La 20.1.2007 KooKoo-Jokipojat

  • 4 399
  • 53

Ice Hockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kyllä oli munaton esitys KooKoolta tuloksen perusteella kauden tärkeimmällä hetkellä. Kertokaa nyt miltä peli näytti? Uskomatonta, että pystytään tollasiin esityksiin kotona, kun pitäisi taistella tärkeistä pisteistä. Kotietu on mennyt ja nyt saadaan jännittää sitä ollaanko viidensiä vai kuudensia.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Hienoa, että Jokipojat sai lainata voittavaa maalivahtia, niin alkoi vieraspelitkin sujumaan :) Hieno homma luukkumiehenä ja kokonaan pois peleistä olleelle junnulle, että pelasi hyvällä prosentilla voitollisen pelin. Onneksi meillä on näin hyvä kolmosmokke ( vaikka onkin vaan 166 senttinen ) jos kahdelle ekalle sattuu jotain.
 
Tappion jälkeenkin tyytyväinen.. KooKoo taisteli tänään joukkueena, paljon paremmin, kuin FPS ja Salamat peleissä, pelasivat hyvää kiekkoa, mutta eivät vaan saanneet maaleja aikaseksi.

Jokipojilla oli laskujeni mukaan 7-8 paikkaa koko pelissä ja 5 niistä pistettiin sisään. Jokainen maali paitsi viimeinen oli riparimaali, tosin näistä miinusta Heinoselle, joka pomputteli rajusti kiekkoa pelissä. KooKoolla taas oli paikkoja vaikka mihin, mutta ei, niin ei. Tyytyväinen olin silti KooKoon pelaamiseen ja tämä oli pelkkä tilastotappio.

Virkki oli minusta pelin parhaimmistoa. Ensimmäisessä erässä muutama hyvä taklauskin.
 

koukou

Jäsen
Suosikkijoukkue
KK
Totaalisen järkyttävä peli, Jokipojat vieraile kahdessa erässä vaarallisesti n. viisi kertaa KooKoon maalilla ja joka kerta reppu heilui.
Ylivoima oli niin munatonta KooKoolla, kun vaan pystyy olemaan. Mitään konkreettista ei saada aikaan. Mikä pakko Liukkosta on peluuttaa yv:llä kun homma ei suju. Kuvio meni suunnilleen niin, että Hokkanen voitti aloituksen -> kiekko Liukkoselle -> n.30sek pyörimistä -> veto.
Mitään muuta variaatiota "ykkönen" saanut aikaiseksi.
Puolustus ei toimi omassa päässä ja mm. Kolehmainen 3. erässä penkin päässä(en tosin hirveän tarkasti seurannut, voin olla väärässä).
Nyrhinen teki maalin ja ryssi Pölläsen ylivoimalla läpiajoon ja 2-5.

Kaikki meni helpoista parin metrin syötöistä lähtien metsään, joten joko valmistautuminen ei onnistunut tai sitten se odotettu ylimielisyys iski.

Mutta onnea Jokipojille, täysin ansaittu voitto. Iski paikoista maalin ja eihän sitä muuta tarvitse kiekko pelissä tehdä. Pelityylissä paljon yhtäläisyyksiä Jukureiden menneiden kausien vastaavaan johtoasemassa. Tiukka puolustus paketti ja vastaiskuilla sitten isketään.

edit. en ilmeisesti ollut samassa pelissä ylläkirjoittaneen kanssa.. =)
 

Liba Leijona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Turpaan tuli, että nuppi tutisi. En tiedä, mitä todelliset kiekkoasiantuntijat tarkoittavat virkamieskiekosta, mutta epäilenpä KooKoon esityksen olleen juuri sitä.

Näillä palstoilla on "oman kylän pojat" teilattu jäänrakoon ja vahvistukset ylistetty taivaisiin ennen debyyttiä. KooKoolla oli vaihto-aitiossa tänään kolme valmentajan näköistä henkilöä tekemässä merkintöjä papereihinsa. Täsmäävätköhän minun huomioni herrojen kanssa.

Erityistarkkaluissani oli tänään KooKoon uusi, kiekollinen ja etenkin fyysinen puolustaja numero 4.

I-erä:
- 9 vaihtoa
- 2 avausta (molemmat oman pelaajan luistimiin)
- 2 rangaistusminuuttia
- 2 keskialueen taklausta (omassa päässä ei yhtään)
- lukuisia vastaanotettuja taklauksia omassa päässä, jonka jälkeen jää pyyhittiin samalla

II-erä:
- 9 vaihtoa (paljon yv + av)
- 1 laukaus (5m ohi)
- Yksi onnistunut avaus
- Yksi takaisku maali (ei yksin toisen pakin vika, molemmat kuutamolla)

III-erä:
- 13 vaihtoa
- 2 laukausta yv:llä
- 4 avausta (3 yv:llä)
- tilastoihin syöttö (Virkki syötti Lampiselle, Lampinen Saarelalle ja Saarela maalintehneelle Nyrhiselle)

Ainut hyvä puoli Virkin pelaamisessa oli se, ettei hän jäänyt KooKoon heikoimmaksi lenkiksi. Keskinen ja Kolehmainen kyllä munivat täysin läpi ottelun. Toivottavasti Kolehmaiselle ei mitään vakavempaa käynyt, mutta hyvä, että jotenkin saatiin hänet tänään pois kentältä. Lustberg pelasi ne pari vaihtoansa paljon paremmin.
Nyrhinen jatkoi höntsäilyään tekemällä karkean virheen.

Nyt olisi hienoa nähdä samanlaista kriittistä havannointia mitä Vantaan pelin jälkeen nähtiin.
Fordel, ei kultapojuja? Oltaisiin tänään enemmin pelattu viidellä hyökkääjällä, kun pistetty Keskinen kentälle. Tai Kolehmainen.

EDIT:

KKtig, katsoitko parin vuoden takaisia A:n SM-karsintoja nauhalta? Silloin Virkki oli pelin parhaimmistoa, KooKoo taisteli hienosti ja katsojat olivat tyytyväisiä silloiseen KooKoon panokseen. Tänään näin ei ollut. Uskomatonta, mitä väitit, että numero 4 olisi parhaimmistoa! Käynti optikoilla usein auttaa, jos ei näe ja jos ei ymmärrä jääkiekosta, kannattaa kysyä niiltä, jotka ymmärtävät edes vähän.

Virkistä vielä; keskinkertainen pelaaja (lue: Motti) hankkii keskinkertaisia vahvistuksia.
 
Viimeksi muokattu:

Punkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo, Saipa
koukou kirjoitti:
Mikä pakko Liukkosta on peluuttaa yv:llä kun homma ei suju. Kuvio meni suunnilleen niin, että Hokkanen voitti aloituksen -> kiekko Liukkoselle -> n.30sek pyörimistä -> veto.
Mitään muuta variaatiota "ykkönen" saanut aikaiseksi.
Minusta taas ylivoimassa Liukkonen oli se joka rakensi peliä, laukoi ja yritti koko ajan täysillä, vaikka onnistumiset jäivät nyt tällä kertaa tulematta. Itse ihmettelin kolmoskentän suurta vastuuta ylivoimissa, heille tuli jatkuvasti kiekon menetyksiä ja vastustajalle avautui paljon tilanteita, juuri niinkuin sitten alivoimalla pelin lopullisesti ratkaissut maalikin tuli. Heinosella ei kyllä myöskään ollut paras päivänsä, toisin kuin Jokipoikien Seppäsellä, todella loistava ilta! Virkki pelasi varmaa puolustajan peliä ja hoiti mielestäni oman tonttinsa hyvin, eikä lähtenyt hyökkäilemään. Kolehmainen ilmeisesti loukkaantui, menikö käsi vai olkapää? Putket on nyt sitten poikki molemmilla, joskushan senkin oli tapahduttava. Vielä täytyy mainita Joensuun faniporukka, todella kannustavaa ja siistiä meininkiä!
 

koukou

Jäsen
Suosikkijoukkue
KK
Punkku kirjoitti:
Minusta taas ylivoimassa Liukkonen oli se joka rakensi peliä, laukoi ja yritti koko ajan täysillä, vaikka onnistumiset jäivät nyt tällä kertaa tulematta.
Niinhän tuo teki, eli piteli kiekkoa ja laukoi itse. Syötöt eivät vain löytänyt perille, mutta ensi kerralla sitten. Eipä tällä loppupelissä niin merkitystä ole, kotiedun tavoittelu karkasi niin loppupeleissä nyt sama kenet ensimmäisellä kierroksella kohdataan, kun kaikki pitää voittaa jos mehupurkin kouvolaan haluaa.
 

VTVH

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kyllä tämä peli ratkesi hyvin pitkälti maalivahtipeliin. Seppäsellä oli toki tuuriakin parin tilanteen kanssa, mutta kokonaisuudessaa erittäin hyvä peli Seppäseltä. Heinonen taas pelasi itsensä täysin pihalle neljässä ensimmäisessä maalissa. Ei maalivahti joka orjuu tunnetusti kaikki kiekot eteensä parhaaseen mallintekosektoriin voi tulla kolmea metriä vastaan torjunnoissaan! Jos Heinonen olisi vaihdettu toisen maalin jälkeen pois maalilta niin olisi ollut ihan eri peli.
 

ukkometso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vai että Virkki! Ei kiitos! Sohimista, niin kuin monelta muultakin pakilta, mutta nyt piti olla vahvistus. Ainoastaan varasti Lampisen syöttöpisteen. Ja miten kuutamolla olivatkaan Luigi, Somppi, Mattila ja Lindholm. Oliko pidetty saunailta hieman liian aikaisin? Ja kuka se Silvennoinen on, josta jopa Anna -lehdessä kirjoitettiin? Eipä paljon kannattaisi liihotella "ystävän" upealla kommentilla.
 

Rankkari

Jäsen
Paskan maku suussa... Jokipojat oli parempi ja ansaitsi voittonsa... Erityisesti molempien maalien edustan pelaaminen oli parempaa, ja se ratkaisi pelin... Maalivahtina pieni/suuri mies oli paikallaan.. Hyvää liikkumista ja peittämistä... Mestikseen kuuluu, vaikka varressa ei olekaan mittaa... Heinonen pompotteli perinteisesti ja varsinkin 3. maali meni sisään hänen ylinmääräisten tsemppiliikkeidensä vuoksi... Miten ottelun ensimmäinen maali tuli, empä ehtinyt katsomaan... Missä oli se Kookoon hieno liike, joka on ollut mukana lähes jokaisessa kotipelissä... Pakeista Keskinen ja Kolehmainen pelasi heikkoa peliä... Kolekin peluuttaminen ihmetyttää, pelaako parhaat miehet... Mihin on kadonnut Liukkosen luistimien liike tällä kaudella??? Uusi puolustaja sai paljon peliaikaa, ja kuuluu joukkueeseen... Ei ainakaan yhtään huonompi, kuin muutkaan pakit...

Se siitä. Valmistaudutaan pudotuspeleihin aloittamalla vieraissa. Vastus on vielä epäselvä...
 

Kaupparatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kymenlaakson jääkiekkojoukkueet, Tappara
Itse olin seuraamassa varmasti eri peliä kuin koukou tai ukkometso. Luigin syötöt pääasiassa menivät omille niin ylivoimassa kuin tasallakin. Olisi vaan kaverit onnistuneet niistä maalipaikoista.Laukoi toki myös itse paljon, mutta ilman maalia kohti laukauksia ei tule yleensä maaleja, ikävä vaan ettei tänään upponut. Kolehmainen ei istunut penkillä muuta kuin normaalit vaihdot, mutta loukkaantui ikävä kyllä jotenkin. Tässä näemme pelin seuraamiset. Saunaillasta en tiedä, mutta kyllä pojat yrittivät tosissaan, joskus se ei vaan "natsaa". Kolmosen alivoimalla laskema av-maali katkaisi mahdollisuuden päästä taas peliin mukaan. Somppi oli kyllä tänään aika näkymätön. Virkki pelasi minusta aivan hyvän puolustajan pelin, kuitenkin tuli vasta eilen porukkaan mukaan. Meillä kannattajilla taitaa olla vaan niin suuret odotukset, että joka peli pitäisi voittaa, (niinkuin pitäisikin). Siitä Lampisen saamatta jääneestä syöttöpisteestä (ei sitä Virkki todellakaan varastanut!) olen samaa mieltä ja luultavasti Luigi kävi tuomarille siitä huomauttamassa, mutta jostakin syystä sitä ei hyväksytty.
Jokipoikien maalivahti pelasi kyllä pisteet Joensuuhun, josta heille onnittelut!
Myös faniryhmä oli hyvä ja äänekäs.
 

Fordél

Jäsen
Liba Leijona kirjoitti:
Nyt olisi hienoa nähdä samanlaista kriittistä havannointia mitä Vantaan pelin jälkeen nähtiin.
Fordel, ei kultapojuja? Oltaisiin tänään enemmin pelattu viidellä hyökkääjällä, kun pistetty Keskinen kentälle. Tai Kolehmainen.

Olitko katsomassa tuota K-Vantaa ottelua? Tuohon kysymykseen haluaisin vastauksen ennen kuin rupean enempää avautumaan. Jos nimittäin olit katsomassa, allekirjoitat varmaan kaiken sen kritiikin mitä Gärdi sai niskaansa. Jos taas et ollut...no varmaan arvaatkin loput.

Itse en huomannut mitään erityisen karmeaa esitystä pakistosta, sillä kyllä siellä kaikki olivat tasaisesti pihalla kuin lumiukot eli sinne penkille olisi pitänyt laittaa koko pakisto. No Lustberg oli kyllä varsin hyvä ja hänelle propsit. Mutta mielestäni pahin mokaaja tänään oli Heinonen, joka pelasi kyllä itsensä neljässä maalissa totaalisen ulos. Toki pakkien olisi pitänyt olla hereillä putsaamassa irtokiekot, mutta tilanteet olleet niin vaarallisia tai yht´äkkiä tulleita, että niihin olisi Heinosen pitänyt reagoida noin voimakkaasti. Pelkkä normaali torjunta olisi varmasti riittänyt.

No mutta se siitä. Jokipojat olivat parempia ja selvästi ansaitisivat voiton. Tuolla viimeistelyllä, pakkien huonolla pelillä ja Heinosen kohmeloinnilla ei olisi kyllä pisteitä ansaittukaan. Ja suuri tunnustus myös Jokipoikien faneille, jotka pitivät koko ajan mukavaan meteliä.

Niin ja ne Kuudennen Kenttäpelaajan palkinnot...Ne jakaa tänään jäsen Hescu.
 

Bird

Jäsen
Suosikkijoukkue
Urheilullisesti avoimet sarjat
JOKIPO!

No niin, napsahtihan se vierastappioputki vihdoinkin poikki - kuten varovaisesti ennen pelin alkua ounastelinkin. Hyvän mielen lisäksi vedonlyönnistä tuli ihan mukava voitto, toivottavasti joku muukin otti vihjeestäni vaarin ja nappasi panoksensa takaisin viisinkertaisena joko Centreltä tai Pahvilta. :) Näköjään sitä muuten jotenkin osaa olla hajulla oman joukkueen vireystilasta; tiistaina tuli rahat kotiin pelaamalla SaPKon kotivoittoa Jokipojista kertoimella 3,35.

Tällä palstalla kerrotun ja paikan päältä tulleiden raporttien mukaan vaikuttaa hyvältä. Ei kukaan varmaan odottanutkaan, että Jokipojat tulee Kouvolaan ja hallitsee peliä selkeästi. Nyt on ilmeisesti kerrankin onnistuttu pelaamaan vierasottelussakin viisaasti puolustuksen kautta ja ylipäätään tarkkaa viisikkopeliä. Kaiken lisäksi vielä maalintekosektorilla on oltu terävänä. Joukkueen kallein pelaaja Tomi Pöllänenkin antoi kolmella maalillaan hyvän näytön siitä, etteivät taidot ole minnekään kadonneet, vaikka viime aikoina onkin ollut odotettua hiljaisempaa.

Teemu Seppäsen vahvaa peliä maalilla en osaa pitää kummoisena yllätyksenä. Miehen pienelle koolle moni on naureskellut, mutta mitä sitten. Hokilla on sarjan paras maalivahtikaksikko, joten sinne taakse on saattanut jäädä aivan kelpo Mestis-tason kassari eli mistään jämäjätkästä ei todellakaan ole kyse. Käsittääkseni Seppänen oli vieläpä syksyn kiinni armeijassa eli kenties pitkälti silkkaa huonoa tuuriakin tipahtanut Kajaanissa kolmoseksi.

Tämän hienon voiton jälkeen runkosarjan kuudes sija alkaa olla käytännössä varma juttu. Viidenteenkin on vielä Jokipojilla mahdollisuus. Tiedä vaikka ratkaisu sijoista 5-6 jäisi runkosarjan päätöspelin Jokipojat-KooKoo varaan. Härkäpäistä viidennen sijan tavoittelua paljon tärkeämpää on kuitenkin nyt saada oma viisikkopeli kuntoon - sekä kotona että vieraskentillä. Tuli puolivälierissä sitten vastaan kolmonen tai nelonen, niin selkeänä altavastaajana Jokipojat joka tapauksessa ottelusarjaan lähtee.
 

ilevan

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS, Saipa, Titaanit, Newcastle, Barcelona
Seppänen pelasti tänään pisteet Jokipojille. Kaverilta mainio peli kun taas KooKoon maalinteko tökki pahemman kerran. KooKoo hallitsi peliä suuren osan mutta virheet maksoivat tänään voiton. Kiekko liikkui hyvin ja pelissä oli vauhtia, maalit ratkaisevat ja tänään Joensuun kaverit olivat siinä parempia (onnekkaimpia). Pölläsen toinen maali meni Heinosen luistimen kautta kun se ensin oli kimmonnut pelaaja massasta päätyyn ja Pöllänen vaan yritti syöttää kiekkoa maalin eteen mutta KooKoon epäonneksi se osui Heinosen luistimeen kun hän oli menossa takaisin maalille, viides maali
Nyrhisen huonosta viiva pelaamisesta ja Pöllänen läpi sekä maali. Ja Jokipoikien neljäs maali ihan KooKoon omaa hölmöyttä, peli kellossa aikaa ennen toista erätaukoa 10 s mutta hölmöillään aloitus omaan päähän ja hävitään se josta vastustajan pakki laukoo epäonnistuneen vedon mikä pomppii Karlssonille ja tekee tyhjiin. Heinosta ei voi pahemmin syyttää tappiosta.
Virkki pelasi hyvän pelin ottaen huomioon sen olleen ensimmäinen. Sai paljon vastuuta ja pari hyvää pommia antoi vastustajalle. Hänestä on vielä paljon iloa KooKoolle.
 

Rankkari

Jäsen
Kookoon peli oli sitä samaa heikkoa kiekkoilua, mitä nähtiin alkusyksystä. Kookoo-jokipojat peli oli hyvin pitkälle saman toisinto, mitä se oli syksylläkin.

Yleisö saatiin paikalle n. 1300, jotka eivät varmasti halua katsoa samanlaista peliä enää runkosarjassa. Osa katsojista jää todennäköisesti odottamaan pudotuspelejä, ennen kuin vaivautuu seuraavan kerran hallille. Tai ehkäpä sitä ennen Kookoo-Hokki tv peli kiinnostaa.
 

Liba Leijona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Fordel, en ollut katsomassa Kiekko-Vantaan peliä. Kritiikkini kohdistui lähinnä ikävään tapaan, jolla tällä palstalla arvostellaan nuoria puolustajia, vanhat saavat tehdä isojakin virheitä kenenkään sitä kommentoimatta. Kritiikkisi Gärdin pelaamista kohtaan oli varmasti aivan oikeaa, mutta ei hän peliä todennäköisesti yksin pilannut :) Tulihan sieltä sentään yksi piste, tänään jäätiin nollille.

Tänään näet taas kaikkien puolustajien pelanneen huonosti. Tämän pelin katsoin ja mielestäni kolmikko Tarkiainen, Vuorisaari, Lustberg pelasi omalla tasollaan eli ihan mukavasti. Loput olisivat minunkin puolestani joutaneet penkille.
 

Ice Hockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Rankkari kirjoitti:
Yleisö saatiin paikalle n. 1300, jotka eivät varmasti halua katsoa samanlaista peliä enää runkosarjassa. Osa katsojista jää todennäköisesti odottamaan pudotuspelejä, ennen kuin vaivautuu seuraavan kerran hallille. Tai ehkäpä sitä ennen Kookoo-Hokki tv peli kiinnostaa.

Joo on se prkle kumma juttu, että mitä isompi yleisö sitä enemmän päin persettä peli menee. Kyllä tulee noutaja pleijareissa, kun on vähän isompi yleisömäärä. Sitten ihmetellään, kun yleisö ei hallissa käy. Yleisö tykkää voittavasta joukkueesta ja kerrankin kun yleisöä on, niin KooKoo ryssii sen häviämällä. Olen huomannut, että viime peleissä joukkueen heikoin lenkki on ollut Kolehmainen, mitä kommentteja pelistä tullut. Pitäisiköhän tehdä jotain. No onhan kaveri hyvä kiekollinen puolustaja ja hyökkäävä, mutta juuri tämä taitaa rokottaa paljon, kun kaveri innostuu hyökkäilemään. No seuraavassa pelissä pääsee(jos ei ole loukkaantuneena) toteamaan tämän itse.
 

Fordél

Jäsen
Liba Leijona kirjoitti:
Fordel, en ollut katsomassa Kiekko-Vantaan peliä. Kritiikkini kohdistui lähinnä ikävään tapaan, jolla tällä palstalla arvostellaan nuoria puolustajia, vanhat saavat tehdä isojakin virheitä kenenkään sitä kommentoimatta. Kritiikkisi Gärdin pelaamista kohtaan oli varmasti aivan oikeaa, mutta ei hän peliä todennäköisesti yksin pilannut :) Tulihan sieltä sentään yksi piste, tänään jäätiin nollille.

Tänään näet taas kaikkien puolustajien pelanneen huonosti. Tämän pelin katsoin ja mielestäni kolmikko Tarkiainen, Vuorisaari, Lustberg pelasi omalla tasollaan eli ihan mukavasti. Loput olisivat minunkin puolestani joutaneet penkille.

Niin vähän veikkasinkin, että et ollut ko. ottelussa. Siellä ne Gärdin virheet olivat sen verran karmeita, että jopa meikäläinen ne bongasi. Harmi vaan, että eräät täällä jaksavat edelleen jauhaa Gärdin varmasta puolustuspelaamisesta, mutta jättävät samalla huomioimatta esim. Ville Vuorisaaren hyvät otteet. Ja jos oikein raadollisia ollaan, voitaisiin jopa väittää, että kyllä ne virheet aiheuttivat osaltaan KooKoon pistemenetyksen.

Tänään en huomannut mitään yhtä selkeää yksittäistä virhettä, joka olisi johtanut kahteen maaliin. Siksi en tällä kertaa kohdistanut kritiikkiä kehenkään erityisesti. Koko puolustus oli mielestäni tänään heikko, mutta nuo mainitsemasi pelaajat olivat kyllä sieltä parhaasta päästä.

Tuota en kyllä ymmärrä, että miksi nuorta pelaajaa pitäisi kohdella jotenkin silkkihansikkain? Silloin kun junnu laittaa edustuksen paidan päälle, on häntä kohdelta aivan samalla tavalla kun muitakin pelaajia. Itse en ainakaan tee mitään eroa esim. Tinkelle ja Viantielle vaan kyllä molemmat saavat kuulla kunniansa, jos peli on kentällä karmea. Hyssyttely ei vie kenenkään uraa eteenpäin ja veikkaan, että se huuto kopissa on vielä astetta kovempaa kuin kritiikki tällä palstalla. Toivottavasti tänään kunniansa saa kuulla koko joukkue, sillä mikään osa-alue ei ollut pelissä kyllin hyvää, että oltaisiin ansaittu tänään voitto.

Mutta sinänsä paradoksaalista, että taas kerran otteluketjun keskustelu menee KooKoon omien fanien riitelyksi. No ainakin ollaan samaa mieltä, että Jokipojat ansaitsivat voittonsa, mutta muussa ollaankin sitten jo eri linjoilla.
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Jokipoikien hyökkääjien vahva maalineduspeli ratkaisi voiton Pohjois-Karjalaan. Puolustajista vaikeuksissa omalla maalilla olivat Kolehmainen, Keskinen, Vuorisaari ja Virkki. Nyrhiselle tuli sitten ylivoimalla virhe siniviivalla ja Pöllänen rankaisi armotta. Mikko Tarkiainen pelasi maalinsa ansiosta itsensä tänään + -pisteelle.
Hyökkääjistä kahden miinuksen pelaajia olivat tänä iltana Hokkanen, Lampinen ja Saarela.
Somppi, Koskelainen, Korhonen ja Lustberg eivät saaneet miinuksia eivätkä plussia.
Ensimmäisessä erässä väläyttivät teräviä otteita Jokipoikien maalilla Mikko Liukkonen ja Teemu Somppi, mutta hyvistä yrityksistä huolimatta he eivät saaneet maalia aikaiseksi.
Toiseen erään Kolek teki ketjumuutoksia, mutta Jokipojat veivät sitä maalein 4-1 Pölläsen johdolla.
Kolmannessa erässä KooKoo tuli mukaan peliin ylivoimalla, jossa Aapo Lampinen petasi hyvällä kiekon ylöstuonnilla Saarelalle ja Nyrhiselle maalipaikan. KooKoon kiri päättyi sitten Nyrhisen siniviivavirheeseen ylivoimalla.

KooKoo oli tänään väsynyt joukkue, jota Kolek ei saanut runsailla ketjumuutoksillaankaan herätettyä sellaiseen terävyyteen, että maaleja olisi saatu aikaan. Hokkanen ei pystynyt korvaamaan Nurmbergia ja pisteet lähtivät vieraiden mukana Joensuuhun.
 

Bird

Jäsen
Suosikkijoukkue
Urheilullisesti avoimet sarjat
siffa kirjoitti:
KooKoo oli tänään väsynyt joukkue
Tähän on pakko puuttua ihan silkasta mielenkiinnosta, vaikken toki ottelua näkemättä voi arviotasi sinällään kyseenalaistaa. KooKoolla lienee kuitenkin jonkin verran leveämpi pelaajamateriaali kuin Jokipojilla, mutta miksi väsymys silti painoi juuri kotijoukkuetta? Jokipojathan tässä nimittäin on viime ajat selkeästi tiukemmalla tahdilla pelannut; otteluita on ollut enemmän ja vastus kovempi.

Vuoden 2007 ottelut:

KooKoo
04.01. Sport 3-3 (k)
11.01. Salamat 6-2 (v)
13.01. FPS 4-3 (v)
16.01. Salamat 3-2 (k)
18.01. K-Vantaa 3-3 (v)
20.01. Jokipojat 2-5 (k)

Jokipojat
04.01. HeKi 4-2 (k)
06.01. Salamat 2-4 (v)
07.01. KOO-VEE 1-5 (v)
11.01. K-Vantaa 6-2 (k)
13.01. TuTo 0-1 (k)
16.01. SaPKo 4-5 (v)
18.01. Sport 3-1 (k)
20.01. KooKoo 5-2 (v)
 

Rankkari

Jäsen
Jos Kookoo ei saa takaisin sitä liikettä ja kovaa yritystä, mitä oli viimeisten pelien aikana nähtävissä, niin huonosti käy. Nyt kun pelataan hitaammalla temmolla vastustaja on parempi sumputtamalla oman maalinsa edustan, ja pelamalla suoraviivaisesti Kookoon maalille. Ja vielä kerran... maalinedustapelaaminen molemmissa päissä, (ja varsinkin omassa päässä) on Kookoon HEIKKOUS. Tätä samaa olen minä ja muutamat muutkin jankanneet jo pitkään!
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Bird kirjoitti:
Tähän on pakko puuttua ihan silkasta mielenkiinnosta, vaikken toki ottelua näkemättä voi arviotasi sinällään kyseenalaistaa. KooKoolla lienee kuitenkin jonkin verran leveämpi pelaajamateriaali kuin Jokipojilla, mutta miksi väsymys silti painoi juuri kotijoukkuetta? Jokipojathan tässä nimittäin on viime ajat selkeästi tiukemmalla tahdilla pelannut; otteluita on ollut enemmän ja vastus kovempi.

Olin tietoinen myös Jokipoikien rankasta ottelu-urakasta, mikä kaiken lisäksi jatkuu huomenna Jokipojat-KOO-VEE ottelulla. Jokipojat taisteli maalien edustalla tänään terävämmin ja ansaitsi voittonsa. Minulle Jokipoikien voitto ei ollut mitenkään iso pettymys. Sen sijaan ihmettelin, kun Isoa-Rikua tämän päivän Jokipojat-fanit eivät enää tunteneet, vaikka parilta seurueelta Joensuun Tarasovista kyselinkin.
 

Ringo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Maajoukkueet, KPL, Kouvot
siffa kirjoitti:
Hokkanen ei pystynyt korvaamaan Nurmbergia ja pisteet lähtivät vieraiden mukana Joensuuhun.
Itse olen samaa mieltä. Tinken puuttuminen näkyi etenkin yv-tilanteissa ja se saattoi maksaa pisteiden menetyksen. Nyt Luigi joutui paljon rakentamaan, ja ei päässyt keskittymään omaan osaamiseen, eli maalintekoon, ja nyt puhutaan ylivoimasta. Kolmonen sai paljon aloittaa yv-aikaa, johtuen toisten hankkimista jäähyistä. Senkin tössivät antamalla av-maalin, (joka lopuksi ratkaisi pelin) joka tyrehdytti hyvässä iskussa olevan takaa-ajon.
Mutta Jokipoikien Seppänen oli illan kuningas ja häntä seurasi hyvin "prinssi" Pöllänen, joka näytti vanhassa koti-hallissaan osaavansa edelleen pelata ja haistavansa maalipaikat. Maalivahtien taiston Jokipojat veivät melkein 10-0. Onnekkaampi (parempi) voitti ja onnittelut siitä.
Uutta matoa koukkuu ja seuraavassa pelissä taas pisteet Kookoolle. Pleijareissa vasta ratkaistaan lopullinen paremmuus.
 

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Mukava oli käydä voittamassa, paikoista maalit ja enemmän kuin kotijoukkue, siinäpä se. KooKoo tuli välillä kovaa päälle, muttei päässyt kunnollisiin paikkoihin monestikaan.

Jokipoikien pelaajat olivat todella vapautuneita ottelun jälkeen ja kiittivät faniporukkaa oikein hienosti, kuin myös me heitä. Mukavaa porukkaa oli Kouvolassa, jospas siellä vielä joskus tämän kauden aikaankin kohdattaisiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös