La 21.11.2020 HPK - TPS

  • 1 101
  • 3

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
TPS tänään:

#62 Josh Kestner - #61 Juhani Jasu - #21 Austin Ortega
#48 Lauri Pajuniemi - #46 Juuso Pärssinen - #26 Lauri Korpikoski
#51 Markus Nurmi - #50 Samuli Vainionpää - #90 Timur Ibragimov
#63 Joel Janatuinen - #13 Petteri Wirtanen - #56 Hannu Kuru

# 4 Aleksi Anttalainen - #47 Ville Lajunen
# 7 Johan Ivarsson - #94 Henrik Larsson
# 5 Eemil Viro - #33 Oliver Bohm
#55 Alen Bibic

#30 Ukko-Pekka Luukkonen
(# 1 Andrei Karejev)

Loukkaantuneet: #77 Topias Haapanen (lihasvamma)
Rotaatio: # 6 Ruben Rafkin, #19 Valtteri Pulli, #34 Ruslan Ishakov, #40 Elias Laitamäki, #60 Eetu Liukas, #78 Evan Weinger
Lainat: #32 Rasmus Tirronen (ÄSS -30.11.2020)

Minimaalisin mutta osin omituisin siirroin mennään. Viime keskiviikon (18.11.2020) KAL-matsista hyökkäyksestä sivuun on siirretty Topias Haapanen sekä Ruslan Ishakov. Haapasen loukkaantuminen vaikuttaa ainakin TPS:n otteluennakon perusteella olevan lievä. Laatikkoon hyppäävä Hannu Kuru on myös saman alan miehiä eli sen suhteen ei pitäisi mitään suurempaa hätää olla. Austin Ortega ottaa jälleen oman paikkansa ykkösketjun oikeasta laidasta, ja Ishakov siirtyy pop corn -katsomoon.

Pakistossa Aleksi Anttalainen ja Johan Ivarsson vaihtavat pakkiparejaan. Mä en nyt tähän vaihtoon keksi oikeastaan muuta syytä kuin kielikysymyksen, joka sekin lienee melkoisen kaukaa haettu. Alen Bibic palaa jälleen pelaavaan kokoonpanoon Pizzaprinssi Ruben Rafkinin tilalle. Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa maalilla. Piakkoin alkaisi olla ihan mielenkiintoista nähdä myös Andrei Karejev jälleen tositoimissa.
 
Viimeksi muokattu:

Takakarvaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Mestis Hockey
Kerholla kolmas peli neljään päivään. Pakkoa näkyä jo jossain. Tepsi pääsee tuoreilla jaloilla, kun viimeksi pelannut keskiviikkona. Pelin pitää silti parantua, jos meinaa tänään täyden pistepotin roudata himaan. Positiiviset fibat, joten 2-4.
 

Sphinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ensimmäinen erä oli Tepsiltä heikko niin kuin nykyään aina. Toisessa erässä Tepsi otti pelin haltuun. Kolmannessa tietty kotijoukkue painoi takaa-ajoasemassa ja lopulta Tarmo Reunanen onnistui tekemään maalin yhdennellätoista hetkellä.

Hienojen rankkariratkaisujen myötä mukava voittaakin välillä se lisäpiste. Iloitaan siitä ja Kerho-osiossa näemmä iloitaan maaliodottamavoitosta, mikä heille suotakoon. Maaliodottaman aika usein voittaa, kun pääsee kolmanteen erään painamaan takaa-ajajana.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös