The Rock

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit & Ässät
Titaanit tänään:

Titaanit

1. kenttä:
#78 Pehu - #20 Pylväläinen - #10 Valli
#4 Haapalainen - #9 Gärdström

2. kenttä:
#18 Häkkinen - #26 Koidahl - #71 Essen
#81 Heinonen - #13 Jernberg

3. kenttä:
#17 Kovanen - #15 Kansikas - #21 Rämä
#24 Ja. Ruohola - #45 Jokiraita

4. kenttä:
#55 Kolhonen - #23 Seppinen - #3 Kulmakivi
#44 Jäske (7. puolustaja)

Maalivahdit:
#1 Tillanen (AK)
#31 Nieminen

Lähde: www.mestis.fi

* Titaanit lähtee haastamaan Jokipoikia täysin samanlaisilla kentällisillä, kuin millä laitettiin Hokki eilen lujille. Ainoa muutos on 13.hyökkääjänä joutsenlaulunsa titaanipaidassa esittäneen jenkkipeluri Andrew Jasickin poistuminen kokonaan rosterista.
 
Life is just a place where we spend time between games.

jukkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Jaahas... saapas nähdä miten käy. Jokipojilta on poissa Ahtonen, joten ykköskenttä meni uusiksi. Keränen keskelle, ja isin iloksi Janecky jr ykkösen laitaan. Isi on kuulemma palkintoraadissa mukana.

Kotkalaiset eivät ole ihmeitä esittäneet, mutta ilmeisesti ihan hyvin eilen laittoivat Hokillekin kampoihin...? Vaikkakin Hokki oli umpipaska viikko sitten, kun Jokipojat kävi hakemassa pisteet 2-6. Samoinlukemin päättyi myös näiden joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen Kotkassa sarja-avauksessa.

Odotettavissa siis vain ja ainoastaan kotivoitto, mikäli Jokipojat pelaa edes lähellä omaa tasoaan. Titaaneitten kymmenes peräkkäinen tappio on nyt lähellä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy