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Älä nyt jumalauta edes aloita. Näin vietiin LIIGA sporttia kölin alta, että heilahti. Sportin piti marssia Jukureiden yli ylivoimaisella materiaalilla tuosta vaan. On varmaan mahtavaa nousta liigaan tuollasein räpelyksen jälkeen. Hävetkää saatana!!!!
Ei kuule kukaan muistele näitä pelejä ensi syksynä. Eri sarja, eri maailma.
 

kende

Jäsen
Suosikkijoukkue
sport
Mua ei haittaa kanssa yhtään muutakun sportin gassan puolest. OLLAAN LIIGAZA. Nyt oottamaan ma. jämsän kesäkalasaaliita....iso potti jukureilla livevedossa kertoimella 4 ja helsingin yöhön juhlii kesälomia. Tsemppiä silti jukureille jatkoon. Mulle on ns. ihan sama, mutta kenties kookoo ja jukurit 1. ehdokkaina ja sit tutou.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ja kabinettipäätöksestä jeesusteleville: Oli siellä kolme muutakin seuraa auditoinnissa mukana, jotka olisivat tarttuneet mahdollisuuteen nousta. Vai huvikseenko ne siellä mukana olivat? Pulinat pois, ja pelatkaa Mestistä.

Toisaalta kaikki muut auditoinnissa olevat joukkueet jatkavat vielä pelejään välierissä. Onnea kuitenkin Sportille liigaan. Eihän tämä Sportin vika ole, että Suomessa nousut järjestetään nykyään näin häpeälliselle tavalla.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Sport täyttää nyt Liigassa Jokereiden jättämän vihaamisen tyhjiön

Sillä erolla toki, että Sport on ansainnut kaiken vihan. Heidän onneksi suhmurit tajusivat sulkea koko paskan. Tämän olisi kruunannut ensi kevään maitojuna.
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kovat oli urheilulliset perusteet, kahteen vuoteen ei edes välierissä... No ei niitä ensi vuonna enää kukaan muista
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Karmea peli Sportilta, kesälomat ja Liiga kutsuu...

Jos ei nappaa niin, ei nappaa... Onhan tässä mietoja farssin elkeitä ilmassa, mutta eihän se Spåran vika ole, jos Liiga on tietyllä tavalla asiansa hoitanut. Samoissa näennäisarpajaisissa oltiin myös mukana. Toki jotenkin hassua, jos kahdella edellisellä kaudella jo ennen välieriä pudonnut jengi nousee kabinetin kautta, varsinkin kun esimerkiksi paljon mainostettu, ja jonkinlaiseksi pääsyyksikin nostettu, yritysmyyntipuoli ei ollut edes Mestiksessä selkeää ykköstasoa, mutta näillä mennään. Katkeraa (muka)nillitytähän tuo (<-) aikaisempi oli ja kovasti onnea kirkkaampiin saleihin vaasalaisille. Ikävä jää ja ehkä joskus samoissa sarjoissa pelaillaan. Menestystä liigassa ja pistäkää tänään tori täyteen... ;)
 
Suosikkijoukkue
Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
Ei toi Jukureiden vierasfanihomma oikein vakuuta. Oliko siellä jopa 4 fania reissussa? :D

Mikkelissä oli torstaina kuusi Sportfania eli onhan tuo prosentuaalisesti paljon enemmän. Kaksi kuudesta oli kyllä alakouluikäisiä poikia. :D

No, vakavasti ottaen onnea ja menestystä liigaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös