La 21.10.2023 JYP - Ilves

  • 8 103
  • 233

Franck

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kertoimissa erikoista heiluntaa ennen ottelua. Vielä eilen illalla Ilves oli selvä ennakkosuosikki (JYPin kertoimet reilusti yli kolmessa ja Ilveksellä alle kaksi). Nyt tilanne kääntynyt päälaelleen, JYP onkin jo kertoimien valossa suosikki. Kokoonpanoissa ei mitään poikkeuksellista, toki Ilveksellä muutama edellä mainittu poissaolo ja JYP saa Hongan mukaan ja Veinin aloittavaksi maalivahdiksi, mutta silti Ilveksellä vahva rosteri kasassa. Harvoin näin suuria heittelyjä tapahtuu yhdessä päivässä, kun ei minkään paskataudinkaan vuoksi ole kummallakaan puoli joukkuetta sivussa.
Veikkaus avasi vasta tänään aamulla kohteen, jossa JYP ennakkosuosikki. Muut firmat (joilla kohde ollut avoinna pidempään) peesaavat Veikkauksen kertoimia, mikä selittää ”heilahtelut”.
 
Viimeksi muokattu:

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Tuli muuten mieleen, että Honksi teki voittomaalin tuolloin 17.3.2021… On aika!
 

Fresh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Aika 50-50 ottelu ennakkoon, mutta lepoedun myötä Ilveksen olisi kyllä ehdottomasti tämä hoidettava. Lokakuun aikana Ilvekselle vasta viides peli johtuen CHL-peleistä joten kyllähän jo vähän eilen muita pelejä katsellessa tätä matsia odotteli. Viime viikonlopun vieraspelit meni Ilvekseltä suhteellisen alle riman, joten tuohon odotan kyllä tasonnostoa. Peli kerrallaan mennään ja katsotaan miten homma kehittyy, mutta jos edes teoriassa meinataan pysyä Tapparan perässä niin kyllä noita pisteitä täytyisi alkaa takomaan kovempaa tahtia.

Hyökkäyksestä ensivaikutelma oli että vähän on köykäinen, mutta todellisuudessa kun miettii että tuosta puuttuu kolme tulosyksikön laituria niin hyvältähän tuo näyttää. Laajuutta hyökkäyksestä, tai oikeastaan laituriosastosta kyllä löytyy. Nymanista ei tietoa mutta Stransky saattaa hyvinkin olla poppareilla ja ansaitusti oliskin viime aikojen esitysten perusteella. Siinäkin mielessä hyvä tilanne että näitä alisuorittavia kavereita voi laittaa ottamaan katsomosta vauhtia ja tilalle on laittaa nälkäisiä Liigassa rutinoituneita kavereita eikä mitään Tyhjäsen Yrkkiä.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Suomen maajoukkueet
On Liigasta pahin mahdollinen tuomarikaksikko taiottu taas liikkeelle. Eikö näille löydy parkkipaten hommia tai jotain muuta missä voivat olla vihattuja, mutta eivät pilaisi jaloa urheilua.
Luvassa taas outoja tuomioita, miksei tätä kauhukaksikkoa saada vaihdettua? Amattituomarit..
 

Jarzki

Jäsen
Aika 50-50 ottelu ennakkoon, mutta lepoedun myötä Ilveksen olisi kyllä ehdottomasti tämä hoidettava.
Tähän voisi sen verran tarttua, että JYP pelasi ennen eilistä edellisen kerran viikko sitten, tämä on kolmas kahden pelin viikko peräkkäin ja yhteensä vasta kuudes peli lokakuussa, joten en usko lepoedusta olevan mitään etua Ilvekselle. Ellei sitten JYP peluuta kaikkia parhaita pelaajiaan puolta tuntia, mutta yleensä Rautakorpi on pyrkinyt suht tasaiseen neljän kentän peluuttamiseen.

Vaikka voin kyllä lyödä pääni pantiksi, että näitä kovempia joukkueita vastaan JYPin rosterin laajuus ei riitä kunnon neljän kentän peluuttamiseen vaan tiivistystä tehdään hyvissä ajoin. Se saattaa lopussa näkyä, jos mennään tasoista vääntöä. Tuskin kuitenkaan kovin merkittävästi.
 

Hiki-Pena

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Miks tuntuu et aina kun vastustajan fani sanoo näin niin JYP häviää?
Johtuu varmaan siitä, kun viime vuosina on pääasiassa hävitty joka tapauksessa.

Jollain tavalla ollaan tässä vedenjakajalla taas. Ainakin vähän. Taas oltiin sinne top-6:een kurottamassa ja kun ne tarvittavat pisteet olisi pitänyt ottaa, valahti löysät lahkeeseen. Nyt sitten pitäisi ennakkoon kova Ilves voittaa ja pitää kurssi. Jännä nähdä, miten käy.

Positiivista toki viime vuoteen on se, että silloin valahti housuun juuri, kun oltiin pääsemässä top-10:iin. Isoa tasonnostoa kaipaan herroilta Rooba, Siikanen, Petman ja Vidgren. Christofferilla ja Gardinerillakin vähän tason nostoa tilauksessa.
 

#28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves (Ässät & Hifk)
Ennustan että Ilves pesee ja kylvettää Jypiläisiä tänään oikein olan takaa. Linkous samaan rahaan.

Suurin ero löytynee joukkueiden penkkien takaa. Ilveksellä ohjaimissa tuleva leijonaluotsi ja Jypillä parhaat päivänsä nähnyt Rautakorpi.

Tulosvetoon 1,2 - 5,6
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Veikkauksen mukaan Jyp suosikki, no ei ole. Ei näillä senttereillä olla kuin Saipaa vastaan ennakkosuosikin asemassa.

Saa nähdä, miten paljon Honksi kerää tänään miinuksia. Muutenkin odotukset nollassa kivenkovaa Ilvestä vastaan.
 

Korppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Odotukset on kyllä nollassa, mutta mikäs sen mukavampaa kuin yllättää. Mielenkiintoista seurata kuinka Honka suoriutuu puolustuspäässä. Hyökkäämisestä ei ihan samanlaista huolta ole. Näinköhän Welshin lähtö lähenee? Vielä kokoonpanossa kuitenkin.
 

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Heljanko taas lämmittelyssä mukana. Toivottavasti Puustinen kuitenkin pystyy pelaamaan.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jonkinlaista "me on hävitty tää peli" -henkeä ilmassa. Eilen oli mitä oli, mutta kyllähän näissä peleissä aina eroja on. JYP on laittannut tällä kaudella jo pari tuommoista tappioputkea poikki (eli näitä "viimeksi voittanut vastustajan ennen sotia"), joten miksei tänäänkin.
 

Meidänpeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Liiga, KooVee, KPK, Chicago Blackhawks
Liikennejärjestelyistä päätellen Hippokselle ei kaivata enempää yleisöä. Luokaton esitys nyt kun pesäpallostadion vei osansa.
 

Tukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Maajoukkue
Liikennejärjestelyistä päätellen Hippokselle ei kaivata enempää yleisöä. Luokaton esitys nyt kun pesäpallostadion vei osansa.
Suosisin melkein tuota vanhan Moventaksen hiekkaparkkia Voionmaankadun päätteen (muuttuu Vesangantieksi) risteyksessä, josta kävelee n. 100 metriä hallille. Useimmiten tilaa riittää.
 

Janilzki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Forza Azzurri
Tykkäsin Hongan ensimmäisestä kosketuksesta. Heti lämäri ja yritti heti näyttää, kuka on tullut takaisin.
 

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Kylhän Ilves tätä vähän hallitsee mut ei täs isompaa hätää oo. Ja onneks Veini saa ees jotain kiinni, toisin kuin Edi.
 

chubster

Jäsen
Hienosti rytmittää Ilves keskialueella peliä ja pääsee kiekollisena keskustaan suorista hyökkäyksistä. Onneksi Veinille tarttuu tänään jo paremmin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös