La 2.11.2013 Lukko - Ässät

  • 13 192
  • 70

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
"nousee Satakunnan kansa..", eli siis tämän kauden derby numero kaksi. Ensimmäisestä ei Raumam bojalle paljon jäänyt tarinoitavaa lapsenlapsille, mutta sittemmin on tässä alkakaudesta virrannut jo paljon vettä Kokemäenjoessa

Lukon otteet ovat ilmeisen kovasti ailahdelleet koko kauden ensimmäisen kolmanneksen, eikä täyttä tasaisuutta otteiseen ole tahtonut löytyä. Ässät taas yllä mainitun komean avausvoiton jälkeen vajosi pelillisesti heti perään jopa pieneen syöksykierteeseen, mutta kyllähän tässä viime aikoina joukkue ,eikä vähiten päävalmentaja Virta, on saanut kohtuu tukevan otteen sen kuuluisan punaisen langan päästä. Pistepussi on karttunut mukavaan tahtiin, ja viime pelissä kärkipään vastustaja oli jo aivan täysin vastaantulija.. vieraskenttään liittyy kuitenkin edelleen pieni epävarmuus, ja toisaalta on myös pakko muistaa että Raum on aina Raum..

Monelle paikalle saapuvalle porilaiselle ylimääräisen bonuksena uusi kärkipakki hankinta daddycool (Danny Groulx) esittäytyy tänään ensi kertaa tositoimissa. Etenkin ylivoimalla (jota muuten todellakin nykymuodossaan kehtaa vierasyleisöllekin esitellä) miehen panosta ilmeisesti odotetaan..

Kaikkineen näkisin, että yhtä kaikki varsin samalta viivalta illan otteluun lähdetään. Vaikea on kumpaakaan asettaa kovinkaan selkeäksi ennakkosuosikiksi.. mainio kiekkolauantai siis varmasti luvassa
 

Madfexx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kyllä Lukon on kova työ tänään tehtävä, jos meinaavat kovakuntoiset Ässät saada kaadettua. Esityksestä ei osaa arvella mitään, koska tason heittelyä on ollut niin paljon. Se ei ainakaan helpota asiaa, että Lukolla on tällä hetkellä suunnilleen täysi ykköskentällinen pelaajia sairaslomalla (Nurmi, Zalewski, Tukonen, Nummelin, Kovanen). Kunhan ei nyt rumasti turpaan tulisi ja ainakin pari maalia saataisiin aikaan, niin sen jälkeen kaikki on plussaa.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kaksi edellistä keskinäistä peliä on päättynyt Ässille 4-0 (kevättalvella Äijänsuolla ja syksyn avauksessa Porissa) ja molemmat olivat Lukolta sen verran aneemisia esityksiä että niistä ei voi kuin parantaa.

Mielenkiintoinen on tuo Juuso Riksmanin nollaputki Lukkoa vastaan Äijänsuolla, jonka päivän Länsi-Suomi nosti esiin. Kun Riksman edellisen kerran pelasi Ässissä kaudella 2005-06 hän piti kaikissa kolmessa Äijänsuon pelissä Lukon nollilla, eli kukaan Lukon pelaaja ei ole häntä ohittanut 180 minuutin aikana kun hän on patapaidassa Raumalla pelannut. Vielä kun tuohon lisätään höysteeksi se syksyinen sarja-avaus, niin johan on kumma jos Riksmanin nollaputki vieläkin jatkuu. Kukahan Lukon samettikäsistä mahtaa taian rikkoa?

Lukon kokoonpanoon tuskin on muutoksia tulossa. Semmosta huhua on kuulunut.

Kakkosmaalivahdista en tiedä, Johannes Selin viimeksi tiistaina siinä hommassa oli mutta tänään häntä taidetaan tarvita A-nuorten pelissä Lukko-Ässät joka alkaa heti tämän liigaottelun jälkeen. Hyppääköhän Selin suoraan liigajoukkueen vaihtopenkin päästä A-nuorten maalille vai tuleeko tähän aikuisten peliin joku tuntematon suuruus kakkosvahdiksi?

Eipä siinä. Toivon mukaan nähdään hyvää jääkiekkoa kekripyhien kunniaksi.
 

Mentos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Provoviestit & Ylilyönnit
Niin Lukkohan on julkaissut jo kokoonpanonsa.

Vahalahti - Gagnon - Koivisto
Nikko - Uusikartano - Ahtola
Keränen - Jasu - Kangasmäki
Riska - Riska - Sipiläinen

Mikkola - Tikkanen
Jaatinen - Virtanen
Honkaheimo - Generous

Zapolski
(Selin)

Eli ei mitään muutoksia voitokkaan TPS-ottelun jälkeen.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Tänään kiinnostaa eniten Groulxin ensi esiintyminen liigassa. Ensimmäinen peli on yleensä vähän tuntuman hakemista mutta odotan edes jotain väläytyksiä miehen kiekollisista taidoista. Itse pelistä taas odotan, että Ässät pyörittelee nämä saunakaveri Riskat ja Sipiläiset solmuun ottaen kauden avausmalliin helpot 3 pistettä ja sitten päästään tauon viettoon. Kannattaa muuten seurata tarkasti duoa Hagman-Umi, vastaavaa ei Raumalta löydy suurista rahoista huolimatta! *jättihymiö*

Antoisaa peli-iltaa kaikille ottelua seuraaville!
 

Madfexx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kannattaa muuten seurata tarkasti duoa Hagman-Umi, vastaavaa ei Raumalta löydy suurista rahoista huolimatta! *jättihymiö*

Rahalla ei saa kaikkea, jos et vielä tähän päivään mennessä ole elämässä sellaista asiaa hoksannut. Sen sijaan kun aikoinaan olisi ujuttanut Hagmanin petiin raumalaisen vaimon, niin mies pelaisi varmaan nyt eukon käskystä ganaalikaupungissa ;) Kovaahan tuo Umi-Hakki-kaksikon meno on ollut, siitä ei pääse mihinkään.
 
Viimeksi muokattu:

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Kyllähän näissä paikallispeleissä asennepuoli ratkaisee vieläkin enemmän kuin normaalisti. Viime keväänä Eero Elo painoi kuin nuori ori ja esimerkillään sai muut mukaansa. Teki hattutempunkin. Minä pestaisin tähän rooliin Lukosta Juhani Jasun, jolla on nolla maalia toistaiseksi, ja Monnan pommittaja Kangasmäen, joka on jo ruvennut verkkoa heiluttelemaan oikealta puolelta.

Ensimmäisessä pelissä Lukko oli ihan kusessa, mutta nyt ei niin tule käymään. On revanssin paikka. Tasaista vääntöä varmaan, mutta kotivoittoa haetaan tosissaan, toivottavasti.
 

Orlando

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Rahalla ei saa kaikkea, jos et vielä tähän päivään mennessä ole elämässä sellaista asiaa hoksannut. Sen sijaan kun aikoinaan olisi ujuttanut Hagmanin petiin Raumalaisen vaimon, niin mies pelaisi varmaan nyt eukon käskystä ganaalikaupungissa ;)

Näinhän se on. Piritallehan se patsas pitäisi pystyttää tai sitten nostaa rintsikat sinne jäädytettyjen paitojen viereen, kuten joku jossain vaiheessa taisi ehdottaakin.

Iltapäivän ottelusta en oikein tiedä, mitä odottaa. Ässät on ollut viimeaikoina hyvä ja ykkös-yv aivan jäätävän hyvä. Vielä kun viivalle kaiken järjen mukaan tulee sohimaan Groulx, niin jopa vähän säälittää raumalais-av:n puolesta.

Lukko tulee kuitenkin varmasti sisuuntuneena Ässiä vastaan, kun kauden avauspeli oli heiltä surkea. Lisäksi Ässien vieraspelaaminen on edelleen hieman kysymysmerkki. Riksman on kuitenkin ollut melkoinen peikko Lukolle ainakin Ässäpaidassa. Muistaakseni ei ole hävinnyt kertaakaan Lukolle, kun on pelannut Padassa.

Jännittävä peli tulossa.
 

NuoriPata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässät kokoonpano

Niklas Hagman - Mika Niemi - Dragan Umicevic
Ville Uusitalo - Petteri Lindbohm


Ziga Jeglic - Kamil Kreps - Eero Elo
Jyri Marttinen - Tommi Taimi


Tuomas Pihlman - Henri Heino - Tuomas Huhtanen
Miko Malkamäki - Danny Groulx


Sami Mutanen - Severi Sillanpää - Ville Ahlgren


Juuso Riksman (Rasmus Rinne)


Danny Groulx pelaa numerolla 44


Sami Lähteenmäki on sivussa loukkaantumisen vuoksi
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Eli ei mitään muutoksia voitokkaan TPS-ottelun jälkeen.

Itse asiassa taitaa olla jo viides ottelu putkeen, missä RD luottaa näihin samoihin kenttiin.

Lukolta siis saikulla Tukonen, Nummelin, Zalewski, Nurmi ja (Kovanen).

Viltissä/Mestiksessä/Junnuissa: Saarela, Kauvosaari, Viirlas, Tommila ja Koski.


Tasainen ottelu on odotettavissa, mutta kyllä Lukko lähtee silti mielestäni niukkana suosikkina otteluun. Paikallispelissä kotiedun merkitys pienenee, mutta silti nähdäkseni nimenomaan kotietu kääntää vaakukuppia aavistuksen Lukon suuntaan.

Lukon sapluuna lienee tuttu. Kiekko isketään päätyyn ja laiturit rynnivät perään. Tepsiä vastaan tuo tyyli tuotti järjettömän määrän riistoja, joista tuli tekopaikkoja ja jäähyjä vastustajalle. Lukko pyrkii myös varmasti tuttuun tyylin heittämään kiekkoa paljon maalille, tuokin toimi Tepsiä vastaan kuin unelma, kun Norrena pomputti kaikki vedot.

Saa nähdä, miten Ässät pystyy tuon Lukon paineen kestämään. Tappara pelit osoittivat Lukolle, että hyvin organisoitua joukkuetta vastaan kiekon perässä juokseminen ei tuota tulosta.

Tulosveikkaus: Lukolle voitto maalein 3-2.

Muuta: Lukon alkukausi ei ole mennyt odotusten mukaan ja RD:n asettamista pistetavoitteista ollaan pahasti jäljessä. Tänään olisi todella tärkeää napata täydet 3 pistettä, jotta kuuden sakki pysyy iskuetäisyydellä.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Groulx aloittaakin kevyesti kolmosparissa.. olin aivan varma että menee Marttisen pariksi

Ja mitä Lähteenmäelle nyt taas on tapahtunut? Miten kellään voi noin huono tuuri olla. Lisäksi leikkautuu isohko siivu Ässien maalinteko voimasta. Noh, sitä suuremmalla syyllä tänään jos koskaan olisi Elon jo "pakko" päättää järkyttävä 15 ottelun maaliton putkensa..
 

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kristallipallosta näkyy, että tänään poksahtaa useamman lukkolaisen ketsuppipullo. Janne Keränen tulee heittämään upean soolomaalin (ainakin yhden...). Hieno voitto Lukolle!
 

Zalmonella

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman lukko
Tänään on sitten se ottelu jossa ei ole mitään tekemistä viimisten pelien kanssa ja tämä koskee molempia osapuolia. Kaiken ratkaisee se ettei latautuminen ja pannu kiehu yli.

Todellakin toivon, että Zapolskiin on vaikka hakattu se ettei helppoja päästetä ja kiekot pysähtyvät kuten Ilves-pelissä.

Lukon ykköseen luotan kuin vuoreen mutta kolmonenkin(laiturit) on näyttänyt pikkuhiljaa vaarallisuutensa ja sitä kautta onnistumisia on tullut.

Elo voitaisiin ajaa pystyyn sitten ensimmäisessa vaihdossa niin saadaan Äijänsuo henkiin jokaisen katsojan osalta.

Tikkanen on perinyt Nummelin ylivoiman pyörityksen joten silläkin saralla on menty eteenpäin.

Niin ja pääseepä LIndbohmkin elämänsä ensimmäiseen kunnolliseen paikallisvääntöön...
 

Orlando

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Niin ja pääseepä LIndbohmkin elämänsä ensimmäiseen kunnolliseen paikallisvääntöön...

Tää taisi olla läppä. Ikävä kyllä Satakunnan paikalliset ovat olleet jo pitkän aikaa kaukana siitä tunteesta, mitä nämä ottelut ansaitsisivat. Kentällä ei tapahdu mitään normi tiistaihöntsästä poikkeavaa ja yleensä toinen joukkueista pelaa päin persettä. Toista se oli silloin, kun Korppi vielä pelasi.

Toivotaan toki, että tänään kentällä olisi jos jonkinmoista tapahtumaa.
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Niin ja pääseepä LIndbohmkin elämänsä ensimmäiseen kunnolliseen paikallisvääntöön...
Blimblom on pelannut Hesen paikallisväännöissä joten eiköhän kloppi ole jo tottunut koviinkin paikallisvääntöihin. SBA-Peltonen-pelissä ei toki pelannut mutta onhan tuota hässäkkää muuten riittänyt sillä suunnalla.

Elolla on nyt paikka karistaa se Honkasen kokoinen gorilla pois niskastaan. Ruuti on märkää eikä mistään mene sisään.

#44 pelaa ensimmäisen pelinsä Lügassa, saas nähdä onko vahvistus heti alusta asti vai onko hitaasti lämpenevää sorttia.

Jos Lukko jäähyilee niin RB pääsee näkemään kerrankin toimivaa Ässä-ylivoimaa.

Vaikea peli on molemmille joukkueille tulossa, eikä tosiaan aikaisemmilla otteluilla ole mitään painoarvoa näissä paikallisväännöissä.
 

Zalmonella

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman lukko
Blimblom on pelannut Hesen paikallisväännöissä joten eiköhän kloppi ole jo tottunut koviinkin paikallisvääntöihin.

Tässä olikin pilkettä silmäkulmassa... ja eikös nuo "hesen" paikallisväännötkin ole jo vuosia sitten kokenut runsaudenpulaa.

Tää taisi olla läppä. Ikävä kyllä Satakunnan paikalliset ovat olleet jo pitkän aikaa kaukana siitä tunteesta, mitä nämä ottelut ansaitsisivat. Kentällä ei tapahdu mitään normi tiistaihöntsästä poikkeavaa ja yleensä toinen joukkueista pelaa päin persettä. Toista se oli silloin, kun Korppi vielä pelasi.

Toivotaan toki, että tänään kentällä olisi jos jonkinmoista tapahtumaa.

Mielestäni kyllä näissä rymistellään, tuupitaan ja taklataan aina enemmän kuin tiistai-peleissä. Myöskin jäähy-herkempäähän tämä on mutta olet oikeassa siinä ,että kun joukkuista puuttuu ne "kuuma-kallet" niin pelistäkin puuttuu jotain. Ei silti sillä, etteikö näissä enemmän tunnetta ole kuin normi pelissä.
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Tässä olikin pilkettä silmäkulmassa... ja eikös nuo "hesen" paikallisväännötkin ole jo vuosia sitten kokenut runsaudenpulaa.
Ihan samanlaista kärsimystä on ollut meilläkin viime vuosina. Nyt kun pelit ovat vähentyneet niin odotuksetkin ovat nousseet. Enkä nyt tarkoittanut voiton odotusta vaan paikallispelin odotusta.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Päästäänkin tästä siihen aiheeseen että minusta nuo tämän kauden viisi paikallispeliä on sijoitettu melko hyvin. 13.9., 2.11., 23.11., 4.1., ja 8.3. No nämä marraskuun pelit on ehkä hiukan turhan lähekkäin mutta muuten aika sopivat välit näyttäisi olevan. Tammikuun tasaus tietysti voi pakkaa sekoittaa mutta sen näkee sitten lähempänä.
 

Tibexe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lukon tulisi jatkaa samalla taktiikalla kun Tepsiäkin vastaan. Kiekkoa viivasta maalille vaan ja perkeleenmoinen kapina päälle. Ei tuolla kokoonpanolla vaan yksinkertaisesta mitään kiekollisia hienouksia pystytä esittämään, ykkösketjua lukuun ottamatta. Kovalla asenteella, luistelulla ja suoraviivaisella pelaamisella tämä matsi on voitettavissa. Muussa tapauksessa ottaa ohraleipä, kun Umicevic ja Hagman läpsyttelevät ratkaisevat kaapit pelkällä rutiinilla.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Mielestäni kyllä näissä rymistellään, tuupitaan ja taklataan aina enemmän kuin tiistai-peleissä. Myöskin jäähy-herkempäähän tämä on mutta olet oikeassa siinä ,että kun joukkuista puuttuu ne "kuuma-kallet" niin pelistäkin puuttuu jotain. Ei silti sillä, etteikö näissä enemmän tunnetta ole kuin normi pelissä.
Olet tietysti niin nuori sälli ettet ole nähnyt edes 90-luvun paikallisia, mutta olivathan ne nyt ihan eri luokkaa kuin nykyään. Varsinkin Dufvan aikana tunnetta ei ole ollut tippaakaan peleissä, lukon pelaajat ovat poistuneet aina pillin soitua aitioon, jopa luottosikailijat Göran&Håkan.

Mikä paikallisottelu sellainen on jossa ei edes hieroskella hanskalla toisen naamaa.

Riksmanin nollaputki jatkuu tänään ja Elo nauraa pystyynajoyrityksille tekemällä kolme ja pudottaa samalla Keräsen reppuselästään.
 

VH87

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Groulx-Malkamäki Lukon sankarit suvereenilla esityksellä.

Nojoo, olihan Lukko paljon energisempi alusta lähtien, Ässiltä ei tänään onnistunut oikein mikään. Lindbohm ja Ude saavat jollain tavalla puhtaat paperit, samoin Pihlman. Dumarit antoivat ihan hyvin pelata, eikä kaikista hipaisuista vihelletty.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Riksmanin nollaputki jatkuu tänään ja Elo nauraa pystyynajoyrityksille tekemällä kolme ja pudottaa samalla Keräsen reppuselästään.

Ei ihan mennyt tolla tavalla. Riksmanin taakse neljä kutia ja Elo oli kuin varjo viime visiitistään kotikaupungissaan.

Lukko hallitsi peliä, tosin Ässät sai draivia yv-maalistaan. Ja kolmas erä alkoin myös aika mukavasti porilaisille, mutta Lukko ei luovuttanut, jota toki pikkasen pelkäsin.

Kaksi kertaa on kohdattu ja puntit ovat tasan. Mikäs sen mukavampaa. Hyvää liigataukoa kaikille.
 

Orlando

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Vielä kun viivalle kaiken järjen mukaan tulee sohimaan Groulx, niin jopa vähän säälittää raumalais-av:n puolesta.

Ennenkuin muut ehtivät kuittailemaan tästä, niin nauranpa itse ensin. HAHHAHHAAA!!! Sohiminen on tosin ihan oikea termi kuvaamaan miehen pelaamista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös