La 21.4.2018 Otteluseuranta (Liiga)

  • 63 582
  • 756

Ralph

Jäsen
Voi veljet mitä vinkumista Peltolasta, kun aiemmin vihelletty ihan järjenvastainen väkivaltaisuus Rantakarille, jonka ainakin omaan silmään Sailio aloitti, saatan olla väärässä
Mitä väliä kuka aloittaa, jos toinen lyö naamaan?

Kertoo vaan miten hyvin Sailio lämmittelee Tapparan junnuja.
 

Erätauko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ensimmäistä kertaa tänä keväänä peliä seuratessani suoraa livekuvasta nousi meikäläisellä tunteet pintaan ja sanoin "vittu mikä filmi". Hidastukset sitten vahvisti tämän. Ihme, että tuomarit meni noin säälittävän läpinäkyvään.

Ja tänä keväänä ensimmäistä kertaa taidan huutaa täällä otteluketjussakin filmaamisesta.

Sama juttu. Vihellyksiä nyt menee välillä oikein, välillä mönkään, mutta nämä ottaa päähän. Kunhan nyt ei tulisi maalia tämän jäähyn aikana. Jos Tappara on parempi tänään niin sitten on, mutta peli ei saisi ratketa tuollaiseen pelleilyyn.
 

Old referee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, tuomarit
Rauhoitutaanpa jo. Rantakarilta typerä nyrkin isku ja Lasulta vähän huolimatonta pelaamista. Annettiin tuomarille mahdollisuus viheltää.
 
Mielestäni oli ihan Kärppien erä. Jatkettiin siitä mihin torstaina jäätiin. Tappara pyörii kulmissa, muttei millään tunnu pääsevän sota-alueelle. Erän lopun Haapalan paikka taisi olla ainoa varteenotettava maalipaikka Tapparalle. Kärpillä oli useampia huippupaikkoja väkevistä vastahyökkäyksistä, joita ei tällä kertaa pystytty hyödyntämään.

Ihan hyvä on tästä lähteä toiseen erään. Kärppien ei edelleenkään tarvi muuttaa mitään ja Tapparan täytyy parantaa rutkasti, mikäli mielii voitosta taistella.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Ei vittu näytti tuota kun Rautakorpi piirtää kuviota fläpille, näytti että keskusta ihan tukkoon ja sitten näytti vielä käsillään sitä miten koukitaan :D perusmeininkiä Tapparan kopissa.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, LA Kings, Raiders, Concordia Stingers
Jukka veti kopissa sellaisella paatoksella taulun edessa etta joko se on suuttunut jostain tai koittaa vetaa kania hatusta
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Johan tässä olikin kuusi lukukelpoista otteluketjua alla...

Mutta kokonaisuutena tämän ottelusarjan paras erä Tapparalta.

Eiköhän näillä asioilla ole selvä yhteys. Muistui taas mieleen, miksi suurin osa ignore-listan nimimerkeistä on Kärppien kannattajia.

Kiekonhallinnan puolesta hyvä erä Tapparalta, mutta vaikea on murtautua maalipaikoille. Kärpät sumputtaa keskustan niin hyvin. Ei auta kuin liikkua edelleen hyvin, mutta kiekon pitää liikkua vieläkin paremmin. Nyt meni vähän kuskailuksi laitoja pitkin.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ei jumalauta mitä settiä. Mielestäsi Peltola ei muka filmaa? :D
Kaatuminen johtui siitä, että Lasun jalka oli Peltolan jalan takana ja Peltola liikutti jalkaa taaksepäin -> kaatumunen hanurille. Peltola suojasi kädellään ja Lasu otti käden syliin. Roikkumista molemmin puolin, mutta kaatuminen tapahtui jalkakontaktista
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Muistui taas mieleen, miksi suurin osa ignore-listan nimimerkeistä on Kärppien kannattajia.
Koska ne on eri mieltä? Nyyh nyyh.

Kahvaran palstalle vaan tapputelemaan toisia selkään niin ei tule paha mieli :)
 

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
Suosikkiseurasta riippumatta konsensus on, että Rantakarin oikeasta koukusta jäähy oli ansaittu. Paitsi Tapparalaisten.

Suosikkiseurasta riippumatta konsensus on, että Peltola kalasti jäähyn Lasulle ja jäähy ei ollut ansaittu. Paitsi Tapparalaisten.
 

Jesus Shaves

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dorados de Sinaloa
Kommentteja lukiessa pelissä ei ole oikeastaan tapahtunut mitään muuta kuin tuomarivirheitä, räikeitä tuomavirheitä ja kotijoukkueen suosimista etc. Missäköhän se peli mahtaa olla?
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyvä av, huono YV.

HIFK kaatui osaltaan luokattomaan ylivoimaan, Tapparalla samat merkit ilmassa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös