La 20.5.2017 Otteluseuranta (16. kisapäivä)

Tila
Viestiketju on suljettu.

Grainger

Jäsen
Maalille ei oikein voinut mitään, kun ei nähnyt, mutta kokonaisuudessaan hermostunutta maalivahtipeliä Säteriltä. Ei mopolla moottoritielle, mutta kyllä Suomen molarit ovat näissä kisoissa olleet perseestä, ei voi mitään.
 

Raid76

Jäsen
Rehellisyyden nimissä jos Suomi tämän jotenkin klaaraisi, niin Kanada nuijisi kyllä tuon porukan maanrakoon, jahas 2-1!
Rehellisyyden nimissä jos alkusarjasta pästään jatkoon niin USA murjoo Suomen vai miten se meni. Hihhii ja hehee kun sinulta puuttui nuo teinihymiöt tällä kertaa.
 

agent082

Jäsen
Paitsi että Rinteellekin vastustajat tekee maalit just tolla tavalla. Oletko koskaan ollut maalissa torjumassa kiekkoa 3-tasoisen maskin läpi? Sitä ei vittu näe!!

Pää pystyssä, niin osuu maskiin noi vedot. Rinne ei olis koskaan kumartanut noin, että pään yli menee veto maaliin.
 

pancor

Jäsen
Joo, uusinnasta näin paremmin, että sitä maskia olikin aika paljon. Näytti eka aika vapaalta linjalta.
Ja silti valitat joka helvetin paikassa, kuinka paska se Säteri on vaikka kumpikaan maaleista ei ole edes mennyt hänen piikkiinsä.. Ekassa muutti Hännikäisen jalasta suuntaa ja toisessa ei Ohtamaan paskan pelaamisen vuoksi edes ollut mahdollisuuksia nähdä kiekkoa...
 

Oldtimer

Jäsen
Tätähä sinä olet jaksanut jauhaa koko kisojen ajan. Kaikilta otetaan kunnon teurastus ja kuinka ollakaan silti taistellaan edelleen maailmanmestaruudesta kisojen viimeistä edellisenä päivänä.

No kaipa se tappio tuntuu sitten vähemmän pahalta jos uskottelee itselleen tuollaista paskaa joka ilta.
Äläpäs sössötä, kaiva jostain viestini jossa olen edes viitannut tuohon aiemmin?! Aikaisemmin olen kritisoinut valmennusta, vain ja ainoastaan, ja syystä. ; )
 

arvee

Jäsen
Jänskä juttu, mikäli maalivahti joutuu venymään matsissa monesti, niin kannattaisi pituus mitata tällaisen pelin jälkeen. Helpottaisi markkinointia.
 

Iso-Olli

Jäsen
Nyt tarttis pojat tehrä.
 
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös