Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

La 21.1.2017 Kärpät - KalPa

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana Goljat, 21.01.2017 klo 15.12.

 1. Goljat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Hokki, Puolangan Ryhti, Sebastian Aho
  Kovin useasta Kärppäpelistä jää nykyään otteluketju kokonaan perustamatta. Korjataan tilanne ainakin tän illan osalta ja laitetaan edes kokoonpanot pöytään:

  Kärpät:

  Pyörälä Olausson Albert
  Kukkonen Heshka

  Mäenalanen Kalapudas Leskinen
  Niemelä Hakanpää

  Saarinen Kestilä Lehtonen
  Mikkola Mäkelä

  Sailio Humaloja Anttila
  Siikaluoma

  Rynnäs (Aittokallio)


  KalPa:

  Keränen Rissanen Ilomäki
  Timonen Mikkola

  Jokinen Myttynen Mankinen
  Riikola Lukka

  Mutanen Ruuttu Junnila
  Seppälä Lyytinen

  Piipponen Pitkänen Nuutinen
  Leskinen

  Kilpeläinen (Godla)
   
 2. Takapappa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Blackhawks
  Saa nähdä, painaako KalPalla jaloissa eilinen. Puolustus- ja maalivahtipeli molemmilla joukkueilla huippua. Vähämaalista peliä odotellessa, eiköhän tänäänkin mennä jatkoille.
   
 3. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Ihana peli ja kiitos Jaakko Rissanen!

  Oulussa nähtiin laadukas peli, jonka heikoimmat olivat Ruutu+ (väärä lähetys), selostaja (Janne Rissasen maali...) ja linjattomat tuomarit, josta kärsivät molemmat osapuolet.
  Oululaisia varmasti harmittaa Leskisen tappelun aloittamisesta saama 2+2 ja sikäli harmistus on aiheellinen, että jos tappelun olisi aloittanut Kukkonen, niin eihän siitä olisi ylimääräistä kakkosta tullutkaan.

  Kilpeläinen oli totutun hyvä ja varmaan kotijoukkueesta Pyöräläkin.
   
 4. KalPan toveri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Olisi sietänyt Kukkosen saada 2 min filmaamisesta tuosta tilanteesta, josta Rissaselle jäähy. Ensi räppää Rissasta nekkuun ja kun Rissanen räppää takasin niin kuolee ku joku Ronaldo. Nolo filmi Kukkoselta. Onneksi ei ratkennu tuohon.
   
 5. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Sanoppa muuta. Itse rottaillut aina KalPaa vastaan ja nyt heitti sit tuommoset kuolevat joutsenet. Arvostus laskee entisestään. Oulussa varmasti tykätään. Onhan tuommoinen joukkueelleen oiva palanen. Pelaa paljon ja jengilleen ja hommasi tuossakin 2min yvn mitä oli toki itsekkin sitten ratkomassa.

  Itse peli oli viihdyttävää ja hyvää hokia. Voisipa melkein ryöstöksi sanoa kiitos Kilpeläisen. Olihan tuo aika palatakkin jo voittojen tielle. Kiitos Eero, Kiitos Janne ja Kiitos Jaakko syötöistä + oikeasta suorasta.
   
 6. Mensonge Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Usko ei horju!!!
   
 7. Kuopion Ana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, IPK
  Päivän naurut olympia-Lasselle.
  Tappioputki poikki ja kolme pistettä Raksilasta, milloin viimeksi?!
   
 8. Frank McKee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Kung Lasu. Silli menee jos on leftejä!
  Vittu että vituttaa tuommoisella pelillä jäädä ilman palkintoa.
  No ei ihme että KalPa porskuttaa liigan kärkipaikoilla, kiekko pomppii tänään sille rohkeemmalle eli kaikki kunnia vaan Kuopioon.
  Ja eipä ollu tänää kotituomarit kehisssä, tästä en sen enempää ...
   
 9. Epätietoinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
  Lainaus:
  Olihan tuo selvä filmi, ei kahta sanaakaan. Tuomarit varmaan yritti paikkailla kun suorastaan syöttivät KalPan voittomaalin yhtä naurettavalla Leskisen jäähyllä. Oksettavalla tavalla KalPa voiton vei, mutta eihän se teidän vika tietenkään ole kun noin tarjottiin. Niin ja tuuripompulla vielä sisään, huoh!
   
 10. TykkiJutila Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonat, ManU, Vegas Golden Knights, SiiPe
  Lainaus:
  6 vuotta sitten!!
   
 11. Kuopion Ana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, IPK
  Lainaus:
  Mitenköhän tuo nyt niin oksettavaa oli? Tuurikin ansaitaan, nyt näin.
  Leskisen jäähy mielestäni oikein, miksi piti tulistua noin rajusti pienestä peruspoikkarista maalin edessä? Oppirahoja pääsi nuori mies makselemaan ja sai seurata KalPan 2-3 voittomaalia jäähyaitiosta.
   
 12. JP900 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Samaa mieltä Kärppäleiristä katsottuna. Leskinen maksaa isoja oppirahoja, jäähy oli aivan täysin ansaittu. Onnea Kuopioon, vielä me tullaan ohi.
   
 13. Overdoze Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Peli oli varmasti vaikea tuomareille. Miestä tuntui kaatuvan kuin heinää joka vaihdossa molemmin puolin. Ei siitä sen enempää. Virheitä sattuu ja ei siellä kuitenkaan raitapaidat ole niitä kiekkoja pistämässä verkon perukoille.

  Hyvät uutiset on että Kärpät pystyy pelaamaan kärkijoukkueita vastaan tasapäisesti ja jopa hallitsemaan. Huonot uutiset, että se ei kuitenkaan tänäänkään riittänyt voittoon. Sanoisin kuitenkin, että jos kohdataan KalPa puolivälierissä niin kyllä se hyvin voi jopa seitsemänteen peliin venyä. Ei niin hirveästi olla enää perässä.
   
 14. A.P.Järvi Jäsen

  Lainaus:
  Jep, lauantai-ilta, Raksila ja Lasse Kukkonen on aika paha yhdistelmä "urheilun ystävän" kannalta. Illan perinteikäs Lasse-show nähtiin sitten viimeisellä minuutilla. Omat säännöt tuntuvat olevan yhdellä ja samalla "esikuvalla" harva se kerta. Eipä jää ainakaan epäselväksi mistä hommeleista tämä "olympiasankari" jää uransa jälkeen parhaiten muistetaan. Ei hän mikään Nummisen tai Timonen kaltainen todellinen suurpelaaja tietysti olekaan. Saatan ehkä olla naiivi, mutta uskoisin Kukkosen halutessaan pystyvän parempaankin. Vanha koira ei tietenkään opi uusia temppuja.

  Kokonaisuutena pelistä voisi kuitenkin sanoa, että tällainen vähän niinku ei-ansaittu kolmen pisteen potti on aikamoisen riemullinen.
   
 15. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Kun tässä on voimasuhteitakin mietitty, niin mielestäni parasta voitossa on se tuli väsyneillä jaloilla levännyttä vastustajaa vastaan. Siinä missä Kärpillä oli perjantaina vapaapäivä niin Kalpa pelasi erittäin kovavauhtisen kärkipelin perjantaina Tapparaa vastaan joka meni jatkoajalle eli päättyi klo 21:n jälkeen. On kohtuullisen paljon tasoitusta annettu että seuraava peli alkaa alle 20 tuntia myöhemmin lähes neljän tunnin bussimatkan päästä. Ei ihme jos luistin ei kaikilla kulkenut optimaalisella tavalla.