La 2.10.2010 Kärpät-KalPa

  • 7 301
  • 19

Kuival

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa & Philadelphia Flyers
Huomenna siis edessä jälleen kerran hieman kiakkoa kun Kärpät ja KalPa ottavat yhteen Raksilassa.

Kumpikin joukkue on aloittanut kautensa heikohkosti odotuksiin nähden joten molemmat joukkueet kaipaavat ottelun pisteitä. Kärpillä on kasassa 6 ottelun jälkeen 7 pistettä ja sija 10. KalPalla taasen 7 ottelun jälkeen 10 pistettä ja sijoitus on 8.

Jätän taasen Kärppien asiat paremmin ymmärtävien haltuun ja keskityn sen sijaan KalPan puoleen.

KalPalla on siis takanaan kauden paras ottelu, jossa se kukistin HIFK:n 2-1. Selvää on että taisteluilmeen pitää olla samanlainen heti alusta alkaen. Se sama suoraviivainen maalille ajo on elintärkeää jos halutaan Oulusta edes yhden pisteen kanssa kotiin. Torstaina (ja kolme edellistä vuotta) erittäin huonoa ollut ylivoimakin pitäisi saada toimimaan.

Kerman-Miettinen kaksikko on ollut KalPan kantavia voimia alkukauden taaperruksessa, Kermanilla tässä vaiheessa kasassa jo 4 osumaa. Selvää on että heiltä odotetaan huomennakin samaa tekemisen meininkiä kuin aikaisemminkin. Tomallekin tekisi varmasti hyvää saada se kauden ensimmäinen maali, kun paineita on ollut paljon.

Toinen kiinnostuksen kohde on varmasti ykköseksi rakennettu Laakkonen-Månsson-Brendl. Näköjään Peksikin on tajunnut sen ettei kavereista ole pelaamaan KalPan kikkailukiekkoa, sen suuntaista juttua löytyy alemmaksi linkittämästäni Savarin jutusta. Mielenkiinnolla siis kiinnostaisi kuulla raporttia tsekin onnistumisesta.

Näin siis tänään. Huomenna pelataan lätkää.

KalPan kokoonpano: (lähde: SS)

Laakkonen-Månsson-Brendl
Syväsalmi-Masuhr

Salminen-Miettinen-Kerman
Jalasvaara-Laurila

Jokinen-Laakso-Kiiskinen
Kukkonen-Hirvonen

Salo-Riekkinen-Hyvärinen

Ahqvist
Ahonen

Suhonen ei pelaa, hänen tilallaan kokoonpanossa Hirvonen

EDIT: Laitetaan Kärppienkin samantein

Kärpät (Lähde: SM-liiga)

Luomala-Kreps-Kuusela
Lehtonen-Ylönen

Donskoi-Kemppainen-Junttila
Mikkola-Liljeblad

Hedström-Keränen-Salomäki
Ohtamaa-Metso

Alikoski-Karppinen-Koskenkorva

Koivisto
Karhunen
 
Viimeksi muokattu:

retiisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Molemmilla alla kauden parhaat pelit. Kärpillä suvereeni voitto kylläkin heikosta Jokereista ja Kuopiossa KalPa kyykytti toista Helsinkiläisporukkaa.

Mielenkiintoinen yksityiskohta on se, että Kärppien kokoonpanossa on molemmat maalivahdit, koko puolustus ja yli puolet hyökkäyksestä omia kasvatteja. En ole aiemmin tällä kaudella ajatellut asiaa, mutta onko aiemminkin ollut näin monta omaa kasvattia kokoonpanossa? (15/20 = 75%) Muualta tulleet ovat selkeästi vahvistuksia (ykkösketju) ja roolipelaajia (Kemppainen, Hedström). Kemppainen tasapainottaa todella hyvin juniorikenttää ja Hedström ärsyttää ja on iholla jatkuvasti vastustajassa.

Pelillisesti huolestuttaa Liljebladin paluu kokoonpanoon. Hänelle soisi ennemminkin isoa roolia Mestis-peleissä ennen nostoa liigapeleihin. Kaikissa näkemissäni peleissä ollut todella heikko. Laserista voisi mieluummin kokeilla kapteeni-Kireniä tai Niemelää. Etenkin Kiren on ollut hyvä Laserin puolustuksessa tällä kaudella. Niemelää en ole sen enempää seurannut.

Jokeripelissä vahvasti pelasi Ylönen, jolta tuli siinä pelissä harvinaisen hieno töötti vastustajaan. Koskenkorvan olisi voinut korvata Ståhlhammarilla nyt kun Salomäki palaa kokoonpanoon. Kossu ei tuo mitään sellaista mitä Ståhlhammar ei toisi neloseen, päin vastoin. Toivottavasti osoittaa mun mielipiteen vääräksi ja nakuttelee jälleen Karppisen ja Alikosken kanssa pisteitä. Muuten kenttien roolitukset näyttävät hyviltä.
 

Nebula

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Crosbyn Pingviinit ja Lindrosin Flyers
Kaiken järjen mukaan luvassa on erittäin viihdyttävää kiekkoa, kun Kärpät ja KalPa kohtaavat. Veikkaan kuitenkin, että Kärpille tästä ottelusta 3 pistettä.
 

Boozer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärpillä alla hyvä peli, joten odotukset ovat tähänkin otteluun jälleen korkealla. Eli jos mennään parin viimeisen vuoden tapaan, niin tästä ottelusta muodostuu todellinen pannukakku, Kärppien pelaajien näyttäessä flegmaattisilta ja pyörien kaukalossa ilman järjen hiventäkään. Vaan jospa se Kärppien peli alkaisi nyt löytyä ja pystyttäisiin pitämään taso korkeana illasta toiseen. Kova yritys ja pelaajien selkäytimeen iskostettu pelitapa ovat asioita, joiden pitäisi näkyä kentällä joka pelissä.

Kärppien pakisto ei vakuuta. Ei pitäisi minkään liigajoukkueen kokoonpanoon mahtua yhtäaikaa Liljeblad, Metso ja Ylönen. Mulla on jo oikeasti ikävä Juho Jokista.

Itse en tänään hallille viitsi sairaana raahautua (enkä 9 euroa maksaa Urpon palveluista), joten kattavia raportteja ottelusta sitten muilta odotellessa. Tosin tämän ketjun aktiivisuuden perusteella, ei taida ihmisiä tämän illan peli kauheasti kiinnostaa :)
 

Muhkea

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL:n suomalaiset
Koodi:
29.11.2005 [B]Kärpät[/B] - KalPa 5-0
26.01.2006 [B]Kärpät[/B] - KalPa 6-2
11.03.2006 [B]Kärpät[/B] - KalPa 8-4
---
23.09.2006 [B]Kärpät[/B] - KalPa 5-0
21.10.2006 [B]Kärpät[/B] - KalPa 4-0
02.12.2006 [B]Kärpät[/B] - KalPa 7-4
---
20.09.2007 [B]Kärpät[/B] - KalPa 4-3
20.10.2007 [B]Kärpät[/B] - KalPa 5-2
07.12.2007 [B]Kärpät[/B] - KalPa 5-3
---
08.01.2009 Kärpät - [B]KalPa[/B] 4-5
27.01.2009 [B]Kärpät[/B] - KalPa 5-2
---
17.09.2009 Kärpät - [B]KalPa[/B] 1-3
20.02.2010 [B]Kärpät[/B] - KalPa 3-2 VL

KalPan uuden tulemisen jälkeen voitot ovat jakautuneet malliin: 11 voittoa Kärpille, 2 KalPalle. Kärpät on tehnyt 62 maalia ja KalPa 30. Tilastonikkari siis puoltaisi pitkällä tähtäimellä varmaa voittoa. Valitettavasti pitkä tähtäin ei tässä tapauksessa toimi, sillä Alatalon Kärpät oli surkea, ja KalPa on pelannut kaudesta 2009 lähtien ihan uudella tasolla. Voitot ovatkin ennemminkin 2-2, maalieron ollessa yhden plussalla Kärpille ja pisteiden ollessa 5-7 KalPalle.

Donskoi - Kemppainen - Junttila -kentältä odotan vähintään sateentekemistä sekä tähtiä ja kuuta taivaalta. Niin hyvin junnut viime pelissä pelasivat, ja maaliputkikin vaikuttaa auenneelta.

Ylivoiman myös toivon pystyvän tekemään tehoja, ja alivoimalta odotan samaa uhrautuvaa peliä kuin viimeksikin. Kuvaavaa oli se, että 6-2 -tilanteessa pelin jo ratkettua kaksi tyyppiä söi kiekon Jokeripakin lämäristä. Sitten odotan voittoa...

Edit: Niin, ja odotan 6000 ylittävää yleisömäärää. Kärpät kyllä ansaitsee suuren yleisön Jokerit-pelin jälkeen.

Edit2: Megassa sanottiin, että Raksilaan on tullut kaksi fanibussillista KalPa-faneja. Tunnelmankin pitäisi siis olla hyvä. Taidanpa kohta lähteä purjehtimaan kohti hallia.
 
Viimeksi muokattu:

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Että semmonen tarina tällä kertaa. Tuomareista ei saa haukkua, muuten on huono häviäjä. Upeaa työskentelyä näiltä yli-ihmisiltä.

Parempi voitti ja sillä selvä. Kolme maalia 62 sekuntiin ei johtunut todellakaan pelkästään tuomareista, joten siinä KalPa saa katsoa peiliin. Jos 17 minuutin kohdalla peli on 0-0, niin eipä sitä kuvittelisi lähtevän ensimmäiselle erätauolle 3-0 -tappiotilanteessa. No ensi kerralla paremmin sitten. Jäädään odottelemaan maalikoostetta. Sieltä saadaan (toivottavasti) jotain vastauksia näihin epäselviin tilanteisiin, mm. Hedströmin maali, jossa Månssonia koukattiin kuuleman mukaan.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
5-1 tappiopeliksi KalPa esiintyi jopa hyvin. Peli nyt ratkesi siihen eka erän kaaokseen mutta kyllä KalPallakin paikat oli tulla tasoihin vielä toisessa ja kolmannessa erässä mutta kun ei kelvannut niin ei. Toisaalta Kärpät oli suht. tiivis pakka maalin edessä eikä Koivistoa testattu kovin hyvin mutta näin tällä kertaa.

Ei todellakaan kaaduttu tuomareihin, ei valittamista tällä saralla.
 

Ujcik#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pittsburgh
Hyvä matsi osittain ainakin.
Nopea 3-0 johto vähän läsähdytti pelin. Eka erä oli hienoista Kärppien hallintaa, mutta silti erittäin tasaista peliä ja odotin todella hyvää matsia. Sitten alkoi rytisemään ja Kärpät sai tehohetkensä. Kalpasta tuli takaa-ajaja ja Kärpät pelasi kuten mestaruusvuosinaan johtoasemassa. Kalpa pyöritti ja pyöritti ja yritti, mutta eivät kuitenkaan olleet missään vaiheessa vaarallisen lähellä. Lopulta Donskoi pisti ottelun pakettiin.
Kolmannessa erässä Kärpät piti vain johtoaan ja ylivarovainen peli lopulta kostautui, kuin Kalpa pääsi tinttaamaan kavennuksen ja rikkomaan Peten nollan.

Kalpan tyyli pitää kiekkoa on ihailtavaa, toisaalta myös erittäin riskialtista. Aina kun Kärpät pääsi pois kalpan prässistä, tuli joko 2-1 tai 3-2 ylivoimahyökkäys. Tuolla tyylillä pärjätään runkosarjassa ja ollaan lopulta kärkipäässä sarjataulukossa.

+ Kärppien pelinopeus on parantunut hurjasti alkukauden koomailusta
+ Koivisto maalilla oli jälleen hyvä
+ Tuomarit antoivat pelata ja eikä sotkeneet ottelua.
+ Hedström oli hyvällä pelituulella.

- Odotin Brendeliltä jotenkin kovempia näyttöjä.
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
- Odotin Brendeliltä jotenkin kovempia näyttöjä.

Kyllähän sen melkein arvaa, että jos tuo mies ei tee maaleja ja pisteitä, niin aika herkästi käy niin, että odotetaan enemmän. En itse nähnyt peliä, mutta jos suurin kotiinpäin vetäjä Juntunenkin radiossa on pettynyt mieheen, niin ei kovin hyvin varmaan ole mennyt.
 

Ujcik#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pittsburgh
Kyllähän sen melkein arvaa, että jos tuo mies ei tee maaleja ja pisteitä, niin aika herkästi käy niin, että odotetaan enemmän. En itse nähnyt peliä, mutta jos suurin kotiinpäin vetäjä Juntunenkin radiossa on pettynyt mieheen, niin ei kovin hyvin varmaan ole mennyt.

Kyllähän se näin on. Sellasta laiskaa pörräämistä ja vaelteluja. Tai ehkäpä kyseessä on Machuldan tyylinen tykki, joka erottuu kentältä harvoin mutta silloin ollaanki jo tehty maali. En tunne Brendelin tyyliä tarkemmin.
En vain tiedä, auttaako tollainen hankinta loppujen lopuksi Kalpaa yhtään ? Muut ketjussa taistelevat ja yksi sitten surffailee ja hakee tuntumaa ja ei pelaa edes sydämmellä, sellanen syö ketjua kyllä..
Odotin jotain Pavel Rosan tyylistä taitoniekkaa.

Mutta ehkäpä 4-5 matsin jälkeen hän on täysin pitelemätön. Ei noi maalimäärät voi ollaa sattumaa :)
 

Kaspo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Brendl oli erittäin näkymätön. Yhden kerran näin miehen käyttävän tuota myyttistä lämäriään, sekin taisi kilpistyä suoraan heittäytyvään Keräseen.

Brendl toisaalta pelaajana on pelin "ulkopuolella" viihtyvä haistelija Hannes Hyvösen tyyliin, jota ei juuri kentällä huomaa suurta nenää lukuunottamatta. Tänään Brendl ei päässyt edes laukaisupaikoille ja sanoisinkin että vika on enemmänkin tarjoilussa kuin Brendlin pelaamisessa. Toisaalta mies vaikutti aika hataralta, mm. horjahteli omiaan eikä oikein kestänyt laitakahinoita (hyvänä esimerkkinä tilanne kolmannessa erässä jossa kyllästyi Ohtamaan fyysiseen preesensiin ja huitaisi mailalla naamaan, ainakin jos oikein näin).

Kärppien kolmosketju oli erinomainen. Salomäki toi ketjuun kiekollista taitoa ja rohkeutta ja kun koko ketju on melko vahvoista ja fyysisistä miehistä kasattu niin välillä Kalpan hyökkäyksenrakentelu näytti hirvittävän vaikealta Kärppien kolmosta vastaan.
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kyllähän se näin on. Sellasta laiskaa pörräämistä ja vaelteluja. Tai ehkäpä kyseessä on Machuldan tyylinen tykki, joka erottuu kentältä harvoin mutta silloin ollaanki jo tehty maali. En tunne Brendelin tyyliä tarkemmin.
En vain tiedä, auttaako tollainen hankinta loppujen lopuksi Kalpaa yhtään ? Muut ketjussa taistelevat ja yksi sitten surffailee ja hakee tuntumaa ja ei pelaa edes sydämmellä, sellanen syö ketjua kyllä..
Odotin jotain Pavel Rosan tyylistä taitoniekkaa.

Mutta ehkäpä 4-5 matsin jälkeen hän on täysin pitelemätön. Ei noi maalimäärät voi ollaa sattumaa :)

Varmasti Brendl on vielä keskenkuntoinen tai vähintäänkin pelituntumaa puuttuu paljon. Siksi hän on käyttökelpoinen lähinnä ylivoimilla viivassa. Sitähän tässä tietysti toivotaan, että mies tekee kovalla tahdilla maaleja ja auttaa sitä kautta joukkuetta. Ei Brendl kyllä samanlainen taitoniekka ole kuin Rosa, mutta hyvä pelikäsitys kyllä sen loistavan laukauksen lisäksi. Mutta kun työnteko ja loppuun asti taistelu ei kiinnosta pätkän vertaa, niin eihän hyöty varmasti ole lähellekään sitä, mitä se voisi parhaimmillaan olla. Nyt siihen vaikuttaa tietysti tämä keskenkuntoisuus, mutta tuskinpa tuo kunnossa ollessaankaan on mikään kiekon eteen heittäytyjä jne. Ja jos olisi parhaassa kunnossa ja asenne olisi täydellinen, niin mitäpä helvettiä hän KalPassa tekisikään.
 

IJR79

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, HIFK
Kyllähän sen melkein arvaa, että jos tuo mies ei tee maaleja ja pisteitä, niin aika herkästi käy niin, että odotetaan enemmän. En itse nähnyt peliä, mutta jos suurin kotiinpäin vetäjä Juntunenkin radiossa on pettynyt mieheen, niin ei kovin hyvin varmaan ole mennyt.

Näin totalilta sekä HIFK että Kärpät ottelut tuijotelleena on pakko liittyä myös tähän pettyneiden ryhmään. Tämän illan saldo kärjistettynä: selkä suorana surffailua ja tyhmiä/vaarallisia kiekonmenetyksiä. Tällä hetkellä näyttää siltä, että Brendlin tulolla voi olla täysin käänteinen vaikutus joukkueeseen kuin kuviteltiin. Hirveällä hehkutuksella hankitaan kuukaudeksi "euroopan kovin maalitykki", joka näyttää omalla esimerkillään miten kentällä voi kurvailla ja seisoskella päämäärättömästi samalla kun haluttomuus paistaa aina Oulusta tänne Helsinkiin asti.

Illan pelistä ei paljon sanottavia ole. Ensimmäisen erän viimeiset mustat loppuminuutit ratkaisi tänään. Toisessa ja kolmannessa erässä KalPa oli mielestäni jopa parempi joukkue, eikä kysymys tainnut sentään olla pelkästään siitä, että Kärpät olisi vain koittanut jäädytellä peliä.

Kermanin pelistä on nykyisin pakko tykätä. Mies tekee töitä pirun kovasti ja tämän asenteen soisi tarttuvan kaikkiin muihinkin KalPalaisiin. Siellä luistellaan, taistellaan, karvataan, raastetaan, taklataan ja taitaapa Kalle hallita aika suvereenisti sisäistä maalipörssiäkin.
 

JenniEmilia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, kanadalainen jääkiekko
Juuri hallilta kotiutuneena muutama hajahuomio:

- varsin hankala peli teksti-tv -analyytikoille. Tilastojen perusteella selvä kotivoitto, paikan päällä nähtynä kotijoukkueen kahden minuutin tehoilu ja muuten jyrän alla.

- Kärppien ylivoima on niin huonoa, että pistää toivomaan vastustajille sallivampaa linjaa. "Anna poikien pelata, niin ei tarvi kattoo kahta minuuttia sitä haahuilua". Montakohan laukausta tänään ylivoimalla?

- Kärppien alivoima ehkä vähän vähemmän seisoskelua tänään. Ainakin tuntui, että kiekko osui aika usein johonkin kärpännäköiseen, kun Kalpa pyöritti.

- Kemppainen junnujen keskellä on hyvä juttu. Komulainen laituriksi.

- Hedströmille maali ja muutama hieno taistelu.

- Salomäelle ensimmäinen liigamaali. Oli varmaan joku sisäpiirin vitsi kuulututtaa se ensin Ylöselle.

- useampia taklauksia nähtiin

- Kärppien fanikatsomo ei oikein hoitanut hommaansa, vaan antoi kuopiolaisten voittaa mökäämisessä. Eivät jaksaneet kalpalaiset katsoa hissukseen edes ottelua edeltänyttä kärppähistoriikkia. Eikö kaikilla menekkään kylmät väreet selkäpiissä niitä pätkiä katsoessa.

- Kossu ("Euroopan nopein pelaaja") oli taas oma itsensä niin hyvässä kuin pahassa. Näillä näytöillä kuitenkin myisin.
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
- Kärppien ylivoima on niin huonoa, että pistää toivomaan vastustajille sallivampaa linjaa. "Anna poikien pelata, niin ei tarvi kattoo kahta minuuttia sitä haahuilua". Montakohan laukausta tänään ylivoimalla?

Jos tämä oli kysymys, mihin todella halusit vastauksen, niin SM-liiga kertoo.

1. yv: sekunti jäähyn päättymisen jälkeen laukaus ohi maalin.
2. yv: maalia kohti 2 laukausta.
3. KalPan jäähy meni päällekkäin Kärppien jäähyn kanssa.
3. yv: yksi ohilaukaus.
4. yv: yksi ohilaukaus + KalPan av-maali.

Huhhuh, aika perseestä on tuo tilasto, mutta aika pienistä asioista sitä on "iloa" revittävä tappion hetkellä.
 

Sparta

Jäsen
Kyllähän sen melkein arvaa, että jos tuo mies ei tee maaleja ja pisteitä, niin aika herkästi käy niin, että odotetaan enemmän. En itse nähnyt peliä, mutta jos suurin kotiinpäin vetäjä Juntunenkin radiossa on pettynyt mieheen, niin ei kovin hyvin varmaan ole mennyt.

Pari kertaa Brendl naputteli mailalla jäätä terävästi, kun seisovin jaloin odotteli hyökkäyssinisellä syöttöä lapaan. Muuten esitys todella flegmaattinen, Ei ole tainnut kesällä harjoittelua maistua, kun melkoisen rapakuntoiselta vaikutti. Kaksinkamppailussakin oli pari kertaa rähmällään kun pienempi Kärppä vähän nojasi häneen. En jaksa uskoa, että pääsee kuukaudessa KalPassa semmoiseen kuntoon että olisi jotain apua joukkueelle.

Kärpissä oli tänään paljon onnistujia. Erityisesti lämmitti nuorten Salomäen ja Donskoin onnistumiset. Lisäksi silmään pisti Kemppaisen taistelu alivoimalla, hienosti laittoi kroppaa likoon kun peitti pakkien laukauksia. Mestispakeista Metson esitys oli positiivinen yllätys.
 

kakkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Pari kertaa Brendl naputteli mailalla jäätä terävästi, kun seisovin jaloin odotteli hyökkäyssinisellä syöttöä lapaan. Muuten esitys todella flegmaattinen, Ei ole tainnut kesällä harjoittelua maistua, kun melkoisen rapakuntoiselta vaikutti. Kaksinkamppailussakin oli pari kertaa rähmällään kun pienempi Kärppä vähän nojasi häneen. En jaksa uskoa, että pääsee kuukaudessa KalPassa semmoiseen kuntoon että olisi jotain apua joukkueelle.
Vaikea analysoida vierasta miestä hirveän tarkkaan, mutta Brendl kohdalla odottelin todella kovaa kaveria..ei ainakaan ne tilanteet isommin vakuuttaneet mitä pisti silmään, siis ainaki pari löysää tilanteen pelaamista havaitsin. Toisaalta jos olis räpänny maalin niin tuomiot olis tietenkin toisenlaisia.."älykäs pelaaja, joka sykkii oikeaan aikaan".

Peli noin muuten oli mun mielestä tosi huono. Kärpiltä erittäin huono ekan erän alku, mutta sitten pari hyvää pomppua ja tuuria hieman -> peli 3-0 ja käytännössä ohi. Tuon jälkeen aikalailla vain pelailua. Tuostahan ei voi oikein syyttää ketään..nyt kävi näin.
 

pleijjeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suosikkijoukkue
Tulipa kuunneltua peliä radiosta kaikkiaan 2 minuuttia, jonka jälkeen jatkoinkin television tuijotusta. Jokainen arvaa varmasti mikä jakso pelistä tuolle ajanjaksolle sattui.

Juntusen selostuksesta päätelleen tuomarit oli täysiä puusilmiä, mutta mikäli historiaan on luottaminen, ovat tuomarit oikeasti viheltäneet kenties kauden parhaan pelin. Paikalla olleet tietävät varmaan paremmin.

Maalikoosteen vaivauduin kuitenkin katsomaan ja pariin asiaan kiinnittyi huomio: Laakkonen liukui suoralla selällä kahden takaiskun aikaan, jolloin juuri hänen miehensä kävi hassuttelemassa vapaasti maalin. Vapauksia Laakkonen toki on saanut, mutta olisiko aika herätellä ihan isän kädellä tässä vaiheessa?? Toinen huomio tuli jo Juntusen suusta, kun Kärppä-pelaaja kävi taputtelemassa Ahlqvistia olkapäälle 2. maalin jälkeen. Urheilijamaista käytöstä? Ei todellakaan.. olisi voinut joku käydä taputtelemassa vaikka takaisin siinä vaiheessa.

5 maalia omiin, joten eipä paljoa jossiteltavaa jäänyt. Tuosta on varmaan tänä aamuna lähdetty aamutreeneissä ottamaan opiksi, aina niin ystävällisen Peksin johdolla
 

oukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Kaukokari
Juntusen selostuksesta päätelleen tuomarit oli täysiä puusilmiä, mutta mikäli historiaan on luottaminen, ovat tuomarit oikeasti viheltäneet kenties kauden parhaan pelin. Paikalla olleet tietävät varmaan paremmin.

Ainakin Raksilan tämän kauden peleistä kirkkaasti parasta tuomaritoimintaa oli eilinen. Ei minkäänlaista huomauttamista mihinkään suuntaan. Tällä kertaa linjamiehetkin olivat muualta tuotuja, ja tasoero Oulun omiin Malisiin ja Sorakankaisiin oli silmiinpistävä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös