La 20.9.2014 Lukko-TPS

  • 7 310
  • 31

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Laurin comeback. Tämä kai jokaiselle tulee mieleen ensimmäisenä tämän illan Lukko-TPS-pelistä. Viisi, melkeinpä kuusi rikkinäistä mutta ainakin osittain hienoa kautta Lukossa porhaltanut laitahyökkääjä siirtyi kesällä monen Lukko-kannattajan suureksi harmiksi Palloseuraan ja pelaa tänään ensimmäistä kertaa Tepsin nutussa Äijänsuolla. Laten kausi on alkanut kohtalaisen hyvin Tepsissä, loukkaantumisia ei ole vielä tullut ja pinnojakin on 4 pelissä kertynyt jo 2+1, joista 1+1 torstaina KalPaa vastaan. Toivon Latelle ennen kaikkea terveyttä ja onnistumisia, tätä jälkimmäistä en kuitenkaan tänä iltana toivo mutta kun Late ensimmäiset piirtonsa Äijänsuon jäähän tänään vetää niin saattaa tapahtua sellainenkin harvinaisuus että ensimmäistä kertaa SM-liigapelissä osoitan suosiota vastustajan pelaajalle.

Muuten en ole Tepsin asioista niin kovin hyvin perillä. Kaksi voittoa putkeen näyttää olevan alla ja poissa kokoonpanosta ovat tietenkin Petteri Nummelin ja Ilkka Pikkarainen. Ensimmäinen on sairaslistalla, jälkimmäinen tietenkin pelikiellossa eli ei tälläkään saralla mitään uutta. Nummelinia paikkaamaan TPS hommasi viiden pelin mittaisella sopimuksella Arto Laatikaisen ja hän pelaa jo tänään.

Lukosta taas... no hitaasti edetään eikä oikein tunnu homma loksahtavan kohdalleen. Kolme peliä on pelattu, niistä plakkarissa kaksi pistettä kahden rankkaritappion ansiosta, maaliero 5-10 ja paikka sarjataulukon viimeisenä. En tiedä, minusta Lukon pelaamisessa ei näiden kolmen aiemman pelin aikana ole ollut havaittavissa edes eteenpäin menoa, toisaalta kotitappiot Ässille ja KalPalle tulivat rankkareilla ja molemmat olisivat pikkuisen paremmalla tuurilla maalipaikoissa voineet kyllä kääntyä Lukollekin. Kuten tietysti olisivat voineet kääntyä vastustajillekin niin että Lukko olisi edelleen nollilla.

Ihan yleisen mielenterveyden kannalta olisi tärkeää että tänään tulisi kauden avausvoitto. Aikaa on ja matka on pitkä, mutta kaikki pinnat kumminkin sarjataulukkoon lasketaan eikä ole hyväksi jos heti kauden alussa jäädään valtavan pitkälle takamatkalle muihin nähden.

Voittoa Lukko lähtee tavoittelemaan varmaankin samalla miehistöllä jolla KalPalle hävittiin. Puolustukseen saattaa tulla muutos, ainakaan omasta mielestäni Henrik Forsberg ei ole mikään vahvistus Lukolle ja mieluusti näkisin Antti Jaatisen hänen paikallaan. Poissa ovat edelleen Joni Nikko ja iso-Olavi Vauhkonen, ja lisäksi kakkosvahti Oskari Setänen pelaa tänään Mestistä ja hänen paikallaan vaihtopenkillä istuu tai seisoo Antti Karjalainen.

Jännittää illan yleisömäärä. Joka puolellahan ne ovat alhaalla eikä Rauman Äijänsuo tee poikkeusta. Viikko sitten Joni Vesalainen oli YLE Puheen puhelinhaastattelussa, ja silloin hän kysyttäessä mainitsi esim. Ässä-pelin heikon yleisömäärän johtuneen torstai-merkkisestä pelipäivästä ja samaan syssyyn jatkoi että "TPS-peliin on jo nyt myyty niin hyvin lippuja että Ässäpelin yleisömäärä ylitetään." Näin siis viikko sitten perjantaina, saas nähdä mikä on totuus. Oma veikkaukseni on että Ässäpelin yleisömäärää ei ylitetä, mutta mielelläni olen väärässä.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
4400 yli tänään? Ei millään. Tuhat tuosta pois niin ollaan lähellä. Katsomokartta kertoo karua kieltään.

Itselle jää tämäkin matsi harmittavasti väliin, mutta kerrankos sitä vihille mennään.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Itselle jää tämäkin matsi harmittavasti väliin, mutta kerrankos sitä vihille mennään.

Onnee sitte, mutta olishan sen voinu hoitaa vaikka erätauolla.

Tosiaan Forsberg on ollut heikoinlenkki puolustuksessa. Mielellään ottaisin Jaatisen tilalle. Kauankohan Tommila on vielä saikulla ?
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Tiukka matsi tulossa. Lukko varmasti haluaa voiton alleen kotonaan. Tepsi on ollut pienessä voittoputkessa, mutta kun noita matseja on katsonut, niin ei se peli kovin kaksista ole. Puutteita on paljon ja kuten tuossa otteluraportissakin sanotaan, kärkipelaajat ovat aika yössä edelleen. Ainoa mikä varmasti toimii, on Lassila. Lassilan otteista tänäänkin riippuu lopputulos. Itse veikkaan vähämaalista ja tiukkaa matsia joka menee jatkoajalle. Kummankin peli on kuitenkin niin tukossa kun olla ja voi. Nyt olisi jommalla kummalla paikka aukaista pelillinen lukko ottamalla tästä aina sytyttävästä ottelusta voitto. Kummalle kelpaa?

Tepsi saa mukaan Lada Laatikaisen, mutta tasosta ei ole tietoa. Toivon todella että Friman laitetaan sivuun ekana. Muuten suutun jos se on joku muu.

Veikkaus; 2-2 varsinaisen jälkeen ja 2-3 VL kisan jälkeen Tepsille.
 

Zalmonella

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman lukko
Nyt pitäisi alkaa sitten Lukonkin alkaa pelaamaan jotta ei vitsiksi mene koko homma. Forsberg tulisi ulostaa pois kokoonpanosta sillä hänestä ei ole mitään hyötyä joukkueelle, päinvastoin. A-junnuista saisi paremmat paikkaajat hänen tilalleen.

Mielenkiintoinen tempaus tepsiltä oli ottaa paikkaajaksi nummelinille Laatikainen joka ei ole millään mittarilla saman tyylinen puolustaja kuin Nummelin mutta eipä tämä juurikaan itseäni sen suuremmin kiinnostakkaan. Tukos-Laurihan nyt tietenkin heittää sen perinteisen maalin Lukon verkkoon.

En jaksa ottaa kantaa yleisö-määriin koska en ole menossa yleisöä katsomaankaan ja muutenkin on päivän selvää ettei Rajalan rahastamisessa ja TV-näkyvyyden vuoksi sinne muutenkaan tule kuin parhaimmilaan se reilu 3000.

Veikkaan, että Lukko ei ole aloittanut vielä kauttaan ja tepsi vie tämän homman 4-3.
 

hepu

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
TPS:ltä siis sivussa Seikola, Vittasmäki, Seigo, Nummelin ja pelikiellossa oleva Pikkarainen. Kaksi ensimmäistä enemmän tai vähemmän pitkäaikaispotilaita. Laatikaisen otteita on mukava päästä näkemään, turha silti odottaa mitään ihmetekoja. Uskoisin että Karhu tuosta pelaavasta pakistosta tippuu Ladan saapuessa.

Kaikki TPS:n ottelut nähneenä voi sanoa että aikamoista söhläystähän se vielä on ollut suurimmaksi osaksi. Ainoastaan Kalpa-matsin kolmas erä oli sellaista kiekkoa jota toivoisin tänäänkin näkeväni, eli energistä ja taklaavaa peliä. Myös maalintekotehokkuus on surkeaa, paikoista on etenkin tänään pakko tehdä. Toivottavasti Lasch ja kumppanit ovat pelipäällä, tehoja kuitenkin odotetaan paljon sieltä suunnasta.

Lukon peliä en ole vielä nähnyt mutta oletan että pieniä käynnistymisvaikeuksia on myös Rauman suunnalla? Kokoonpano on kuitenkin kivikova ja ilmeisesti pahimmilta loukkaantumisilta on säästytty.

Vedetään nyt kotiinpäin tulosveikkauksessa, eli 3-4 TPS:lle jatkoajalla.
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jaa-a, taitaapa tulla varsin vähämaalinen ja tasainen ottelu. En millään jaksa uskoa mihinkään murskavoittoon, vaikka sellainenkin toki kelpaisi. TPS on mielestäni jopa hieman aliarvioitu ainakin Veikkauksen kerroinasetelmassa. Eiköhän tänäänkin jouduta urakoimaan jatkoaika ja rankkarit.

Lukon peli on kohmeista, ja kaikesta näkee, että puutteellinen energiataso pakottaa yliyrittämiseen, mikä taas näkyy jatkuvana sähläyksenä ja turhautumisena. Täytyy tosiaan toivoa, että tänään nähtäisiin edes muutama organisoitu hyökkäys kotijoukkueelta. Mielestäni kotiyleisö olisi vihdoin ansainnut nähdä joukkueen, joka taistelee tosissaan voitosta.
 

Daenboudian

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Lassila on ollut maalilla ennakoidun hyvä. En ole erityisen hyvä analysoimaan peliä, mutta mielestäni TPS vetää tällä hetkellä tasaisesti. Ei mitään silmiä hivelevää seksikiekkoa, mutta painaa pelissä kohtuullisesti. Näin itse tiistain Blues-ottelun ja raporttien perusteella torstain KalPa-ottelu oli pitkälti samanlainen - ei kaunista eikä kiimaista, mutta tuloksekasta.

Puolustus on edelleen Tepsin nimellisesti heikoin osa-alue, mutta aiemmissa otteluissa sekin on mielestäni pelannut lähtökohtiin nähden tyydyttävästi. Tähän matsiin tosiaan kokenut Laatikainen tulee vähentämään junnujen pelitaakkaa. Haastattelujen mukaan Laatikaisella on pitkästä aikaan ollut hyvä kesätreeni ja on huippukunnossa. Pelikunnosta voi sanoa yhtä paljon kuin Zimbabwen finanssipolitiikasta. Ei siis mitään käryä.

Hyökkäyksessä peli pyörii ajoittain hyvin, kiekko pysyy alueella ja Lasch kumppaneineen ei siitä hevillä luovu. Vastapainoksi se viimeinen rutistus ja onnellinen loppu välillä puuttuu, ja "tappamisen meininki" unohtuu välillä. Luceniustakin tässä odotellaan, pystyy parempaakin. Voin jo nähdä illan pelissä, kuinka TPS pyörittää suvereenisti ylivoimaa, ja yks paniikkisyöttö taakse menee junnupakille tai Luceniukselle, kiekko karkaa ja Lukon janari pääsee yrittämään. Tässä kohtaa koputin muuten puuta.

Sanoo muu kansa mitä sanoo, mutta itse olen pitänyt Pikkaraisesta. Ei turkulaisjoukkueessa koskaan ole liikaa fyysisyyttä ollut, ja talonmies oli juuri sellainen vastustajan olanylikurkkijana pitävä herättelijä. Harmi, ettei tänään pelaa. Olisi omimmillaan juuri tämän hetkistä Lukon kaltaista kohmejengiä vastaan. Mitä tulee Tukoseen, on siinä kova pelimies. Olisi hyvinkin ironista, jos Tepsin Tukonen loukkaantuisi tänään Lukko-ottelussa. Petuhan ei pelaa, siitä ei mietaakaan yllättynyt.

Lukosta en tiedä muuta, kuin mitä sarjataulukko näyttää. Jatketaan samoilla linjoilla, eli tasaista vääntöä kumpaakin suuntaan. On TPS:n etu, jos ja kun Raumalla on vähän porukkaa. Kauden avauksessa HK Areena oli täynnä ja meininki katsomossa sen mukaista. Turpaan tuli. Vaasassa pelaajat jäivät kyttäämään kotijoukkueen kannattajapäätyä, ja turpaan tuli. Tiistaina ja torstaina kotihallissa kiviäkin kiinnosti, voitot tuli.
 
Viimeksi muokattu:

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kiekkoareena sivustolla oli mainio video kauden 1987-88 kauden avauksesta Lukko-TPS: https://www.youtube.com/watch?v=yAtXQrPE0SE

Samat lukemat kelpaavat hyvin myös tänään. TPS kärsii avainpuolustajien poissaoloista. Tilalle on siis hälytetty kokenut Laatikainen, joka ainakin viime keväänä oli Lukko-Blues playoff-sarjan heikon pakki, kun liike ei riittänyt ja Arto oli pelkkä lapanen kaksinkamppailuissa.

Veikkaus antaa Lukon kertoimeksi 1,78 ja TPS 3,40. Noista mieluiten kokeilee mielestäni TPS:n vierasvoittoa, yksilöt kuten Lasch, Smolenak ja Tukonen pystyvät kyllä rankaisemaan Lukon virheistä. Lukolla on kotietu, parempi materiaali ja selvästi enemmän kokemusta rosterissa, joten siinä mielessä suosikin asema on perusteltu.

http://www.lippupalvelu.fi/event/lukko-tps-lippuja/137939

Vesalainen ennusti jopa yli 4400 katsojaa, sellaista yleisömäärää ei hallilla nähdä. Lippukartan mukaan jopa 3500 katsojaa voi olla tiukassa. Toivottavasti sentään lähellä 4000 katsojaa päästään.

Tulosveikkaus: Lukko nappaa kauden avausvoiton maalein 4-0. :)
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
1. #29 Sointu - #60 Koskiranta - #19 Lasch
#42 Laatikainen - #67 Gysbers
2. #70 Smolenak - #17 Kumeliauskas - #96 Rantanen
#87 Nakládal - #47 Pulli
3. #32 Tukonen - #63 Lucenius - #27 Virtala
#54 Lehtonen - #20 Friman
4. #56 Kulmala - #18 Vähätalo - #10 Karvinen
7.puolustaja: #40 Karhu

#35 Lassila (#31 Järvinen)

Sointu siis nostettu ykköseen, toivottavasti isontaneet maaleja. Soinnulla vähän ongelmia osumisessa ollu, mutta jospa se siitä...
 
Viimeksi muokattu:

Flusher

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Panthers
Eli siellä se Friman vain viilettää, vaikka niitä uinahduksia on tullut luvattomasti. KalPa-peli oli hänen paras tällä kaudella, mutta silloinkin viimeinen maali meni hieman em. piikkiin. Toivottavasti ei tule liikaa hasardeja tänään.

Muuten hyökkäysketjuja onkin myllerretty aika tavalla, harmi että Tukonen siirrettiin pois kakkosesta, se kakkosketju oli toimivin ketju toissapäivänä. Jotain oli kuitenkin tehtävä, sillä jotenkin ykkösketjun kemiat eivät kohdanneet kyllä viime peleissä. Tosiaan Lucenius sai vähän enemmän käsiä omaavan Tukosen vierellensä, ja Sointu pääsee tuhlailemaan ykkösketjuun. Noh, eipä tuomita muutoksia kuin vasta matsin jälkeen.
 

Durden

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lukko tänään:

#82 Vahalahti - #11 Gagnon - #20 Nurmi
#6 Mikkola - #10 Kousa

#22 T. Koivisto - #80 H. Koivisto - #47 Lahti
#28 Niskala - #55 Tikkanen

#17 Nieminen - #21 Ahtola - #54 Piitulainen
#51 Virtanen - #26 Forsberg

#39 Sipiläinen - #3 Virtanen - #24 Riska

#63 Koski

#30 Zapolski (#34 Karjalainen)

Samat kokoonpanot kun Kalpa pelissä. Ahtola ei mielestäni ole parhaimmillaan sentterinä, ja Forsberg ei ole esittänyt mitään ihmeellistä, jos typeriä jäähyjä ei lasketa. Lahti on pelanut pirteästi, ja toivoisin että mies saisi maalin tänään. Myös Niskallalle soisi maalin, jos se peli siitä alkaisi sitten aukeamaan. Luon pitäisi saada kolme pistettä tänään, ja ennen kaikkea jalat liikkeelle.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vaikea sanoa mitä odottaa. Ehkä päällimmäisenä ajatuksissa Lukon miehistyminen ja kotiteurastus. Toisaalta TPS hyvällä maalineduspelaamisellaan pystyy varmasti pitää lukemia tasaisena pidempään ja sitten iskeä vastahyökkäyksistä. Erikoistilannepelaamiseen tarvitaan vierailta selkeää tasonnostoa. Alivoimalla sellaista on ollut havaittavissa jo, mutta ylivoimalla kone yskähtelee eikä tehoja meinata saada. Lassilaan kiteytyy taas paljon.

Hauskaa kiekkoiltaa myös raumlaissil, uskon kyllä kauden siellä alkavan vielä uudestaan. Pitää toivoa ettei vielä tänään, mutta edelleen kyseessä yksi suurimmista mestarisuosikeista. Viime kauden Kärppien alkukautta voi tarkistella jos haluaa jotain lohtua löytää, tosin tuohonkin tahtiin yltämiseksi tarvitsee alkaa ottaa niitä voittoja nyt tai seuraavalla kierroksella.

Meidän pojille joustokaukaloon ja katsomoon tsemppiä. En ehdi tänään katsoa peliä, mutta liveseuraan aktiivisesti. Tästä syystä toivoisin otteluseurantaketjuun viestejä vähän aktiivisemmin kuin mitä olen huomannut meikäläisten saaneen aikaan ekoilla kierroksilla. Tämä oli kohtelias pyyntö, ei kehoitus tai komento, on vain mukava lukea hyviä huomioita peleistä mitä TPS-osion kirjoittajat yleensä tekevät.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Aiemmin tapahtunutta:

29.10.2009 LUK - TPS 5- 1 4310 - Jakub Petruzalek 1+2
15.01.2010 LUK - TPS 5- 2 3794 - Jakub Petruzalek 2+1
23.10.2010 LUK - TPS 9- 2 4431 - Perttu Lindgren 2+4, Eero Elo 2+2, Lauri Tukonen 2+1, Mikko Kuukka 1+2, Kurtis McLean 0+3
08.01.2011 LUK - TPS 3- 2 4292
03.03.2011 LUK - TPS 3- 0 4062 - Mika Noronen 23/23
18.11.2011 LUK - TPS 3- 5 3876 - Perttu Lindgren 0+3, Tomas Plihal 2+2, Michal Birner 1+2 - debyytti: Johannes Lehto
21.01.2012 LUK - TPS 5- 2 3623
17.02.2012 LUK - TPS 3- 1 3618
13.10.2012 LUK - TPS 3- 2 3892
02.01.2013 LUK - TPS 1- 4 3522
18.01.2013 LUK - TPS 4- 4 3641 - JA 5- 4 Filip Riska (63:28)
16.02.2013 LUK - TPS 5- 2 4091 - Justin Azevedo 2+2
29.10.2013 LUK - TPS 6- 2 3294 - Ville Vahalahti 1+2, Aaron Gagnon 1+2
01.02.2014 LUK - TPS 2- 0 4040 - Ryan Zapolski 29/29 - debyytti: Manu Honkanen

Ottelut: 14
Maalit (60min): 57-29
Perinteisen kaavan mukaan: 12-0-2 - pisteet 24-4
Nykyisen pelleilyn mukaan: 11-1-0-2 - pisteet 35-7

Kylmää on kyyti TPS:lle Äijänsuolla ollut.

Täytyy vain toivoa enemmän kohtaamisia pudotuspeleissä. Keväisin Äijänsuo nimittäin muuttuu mukavaksi paikaksi. Ilmeisesti nämä syksyn ja alkutalven pelit menevät raumalaisporukalta voitokkaasti vielä kauden päätavoitteen - Pitsiturnauksen - jälkimainingeissa? Keväällä tosipelien alkaessa tapahtuu mielenkiintoinen ilmiö: #lukkosulaa. Tätä eivät todellakaan huutele mitkään raumalaiskannattajat voitokkaan matsin jälkeen Äijänsuon parkkipaikalla, kun auton ovet ovat ja pysyvät lukossa. Kyseisellä ilmiöllä tarkoitetaan jotain aivan muuta.
 

lebak

Jäsen
Lukon yhteispeli ja rytmitys on ollut hakusessa ensimmäiset kierrokset. Pari pistettä ollaan pystytty muutamalla onnistumisella sekä yksilötaidolla raapimaan. Jossain pelissä Lukon otteista tuli mieleen jopa surffaileva venäjän maajoukkue ennen heidän ryhtiliikettään. Noh, prosessi ja matka jatkuu sekä vielä ei ole maailmanloppua lähelläkään. Tappara sai eilen varmasti vapauttavan vierasvoiton ja uskoisin, että Lukko pystyy tänään korottamaan yhteishenkeä ottamalla voiton loukkaantumisista kärsivän TPS:n. Tosin sekin ollaan nähty, että hyvä MV+1. kenttä voi tehdä ratkaisevan eron.

Vaikka en peliä ehdikään näkemään, niin virtuaalinen hatunnosto Lauri Tukoselle myös täältä. Hieno pelaaja ja hieno mies!
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Pelaako Tukonen normaalistikin kolmosketjussa?

Ei vaan päässyt Jaatinen pelaamaan tänäänkään mutta sitähän ei tiedä, hänellä voi olla joku vammakin. Lukkohan ei näistä eteenpäin kerro, jollei mitään näkyvää ole sattunut. Tommilankaan tilasta ei ole mitään puhuttu, vain huhut kertovat että toipumisessa otettiin takapakkia.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Tukonen on viilettänyt muistaakseni kaikissa ketjuissa pl. nelosessa. Suikkanen voisi pikkuhiljaa vakiinnuttaa pelipaikkoja ettei mm. Laten kaltaiset takuuvarmat pelimiehet kärsi turhaan turbulenssista pelipaikoilla.

Sointu se vaan saa jatkaa kärkiketjuissa vaikka viimeistely hänellä ei todellakaan ole toiminut. Muuten esitykset ovat olleet kohtuullisia mutta tehojakin on pakko tulla!

Itse pelissä Lukko taitaa ottaa perinteisen kotivoiton Tepsistä. Niinhän se on vuosien varrella mennyt että Lukko häviää Turussa ja TPS häviää Raumalla. Noo, kunhan enemmiltä loukkaantumisilta vältytään ja Laatikainen näyttää vahvistukselta.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vetolapulle lätkäisin melko optimistisen ja isokertoimisen kohteen, mutta en jinxaa sitä kuuluttamalla ääneen. Vituiksihan se menee, niinkuin aina, mutta kuitenkin.

Lukolla vissiin on kausi alkanut tahmeasti, tämä siis jostain Yle Puheen kiekkokierrokselta kuultua, en tosiaan ole juuri tekemisiään seurannut. TPS puolestaan on jo kahden (!) ottelun voittoputkessa. Kärkiyksilömme (mukaanlukien Lukosta ryöstetty Tukonen) ovat riittävän tasokkaita tehoilemaan ja tätä tasapainottaakin mukavasti se, että Matias "ei vittu osu edes päätylaudoitukseen" Sointu jatkaa tulosyksiköissä, tänään ihan ykkösketjussa saakka. Kova on Suikkasen luotto Sointuun, ei voi muuta sanoa.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Historiaan nojaten niin kylmää on ollut kyyti viime vuosina Äijänsuolla, että vaikea kuvitella tästä tulevan Tepsin vierasvoittoa. Lisäksi kun tähän yhtälöön lisätään surkuhupaisa vieraspelaaminen viime vuodelta, joka vieläkin muistuu aika ajoin mieleen, niin pahalta näyttää. No, mene ja tiedä. Märkäkorvapakiston mission impossible on raumalaisten ykkösketjun vartiointi, jossa pitelemistä riittää. Toki siellä muutkin viimeistellä osaavat, mutta tuo vaikuttaa vaaralliselta. Lassilalta vaaditaan aivan huippupeliä taas jos edes jatkoille halutaan, sekään ei välttämättä riitä mihinkään. RD:tä on varmaan vituttanut kettujen kauden aloitus siihen malliin, että tänään ei vierasjoukkue saa yhtään mitään ilmaiseksi. Harmi, kun talkkari on pelikiellossa. Haisee sellaiselta matsilta missä Sonnia olisi kaivattu jos alkaa mennä kummallakin tunteisiin. Peli kertokoon lopputuloksen, erittäin paha ennakoida.
 

Daenboudian

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Eli siellä se Friman vain viilettää, vaikka niitä uinahduksia on tullut luvattomasti. KalPa-peli oli hänen paras tällä kaudella, mutta silloinkin viimeinen maali meni hieman em. piikkiin. Toivottavasti ei tule liikaa hasardeja tänään.

Plusmiinustilasto on plussalla (+1) seitsemän muun TPS-pelaajan kanssa. CHL-liigassa Friman on Tepsin paras +4:llä.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Historiaan nojaten niin kylmää on ollut kyyti viime vuosina Äijänsuolla, että vaikea kuvitella tästä tulevan Tepsin vierasvoittoa.
Viiden vuoden aikajänteellä neljätoista yritystä ja vaivaiset kaksi vierasvoittoa Äijänsuolta - runkosarjassa!

Ainakin ensimmäinen näistä perustui tuohon Tomas Plihalin marraskuiseen huippuiltaan Aleksis Ahlqvistin ollessa TPS:n maalissa.
Toisessa Brian Willsie ja Ville Vahalahti olivat pitelemätön kaksikko ja Atte Engrenillä sanotaan olleen maaginen ilta.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Vaikeaa tulee.

Lukko on ollut lukossa (no okei okei, sori, sori), mutta tuolla jengillä solmut aukenevat ennemmin tai myöhemmin. Voi hyvin olla, että se ilta on nyt: TPS ei ole taktisesti vahva vastustaja, TPS:n viime vuosien historia Äijänsuolla on ollut tosi surkea, TPS on taas pyöräyttänyt ketjut ihan uusiksi ja puolustus on vieläkin haavoittuva. Sanoisiko että TPS:llä on edessä "haastava tilanne". Vaikka totta toki sekin, että jos joskus Lukko on haavoittuva, niin nyt.

Veikkaan pessimistinä Lukolle 3-1 tai 4-2 -tyylistä parin maalin ansaittua voittoa.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Nykyisistä TPS-pelaajista muuten Tadas Kumeliauskas on ainoa, joka on saanut pikkumustan Ryan Zapolskin selän taakse.

TPS teki viime kaudella yhteensä viisi maalia Zapolskin vartioidessa maalia: Tuomas Suominen, Tadas Kumeliauskas, Dan Sexton (x2) ja Brian Willsie. Maaliskuussa pelatussa TPS-LUK -matsissa (4-2) Lukon maalia vartioi tanskalaisvahti Simon Nielsen.
 

Sphinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mua vähän pelottaa toi Laatikainen häsläämässä tuolla pakistossa. Vähän turhan isoon rooliin ollaan Artoa nyt kylmiltään heittämässä. KalPaa vastaan puolustus toimi hyvin ja nyt sitten ykköspariin heitetään jääkylmä kaveri, josta on ilmeisesti viime vuosina menty heittämällä ohi vasemmalta ja oikealta. Toivottavasti ei ole Laatikaisella pelin jälkeen tehotilastossa lukemana -3.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös