Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

La 19.5.2018 Otteluseuranta (14. kisapäivä)

Viestiketju osiossa 'MM-kisat 2018, Kööpenhamina ja Herning' , aloittajana red.machine, 19.05.2018 klo 10.31.

Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.
 1. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Lainaus:
  Jätkä lukee pistekirjoitusta jatkoajasta, on se kova.
   
 2. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Ongelmia tuottaa ainoastaan psychodadin viestit, kun niissä ei ole ä:n tai ö:n pisteitä.
   
 3. Götze Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers & Borussia Dortmund
  Huomenna ihmetelläänkin sitten kun Pohjois-Amerikan supertähtiä ei kiinnosta pronssiläpsyttely. Ja sitten paikalle ratsastavat HC-änärifanit, jotka ihailevat sitä ettei niitä kiinnosta pelata. Amerikan malli on kuitenkin ainoa oikea.
   
 4. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Änärifanit? Se on Liigan puolella jokavuotinen ilmiö, että kerrotaan kuinka pronssiottelu ei kiinnosta ketään. Joten kyllä sitä Amerikan mallia haikailee muutkin kuin NHL-fanit.
   
 5. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Voittoon riittää että ruotsilla pelaa NHL:n runkosarjan voittaneen joukkueen 2 parasta pistemiestä. Pakkipörssin 2. sekä Vancouverin 1. maalivahti. Päälle vielä NHL:n top 3 rouhija.
   
 6. Götze Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers & Borussia Dortmund
  Lainaus:
  Nojoo, totta. Lähinnä meinasin sitä että joka ainoa kerta kun jompikumpi näistä häviää pronssiottelun niin syy on tasan ja vain siinä, että niitä ei kiinnostanut. Ja tästä puhutaan yleensä myös sellaiseen sävyyn, kuin että se olisi ainoa oikea asenne.
   
 7. Kimmo Stasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Hehe. Ja Kanadalla oli tänään koko NHL:n pistepörssin ygönen. Ja vaikka mitä, ainakin mikäli Jatkoaikaa uskominen on. Ei auttanut.

  Voihan näitä kaivella vaikka miten päin tahansa, mutta kun jääkiekko ei ole numerologiaa.

  Huomenna virittelen Sveitsin lippua salkoon ja kaivan vanhan, risteilylaivalta aikoinaan ostamani Sverige-lippiksen esiin ja lupaan käydä sen teatraalisesti polttamassa pihalla kun käkikellopojat pokkaa kultamitalit. Kunhan lasken sen päälle ensin sinikeltaiset kuset.
   
 8. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Vaikka Canucksin ykkösmaalivahti onkin ruotsalainen, hän ei ole mukana kisoissa.
   
 9. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Täysin ansaitsemattahan Sveitsi finaalissa pelaa, mutta kyllä jää vähän harmittamaan jossei Ruotsia voita.
   
 10. JypFabu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp
  Lainaus:
  Eikös kanukeillakin ollut matkassa toistakymmentä ykköskierroksen varausta? Silti sössivät jopa suomelle. Varmahan ei koskaan mistään lätkässä voi olla, mutta mulla on epäilys, ettei swiss pojilla sittenkään eväät vielä syöty ole. Vaikuttais olevan kovakuntoisin jengi koko kisoissa. Huvitti katsella kun luistelivat suomalaisten kohdalla ympyrää ja kannustivat edes yrittämään ja silti leijona jäi telineisiin puuskuttelemaan.

  Hienoa, että hyvää hokia pelaamalla saa palkintoja. Nämä pelit, kun miettii kuinka ruotsi kylvetti jenkkejä, kuitenkin todistivat sitä, että ne voitot kahdesta kovasta oli pelkkää silmänlumetta ja todellinen suomi taso oli hävityissä saksa ja tanska matseissa. Toki kanada pystyi käkikelloja vastaan samaan kuin suomikin, eli ottamaan samoin numeroin kuokkaan, joten ehkä siitä vähän lohtua suomelle. Toisaalta, on myös kiintoisaa, että tämän perusteella voi ajatella, että suomen naapurilohko oli tasollisesti paljon kovempi, sieltä finalistit, suomen lohko riitti vain pronssipeliin.

  Hannu hanhet voi toki voittaa, mutta kannustus menee sveitsille.
   
 11. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Jenkki ja kanukki jengit on tunnettuja siitä että Skoda cupissa soppa maistuu ja lomalla ollaan. Mutta jos kisoihin tullaan tosissaan niin hyvänä esimerkkinä voi pitää 2015 kisoja. Crosby tuli parin muun liiderin kanssa tosissaan kisoihin niin jälki oli 66 tehtyä ja 15 päästettyä. Jatkopeleissä meni 1 omiin... Sellaista persraiskausta ei ole Skoda cupin historiassa koskaan nähty, ei edes punakoneen aikaan.

  Ruotsista ei ole koskaan tullut heikon asenteen jengejä kisoihin ja kun yhdistetään tosiaan nuo edellä mainitut niin 6-1 ei olisi yllätys, valitettavasti.
   
Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.