La 2.1.2016 Otteluseuranta (7. kisapäivä)

  • 210 252
  • 1 973
Tila
Viestiketju on suljettu.

Dorian Gray

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johdossa oleva joukkue
Turha Veiniä haukkua sillä mielestäni Puljujärvi sähläsi lavallaan kiekkoa räpylän alta pelattavaksi. Vaikeita tilanteita tuollaiset ja varmasti alle 20 -vuotiaita pikku lapsosia jännittää täyden kotiyleisön edessä jokainen tilanne. Iisisti fanit! :)

Ihme että poikasia noin jännittää vaikka on tällainen joukko tsemppaavia, ymmärtäviä ja positiivisia kannattajia
 

chubster

Jäsen
Ei oo kyllä tää Rantanen tehnyt mitään erityistä vaikutusta minuun. Tuli kisoihin melkoisen messiaan suitsutuksilla ja NHL-pelaajan statuksella. Ei esitä kuitenkaan juuri mitään muuta kuin kohtalaista kahden suunnan peliä. Toki sitäkin tarvitaan.

Vois tehä nyt vaikka 3 maalia ku vähä haukuin.
 

Blöö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Jaa-a. Syöttäisinkö

1 sivuttain
x alaspäin
2 suoraan kanukin lapaan
 

Tratikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Eihän se Vehviläinen ole näissä kisoissa vakuuttanut, mutta aivan naurettavaa näiden kisojen perusteella vetää johtopäätöksiä siitä, että tuleeko siitä joskus esim. NHL maalivahtia. Maalivahdit muutenkin hyvin useasti pääsee parhaalle tasolleen myöhemmällä iällä. Ja kyllähän Puljuki tossa maalissa sähelsi.
 

Hartza

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Veinillä 85% torjuntaprosentti ennen ottelua ja nyt vielä huonompi. Täytyy olla aika hyvä näkemys valmennuksella, että hakkaa päätä seinään. Oma vika.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Kanada pelaa Suomen ykköstä vastaan huomattavasti agressiivisemmin ja ylempää karvaten kuin muita kenttiä vastaan. Ei saa ykkönen peliä auki niin millään. Rohkeammin pitää nyt häkkipäiden pelata, tuo ei riitä mihinkään.
 

Breathe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers & Eric Lindros 88
Juu ei ole tosiaan sama Kanada joka pelasi alkulohkossa.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ahaa, sen takia pakisto on niin kusessa, miehet jäävät vapaaksi ja avaukset menee vastustajalle koska pakisto ei luota maalivahtiin.

Hyvä että selvisi.

Nyt tulkitaan taas niin värilasein, että.

Lajissa kuin lajissa on nähty se, että maalivahdin tärinä heijastuu koko joukkueeseen. Pakiston tai joukkuepuolustuksen heikkoutta yleisemmin ei voi laittaa kuitenkaan tämän piikkiin. Apuja maalivahdille ei siis tule riittävästi.

Päinvastainen esimerkki on U20 Ruotsi, jossa vaarattomista kulmista annetaan laukoa kohti omaa maalivahtia ja pyritään pitämään vain oma paketti tiiviinä niin, että poikittaissyöttöjä ei mene läpi.
 

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
Jalonen se osaa valita pelaavan maalivahdin...Veini on kyllä NIIN pihalla kuin olla vain voi. Sille ei voi mitään jos kasetti ei kestä.
Nämä kisat jäävät muistiin kaikkien aikojen parhaasta hyökkäysketjusta ja kaikkien aikojen paskimmasta pakistosta ja maalivahtipelistä.
Erittäin hermostunutta peliä Suomelta.
 

Teikel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Panthers&Barkov
Onhan veini ollut paska turnauksessa yleisesti ottaen, mutta ei tota maalia saa mitenkään maalivahdin piikkiin, KARJALALIPPIKSET.......
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Noh, nyt voi pojat vetää happea ja käydä paskalla. 40 min aikaa vielä.

Ei sekään olisi kivaa, että johdettaisiin 2-0, Kunnas saisi orgasmin ja alkaisi hirveä hehkutus ja sitten peli kääntyisi Kanadalle. Vituissaisi enemmän se.

E: Pukukoppimaali! Laineen piiska toimii.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös