La 20.4.2024 Tappara - Pelicans

  • 19 643
  • 513

Jaksaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, NHL
Huomattavasti parempi erä Pelicansilta, mutta kyllä sen kavennuksen olisi vähintään tarvinnut, nyt tulee kiire kolmannessa saada peli tasoihin.
 

Risa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SoJy vuodesta-61, Jokerit 1972-2013; 2022, Україна
Siinä oli jo Pelsuilla paikantynkää.... Hyvä hyvä!
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Kas vain. xG onkin jo melkein tasan.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Kova erä Pelsuilta. Kiistatta vaarallisia tilanteita koko ajan
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Pelicans paransi ja ei tää toivotonta heidän kannaltaan ole jatkoa ajatellen. Tapparan maalit vähän halpoja eikä huippupaikkoja niin paljon ole ollut kirveellä
 

MrTriangle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Toivotaan että Tappara sortuu johdon suojeluun. Hyökkäysalueelle hiukan lisää ihan vaan rehtejä maalille toimituksia, lopputuloksena rikkinäisiä pelejä, luovat tilaa yksilösuorituksille (Jämsen, Lasch yms) ja pakottavat Tapparaa rikkomaan. Näkisin että siinä tuo ero tehokkuudessa tulee, Tappara pyrkii pelaamaan röyhkeämmin maalille kun turkoosi pelaa vähän prosenttikiekkoa.

2 maalia ihan tehtävissä, mutta vaatii yllä olevaa
 

Isäntä

Jäsen
Kahden erän perusteella Pelicans sopii vastustajana Tapparalle huomattavasti paremmin kuin KalPa ja TPS. Pelicans on huomattavasti enemmän tuollainen isojen miesten kiekkoa pelaava joukkue, eikä Tapparalla ole kyllä noiden kanssa minkäänlaista hätää, vaikka Pelicans toisessa erässä näennäisesti pyörittikin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös