La 20.1.2024 Otteluseuranta (Liiga)

  • 17 918
  • 528

Fresh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kiitos Ilves! Kaunista se ei ollut mutta henkisesti niin tärkeä voitto ettei voi käsittää. Ei ole liian montaa kertaa ollut tällä kaudella hyvä fiilis hallilta lähtiessä.

Kiitos myös IFK-kannattajille, aivan mahtava mökkälä tänään hallilla ja voin olla väärässäkin mutta mielestäni näiden seurojen välillä on suuri kunnioitus ja nämä on aina mahtavia tapahtumia. Hieno ilta
 

KK-V 1994

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Miksi Pelicans pelaa kahdella pakilla ylivoimaa? En jostain syystä näe tuolle Jordanille käyttöä. Ehkä maalilla voisi toimia jos osaa pelata maskissa.
 

AwiRanne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paksut kirjekuoret, Air Baltic
Ihan hyvä tulos liigan kuuminta jengiä vastaan vähän repaleisena ja väsyneenä. Toivottavasti Jämsen ei oo taas ihan mösönä
 

Jaksaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, NHL
Halleluja, naula taisi tullaan arkkuun, Tappara aina pelottaa

Ei vaatinut toisessa erässä kun hetken herpaantumisen ja ne oli maalin päässä.
 

Hangon keksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Länsi-Saksan ja Neuvostoliiton joukkueet
Turunen tekee maalin vl-kisassa, vaikka hänen pitäisi istua jäähyllä. Toivottavasti Koivunen nyt ainakin ajetaan ulos.
 

TAPPI32

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Aatu pystyi pelaamaan taklauksen jälkeen, mutta haastatteluun ei näköjään ollut kykenevä tulemaan, vaikka häntä siihen yritettiin selostajan mukaan saada. Pelicans-organisaatio näyttää taas parastaan.
 

Hazaal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
En tiedä mihin viittaat, mutta Nurmi osaa kyllä pitää pään ylhäällä, ottaa taklauksia vastaan ja ylipäätään lukea tilanteita paremmin kuin Jämsen.
Lähinnä tuohon dramaattisuuteen ja makoiluun, sekä vilpittömään hämmästymiseen jokaisen heihin kohdistuneen kontaktin jälkeen. Kiekko kummatkin osaa kyllä pelata, hetkittäin ihailtavan hyvin. Keskittyisivät siihen.
 

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös