swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Kajanissa tänään, liigamiehillä itä-suomen kiertueelle vahvistunut Leki. Kotijoukkeella harvinainen tilanne, mahdollisuus kolmanteen voittoon peräkkäin.
Sport votto antoi uskoa paremmasta, alun vaikeuksien jälkeen homma oli hyvin kasassa ja joukkue todella taisteli ja halusi voittaa ja kun vielä onnikin hymyili pinnat jäi Kainuuseen.
Tänään ei varmaankaan ole yhtään helpompi vastus, sarjan kärkipaikoilla koko kauden viihtynyt Kisa on uusine vahvistuksineen kyllä varmasti vahva ja pinnat ovat tiukassa.
Kokoonpanossa ei Hokilla paljon muutoksia, Liljeblad on antanut tilaa Tommi Leinoselle joka pelaa Hanan parina, Savolainen jatkaa kokoonpanossa ja pelaa Wadelin parina, ketjut entisellään, Seppänen maalissa.
Kisalla maalissa Tolvanen, ykköskenttä on kyllä kovanlainen: Glad-Sammalkangas
Karevaara-Kaipainen-Hölli.
Kaikesta huolimatt kotivoittoa toivotaan 4-2.
 

PikkuKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
4. 37 JOKI-ERKKILÄ Juho (A) 23 PELTONEN Tomi 38 SUOMAA Juha

3. 9 SNELLMAN Niko 10 SEITSONEN Aki 27 VÄLIMAA Tommi
4 FRIMAN Petteri 14 AALTO Jouni

2. 18 ANTONEN Juuso 33 MATTILA Lassi 40 ALANEN Johannes
15 NIPPALA Jose (A) 3 KORHONEN Lasse

1. 16 KAREVAARA Joona 71 KAIPAINEN Matti (C) 29 HÖLLI Antti
6 SAMMALKANGAS Tapio 36 GLAD Jarkko

MV 35 PÄTSI Mikko
1 TOLVANEN Mikko (AM)

Tuossa LeKin kokoonpano illan vieraskamppailuun. Kentät hyvin paljon samanlaiset kuin ennen taukoa. Porukassa uutena miehenä Ässien puolustaja Tapio Sammalkangas. Hienoa, että LeKi-fanien suosikit, Jose Nippala ja Juha Suomaa palaavat kehiin.

Sarja on kärkipäästä todella tasainen, joten ehdottomasti pisteitä olisi saatava. Hokki on ollut vahvassa vireessä ja Kajaani ei ole helppo paikka. Itäkiertueelta pitäisi kuitenkin sellainen 3-4 pistettä rutistaa.
 
''Ei niin näkyvä, ei niin suosittu, mutta paras.'' Rafael Janne Ojasesta 4.1.2009 Ojasen omassa ketjussa.

PikkuKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
Paikanpäältä raporttia?
 
''Ei niin näkyvä, ei niin suosittu, mutta paras.'' Rafael Janne Ojasesta 4.1.2009 Ojasen omassa ketjussa.

swingwood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk , Hokki, Kalpa
Taas voitto Hokille, ihan ansaitusti. Seppänen ja Jaatinen oli liekeissä, eikä Leki oikein päässyt mukaan, vaikka liike oli heilläkin hyvää ja voimakkaalla karvauksella välillä sekoittivat Hokin avauspelin totaalisesti. Muutenkaan ei Hokin peli ihan keskiviikon tasolle noussut mutta tämä riitti tänään.
Komulainen jäi siis pois jo alkumetreillä ja Höllin aivopierun jälkeen myöskään Jonne Hattusta ei kentällä näkynyt, toivottavasti oli kyse vain varotoimesta. Seppäsen ja Jaatisen lisäksi Haverinen ja Sillanpää ansaitsevat erityismaininnan ja puolustajista ykkönen oli Wadell joka on parantanut otteitaan kyllä paljon. Antonen, Glad, Kaipainen siinä LeKi:n parhaimistoa. Karevaara ei tällä kertaa Kajaanissa onnistunut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy