La 21.1.2017 Jukurit - JYP

  • 2 569
  • 14

hil

Jäsen
Suosikkijoukkue
West Bromwich Albion, Primeira Liga e Segunda Liga
Nettilipun karttojen perusteella hätyytellään taas loppuunmyytyä Ikiomaa - yhdeksättä kertaa tällä kaudella. Ainakaan Glory Huntereiksi ei mikkeliläisiä voi syyttää, sillä edellinen kolmen pisteen kotivoitto on kahden ja puolen kuukauden takaa, ja kahden pisteen kotivoittojakin on tullut sen jälkeen vain kaksi. Eikä se voitto tänäänkään erityisen todennäköiseltä vaikuta. Illan vastustaja kun on parhaasta - ja mielenkiintoisimmasta - päästä, koneensa käyntiin saanut JYP. Kauden aiemmista neljästä kohtaamisesta, yksi Mikkelissä kolme Jyväskylässä, vastustaja on vienyt pisteet lukemin 4-8. Jukureille tyypilliseen tapaan kaikki pelit ovat olleet maalin pelejä.

La 8.10.2016 Jukurit - JYP 2 — 3 VL
Pe 28.10.2016 JYP - Jukurit 3 — 1
[URL="http://liiga.fi/ottelut/2016-2017/runkosarja/4340/seuranta/"] La 3.12.2016 JYP - Jukurit 1 — 2

Ke 28.12.2016 JYP - Jukurit 2 — 1

Viimeiset 10 peliä Jukurit on mennyt 0,8 pistettä per peli tahtia. Mikä tietää lyhyttä kevättä. Ainoa kolmen pisteen voitto on tullut kuntopuntarin viimeisestä, KooKoosta. KalPalta ja Sportilta saatiin jatkoajalla kaksi pistettä mutta siinäpä ne voitot sitten ovatkin. IFK-tappiota lukuun ottamatta pelit ovat olleet kuitenkin maalin pelejä.

Vastustaja JYP taas on saanut koneensa käyntiin. Jos meni Valtra alkukauden pelkällä starttimoottorilla, niin nyt on kaikki sylinterit käytössä. Ansaitusti 10 pelin kuntopuntarin ykköspaikalla, ainoa suora tappio Tapparalle, ja sekin pelissä joka oli voitettavissa. Kuntopuntarin toinen pistemenetys on ja-tappio HPK:lle, mikä peli taas putoaa pois tämän illan jälkeen. PPG on 2,6 - yli kolme kertaa parempi kuin Jukureilla - myös AV% 30,00 (18,75) ja YV% 97,22 (80,00) ovat molemmat kuntopuntarin parhaat, päästettyjä maaleja on 12 (24), mikä sekin on kuntopuntarin paras tulos. Tehtyjä maaleja on ainoastaan kuntopuntarin toiseksi eniten 33 (17). Vastaavat Jukurilukemat ovat suluissa, jotka siis maalien osalta ovat kaksi kertaa huonommat kuin JYPin lukemat. Jyväskylässä taidetaan pelata pitkää kevättä.

Kokoonpanot (linkki Liigan sivuille - kokoonpanot Veikkaukselta)

Jukurit

#9 Roine Miika #12 Asplund Turo #33 Ritamäki Janne
#43 Jaatinen Antti #55 Koivisto Miika

#38 Tallberg Teemu #82 Koivisto Henrik #18 Budish Zach
#10 Kauppinen Marko #3 Karalahti Keni

#25 Kalliola Joonas #14 Nättinen Topi #54 Piitulainen Jesper
#52 Hietanen Valtteri #4 Suhonen Teemu

#19 Lähde Nestori #16 Henritius Teemu #39 Sipiläinen Olli
#5 Hyvärinen Ville

#30 Rajaniemi Sami
(#1 Norja Mika)

JYP

#32 Turkulainen Jerry #15 Hytönen Juha-pekka #22 Tavi Janne
#8 Niku Sami #43 Yonkman Nolan

#40 Saari Micke #14 Suomela Antti #9 Nättinen Joonas
#91 Kuukka Mikko #5 Vainio Juuso

#12 Tuppurainen Jani #25 Löfman Anssi #71 Kanninen Henri
#7 Kalteva Mikko #13 Vaakanainen Urho

#33 Salmio Mikko #21 Hotakainen Valtteri #49 Pihlman Tuomas
#20 Friman Niklas

#45 Olkinuora Juho
(#83 Tuokkola Pekka)

Jukurikokoonpano on muuttunut edellisestä pelistä vain ylimääräisen pelaajan osalta; Laakkonen vaihtunut Hyväriseen. Miksipä sitä toimivaa kokoonpanoa muuttaisi.

Veikkaus laittaa vierasjoukkueen suosikiksi kertoimin 3,05 3,65 2,08.

Ottelun tuomareina toimivat
#9 Jarno Heikkinen (Päätuomari)
#12 Jani Luoma-aho (Päätuomari)
#39 Samu Suurnäkki (Linjatuomari)
#68 Henri Tukia (Linjatuomari)

Jukureille ei suosikin asema ole sopinut, eikä siitä tänään tarvitse kantaa huolta. Ainoa seikka mikä puoltaa pisteitä kotijoukkueelle, on se että peli pitää pelata ensin ennen kuin pisteet jaetaan. Eiköhän Jukurit tästäkin maalin peli tee - jonka kuitenkin lopulta häviää.[/URL]
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Nolla-viis, siitä viis.
Eihän tässä ennakkoon paljoa ole kotijoukkueelle tarjolla, mutta pelattavahan se ensin on. Yleisöä ainakin piisaa, joten toivottavasti hallissa on hyvä tunnelma, vaikka kotijoukkue ei juhlisikaan.
 
Suosikkijoukkue
Sarja-tulokas Etelä-Savosta
Ennakkosuosikki vs sarjanousija.. Liekö aurinko sekoittanut pään, mutta kotivoitto tuoksahtaa ilmassa. Jukurit on esittänyt hyvää peliä viime aikoina ja tappiot on tulleet tiukkojen rutistusten myötä kuitenkin.

Tämä on illan kierroksella se peli, millä laitetaan veikkauslappuun kerroin kohdalleen.

Liki loppuun myyty halli taannee tunnelman ja josko se sytyttäisi joukkueenkin. Ps. Sipiläinen laittaa kiekon rysään myös tänään..
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Edellinen kohtaaminen, 28.12. Jyväskylässä, oli Jukureiden hallintaa, mutta pisteet jäivät JYPille maalein 2-1. Kyseinen ottelu oli tuo, no ei ehkä ihan klassikko, mutta kuitenkin otsikoihin asti päässyt Michel Miklikin debyytti, missä slovakki iski molemmat JYPin maalit. Peli oli JYPiltä vaisu, mutta tuo Miklikin esiintulo oli niitä käänteen tehneitä juttuja, jonka jälkeen maalinteko on alkanut maistumaan muillekin ja pelaamiseen tuli ihan uusi ilme. Ja sen jälkeen on mennyt kovaa.

Kun katselen sarjataulukkoa, niin lasken jo nyt illan ottelusta 3 pistettä Jyväskylään. Toivottavasti pelaajat eivät tee samoin - muuten käy kylmät.
 

Gorbatjovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, New Jersey Devils, JPS, Dream Theater. Ja #28
Traumoja löytyy vieläkin, se on saletti. Sen verran murheellista menoa oli alkukaudesta. Jää tonne takaraivoon sellanen tunne, että voiko ihan oikeasti mennä näin hyvin. Mutta kyllä joukkue tekee vakuuttavaa työtä pyyhkiäkseen tollaset tyhmät tuntemukset pois. Eiköhän se siinä onnistu vielä.

Kyllä minäkin tästä pelistä odotan 3 pistettä, nyt on sellanen vaihde löytynyt että ihmeitä (tai ihan Tapparakin riittää) se vaatii mikäli joku meinaa 3 pistettä meiltä ottaa. Vähän ehkä ylimielisesti sanottu mutta kyllä tuo viimesen 10 pelin jakso kertoo omaa kieltään.

Joten pelataan kunnon peli ja jätetään hölmöilyt pois. Parempi voittakoon, vaikka se olisi tänä iltana Jukurit. Sitä kun ei oikeasti kukaan voi tietää etukäteen miten pelit päättyy.
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tämä peli ennakkoon vaikuttaa liian selvältä joten pelottaas että nyt tulee pieni notkahdus JYPille. Toivotaan että ei. 3 pistettä ja olen tyytyväinen.
 

Ikijää

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Toronto Maple Leafs
Hurrikaanisydämen fanibussi on matkalla kohteeseen. Toivotaan viihdyttävää ottelua ja hyvää tunnelmaa halliin. Louhivaaran poissaolo kirpaisee, mutta Pelicans-pelin esityksestä näkyi ettei sota kaipaa edes kolmea miestä. 3 pistettä odotusarvo tänään. Let's go!
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hurrikaanisydämen fanibussi on matkalla kohteeseen. Toivotaan viihdyttävää ottelua ja hyvää tunnelmaa halliin. Louhivaaran poissaolo kirpaisee, mutta Pelicans-pelin esityksestä näkyi ettei sota kaipaa edes kolmea miestä. 3 pistettä odotusarvo tänään. Let's go!

Onkos tänää miten paljon JYPpiläisiä menossa kun lauantai eikä mikään pitkä matka?
 

Miju

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Vaikeaa Jukureille, mutta mitä sitte. Oma veikkaukseni on, että hallilla on tunnelmaa lopputuloksesta riippumatta. Vartti vielä ja lähdan hallille naatiskelemaan kiekkoviihteestä.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Vaikeaa Jukureille, mutta mitä sitte. Oma veikkaukseni on, että hallilla on tunnelmaa lopputuloksesta riippumatta. Vartti vielä ja lähdan hallille naatiskelemaan kiekkoviihteestä.
Juu kyllähän Jukurit tänään voittaa kun täysi halli ja reilusti (tuleekos muuten parikin bussillista?) vierasfaneja takaa että lippujen lisäksi saadaan myytyä myös ravintoloiden tuotteita todella mukavaan tahtiin. Kentällä täytyy toki tapahtua ihmeitä jos Mikkeliin jää illalta muutakin kuin mukavat myyntitulot. No eipähän tarvinne jännittää voittohuuman huuteluita (joskin eiköhän loppukaudeksi ole varmistettu että kaikenlaiset spontaanit tunteenpurkaukset pysyvät minimissä...)
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ensinnäkin plussaa jos Ritarin arvio . 500 vieraskannattajaa, mainiota! Kuukan olin jo valmis haukkumaan ihan paskaks mut noi kaks vika erän blokkia pelastaa nyt siltä. Muuten ihan jees lukuunottamatta 2. erän vikaa kymppiä. Kiitos!
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Kauden kovinta vaatimustasoa tarjoiltiin Jukureille varsinkin hyökkäyspelaamisen suhteen. Hyvä ja energinen peli kotijoukkueelta, mutta ei riittänyt eikä ollut edes kovin lähellä.

Jyppi saanut hyvin pelillisiä palikoita kasaan alkukauden jälkeen. Pitkältihän tuo alkaa Meidän pelin alle liputettavaa kiekkoa olla ja turha koohottaminen on saatu pois.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Symppailen kyllä paljon Jukureita, ja etenkin syksyllä mielestäni Jukurit pelasi todella hyvin (niissä JYPiä vastaan pelatuissa otteluissa). Hyvää työtä Mikkelissä on tehty, siitä isot propsit sarjanousijalle, ja täysin oikealla sarjatasolla pelaavat (jos tätä nyt enää tarvitsee sanoa).

Mutta kehuttakoon nyt samalla tätä rakasta JYPaa. On se kyllä kova. Edelleenkin, kaikella kunnioituksella Jukureita kohtaan (sympatiat myös), mutta tänään tämä peli oli toisen erän viimeisestä 10-minuuttisesta huolimatta JYPin - joka vihdoin pelaa sillä tasolla, millä sen kuuluisikin pelata.

Pikku humalassa pitää todeta, että Sportin ja KooKoon ensimmäisen kauden anno domini sarjanousun otteita seuranneena Jukurit on ollut ylivoimaisesti vakuuttavin näistä kolmesta. Ok matsi tänäänkin, parempaan pystyvät - kyllä, ja toivotaan, että raapivat kasaan tarvittavat pisteet säälipleijareihin.

P.S. RD on hieno mies
P.P.S (ja edit) En näemmä kommentoinut peliä pahemmin, mutta tämä pikku humala tekee estoiseksi. Anteeksi. Ja kiitos. JYPalle lähinnä. Te ootte kaikki ihan vitun hyviä jätkiä, ja gimmat myös, vitun hyviä jätkiä.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Tuntuu oudolta kirjoittaa nollille jäädyn pelin jälkeen, että oli hyvä peli Jukureilta. Sitä se kuitenkin oli..maaleja vaille tosi hyvä peli. Vastus oli yksi kovimpia, mitä tällä hetkellä sarjasta löytyy (ellei jopa kovin tällä hetkellä) ja tasainen hyvin peli pelattiin. Maaleihin tarvittavat paikatkin meillä oli, mutta se ei vaan taas(kaan) uponnut. Jostain meidän pitäisi kaivaa se viimeinen niitti noihin maalipaikkoihin. Toki tämä oli taas se viikon kolmas peli, ja siinä hieman jo näkyi rasitus. Se näkyi mm. helpoissa syötöissä, joita ei saatu omille tai joissa vastaanottaja suti kiekon päältä lumet pois. Keskittyminen ei kestänyt koko ajan ihan 100%:sti. Todennäköisesti tuota samaa pientä väsymystä näkyi myös noissa maalintekotilanteissa. Niissä meni homma vähän hosumiseksi.

Sota kymppisijasta jatkuu. Ja jotta se jatkuu vielä jatkossakin, noista maalipaikoista on ruvettava uppoamaan paremmalla prosentilla, myös kotihallissa. Rajaniemi, Ritamäki, Nättinen ja Lähde.. siinä meidän parhaat tänään. Kokeiltaisiinko jossain pelissä Tallbergia ja H Koivistoa eri ketjuissa? Molemmilla on mennyt nyt muutama peli alle oman tason. Jos tuo vaikka toimisi herätyksenä?
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös