La 20.10.2018 Otteluseuranta (Liiga)

  • 46 145
  • 667

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Eli sinusta Malten teko oli ok, hieno mies? Minusta turha, pelin ulkopuolella tapahtunut kosto jostain pelissä tapahtuneesta. Jos näitä viljelee, pitäisi olla munaa vastata myös teoistaan.

Malten teko oli kahden minuutin arvoinen poikkari, turha, mutta samalla aivan "sepä siitä"-osastoa. Peltolalta puolestaan väsynyttä mukauhittelua, jota ei nyt kannata sen enempää tosissaan ottaa, mutta toisaalta toipa edes hieman henkeä patapakkaan Tukosen ohella. Eiköhän tuosta joku sisupuukko irtoa saunaillassa.
 

Huapala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Pätkii kanssa Tappara-Sport.

Telian vastaus varmaan, et käyttäjällä netissä vikaa.

Ja se perus vastaus "Pelin Loppupuolella ilmeentyvistä ongelmista ei anneta hyvitystä"
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
SaiPalta ihan hyvä alku. Ottaen huomioon miten huonosti yleensä eka erä on mennyt. Maali syntyi vähän vaarattomasta tilanteesta Tuohimaan epäonnistuessa. Alivoima oli hyvää. Mutta kyllähän Kärpät vetää hiton hyvin. Ei siellä paljon virheitä tehdä.
 

Foreman

Jäsen
Suosikkijoukkue
LSH - Lämsä sex hockey
Pätkiikö myös stadissa vai missä kommentit?
 

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Kärpät pelaa kyllä hyvin. Toivotaan tasaista ja siistiä vääntöä (Kukkosen punoitus alkoi jo hiukan ilmaantua ekassa erässä)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös