Tila
Viestiketju on suljettu.

Baloun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
Eihän Venäjästä ollut edes vastusta.
 
IIHF Power Ranking 17.5 - 16. Kazakhstan: “Love in an elevator/Livin’ it up when I’m goin’ down”

Shardik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Avs, Mestis
Aivan mahtava esitys leijonilta! Ihanaa myös pilata Venäjän kisat ja hiljentää Moskova.
 
Tekijä ei vieläkään kirjaimellisesti mainitse Rylleä hevoseksi. Torjumme kuitenkin liian mielikuvituksellisena vääristelevän olettamuksen, että häntä olisi korpitiellä vetänyt kesy strutsi.

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Flyers, Chelsea
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
- Premium grain -

Paulig

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ysit, JoKa
Annetaan tuomareille iso käsi. Ei ratkaissu peliä.
 
Elämää ei pidä ottaa kuolemanvakavasti, eikä kuolema ole haudanvakava juttu.

Jinsui

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Aika rutiinivoitto, eipä tarvinnut hirvittävästi edes venyä. Ei edes Koskisen koska on niin pitkä. Olipas muuten huikea peli Koskiselta, eipä ole tätä tasoa häneltä nähty maajoukkueessa aikaisemmin.

Edit. Tuomareille ei todellakaan puhtaita papereita, vaikkei onneksi ihan minskimeininkiä ollut tänään.
 
HPK on enemmän tehnyt ylälyöntejä!! - Pauliina @ otteluseurantaketju

joceri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Saros sitten maaliin ja Pulkkinen Ahon tilalle yv:lle, niin tästä voisi jotakin tullakin.
 
"Pelaajamme olivat ottelun jälkeen täysin raivoissaan. Aiomme valittaa tuomiosta. Joukkuekin oli todella pettynyt noin lievään rangaistukseen." -Kimmo Kapanen

fewe0

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Senators
Kiitos Leijonat, täällä ei olla jännitetty näin kovaa sitten kevään 2015 liigafinaaleiden!
 
"Kotona sitten mietin, että mitäpä muuta se minäkään tekisin. Ajaisin hevosta ja heittelisin kiviä kaupungilla" JMA #50

Frostbite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
Putin jakanut ilmaiset lippikset katsomoon: Russia is my life.
 
" I only shoot and score then you score then will come "

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Voisi Suomi alkaa jo pelata.
 
”Niin paljon kuin internetiä halveksinkin, mun on myönnettävä, että internet pelastaa meidät uudelta vapaussodalta. Kuka viitsisi lähteä kaupungille osoittamaan mieltään tai edes kirjoittaa jotain vakavasti odotettavaa, kun voi sen saman työajan ja vapaa-ajan viettää vaikka pornografisilla sivustoilla? "
(Teemu Keskisarja)

Pika1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Sellanen fiilis, että Venäjä olisi maalin tehnyt ilman Teleginin loukkaantumista. Suomi oli todella pienenä ja Venäjällä hyvä pyöritys alkamassa. Vielä maskimies mukaan kentälle.

Pari kisapäivää sitten oli loistavaa huumoria täällä paskapuluineen yms. Tänään on vaan vituttanut tämä puusilmäily ja jopa toisten haukkuminen täällä.
Voi juku. Hakamussuttelu voiton hetkellä voi tosiaan harmittaa. Laita internet äkkiä kiinni, sulje puhelin ja mene peiton alle. Tulee hyvämpi miäli.
 
"Mä imin jos sillon hunajaa, kun sulla oli vielä tutti suussa:D" -Vanha Len
Aina yhtä makeaa, kun slobot ovat katsomossa alahuulet pitkällä ja kyynel silmässä.
 
"The ontological fallacy of expecting a light at the end of the tunnel, well, that's what the preacher sells, same as a shrink. See, the preacher, he encourages your capacity for illusion. Then he tells you it's a fucking virtue. Always a buck to be had doing that, and it's such a desperate sense of entitlement, isn't it?" - Rust Cohle
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.