La 2.2.2013 Peliitat - Hokki

  • 1 122
  • 3
Avataanhan tälle matsille oma ketju.

Vastakkain siis sarjakahdeksikko Peliitat ja sarjassa viidenneksi tippunut Hokki. Molemmat joukkueet hävisivät eilen vieraissa 4-3, toki Hokin vastustaja oli huomattavasti kovempi kuin Peliitoilla. Peliitat pelaa playoff-paikasta ja Hokki kotiedusta, molemmilla siis iso panos tässä matsissa. Kauden kolmesta aikaisemmasta matsista Peliitat on voittanut kaksi, edellinen matsi Heinolassa päättyi 4-2 kotivoittoon.

Hokki antaa tänään Anssi Pesoselle vastuuta maalinsuulla ja Sepi pääsee pitkästä aikaa availemaan vaihtoaition luukkua. Hyökkäyksessä Riku Toivo siirtyy Joonas Huovisen paikalle nelosketjuun ja Toivon paikan kakkosketjussa ottaa Mika Koivisto. Myös kolmosketjuun tehdään pientä viilausta, kun Teemu Hutun paikan ottaa Harri Pälve. Pakkiparit ovat samat kuin eilen.

Fofanov - Sillanpää - Häkkinen
Manninen - Virtala - Koivisto
Alanne - Humaloja - Pälve
Rajala - Karppinen - Toivo

Korvakangas - Santanen
Makkonen - Määttä
Karjalainen - Heikkinen

Pesonen (AM)
Seppänen

Tiukka peli varmaan tulee. Veikataan 2-3 Hokin voittoa.
 

Rud1us

Jäsen
Suosikkijoukkue
HeKi
Eikai tämän ottelun tärkeyttä voi liikaa painottaa? Peliitat onnistunut niin monesti ryssimään ottelut ns. heikompia joukkueita vastaan, mutta vastapainoksi ollaan toki saatu useita kovia päänahkoja, joista tuoreimpana aikaisemmin tällä viikolla kaadettiin Jukurit. Eilen kuitenkin jälleen tappio HCK:n kustannuksella. Alkaa pleijaripaikka luisumaan pikkuhiljaa käsistä, mikäli tästäkin matsista tulee käkättimeen. Peliitoilla on jokaisessa jäljelläolevassa matsissa aivan uskomattomat panokset, sillä karsintasarjakin on vielä täysin mahdollinen. Josko tänään saataisiin helpotusta eiliseen tappioon?
 

Jesyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
Ihan hyvin tasapainottaa tuota Virtalan ketjunkin peliä, kun siellä on yksi puolustavampi pelaaja. Toivo sitten saattaa auttaa Karppista lunastamaan täyttä potentiaalia, kun on kunnon laituri rinnalla.

Pesosesta en osaa mitään sanoa, toivottavasti hoitaa homman kunnialla.

Peliittojen maalivahti Tuomisto on itselleni vähintäänkin yhtä tuntematon suuruus kuin Pesonen.
 

Tenkrat#67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Wild, Pekka Rinne
Torjunnat kummallakin alle 30 ja peli venyi rankuille asti. Kuka pelissä hallitsi vai oliko pelkkää nyhväystä?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös