La 2.1.2016 Otteluseuranta (7. kisapäivä)

  • 210 417
  • 1 973
Tila
Viestiketju on suljettu.

Lomppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kyllähän tuo Veini on paskin veskari millään tasolla mitä telkkarista on näytetty. Tätäkö se oli se aika ennen Myllystä?
 

Tukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Maajoukkue
huhuh mikä veto Laineelta! Todella tärkeä koppimaali tuohon loppuun. Suomihan erää hallitsi mutta karmeat perseilyt puolustukselta ja Veiniltä niin sitä saa mitä tilaa. Tosin hyvin Suomi on saanut kiriä päälle tappioasemassa aikaisemminkin näissä peleissä, joten en nyt olisi vielä liian huolissaan, kun tosiaan kiekkoa pidettiin selkeästi enemmän. Kanada sumputtaa kyllä hyvin tuon maalinedustan eikä vedot tahdo päästä oikein läpi.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos olen sääntöjä käsittäny niin eikös alueelle saa mennä kunhan kiekko on siellä ensin?

Oikein olet käsittänyt!

E: Kanada lukenut Suomen avaukset ja siihen päälle Suomen pakit heittää suoraan vihulaisen lapaan. Hyökkäyspeli oli Suomelta ihan hyvää, mutta tällä veskalla on hemmetin vaikea voittaa.
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Hermostunutta on ollut Suomen peli mutta maali toivottavasti vapauttaa peliä. Aiemmissa peleissä on tilanteet vaihdelleet melkoisesti ja niin tässäkin tulee tapahtumaan. Suomen heikkoudet omassa päässä tiedettiin ja niihin Kanada on iskenyt kiinni. Yhtälailla Kanukeilla on omassa päässä ongelmia ja sinne, kun saadaan pitkiä hyökkäyksiä niin hyvä tulee.

Kanada ei todellakaan ole estittänyt mitään sellaista miksi ei Suomi tätä peliä voisi itselleen kääntää. Toki oman pään hölmöilyt täytyy nyt jättää pois.
 

Bob Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AC Oulu
Puljulta ensimmäinen suoraan maaliin johtanut virhe maksoi 2-1 maalin. Virheitä tullut aiemminkin. Nyt maksu kovempi.

Montako viestiä ajattelit vielä omistaa Puljujärven haukkumiseen?

Helvetin tärkeä kaappi Laineelta. Nyt se oma pää kuntoon. Kanada ei ole esittänyt mitään ihmeellistä.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Vaikka tästä on ennenkin puhuttu niin enemmän noita Vehviläisen yksittäisiä virheitä mua ihmetyttää tuo hänen torjunatyylinsä asento. Näyttää että hän tekee itsensä mahdollisimman pieneksi vetämällä erittäin herkästi polvilleen ja vielä korostaa tätä vetämällä kätensä ruumiin eteen. Eikö perhosessa torjuessa yleensä ole tarkoitus pitää hartiat mahdollisimman korkealla ja kädet vain hieman hartiatason edellä varmistaakseen, että keho peittää mahdollisimman paljon maalista?
Ei välttämättä. Noin pelataan eurooppalaisessa tyylissä mutta pohjoisamerikkalaisessa tyylissä kädet pidetään kiinni kehossa

Esimerkkikuva:

http://brightcove.vo.llnwd.net/e1/p...210e524564a-782203287001.jpg?pubId=1079349493
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kanadan ekassa maalissa ykkönen pelaa hölmösti, eikä Nikun ryntäystä maalin taakse paikata. Puljujärvi puolestaan olisi saanut keskittyä toisessa maalissa estämään Kanukkien pelaajan pääsyä riparille ja täten antaa Vehviläiselle aikaa laittaa räpylänsä kunnolla kiekon päälle. Ei näistä siis pelkästään voi Vehviläistä syyttää - ensimmäisestä maalista ei ollenkaan.

Kuitenkin on todettava, että maalivahtipeli (Kähkönen ml.) on ollut Suomelta näissä kisoissa todella heikkoa odotuksiin nähden. En tiedä, mikä tähän on syynä, koska nyt on kuitenkin kehissä kaksi liigaa säännöllisesti pelannutta kaveria. Kotikatsomo tuo liikaa paineita?
 

Kynä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Huvittavaa perussuomalaista yliampumista taas liikkeellä tässä seurantaketjussa. Vehviläinen on imuri, hänestä ei ikinä tule huippumaalivahtia ja NHL-varauksen saa unohtaa. Veinillä kuitenkin takana erittäin ehjä liigakausi ja viime keväältä täysin suvereenit U18-MM-kisat, joissa oli Suomen finaalipaikan ehdottomia takuumiehiä. Pää kesti silloin, ja voi se kestää myöhemminkin. Nämä kisat eivät ole menneet putkeen, mutta sellaista huippu-urheilu on. Aina ei vain kunnonajoitus tai tähtikentät natsaa, mutta ei Vehviläisen ura tähän peliin kaadu. Olisin kyllä itsekin ymmärtänyt, jos maalille olisi tämän pelin alkuun - tai 0-2 -maalin jälkeen - luistellut Kähkönen. Floppihan Vehviläinen on näissä kisoissa ollut, pahimpia floppeja yhdessä Rantasen, Kapasen ja Hintzin kanssa.

Ainakin 3-4 kertaa taisi Pulju ehtiä hakata mailaansa maalin tolppaan sählättyään Kanadan toisessa maalissa. Karkea puolustusvirhe Puljulta jälleen, vaikka onkin häikäissyt turnauksessa hyökkäyssuuntaan.

Suomen puolustus on kyllä ollut katastrofaalista näissä kisoissa. Juoleville ja Saarijärvelle puhtaat paperit, mutta siinä se. Ei vaan taida olla tarpeeksi leveä materiaali, mutta A-maajoukkueen tulevaisuutta ajatellen Suomen häkkipääosasto Juolevi-Puljujärvi-Laine lupaa kyllä paljon. Mahtavaa olisi nähdä kyseistä kolmikkoa U20-kisoissa vuoden, saati kahden päästä, mutta taitaa NHL viedä pojat mennessään jo ennen noita kisoja.

Tuosta tulikin mieleeni kysyä, onkohan muuten esim. Kanadalla, USA:lla ja Ruotsilla paljonkin pelaajia, jotka eivät näihin kisoihin päässeet, koska pelaavat samaan aikaan NHL-pelejä?
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Osaako Rantanen tehdä muuta kuin leikata keskustaan ja menettää kiekon? YLE:n streami alittaa riman matalemmalta kuin urhotv koskaan. Valtio tarjoilee uskomatonta puuroa.

Kiitos Laine!
Mulla on pieni kutina, että Ylen streamia seuraa enemmän porukkaa kuin urhotv:n streamia koko historiansa aikana.
 

KuumaaKamaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Omaan silmään Suomi vaikuttaa hermostuneelta tuon Kanadan paineen alla. Haetaan liian vaikeaa avausta kun helppoa avauspaikkaa ei yksinkertaisesti ole. Ja sen seurauksena Kanada saa jatkuvasti vaarallisia paikkoja.
 

Kassu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ilmeisesti Kärppien pelaajia ei saa kritisoida. Kärppäfanit ei näe mitään väärää Puljun maalineduspelaamisessa ja haukkuu Veiniä 2-0 maalissa, jossa Pulju löi kiekon Veinin räpsästä kanukille.
 

Lomppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ilmeisesti Kärppien pelaajia ei saa kritisoida. Kärppäfanit ei näe mitään väärää Puljun maalineduspelaamisessa ja haukkuu Veiniä 2-0 maalissa, jossa Pulju löi kiekon Veinin räpsästä kanukille.
Kokonaiskuva voi vääristyä jos katsoo turnauksesta vain puolivälieräpelin 2-0 maalin. Pulju on kunkku, Veini on heikko.
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pahalta näyttää. Puolustus ei ole parantunut sitten yhtään alkusarjasta ja tasan puolet pakistosta toimii melkoisena pujottelukeppeinä. Keskitalolta karmeita harhasyöttöjä, Mikkolalta ylipelaamista ja Saarijärveltä fleguilua. Juolevi-Tuulola pari on ainoa jonka ollessa kentällä ei pelota.

Rantanen ei saa oikeen mitään aikaiseksi ja Kapanen koohottaa tehottomasti. Vain ykkösviisikko on vaaditulla tasolla, tai jopa ylisuorittaa. Muilla on paljon parannettavaa jotta tästä mentäisiin jatkoon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös