La 20.5.2017 Otteluseuranta (16. kisapäivä)

Tila
Viestiketju on suljettu.

mesag

Jäsen

Esteri

Jäsen
Molemmille ryssä pakeista olisi voinut antaa kakkosen.
 
Ranteet kovilla tässä pelissä. Toi ei sentään niin viikate - enemmänkin koukku alakäteen?
 
Hyvin Flyers pyörittää YV:tä. Harmi kun Voracekin tilalla on Skinner ja Provorovin tilalla joku 60 ja kuoleman välillä oleva veteraani.
 

Breathe

Jäsen

adolf

Jäsen
Vielä kun olisi puolustus samalla tasolla niin olisi edes jollaisia mahdollisuuksia paras parasta vastaan Kanadaa vastaan.
On niillä se puolentusinaa huippulupaavaa veskariakin tulossa että sekin vähän auttaa asiaa.
 

El Gordo

Jäsen
Studiossa vähättelevät 2-0 maalia. Koittakaapa itse ohjata tuolleen luistimennenän kautta maaliin, kyllä se taitoa vaatii.
 

Breathe

Jäsen
Tai Provo. Skinneriäkin väittäisin kevyemmäksi kaveriksi vrt. Voracek.
Voracek on huono omalla paikallansa tuolla nykyisellä yv kuviolla omastamielestäni. Pitäisi saada kaveri joka omaa hyvän onetimerin sille paikalle, Voracek sitä ei omaa.
 
IIHF kun nayttaa uusinnat joka kamerakulmasta niin olihan tuo kamala virhe Kanadalta. Ja pakeilta tekematon paikka kun ei voi kahteen suuntaan reveta. Panostivat keskustan pitamiseen mutta liukkaat venalaiset paasivat laidalta ohi.
 

Espen

Jäsen
Asian tuntia Nemo.
 

mjr

Jäsen
On kyllä ilo katsoa peliä, kun on noin valtavasti taitoa jäällä kummassakin joukkueessa - ahtaassakin tilassa lähtevät syötöt nopeasti ja tarkasti ja kummallakin on todella hurja liike päällä. Kanada on kuitenkin nyt selvästi hajanaisempi kuin kahtena viime vuotena, ei ole lähellekään yhtä tasapainoista ja ehjää peliä.
 
Nämä "top 5 mitä ihmettä?" -koosteet ovat kyllä täyttä paskaa.
 
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös