La 20.2.2016 Otteluseuranta (Liiga)

  • 60 452
  • 665

Kafrom

Jäsen
Miksi näitä vitun päähänkohdistuneita taklauksia näkee niin usein nykyään? Kuvottavaa suorastaan, että Ässien pelaaja syyllistyy tälläiseen. Semir aivan ansaitusti suihuun, tyhmältä pelaajalta tyhmä temppu.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Sport vajosi välittömästi maalin jälkeen Suomi-sarja tasolle.

Oli muuten ihmeellistä sekoilua tuossa tasoituksessa. Ensin Koskiranta meinasi sössiä koko tilanteen täysin, mutta Karhunen veti vielä paremmin.
 

Iso-Olli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Totta. Ihan hitonmoinen mailahäirintä sallitaan, auttaa kummasti puolustamista. Silti eihän pelkästään tuon taakse voi mennä. SaiPalla taas menossa vähintäänkin puolittainen "ohipeli" kotona.
Tapparan fanit valitti samaa aiemmin tällä viikolla. SaiPalla oli siinä kyllä kahden miehen ylivoimaakin, mutta taitaa olla masut täynnä eiliseltä.
 

cimoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Jokipo, Canucks
Noni. JYP yv. Jos tulis vaikka jo se av maali
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Loistavaa Blyyssi! Tältä kierrokselta oli odotuksissa Ässien pisteron kavennus meihin kolmella pisteellä, mutta mutta nyt näyttäisi vielä ihan hyvältä..
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Miksei tuosta TPS:n maalia edeltäneestä tilanteesta vihelletty paitsiota. Linjamiehellä käsi pystyssä siirretyn paitsion merkiksi ja silti TPS:n pelaaja hyökkäysalueella koukkii SaiPan pelaajan irti kiekosta... TPS sai kiekon keskialueella ja teki hyökkäyksestään maalin....

Eikös se ollut Kallio? Eihän sille muutenkaan mitään vihelletä...
 

Waqu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Dallas Stars
Tuppurainen antaa harvinaisen oivaltavia syöttöjä.

Syöttää erikoisesta asennosta aina sinne, missä ketään ei ole. Ylivoimalla todella hyvää suorittamista tällä saralla.

Kärpät voi ottaa aina jäähyn, jos JYPille meinaa tulla maalipaikka. Tiedossa 2min, jolloin ei ole mitään hätää Kärpillä.
 

Mälkiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilmoitetaan lähiviikkoina
Nyt ei sitten onnistu mikään, ja tuntuu, että SaiPalla aina ensimmäinen kosketus kiekkoon on jotenkin hätäinen ja ripulinen, mikä aiheuttaa sen, että tepsukat kerkeävät aina häiritsemään. Esimerkiksi Järvinen erottui erän aikana vain kerran, mutta epäonnistui syöttämään täysin paineettomasta tilanteesta, mikä tappoi hyvän hyökkäyksen.
 

Rixa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Mistä Kankaanperä jäähynsä sai, ei tullut hallilla uusintaa ja pelitilanteessa en huomannut. Erikoinen linja tänään.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Jumalauta mitä omiin muroihin kusemista Porissa. Ei mitään palaa blegillä, niin otetaan sitten ite 5min penalti. SBA ei vaan oikeesti hyödytä tätä tiimiä mitenkään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös