La 20.5.2017 Otteluseuranta (16. kisapäivä)

Tila
Viestiketju on suljettu.
Hohhoijaa. Se Puljun laukaus ei ole mikään paska. En tiedä, miksi ei nyt lähde. Mutta jos se on ennen ollut aivan riittävä NHL tasolle, niin miksi se olisi paskentunut?
No jotkut on mielessään sen päättäneet olevan paska. Eikä se heillä tuu muuttumaan miksikään.
 

agent082

Jäsen
Jatko riippuu täysin siitä, miten Ruotsi on käsitellyt ekan erän. Toivottavasti alkavat pakottamaan peliä ja pelko on hiipinyt puseroon.
 
Ruotsi on siitä hyvä vastustaja, että sitä vastaan lataus löytyy itsestään. Tämä ei johdu siitä, että vihattaisiin Ruotsia tai oltaisiin kateellisia vaan siitä, että ruotsalaiset eivät koskaan ole kunnioittaneet suomalaista jääkiekkoa. Nytkin yrittävät väittää, että Ruotsin voitto olisi jääkiekon voitto. Minä väitän, että ei olisi.
 

DR_J

Jäsen
Mitä pidemmälle matsi etenee, sitä enemmän Ruotsi tulee peliä hallitsemaan ja kiekkoa pitämään. Mikäli Suomi haluaa voitosta pelata, Säterin rooli korostuu eikä ensimmäisen maalin kaltaisia lapsuksia saa enää tulla.
Hongan pelaamista on kyllä ilo katsoa, myös Aho alkaa pikkuhiljaa heräilemään.
 

Knox

Jäsen
Puljulla oli ainakin Kärpissä hyvä veto, mutta se ei avaudu mihin hän on sen hukannut vuodessa.

Näin muistelinkin. Taisivat vielä Laineen kanssa ottaa leikkimielisen kisan jossa mitattiin kumpi laukoo kovempaa. Pulju vei jos en ihan väärin muista.

Mutta näissä kisoissa ei tosiaan ole tuota lujaa ja hyvää laukausta näkynyt.
 

bebeto

Jäsen
Professori Aho ollut aivan mahtava! Harmi vain että raahaa perässään kivireki Puljujärveä, jolla ei nyt vain kyllä riitä. Honkelomaista koohottamista ja noita saatanan suupaisuja maalia kohti viivan jälkeen.

Näkemäni perusteella uskallan väittää että Pulju ei ole kehittynyt jääkiekkoilijana U20-kisojen jälkeen juurikaan. Onko niin että potentiaalin katto on hänen kohdallaan saavutettu?
 

agent082

Jäsen
Puljusta tulee vielä hyvä, kun vaan hommaa fysiikan, jolla on kaksi kertaa vahvempi ja nopeampi kuin muut änärissä, kuten nuorten kisoissa.
 

Risa

Jäsen
Kyllä Ruotsi vie aika vahvasti 1 vs 1 väännöt... No katellaan!
 

-One-

Jäsen
Ruotsi voittanut kolme neljäsosaa aloituksista.
 
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös