La 2.2.2008 Pelicans-SaiPa

  • 5 158
  • 38

Niksuli_

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja Dallas Stars.
Tänään siis Isku-areenalla Pelicansin vastaan asettuu SaiPa. SaiPa joutuu lähtemään otteluun varsin rikkonaisella kokoonpanolla, sillä pitkäaikaispotilaiden (Lappalainen, Iliakis, Yli-Torkko) sekä harjoittelutauolla olevan Holman lisäksi poissa kokoonpanosta ovat Dan Hacker (polvi) ja Elmeri Kaksonen (?). Pelicansilta on ilmeisesti pois vain Jussi Saarinen. SaiPan maalilla aloittaa Iiro Tarkki, Pelicansin aloittavana kai Antti Niemi? Lisä"maustetta" peliin tuo Lahteen matkaava bussilastillinen faneja, joten ääntä hallissa varmasti riittää. Saakohan Jonne tänäänkin taskurahat?

SaiPan kokoonpanot :

MV: Tarkki (Hostikka)

1. Koskinen - Immonen - Snellman
Mielonen - Tuominen

2. Hakkarainen - Tenkanen - Paakkarinen
Levokari - Mälkiä

3. Vilen - Koho - Kolehmainen
Rönnberg - Lippojoki

4. Virtanen - Löfman
Katulis

Sitä Vesteristä ei sitten näköjään otettu vieläkään mukaan kokoonpanoon, harmi.

SaiPan ennakko
Jatkoajan ennakko
Pelicansin ennakko
 

ElBimbo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hackerin ja Kaksosen poissaolo on paha isku SaiPalle. Torstaina Kärppiä vastaan Hacker näytti päässeen pitkästä aikaa kunnon vauhtiin, mutta polvi ei näemmä kestä. Viime peleissä loistanut SaiPan nuorisoketjukin joutuu lähtemään vajaamiehityksellä peliin. Loukkaantumisten myötä peliaikaa tulee tänään viimeaikoina vilttiketjussa olleelle Teemu Paakkariselle. Nyt alkaa olla Paakkarisella niitä viimeisiä hetkiä tehdä sankaritekoja, jos hän mielii jatkaa SaiPassa vielä ensi kaudella.

Pari viikkoa sitten Pelicans teki kaikki 4 maaliaan ylivoimalla, joten SaiPalaisten ei parane tänäänkään istua boksissa tai muuten Pelicans rankaisee armotta kokeneen veijarin Marko Jantusen johdolla. SaiPan ylivoima on Selininkin aikana toiminut vaihtelevalla menestyksellä. Useimmin se ei ole kunnolla toiminut, esimerkkinä voi mainita torstain Kärppäpelin, jossa viiden minitsin yv:llä SaiPa sai vain pari vetoa maalia kohti. Tänään on SaiPa taas pahassa paikassa, mutta otteluruuhkasta huolimatta SaiPalla on säilynyt hyvä taisteluilme päällä pelistä toiseen.
 

startin13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Aika repaleinen SaiPan koostumus. Paakkarisella ei paljoa paikkailla. Loppi + Jantunen on ihme vireessä ja Pelicanspakka näyttää paperillla paljon SaiPaa kovemmalta.

Pisteet tästä, ja kohti SPO:ta.
 

Koivunen_22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Lahtelaisten katseet ovat tänään uudessa pelaajassamme Guilletissa, saa nähdä kuinka hän onnistuu.

Kyllä tästä pitäisi 3 pistettä saada, mutta Saipa varmasti pistää pelin taas jännäksi.
 

nataS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pelicansin kokoonpano tänään:

Maalissa: 33 Niemi, Antti
varalla: 41 Satosaari, Tommi

1. kenttä:
9 Julkunen, Olli - 51 Schwabe, Evan - 40 Guillet, Robert
52 Uusitalo, Ville - 92 Kakko, Erik

2. kenttä:
77 Komarov, Leo - 61 Heino, Henri - 15 Sopanen, Vili
24 Mäkelä, Tuukka - 44 Laurila, Henri

3. kenttä:
90 Jantunen, Marko - 3 Loppi, Matias - 22 Koivunen, Karo
80 Suhonen, Samuli - 55 Forsström, Jani

4. kenttä:
20 Santavuori, Tuomas - 94 Koivunen, Toni - 10 Saarinen, Jesse
7 Jalvanti, Joonas - 26 Latvala, Jan
 

Koivunen_22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pelicansin kokoonpano tänään:

Maalissa: 33 Niemi, Antti
varalla: 41 Satosaari, Tommi

1. kenttä:
9 Julkunen, Olli - 51 Schwabe, Evan - 40 Guillet, Robert
52 Uusitalo, Ville - 92 Kakko, Erik

2. kenttä:
77 Komarov, Leo - 61 Heino, Henri - 15 Sopanen, Vili
24 Mäkelä, Tuukka - 44 Laurila, Henri

3. kenttä:
90 Jantunen, Marko - 3 Loppi, Matias - 22 Koivunen, Karo
80 Suhonen, Samuli - 55 Forsström, Jani

4. kenttä:
20 Santavuori, Tuomas - 94 Koivunen, Toni - 10 Saarinen, Jesse
7 Jalvanti, Joonas - 26 Latvala, Jan


Nämä vaikuttaa ihan hyvältä, vaikka Sopanen ja Julkunen voisi vaihtaa paikkaa. Saa nähdä miten Karo onnistuu Lopin ja Jarnan kanssa ja pysyykö vauhdissa mukana.
 

Nupe_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Colorado Avalanche
Nyt on ainakin karolla näytön paikka. Ite olisin vähän erinlaiset kentät tehny, mutta tänäähän se nähdään kuinka kentät toimii. Se on kuitenkiin mukava nähdä, että kanukit samassa kentässä.

Toivottavasti Pelsu saisi elintärkeät 3 pistettä kotietua ajatellen. Ja tunnetusti saipa tekee kaikkensa kiusaakseen pelsua. Vähä maalinen ottelu varmasti ja jopa fyysinen.

Hallille kattomaan Roberttia.
 

ElBimbo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Aijai sentään. Lopputuloksen perusteella SaiPa oli melkoinen vastaantulija tänään. Tämän kauden runkosarjan SaiPa-Pelicans kapinat ovat ohi ja Pelicans vei ne sarjapistein 11-7. Pettymys se tietenkin on SaiPafanien kannalta, mutta ei se mikään katastrofi tulos ole, kun vastassa on ilmiliekeissä oleva Pelicans. "Puolueettomia" raportteja ja tunteen paloa odotellen.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Lehdistötilaisuudessa Selin oli erittäin pettynyt joukkueeseensa ja varsinkin tiettyjen pelaajien sitoutumiseen pelitapaan. Hänen sanojensa mukaan loistava Pelicans ja surkea SaiPa. Ainoa paikka päästä peliin mukaan oli toisen erän hawaijikiekon aikana, mutta Niemi otti pari tärkeää koppia. Nämä siis Seliniltä.

Aravirta oli tyytyväinen, tasapainoinen esitys. Guillet pelasi hänen mukaansa juuri sellaisen debyytin kuin pitikin. Ei virheitä, eikä lähtenyt yrittämään mitään ylimääräistä.

Tärkeät pisteet ja nyt reilun viikon tauolle. Silloin pitääkin olla valmis kaatamaan Tappara.
 

Nakkikastike

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Mikko Pukka & Valencia CF
Lukemat kertovat varmasti kaiken oleellisen. Pelicans ansaitsi kolme pistettä. SaiPalta ilmeisesti surkein peli aikoihin. Nopea avausmaali SaiPalle mutta sen jälkeen Pelicans ratkaisikin ottelun SaiPan jäähyillessä. Muistivatko lahtelaiset antaa Jonnelle taskurahaa? :)
 

Koivunen_22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Karokin pysyi hyvin Jarnan ja Lopin perässä ja 1+1

Oli Karon näytön paikka ja hyvin pelasikin, eiköhän näillä ketjuilla mennä jonkun aikaa.
 

Hannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Lehdistötilaisuudessa Selin oli erittäin pettynyt joukkueeseensa ja varsinkin tiettyjen pelaajien sitoutumiseen pelitapaan.

Oliko paikalla olleilla SaiPa-faneilla havaintoa tästä tai siis heistä? Eihän tässä syyllisiä haeta, mutta...

Tällainen peli tällä kertaa. Sama se hävitäänkö 2-1 vai 6-1, yhtä paljon pisteitä tulee molemmissa tapauksissa. Uutta matoa koukkuun tauon jälkeen.
 

Dogi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ihan kiva peli meiltä. Pelicans jyräsi ja Saipa oli luokaton. Kävi oikeen vituttamaan se tapa millä Saipa tänään pelasi. Lähes aina kun Saipalainen koski kiekkoon sitä seurasi vippi tai joku ihme roiskaisu keskialueelle tai pitkä kiekko. En varmaan ollut ainoa jota pänni Saipan paskuus. Tämän pelin olisi voinut seurata ihan yhtä hyvin teksti-tv:stä kuin paikan päältä. Teksti-tv olisi voinut olla jopa parempi. Mutta olihan niitä maaleja ihan kiva nähdä runsaasti. Saipalla ei ollut tänään hyviä pelaajia. Edes kultakypärä ei päässyt erottumaan muista kiiltävällä kypärällään kun sellaista ei tänään ollut. Muutamassa tilanteessa kävi oikein pelottamaan katsomoon asti kun Saipan isot ja pelottavat jonnevirtaset ja rönbärit sikailivat ja kouluttivat Pelicansin mikkihiiriosastoa. Schwabe ainakin sai kivasti osakseen yhdessä maalinedushässäkässä. Napit varmaan kilahtelivat päähän kun piti ottaa niitä idioottimaisia poikkarijäähyjä sun muita laitataklausia tehdä. Ihme porukkaa.

Niemi otti tänään muutaman upean torjunnan. Ilman Niemeä Saipa olisi todennäköisesti tehnyt pari maalia lisää. Ilo oli seurata Andyn hyvää ja varmaa peliä. Guillet tosiaan ei loistanut, kuten Arakin totesi lehdistötilaisuudessa, mutta vaikutti ihan kelpo pelaajalta. Julkunen oli tänään yllättävän energinen ja Komarovillakin oli hirmuinen vauhti päällä läpi koko pelin. Sopasella kiekko pomppi taas ihmeellisesti lavassa eikä meinannut pysyä mukana juuri missään. Ykköskenttä näytti aika vaisulta tasakentällisin, mutta teki silti maaleja ja sai muutamia hyviä paikkoja luotua. Loppi oli tänään parempi kuin viimeisissä parissa kotipelissä. Liekö sitten se polvi vähän vaivannut.

Ihan hieno homma että saatiin isonumeroinen kotivoitto ennen maajoukkuetaukoa. Jos vaikka pystyttäisiin joillain keinoilla pitämään se kotietu ja vaikkapa säkällä rikkomaan 100 pisteen raja runkosarjan päätyttyä.
 

ElBimbo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
. Muutamassa tilanteessa kävi oikein pelottamaan katsomoon asti kun Saipan isot ja pelottavat jonnevirtaset ja rönbärit sikailivat ja kouluttivat Pelicansin mikkihiiriosastoa. Schwabe ainakin sai kivasti osakseen yhdessä maalinedushässäkässä. Napit varmaan kilahtelivat päähän kun piti ottaa niitä idioottimaisia poikkarijäähyjä sun muita laitataklausia tehdä. Ihme porukkaa.

Taisi olla SaiPalta pitkästä aikaa vaisuin esiintyminen Lahdessa, jos ei tämän parempaa löydy. Myllyt sallittava.
 

Aksu

Jäsen
Itse pelistä en jaksa sanoa mitään kun siinä ei juuri kerrottavaa ole. Puutunkin täten lahtelaisten käsiohjelman antiin, jonka mukaan SaiPan valmennusvastuu "tällä hetkellä on Ari-Pekka Siekkisellä". Jopa Pelicansin valmentaja Pasi Räsänen sai asiassa suunvuoron.

"Siekkinen on aivan SaiPan näköinen valmentaja, eikä näin lyhyessä ajassa muutenkaan yleensä ehdi pelityyliä kovinkaan paljoa muuttamaan."

Kovasti yllätyin näistä tiedoista.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Ehkä Dogille on tuo fiilis jäänyt numeroiden, kolmannen erän ja ensimmäisen erän ylivoimien ansiosta. SaiPa oli kolmannessa täyttä paskaa mutta ensimmäisen erän pilasi Tatu "ei-saa-taklata" Savolainen.

Toisessa erässä Pelicans oli muutamaan otteeseen hätää kärsimässä ja jos SaiPassa olisi käsiä, peli olisi voinut olla ihan erilainen kolmannessa. Mutta minkäs teet, kun ei kiekkoa osata laittaa maaliin vaan hakataan päin vastustajajoukkueen maalivahdin paidan logoa.

Periaatteessa ihan hyvä, että tuli turpaan oikein kunnolla, eikä mitään 4-3 -hyvätaistelutappiota. Nyt jengin on syytä löytää oikeat lääkkeet pelin uomiinsa laittamiseksi tauon aikana, jotta vielä noustaan taistelemaan Lukon päänahasta.
 

Matthew Flop

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Peli muistutti hyvin paljon alkukauden pelejä Pelicanssin osalta..Eka erä sellanen n. 3-1, toinen erä sekavaa peliä ja sit kolmannessa taas pari maalia ja lopputulos n. 6-1. Ja YV oli tappavan tehokasta...

Hauskinta pelissä oli se, kun Jonne "kynä" Virtanen ei saanut avopaikasta maalia vaan Andy pisti patjat eteen, ei voinut ku nauraa. :D Mutta muuten Jonne yllätti minut. Ei se nyt ihan käsi kiekon kanssa ole ja sai aika paljon kiekollistakin vastuuta.
 

startin13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Hauskinta pelissä oli se, kun Jonne "kynä" Virtanen ei saanut avopaikasta maalia vaan Andy pisti patjat eteen, ei voinut ku nauraa. :D Mutta muuten Jonne yllätti minut. Ei se nyt ihan käsi kiekon kanssa ole ja sai aika paljon kiekollistakin vastuuta.

Oliko Komarovilla mitään erikoisempaa asiaa Jonnelle?

Kunnon kyydit oli tarjolla SaiPalle, ja taisi kelvata. SaiPalla ilmeisesti oli joitain maalitekopaikkoja mutta viimeistely ontui taas kerran ja Pelicans oli tehokas ylivoimalla(kin). Juttujen mukaan jäähyjä tuli melkeen mistä vaan ja välillä ei mistään?
 

Dogi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Oliko Komarovilla mitään erikoisempaa asiaa Jonnelle?
...
Juttujen mukaan jäähyjä tuli melkeen mistä vaan ja välillä ei mistään?

Eipä Leksalla tainnut Virtaselle olla mitään kummempia, ainakaan ei sattunut silmään, mutta muutamille muille Saipalaisille taisi höpöttää jotain perussettiä. Ei kukaan kuitenkaan siitä tainnut lämmetä sen kummemmin.

Tuomari oli matsissa hyvä, mitä nyt muutamia mokia kävi, mutta yleiseen tasoon nähden oikein mainio. Molemmille tuli ainakin 1 helppo jäähy ja ehkä molemmilta jäi vähän viheltämättäkin. Suurin osa jäähyistä oli täysin ansaittuja.
 

raisu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicäns
Tuomari oli matsissa hyvä, mitä nyt muutamia mokia kävi, mutta yleiseen tasoon nähden oikein mainio.
No jos tykkää, että taklaukset on ikäviä ja niistä tuleekin viheltää jokaisesta jäähy. Melkoisen tylsä pelihän tuo oli, ehkäpä juurikin tuon pillipiiparin ansiosta.
 

Dogi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
No jos tykkää, että taklaukset on ikäviä ja niistä tuleekin viheltää jokaisesta jäähy. Melkoisen tylsä pelihän tuo oli, ehkäpä juurikin tuon pillipiiparin ansiosta.

No joo tosiaan olisihan sen Kakkoon(?) kohdistuneen laitataklauksen voinut jättää viheltämättä. Rönnbergin selästä taklaaminen oli päivänselvä 2+10 ja se Santavuoren taklauksesta johtunut koukkaamisjäähy tuli pelin viimeisellä minuutilla. Jos nyt 2 jäähyä tuli taklaustilanteesta niin ei se nyt niin iso juttu ollut että olisi pelin tylsäksi tehnyt.
 

Dieppe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Eipä Leksalla tainnut Virtaselle olla mitään kummempia, ainakaan ei sattunut silmään, mutta muutamille muille Saipalaisille taisi höpöttää jotain perussettiä. Ei kukaan kuitenkaan siitä tainnut lämmetä sen kummemmin.


Kyllähän Komarovin ärsytysteho on nykyään puhdas nolla. Silloin kun vastustajalta löytyy kaveri, joka olemuksellaan pitää huolta että Leonid pitää mailansa kurissa, ei siitä ole kenenkään ärsyttäjäksi. Se voi pieksää suutansa ihan niin paljon kun haluaa, kun ei sitä enää kukaan kuuntele. Kahdessa edellisessä kohtaamisessa on ollut aika kesy poika.
 

ahee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kyllähän Komarovin ärsytysteho on nykyään puhdas nolla.
Ai sä oot käynyt katsomassa kaikki Pelicansin pelit? Luulin että sä oot SaiPan kannattaja, niin kuin tuossa lukee.
Kahdessa edellisessä kohtaamisessa on ollut aika kesy poika.
Ei kun jaa... Sä siis perustitkin tän väittämän kahteen peliin, no ehkä siinä tapauksessa.
 

Stranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Jos Saipalla olisi ollut kaikki jumalat puolellaan, olisi se saattanut taistella pisteen syrjästä. 3. erä oli selvästi liikaa junnupitoiselle Saipalle, ja Pelicans otti kauden selvimmän voiton nahkiais-Saipasta. Sanoisin että heikompi esitys vierailta kuin Ässiltä viimeksi täällä käydessä.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kyllähän Komarovin ärsytysteho on nykyään puhdas nolla.

Siklenka on varmasti samaa mieltä kanssasi. On se kumma, että Virtanen pelottaa Komarovia niin paljon, ettei mitään uskalla tehdä. Kukaan muu liigasta ei saa samaa vaikutusta aikaan. On se Jonne kova jätkä!

Komarov on pelitaidoiltaankin onneksi hyödyllinen, silloinkin kun ärsytystä ei tarvita.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös