La 2.1.2016 Otteluseuranta (7. kisapäivä)

  • 209 169
  • 1 973
Tila
Viestiketju on suljettu.

Judge Dredd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Puljulta ensimmäinen suoraan maaliin johtanut virhe maksoi 2-1 maalin. Virheitä tullut aiemminkin. Nyt maksu kovempi.
Pulju on susi ja Laine rulaa!
MIkähän ihme saa miehen tällä tavalla puhumaan? Joo Laine on maailman paras ja Pulju on ihan paska. Vai oisko ihan normaalia, että virheitä voi tämän ikäisille tulla. Aika talentteja molemmat ja en osaisi laittaa paremmuusjärjestykseen ainakaan tässä vaiheessa miesten uraa. Nauttia sen sijaan voi ihan molempien esityksestä.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Suhteellisen hirveä erä. Suomi pelaa pitkin avaussyötöin pituus- ja leveyssuunnassa kun olisi syytä rauhoittaa ja kerätä viisikkoa kasaan. Nyt viisikoiden etäisyys levinnyt. Kummallakaan maalinedustalla ei hallita. Maalinteon kannalta oleelliseen ykkösektoriin ei päästä 5vs5 pelaamisessa. Saako Jalonen jotain aikaa erätauolla?
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Muistaakseni joku kirjoitti aiemmin, että Niku on ollut ehkä paras puolustaja kun minä kirjoitin että pitää meitä jännän äärellä. Eipä tarvitse tämän ottelun alun perusteella minun perääntyä sanoissa tuumaakaan.
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Areenalla aika hiljaista sen jälkeen kun Kanada aloitti maalinteon. Viivelähdöt eivät pure. Nopeammilla tulee paikkoja mutta niin tulee kaverillekin eikä näköjään tarvitse monta.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
No, ehkä peli nyt kääntyy, mutta luojan tähden mitä jatkuvia virheitä puolustuspäässä - olkoon hyökkäys osin miten jumalainen tahansa niin pudotuspeleissä ei pärjää tuollaisella puolustuksella.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Kyllähän tuo Veini on paskin veskari millään tasolla mitä telkkarista on näytetty. Tätäkö se oli se aika ennen Myllystä?
Olihan ennen Myllystäkin Markus Kettererin ja Jukka Tammen tasoisia veskareita eli ei nyt liioitella.
 

Sister luck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kanada pelaa Suomen ykköstä vastaan huomattavasti agressiivisemmin ja ylempää karvaten kuin muita kenttiä vastaan. Ei saa ykkönen peliä auki niin millään. Rohkeammin pitää nyt häkkipäiden pelata, tuo ei riitä mihinkään.
Näin varmaan oranssi-laseilla. Eiköhän ne oikeasti noudata ihan samaa pelisuunnitelmaa jokaista ketjua vastaan.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Sellanen hyppytaklaus.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Joku Kanadan kääpiö yrittää horjuttaa meidän Jesseä ääliömäisellä hyppytaklauksella, yritti vissiin lopettaa Jessen uran? Pulju ei vissiin vieläkään tajunnut että joku osui.
 

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Lievä hyppy, mutta kohtuullisen kevyt oli jäähyksi.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Huvittavaa perussuomalaista yliampumista taas liikkeellä tässä seurantaketjussa. Vehviläinen on imuri, hänestä ei ikinä tule huippumaalivahtia ja NHL-varauksen saa unohtaa. Veinillä kuitenkin takana erittäin ehjä liigakausi ja viime keväältä täysin suvereenit U18-MM-kisat, joissa oli Suomen finaalipaikan ehdottomia takuumiehiä. Pää kesti silloin, ja voi se kestää myöhemminkin. Nämä kisat eivät ole menneet putkeen, mutta sellaista huippu-urheilu on. Aina ei vain kunnonajoitus tai tähtikentät natsaa, mutta ei Vehviläisen ura tähän peliin kaadu. Olisin kyllä itsekin ymmärtänyt, jos maalille olisi tämän pelin alkuun - tai 0-2 -maalin jälkeen - luistellut Kähkönen. Floppihan Vehviläinen on näissä kisoissa ollut, pahimpia floppeja yhdessä Rantasen, Kapasen ja Hintzin kanssa.

Tähän +1.

Pitää muistaa, että tällaiset kisat ovat monelle nuorelle miehelle "pääsykoe" isompiin ympyröihin ja paineet ovat pelien lisäksi myös omaa tulevaisuutta koskevia. Ei ole ensimmäinen kerta, kun lupaava nuori maalivahti tärisee enemmän kuin on odotettu ja monissa kisoissa varsinainen ykkönen on paineiden vuoksi valahtanut lopulta kakkoseksi (esim. Säteri menetti ensin paikkansa Heleniukselle ja sen jälkeen Metsolalle).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös