La 21.2.2009 Pelicans-JYP

  • 8 469
  • 48

Paha_Kurki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Laitetaas ketju auki. Mielenkiintoinen peli tulossa, tärkeät pisteet jaossa. Molemmat tarvitsevat pisteitä joko varmistaakseen nykyistä sarjasijoitusta tai kohentaakseen omaansa.

Pelicans lähtee kotonaan mielestäni hienoisena ennakkosuosikkina peliin. Tähän syynä se, että JYP pelasi eilen Raumalla ja jatkaa "vieraskiertuettaan". Ilta näyttää miten paljon paukkuja jäi eiliseltä? Pelicans pääsee otteluun "levänneenä".

Radio Jyväskylän mukaan joukkue matkasi Raumalta Tampereelle missä yöpyi, ja jatkaa matkaansa aamulla Lahteen. Mielenkiintoinen järjestely, sillä matka Raumalta Lahteen on noin 100KM pidempi kuin Tampereelle. Eikö samantien olisi kannattanut matkata suoraan Lahteen? Luulempa että tietävät mitä tekevät. :)

Pelicans on kerännyt pisteitä viimeisestä kolmesta pelistä. Jokerit kaatui näytöstyyliin ja Lukon kaatoon riitti yksi tehokas erä ja hyvä puolustuspeli. Tapparaa vastaan oli tiukempaa, mutta siitäkin kaksi pistettä lähti mukaan joten Pelicansin peli on aika hyvin kasassa tällä hetkellä.

Mielenkiintoista seurata ottelussa.

-JYPin maalivahtivalinta. Kumpi pelaa?

-JYPin tehot ykköskentän takana. Tuleeko tehopisteitä muille hyökkääjille?

-Jakub Sindel. Viime lauantaina paikat 4-5 maaliin. 3 tuli, monta tänään?

-Henri Heinon kenttä. Eilen Koposen johtama "neloskenttä" pimensi Immosen kentän ja ratkaisi osaltaan ottelun Lukolle. Tekeekö Heinon kenttä samoin ja iskee vielä parit maalit päälle?

Muuta: Isku Areenalla pelataan klo 12.45 alkaen A-nuorten SM-Liigan ottelu Pelicans-JYP.
 

prnd

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Toronto Maple Leafs
JYPillä olisi pienen ryhtiliikkeen paikka. Pelicans tosin on yleensä ollut paha vastus JYPille etenkin kotonaan.

-JYPin kokoonpano. Jatketaanko samalla, palataanko vanhaan vai uusi ketjulotto?
-Erikoistilanteet. Molemmat joukkueet viimepeleissä tehneet maalinsa pääosin ylivoimalla

Jotenkin on sellainen uskomus että pisteet matkaa Jyväskylään kovan taistelun jälkeen 2-4.
 

spirou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, HeKi
Pelicans tänään. Kakko palaa kokoonpanoon ja K.Koivunen 13. hyökkääjä.

Jantunen - Komarov - Sindel
Kousa - Latvala

Sihvonen - Heino - Pöyhönen
Jalvanti - Laurila

Saarinen - Kauppila - Sopanen
Suhonen - Forsström

Santavuori - Piispanen - Julkunen
Kakko - Koivunen (13h)

Nikkilä (Kuusela)
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
JYP

Pihlman - Immonen - Virtanen
Hytönen - Hakkarainen - Tuppurainen
Pesonen - Vänttinen - Louhivaara
Sipiläinen - Riska - Jääskeläinen
Lahti

Mäntymaa - Koskinen
Välivaara - Malmivaara
Saksinen - Kaijomaa
Viitanen

Tuokkola
Wallinheimo

Näemmä Dufva haluaa vielä kokeilla, vaikka eilen ei toiminutkaan. Ihan oikea ratkaisu, ne edelliset ketjut on kyllä nähty.

Tuokkolan maaliinpaluukin ihan odotettavissa.
 
Viimeksi muokattu:

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Itse näkisin mielelläni, että Sinkku jatkaisi maalissa. Jotenkin kuvittelen, että mies tarvitsee tukun peräkkäisiä pelejä päästäkseen absoluuttiseen huippuiskuun playoffeihin.
No periaatteessa mutta ei peräkkäisinä päivinä. Wallinheimolla kun on todistetusti ollut alaraajaongelmia, niin on hyvä pelin jälkeisenä päivänä jättää täysimittainen rasitus väliin. Samaa ovat ilmeisesti valmennusjohto on ajatellut koska Tuokkola pelaa tänään.

Valmennusjohto tekee mielestäni aivan oikein kun pitää kokoonpanon ennallaan. Uudet ketjukoostumukset tarvitsevat enemmän kuin yhden pelin jotta voidaan todeta toimiiko tämä koostumus vai ei. Varmaa on kuitenkin se ettei yhtään helpompaa iltaa ole tulossa. Nyt pitää vaan pysyä hereillä alusta asti ja nyt katse kääntyy lähinnä Koskiseen. Kalle perkele, kokoneena pelimiehenä tuollaisia parin edellisen matsin virheitä ei saa tänään tulla yhtäkään. Nyt jumalauta herätys siellä!
 

Kynä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Helvetin tärkeä peli runkosarjan voittoa silmälläpitäen tänään ja Pelicansia vastaan en kovin luottavaisena uskalla matsia odottaa. Illan isännistä on mielestäni kehittynyt yksi huonoiten JYPille sopivimmista vastustajista (SaiPa on onneksi jo ulkona) ja pelko on persuuksissa jo sen suhteen, että Pelsut puolivälierissä vastaan asettuisi. Pussihukkien kinkunsulatteluvierailusta taisi tuo murheellinen jakso alkaa, joten jospa se samaan joukkueeseen voisi myös tyssätä.

No, tänään on vierailla näytön paikka, sillä panoksia matsiin ei tosiaan tarvitse tyhjästä luoda. Ornitofobiasta olisi hyvä päästä eroon jo tänä iltana. Jos ei onnistu, niin paluumatkalla sitten bussissa Hitchcockin linnut pyörimään.

Pöyhönen-Heino-Sihvonen on ehkä koko liigan paras puolustava (=rotta-) ketju ja oli muuten hirmu liekeissä joulukuussa Hippoksella. Sitäkin suuremmalla syyllä olisi tehoja syytä tulla uudistetuilta kakkos- ja kolmoskentiltä, sillä VIP ei varmasti saa yhtään ilmaista senttimetriä tänä iltana. Nikkilä on myös tuntunut syttyvän kasvattajaseuraansa vastaan.

Tuokkolalle tuntuu olevan ykkösvahdin paikka tällä hetkellä jossain määrin tyrkyllä. Ehkä puolivälierissä jo testataan, josko kantti kestäisi viime vuotta paremmin. Jos ei, niin Sinkku yhtenä harvoista JYP-rosterin mestaruuden voittaneista pelaajista on taatusti kylmähermoinen ja kovapäinen "kakkosmies".

Optimisti sisälläni sanoo 0-2, mutta jotenkin lukemat tyyliin 3-1 kuulostaa kuitenkin sopivammalta. Ehkä ratkaisua runkkiksen voiton suhteen siirrellään seuraavaksi tiistaille...
 
Eilisen vituttavan tappion jälkeen voitto maistuisi nyt makealta, mutta vähän kyllä epäilyttää. Jos nyt tänään Hakkaraisen tai Vänttisen kenttä saisi maalin tehtyä niin silloin oltaisiin jo voiton puolella. Varmuunden vuoksi pitkävetoon kuitenkin merkintä 1 etteipähän vituta sitten niin paljoa.
 

phakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
RISTO DUFVA ja JYP + JYP-Akatemia
Tänään loppuu Jypin korpivaellus ja alkaa mestaruuteen johtava voitto putki! Usko on kova ja eiköhän ketsuppipullo tänään aukea, laitetaan vielä huumori mielessä pari ennustusta.

-Kari Sihvonen tekee maalin alivoimalla ja ottaa 5+20 PRK:n
-Tuon ylivoiman aikana Jyppi tekee 2 maalia joista toisen tekee Mikko Hakkarainen
-Tuppurainen ja Kalle Koskinen tekee maalin mieheen
-Jyppi tekee 5-6 maalia, Pelicaanit 2
 

avjk

Jäsen
Suosikkijoukkue
No mitä näitä nyt on...
Jypin rämpiminen saa jatkoa ja pelsut mättää maaleja oikeen urakalla...Arvio on Pelsujen neljän tai viiden maalin voitto....
Toivon tietenkin erillaista tulosta mutta tulosveto lähtee pelsujen voitolle...


Hytönen tekee vähintään yhden maalin...ja vitut
 

McGregor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaiPa
Varmuunden vuoksi pitkävetoon kuitenkin merkintä 1 etteipähän vituta sitten niin paljoa.

Tämä on hyvä taktiikka, toimi eilenkin. JYPin ja D:n tappiot toi pääomalle viisinkertaien tuoton. Tiedä sitten paljon Seppänen oli samaiseen riviin sijoittanut...

Pelikaani peli tänään ja tiistainen KalPa peli ovat ne kulminaatiokohdat JYPin kaudelle. Mikäli näissä tulee päihin niin saadaan CHL ja runkkarin voitto unohtaa. Tämä voisi olla ihan hyväkin asia ajatellen pleijareita. Tuntuu että joukkueessa tuska kasvaa kasvamistaan sitä enemmän mitä pitempään tässä CHL:n karsinta paikasta taistellaan. Se on aivan sama kuinka perussarjassa käy jos tiputaan 1. kierroksella pois jatkopeleissä. Kauden tuloksena silloin viides sija ja se ei kyllä lämmitä paskaakaan siinä vaiheessa. Uskotaan, että Dufvalla on ollut katse kaikessa tekemisessä jatkosarjassa jo joulukuun lopulta asti...

Pelikaanit ovat kyllä tuskainen vastus tänään. Heinot pelaa varmasti Immosia pois, joten voisi kuvitella tässä vaiheessa koitettavan tuon VIPin hajoittamista taas vaihteeksi. Hytönen ja Tuppurainen on saatava hereille keinolla millä hyvänsä! Jos Immoset ja Heinot pelaa tänään 0-0, niin Pelsut vie ottelun. Kauppilat ja Komarovit vie Hakkaraisia ja Vänttisiä tämänhetkisellä tekemisellään suvereenisti. Santavuoren myötä tuo Pelsujen nelonenkin näyttää vaaralliselta.
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tämä on hyvä taktiikka

Kyllä, pahin vitutus saadaan sitten ku peli menee JA / RL ja Pelicans voittaa. Tosin pistekin JYPille on tällä hetkellä iso plussa. Mutta vedot siis laitettu Pelicansille. Peliin juuri matkalla jossain Helsingin ja Lahden välillä, saas nähdä kerkeääkö persettä penkkiin edes laittaa kun taululla komeilee jo 1-0. No näin fanina kannustamaan JYPiä sinne toki menen mutta paha aavistus on selkäsaunasta kun tuo Lahti ei mikään hirveän mieluinen paikka JYPillekään ole ollut.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans, Karhubasket KEspoo sekä Crocodiles
Kyllä, pahin vitutus saadaan sitten ku peli menee JA / RL ja Pelicans voittaa. Tosin pistekin JYPille on tällä hetkellä iso plussa. Mutta vedot siis laitettu Pelicansille. Peliin juuri matkalla jossain Helsingin ja Lahden välillä, saas nähdä kerkeääkö persettä penkkiin edes laittaa kun taululla komeilee jo 1-0. No näin fanina kannustamaan JYPiä sinne toki menen mutta paha aavistus on selkäsaunasta kun tuo Lahti ei mikään hirveän mieluinen paikka JYPillekään ole ollut.

Tämä ei ole tarkoitettu mitenkään henkilöityä sinuun...
Mihin on hävinnyt se ylimielisyys joka jypfaneja vaivasi joulutauon jälkeen???
Silloin oli suorastaan häpeä hävitä Pelsuille nyt jos saatte edes pisteen ootte tyytyväisiä?

Tyypillinen suomipojan asenne me ollaan hävitty tää peli...tana mikä asenne.
Vähän boolsia peliin jykylään te pelaatte runkosarjan voitosta ja paikasta auringossa
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Aika pitkään saatiin odottaa, että joku muu kuin ykkönen ratkaisee ottelun. Toivottavasti tämä ei rajoitu vain tähän peliin.

Jännittäviä aikoja eletään! Niin Pelsujen kuin JYPinkin puolella.
 

david

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kertakaikkiaan hieno taisteluvoitto. Viime aikoina olen jo ehtinyt epäillä, onko maailmassa mitään kohtuullisuutta, kun joka peli hävitään hirveästä työmäärästä huolimatta. Joskus sen kiekon on pakko pomppia meillekin ja toivotaan, että tänään alkanut pomppiminen jatkuu vielä pitkään - sen verran monta matsia tuuri on meille velkaa :)

Mikä tänään parasta, Hakkarainen 2 maalia, Vänttinen maali, Louhivaara 0+3, Hytösellekin syöttö. Jokohan sieltä Immosen takaa alkaisi löytymään niitä ratkaisuja. Ihanaa perkele ihanaa!!!!
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Olipa jo aikakin! Meinaan muidenkin tehoilla kuin Immosten. Ketjumuutokset olivat siis ilmeisen toimivia, joten RD oli jälleen viisaampi kuin minä. Harmi vaan, että KalPakin voitti. Tiistaina on sitten todella suuret panokset pelissä. Halli satavarmasti loppuunmyyty ja ihan aiheestakin.

Pelicansille tsemppiä loppukauteen! Komarovista ja Sihvosesta huolimatta jotenkin arvostan. Toisaalta olen kateellinen. Myös JYP tarvitsisi kunnon rotan.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Mikä tänään parasta, Hakkarainen 2 maalia, Vänttinen maali, Louhivaara 0+3, Hytösellekin syöttö. Jokohan sieltä Immosen takaa alkaisi löytymään niitä ratkaisuja. Ihanaa perkele ihanaa!!!!
No joo, mutta on pakko toivoa sormet ristissä ettei tämä jää tähän. Huolestuttavan ailahtelevaa on ollut JYPin otteet viime aikoina. Vaikea tässä on muuten kommentoida kuin että tilastojen valossa ihan ok ottelu ja todellakin nuo muiden tehomerkinnät ilahduttavat suuresti.
 

_Wildchild_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, sympatiat Halutulle muutokselle (TM)
Kiitos jätkät! JYPiltä loistavaa taisteluilmettä kolmannen erän lopussa heikon toisen erän ja kolmannen alun jälkeen. Kyllä kannatti lähteä paikan päälle
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kertakaikkiaan hieno taisteluvoitto. Viime aikoina olen jo ehtinyt epäillä, onko maailmassa mitään kohtuullisuutta, kun joka peli hävitään hirveästä työmäärästä huolimatta.

Tänään ei kyllä työmäärää palkittu, sillä Pelicans hävisi siitä huolimatta. Karvas tappio, sillä kavennusmaalin jälkeen Pelicansilla ei ollut tasaviisikoin mitään hätää. Peli pyöri Jypin päädyssä, mutta tänään ei sitten mennytkään maaliin. Kesken kaiken Jypille ylivoimahyökkäys Arsin menetyksestä, tilanne selvitetään, mutta sitten Nikkilälle meni aivan liian helposti vanhanaikainen. Pelicansin pyöritys jatkuu, kunnes tuomarit päättivät viheltää yhden monista rikkeistä ja Pelicans alivoimalle. Lopussa ei enää saatu kiriä aikaan.

Ensimmäistä erää lukuunottamatta Pelicansilta hyvä peli. Taistelua oli, taklattiin ja yritettiin, mutta työtä ei palkittu. Oman osansa peliin antoi pitkästä aikaa huonoin tuomarikaksikko, Vuohtoniemi-Laaksonen. Kolmannessa erässä Pelicansilta vietiin 2-2-tilanteessa täysin selvä 5-3-ylivoima, kun toinen tuomari oli näkevinään sukelluksen. Vaikeahan tuossa tilanteessa oli sukeltaa, mutta ilmeisesti Pelicans olisi saanut liikaa etua. Komarovin ryntäysjäähy oli myös mielenkiintoinen. Toki virheitä sattui toisin päinkin, mutta tietysti tuo 5-3-ylivoiman menetys kirpaisi itseä eniten.

Ei voi mitään, turpaan tuli ja taistelu jatkuu tiistaina. Bleg petti taas, kuinkas muuten. Pakko se on vielä jatkopaikkaan uskoa, vaikka pettymys onkin kova.
 

david

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
No joo, mutta on pakko toivoa sormet ristissä ettei tämä jää tähän. Huolestuttavan ailahtelevaa on ollut JYPin otteet viime aikoina. Vaikea tässä on muuten kommentoida kuin että tilastojen valossa ihan ok ottelu ja todellakin nuo muiden tehomerkinnät ilahduttavat suuresti.

Juurikin näin. Uskon kuitenkin, että vaikka Hytönen ja Tuppurainen eivät vielä osuneetkaan, niin Hakkaraisen ja Vänttisen maalit auttavat osaltaan myös jiipeetä ja Allua. Tärkeintähän ei sinänsä ole se, kuka maalit tekee, kunhan niitä tulee kuitenkin useammalta kuin yhdeltä ketjulta. Tämä auttaa voittojen napsimissessa ja joukkueen yleisen suoritustason ja itseluottamuksen noustessa pomppivat jossakin vaiheessa myös Hytösen ja Tuppuraisen vedot sisään. Toivottavasti jo tiistaina.

Olivatko ketjut muuten RD:n kesken pelin muutosten jälkeen muodossa:

VIP
Jääskeläinen-Hytönen-Tuppurainen
Vänttinen-Hakkarainen-Louhivaara
Sipiläinen-Lahti-Pesonen

Jotenkin näin olin ne radiosta ymmärtäväni. En pistäisi vastaan, vaikka noilla jatkettaisiinkin. Riskan haluaisin kuitenkin nelosessa nähdä rouhimassa, toimisiko tuossa vaikka Sipiläisen tilalla sitten, niin nelonenkin voisi olla ihan yllätysratkaisuvalmis paketti.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Oman osansa peliin antoi pitkästä aikaa huonoin tuomarikaksikko, Vuohtoniemi-Laaksonen. Kolmannessa erässä Pelicansilta vietiin 2-2-tilanteessa täysin selvä 5-3-ylivoima, kun toinen tuomari oli näkevinään sukelluksen. Vaikeahan tuossa tilanteessa oli sukeltaa, mutta ilmeisesti Pelicans olisi saanut liikaa etua.
Tätä on pakko kommentoida ihan vaan sen takia että JYP - Kärpät ottelussa oli samanlainen tapahtuma. Boumedienne koukkailee raskaasti Virtasta. Tuomari nostaa käden ylös ja Bume näyttää heti että sukelsi. Meikäläinen naureskelee että "joo, tosiaan sukelsi. Eihän tuossa tilanteessa pysty pelaamaan ollenkaan kun koukitaan noin raskaasti" mutta niin vain vihellettiin Virtasellekin tuosta jäähy sukeltamisesta. Mainittakoon että (muistini mukaan) JYPilläkin olisi tullut kahden miehen ylivoimaa päälle minuutti tuossa tilanteessa. Täytyy varmaan yrittää seurailla onko tästä tulossa jotain trendiä jolloin voisi ihan perusteellisesti ihmetellä tuota tuomareiden touhoa vai ovatko kyseessä vain yksittäistapaukset.
 

_Wildchild_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, sympatiat Halutulle muutokselle (TM)
Kolmannessa erässä Pelicansilta vietiin 2-2-tilanteessa täysin selvä 5-3-ylivoima, kun toinen tuomari oli näkevinään sukelluksen.
Olen kyllä aivan eri mieltä tästä. Malmivaara ei kerennyt kuin hipaista Pelicans-pelaajaa kun tämä jo heittäytyi nenälleen.. Tuosta olisi toisaalta voinut jättää jäähyt viheltämättä molemmin puolin
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Olen kyllä aivan eri mieltä tästä. Malmivaara ei kerennyt kuin hipaista Pelicans-pelaajaa kun tämä jo heittäytyi nenälleen.. Tuosta olisi toisaalta voinut jättää jäähyt viheltämättä molemmin puolin

Voit olla eri mieltä, mutta vaikea on pysyä pystyssä, kun mailan lapa on luistimen terän alla luistelutilanteessa. Ehkä jäähyn olisi voinut linjattomuuteen vedoten jättää viheltämättä, mutta sukeltaminen oli aivan väärä tuomio. Laaksonen vihelsi tuon vielä jälkikäteen. Eihän tuo Jypin vika mitenkään ole, mutta räikeä tasoittelu tuomareilta.

edit: Pakkiparille sen verran, ettei tämä tietenkään ainutkertaista ole, mutta kyllähän tällaisissa tiukoissa loppukauden matseissa ne jäävät pahasti kaivelemaan. 5-3-ylivoima on kuitenkin selkeä maalintekopaikka. Mutta ei auta, muutkin joutuvat kärsimään näistä tuomareista ajoittain.
 
Viimeksi muokattu:

Pappa1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Tribe, Tigers, Angels, Rangers (Texas)
Juuh...

Lähdin peliin sillä miettein, että ensimmäisessä erässä maalit on tehtävä, sillä väsymys alkaa painamaan loppua kohden. Ja näin juuri kävi.

Vaikka johdettiin 2-0 "loistavan" erän jälkeen niin jotenkin tiesin, että eiköhän se pelsut sieltä tule. Ja niin tulivatkin 2-2 hieman turhilla maaleilla. Toisessa maalissa Kalun (?) löysä pelaaminen ja Sopanen pääsee vetämään rauhassa maalin ja taas maalin edestä!

Sitten joukkue yllätti minut kolmannessa erässä tekemällä ensin maalin ja sen jälkeen pitämällä sen hyvin puolustaen.

Hytösen ja Vänttisen ketjuilla riitti virtaa, tosin ketjuja taidettiin muutella kolmanteen erään, esim. löytyi koostumus Tuppis-JP-Jäsä joten sinänsä vaikea nimetä ketjuja keillä löytyi virtaa. Sanotaan sitten vaikka, että kaikilla muilla paitsi Immosilla. Yllättävän väsynyttä peliä, mutta taitohan korvaa energiapuutteen.

Kuten RD sanoi lehdistötilaisuudessa niin JYP vei peliä aina Pelicansin ekaan maaliin (Huom. Vaikka Pelicans ajoittain sai pyörityksiä niin aika ponnettomia yrityksiä) ja sen jälkeen Pelsut vei peliä JYP:n johto maaliin asti, eli maalit olivat pelin käännekohtia.

Jarna jaksaa vieläkin naurattaa. Tässäkin pelissä sitä saatanan kiertelyä ja kaartelua, kun päästää ylivoima hyökkäyksiin :D.

Peki oli itse varmuus. Loistavia koppeja ja kokoajan lisääntyi se usko, että maalivahtiin ei tänään kaaduta.

Pelicansilla omassa päässä yllättävän paljon virheitä, varsinkin ensimmäisessä erässä Nikkilältä pari pomputtelua ja alivoimalla JP aivan maalin edessä yksin ja saa katella ja laitella, mutta ei!

Tuomarit olivat tänään hyviä, niihin ei peli ratkennut. Turha siitä sukeltamisjäähystä marista, sillä kyllä se Malmivaarankin jäähy oli aika hupaisa. Tässä vaan tasoteltiin. Tilannehan oli puolittain niin, että Fogu yritti tavoitella kiekkoa (oli menossa pitkäksi?) ja puolittain heittäyty sen perään.

Tästä sitten hyvillä mielin KalPan kaatoon!
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tuomarit olivat tänään hyviä, niihin ei peli ratkennut. Turha siitä sukeltamisjäähystä marista, sillä kyllä se Malmivaarankin jäähy oli aika hupaisa.

Puhut nyt itsesi aika pahasti pussiin, joten turha kai tästä on jatkaa.

Jypin ykkösketju oli kyllä varsinkin avauserässä hyvä. Kaksi viimeistä erää vieraat heittelivätkin sitten pitkiä kiekkoja reippaasti, mutta se riitti tänään. Jypin johtomaalin jälkeen Pelicansin painostus kyllä vielä jatkui, joten tuo ei ollut mikään kulminaatiopiste. Sitä seuranneeseen jäähyyn hyytyi Pelicansin takaa-ajo.

Molemmilla oli paikkoja useampaankin maaliin, Jypillä erityisesti ylivoimilla. Tänään vähän onnekkaampikin vei voiton.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös