Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

La 20.10.2007 Jokipojat-Titaanit

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana Toimitus, 20.10.2007 klo 13.44.

 1. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Titaanit tänään:

  Titaanit

  1. kenttä:
  #78 Pehu - #20 Pylväläinen - #10 Valli
  #4 Haapalainen - #9 Gärdström

  2. kenttä:
  #18 Häkkinen - #26 Koidahl - #71 Essen
  #81 Heinonen - #13 Jernberg

  3. kenttä:
  #17 Kovanen - #15 Kansikas - #21 Rämä
  #24 Ja. Ruohola - #45 Jokiraita

  4. kenttä:
  #55 Kolhonen - #23 Seppinen - #3 Kulmakivi
  #44 Jäske (7. puolustaja)

  Maalivahdit:
  #1 Tillanen (AK)
  #31 Nieminen

  Lähde: www.mestis.fi

  * Titaanit lähtee haastamaan Jokipoikia täysin samanlaisilla kentällisillä, kuin millä laitettiin Hokki eilen lujille. Ainoa muutos on 13.hyökkääjänä joutsenlaulunsa titaanipaidassa esittäneen jenkkipeluri Andrew Jasickin poistuminen kokonaan rosterista.
   
 2. jukkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Jaahas... saapas nähdä miten käy. Jokipojilta on poissa Ahtonen, joten ykköskenttä meni uusiksi. Keränen keskelle, ja isin iloksi Janecky jr ykkösen laitaan. Isi on kuulemma palkintoraadissa mukana.

  Kotkalaiset eivät ole ihmeitä esittäneet, mutta ilmeisesti ihan hyvin eilen laittoivat Hokillekin kampoihin...? Vaikkakin Hokki oli umpipaska viikko sitten, kun Jokipojat kävi hakemassa pisteet 2-6. Samoinlukemin päättyi myös näiden joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen Kotkassa sarja-avauksessa.

  Odotettavissa siis vain ja ainoastaan kotivoitto, mikäli Jokipojat pelaa edes lähellä omaa tasoaan. Titaaneitten kymmenes peräkkäinen tappio on nyt lähellä.