La 21.3.2015 KalPa-Lukko (2. puolivälierä)

  • 9 663
  • 55

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
Tänään mennään taas. Saa nähdä onko Virta keksinyt yön aikana uusia temppuja millä KalPa pääsisi Lukon keskialueen trapin läpi sekä siitä vielä maalipaikoille.

Vahva luotto on Lukkoon tällä hetkellä ja tänään onkin KalPalla lähes pakkovoiton paikka. Luulenpa, että jos eilen oli paineet Lukolla, on ne tänään vuorostaan KalPalla ja vielä hiukan isompana. Tänään takkiin, niin siinä on itseluottamus kovilla.

Pakollinen tulosveikkaus tähän. KalPa-Lukko 1-3.
 

Zalmonella

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman lukko
Luulen, että tänään Kalpakin tulee pääsemään paremmin paikoille kuin eilen. Avausmaali näyttelee kyllä erittäin isoa jälleen kerran vaikka Kalpa luovuttkin eilen toisen maalin jälkeen niin en usko, että tätä tapahtuu tänään.

Veikkaan silti Lukkoa tästäkin ottelusta.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Tänään tullaan näkemään kiukkuisesti pörräävä KalPa, joka isolla kotikentällään pelaa kiekkokontrollia parhaimmillaan. Lukon lääkkeet sen vesittämiseksi ovat samat ja eilen se ainakin toimi kuin se kuuluisa junan vessa.

Virta vaatii röyhkeyttä maalinedustalle ja taistelua kulmaväännöissä ja irtikiekoissa. Mutta ei auta. Veikkaukseni 1-2 Lukolle.
 

Kilvenkantaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
KalPa tänään:

Keränen - Rissanen - Voutilainen
Vittasmäki - Lyytinen

Mutanen - Birner - Kubalik
Riikola - Jokela

Tammela - Ruohomaa - Kapanen
Halonen - Koivisto

Kolehmainen - Kinnunen - Hyvärinen

13. hyökkääjä: Jyri Junnila

Chiodo
(Perhonen)

Ilomäki poissa, mutta Rissanen palaa.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Tänään on ns. pakkovoitto. En nimittäin usko, että KalPa pystyy kahta kertaa Raumalla voittamaan. Onneksi Rissanen on palannut. RD vei pienessä kaukalossa PVtä kuin litran mittaa, mutta nyt ollaan lentokentällä.

Olen menossa tänään elämäni ensimmäiseen Poff-peliin joten toivottavasti peli on mieleenpainuva.

Tänään homma tasoihin. Kotijoukkueelle 2-1,
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lukko oli eilen suvereeni, mutta vieraissa voi olla hankalampaa. En usko mihinkään murskavoittoon, vaan tänään mennään vähämaalisissa merkeissä ja mahdollisesti myös jatkoille. Lukon neloskenttä otti aikamoista koulukiusaajan roolia eilen, joten uskoisin Virran reagoineen tähän. Todennäköisesti KalPa pyrkii tänään vahvistamaan fyysistä presenssiään, koska eilisessä matsissa Lukko vei maalin edustoja 6-0. Paljon ratkaistaan myös erikoistilanteissa.

Lukolla on Zalmonellan tietotoimiston mukaan paska maalivahti, mutta toivottavasti tänäänkin voitetaan siitä huolimatta.
 

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
KalPa tulee arvatenkin kovalla vauhdilla ja sykkeellä ottelun alussa, sillä hyvä liike on sen ase Lukon tiivistä puolustusta vastaan. 1-0 ensimmäiseen 10 minuuttiin, niin kotijoukkue voi saada hyvän hengen päälle. On varmasti Lukon etu, jos mennään pitkään tasatilanteessa. Tämä edellyttää kurinalaista pelaamista ja pysymistä poissa jäähyaitiosta.
 

Reznik

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Rissanen palaa ja josko samalla vaikkapa Voutilaiseltakin voisi odottaa tehoja? Keräseltä niitä sentään voi odotella jo ihan viime aikaisten esitystenkin perusteella. Kakkoskentälle en suuria odotuksia lastaa, kun Kubalikin tehoilut tiedetään ja eipä tuo Pirnerikään varsinaisesti missään keväisessä liidossa ole ollut.

Avausmaalilla varmasti saataisiin vettä lauteille. Lukko jos sen tekee niin sitten mitataan taas sitä henkistä kanttia. Veikataanpa linjan mukaisesti kotiinpäin että KalPa yllättää taas kerran kaikki (ml. omat) ja maksaa tänään potut pottuina 3-0 kotivoitolla. Rissaselle 0+2.
 

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Avausmaalilla varmasti saataisiin vettä lauteille. Lukko jos sen tekee niin sitten mitataan taas sitä henkistä kanttia.

Aivan varmasti, sillä Raumalta on tulossa iso porukka kannustamaan ja jos Lukko onnistuu avausmaalin teossa, niin Raumam Boja tekevät helposti Niiralan montussa Lukolle kotiedun.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Vaikka Lukko vasta 1-0 johtaakin sarjaa, niin minun mielestäni KalPalla on tänään jo pakkovoiton paikka. On nimittäin ihan eri asia lähteä tiistaina hakemaan Äijänsuolta tarvittavaa vierasvoittoa 1-1-tilanteessa kuin Lukon johtaessa sarjaa 2-0.

Eilinen on syytä unohtaa ja keskittyä tämän illan peliin. Tulee varmaan jonkin verran erilainen peli kuin eilen oli. Antaa poikain pelata ja katotaan riittääkö 60 minuuttia tänään ja ihmetellään sitten illemmalla enemmän. Luotto Lukkoon on tietysti tässä vaiheessa kova, kuten pitääkin.

Lukko tänään:

Zapolski (Setänen)

I: Mikkola-Kousa; Vahalahti-Gagnon-Nurmi
II: Niskala-Tikkanen; Koivisto-Koski-Lahti
III: Forsberg-Je.Virtanen; Vauhkonen-Jo.Virtanen-Piitulainen
IV: Sipiläinen-Riska-Nieminen (13. hyökkääjä Komulainen)

Tuomarit: Jussi Leppänen-Jari Pekka Pajula (Timo Heinonen-Masi Puolakka)
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ihan "huikea" analyysi sillä olet lukenut nyt jostain näin vaikken ole minnekkään näin kirjoittanut.

No, vanhempana osaat sitten...
Joo, voi olla, että eläkkeellä on sitten enemmän silmää näille asioille. Olen kyllä seurannut tarkalla silmällä Zapolskin ketjua, johon on teikäläisen analyyseja sadellut. Vähemmän kuitenkin ihan viime aikoina.

Iso matsi tulossa. Onneksi meillä on luotettava kassari maalilla.
 

Larsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mitä vittua, voiko homma mennä näin, että selostajana toimii touhutippa Ritari ja asiantuntijana Sami Kapanen. Huikeata jos näin on.
Ritari muutenkin on tehnyt ison mahalaskun divaripeleistä, liigassa liion isosti ollaan ytimessä tms. Vittu.
 

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Parhaillaan haiskahtaa vahvasti siltä, että Lukko menee tästä välieriin 4-0. Tällä hetkellä jännittää ainoastaan se, saako KalPa tehtyä ottelusarjassa yhtäkään maalia. Jos mukaan lasketaan kaksi viimeisintä runkosarjan kohtaamista, niin KalPa on onnistunut viimeisessä 4 joukkueiden välisessä ottelussa (yht. 245 minuutin aikana) tekemään vain yhden maalin ja sekin Kosken hölmön jäähyn ja Sipiläisen mokan ansiosta.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Toisena iltana peräkkäin Lukko haki 3-0 voiton. Otteluseurantaketjussa tästä jo keskusteltiinkin mutta tulkoon nyt tähänkin, että minun mielestäni KalPa pelasi tänään ensimmäisen ja toisen erän paremmin kuin eilen Äijänsuolla. Se ei riittänyt tänäänkään, ja kolmannessa erässähän Lukko oli suvereeni. No, kuten eilenkin niin olihan KalPalla kolmannessa erässä yksi tolppalaukaus ja kerran kiekko pomppi Zapolskin takana viivalla.

Lukko onnistui koko rintamalla. Mainitaan nyt kuitenkin 120 minuutin nollaputkessa oleva Ryan Zapolski sekä kolmannen play off-maalinsa tehnyt Olavi Vauhkonen. Niinikään maininnan ansaitsee vain ensimmäisen erän pelannut Ville Nieminen joka alusti Filip Riskan 52 sekunnin pelin jälkeen tekemän avaus- ja voittomaalin.

Eipä siinä mitään. Sarja on vasta 2-0 Lukolle ja tiistaina jatketaan Äijänsuolla. Ei leijuta vaan jalat tiukasti maassa niin hyvä siitä tulee.

Mainittakoon vielä lisäksi illan todellinen erikoisuus: reilut kaksi minuuttia ennen pelin loppua Lukko sai väärästä vaihdosta jäähyn ja se oli Lukolle toinen tällä kaudella. Ensimmäinen ja edellinen tuli lokakuussa kotitappioon päättyneessä Pelicans-pelissä.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Samaa kaavaa mentiin tanaankin. Ei tuosta KalPan touhusta tule yhtaan mitaan. Vaikuttavat haluttomilta menemaan sinne missa tapahtuu, ja joka kerta haviavat kaksinkamppailut sektorissa.

Ei tasta ole edes paljon kommentoitavaa, ei vaikuta silta etta KalPalla olisi mitaan aseita sarjassa.
 

Madfexx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Sama tarina jatkui tänäänkin ja Lukko vei ansaitusti toisen kiinnityksen tähän ottelusarjaan. KalPa pääsi tänäänkin näennäisesti hallitsemaan kiekkoa, mutta Lukko piti vastustajan tehokkaasti pois tekopaikoilta ja lähinnä kulmissa pyörimässä. Vastaavasti tasokas viimeistely omissa paikoissa ja homma oli paketissa. Kaksi 3-0 voittoa ja Zapolle toinen nollapeli. Hienoa!
 

lebak

Jäsen
KalPa oli tänään parempi kuin eilen, mutta se ei tulosta tällä kertaa muuttanut.
,Melko kliinistä Lukon kannalta eikä nämä pelit ole katsojan kannalta mitään parhaita matseja, mutta eiköhän kaikki tiedostaneet lähtökohdat sarjalle.

KalPan puolelta positiivisesti nousi esiin taas nuoriso. Kapanen, Tammela & co.jotka ainakin yrittivät.
Ottelun 1. erässä Tammelan hyvän haaston jälkeen hän huitaisi vielä kiekon sulkenutta Zapolskia käsille ja kun Lukon pelaajat tulivat muistuttamaan asiasta niin olin näkevinäni TV-kuvan kautta, että hän olisi sylkäissyt Koskea päin. Voi olla, että näin väärin ja sylkäisyt menivät jonnekin muualle, mutta JOS näin kävi niin hurjasti noussut arvostus joutui uuteen arviontiin 17v peluria kohtaan. Hyvän ottelun pelasi kuitenkin taas.

Lukolta posiitivisia otteita esitti mm. Forsberg, Gagnon, Lahti sekä monet muut.
Kohti ensi viikkoa ja tulevia pelejä!
 

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ottelun 1. erässä Tammelan hyvän haaston jälkeen hän huitaisi vielä kiekon sulkenutta Zapolskia käsille ja kun Lukon pelaajat tulivat muistuttamaan asiasta niin olin näkevinäni TV-kuvan kautta, että hän olisi sylkäissyt Koskea päin.

Katsoin samaa, mutta todennäköisesti näin ei ollut, meinaan tuosta tulisi herkästi kymppi, jopa 20 min käytösrangaistus.
 

Madfexx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ottelun 1. erässä Tammelan hyvän haaston jälkeen hän huitaisi vielä kiekon sulkenutta Zapolskia käsille ja kun Lukon pelaajat tulivat muistuttamaan asiasta niin olin näkevinäni TV-kuvan kautta, että hän olisi sylkäissyt Koskea päin. Voi olla, että näin väärin ja sylkäisyt menivät jonnekin muualle, mutta JOS näin kävi niin hurjasti noussut arvostus joutui uuteen arviontiin 17v peluria kohtaan.
Itsekin kiinnitin huomiota ihan samaan tuohon sylkäisyyn liittyen. Koski vielä pyyhkäisi naamansa heti sen jälkeen.
 

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
Jos jotain tuollaista on tapahtunut, niin varmasti Lukko lähettää raporttia liigan kurinpitoon. Se olis Tammelan kevät ja alkusyksyn pelit sitten siinä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös