La 20.1.2024 Otteluseuranta (Liiga)

  • 16 894
  • 528

Juteeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche ja Tappara
Miten vitussa tuosta lentää ulos, kun toi vinkuheinä itse neppailee laidan vieressä ja Camper taklaa kädet alhaalla laidassa kiinni olevaa pelaajaa? :D
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Tappara saa kyllä tästä puhtia jos Pelikaanit ei saa YV-maalia
 

Karpa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ihan rehellisesti ja värilasit päässäkin täytyy sanoa, että en kyllä ymmärrä tätä ulosajoa, vaikka Camper toki aikamoinen syylä ja vastenmielinen hahmo onkin.

Jämsenin oma visiiri raapaisee siinä pienen viillon ja puun takaa tullaan, mutta näin kovan tuomion perusteet ovat kyllä hämärän peitossa.
 

Jaksaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, NHL
Jos Jämsen joskus pääsee änäriin, niin häntä tulee kyllä valitettavasti sattumaan vielä pahasti tuolla nykyisellä pelityylillään.
Kuten sanoin omalla hiekkalaatikolla, oisin mä Camperin pistäny tuosta pihalle mutta Jämsenin ura lätäkön toisella puolella päättyy aika nopsaan jos jatkaa noin pelaamista, siellä löytyy isompaa ja kovempaa kaveria jotka painaa ihan surutta pään irti kaverilta.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, LA Kings, Raiders, Concordia Stingers
Pelicans on skoutannut Tapparan ylivoiman niin hyvin etta sortui pelaamaan samalla lailla pitkan ylivoimansa
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Mitähän herra Jämsen oikein tekee kentällä? Jos se osui päähän, niin ei pitäisi leikkiä terveydellä ja pelata enää tänään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös