La 19.3.2016 Otteluseuranta (Liiga)

  • 97 035
  • 1 043

SJK10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tapparalle ois naureskellen hyvällä omatunnolla voinu laittas 5x2min ekassa erässä mutta peli on 3-0 vaikka ei vihelletty minuuttiakaan. Totaalinen ylijuoksu.
 

Zamboni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Lukon jäähyt ovat olleet helppoja ottaa pois. Niskala huitoi mailn rikki ja kai se Nurmikin jotain outoa teki, vaikkei sitä kuvaan saatu. Muuten on menty tasapuolisesti viidakkosäännöillä.
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
2min estämisestä oikea tuomio, ei osunut päähän, ei ryntäämistä tms. en ymmärrä tuota Laten nillitystä... Kukkonenkin voisi pitää katseen pelissä!

Joka tapauksessa pahalta alkaa näyttää Tepsin kannalta, Kärppien pelaaminen on aivan toista kuin eilen! Jos TPS ei paranna niin kyyti on kylmää.
 

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
Tää taas näyttää viime kevään uusinnalta. Dufva juoksuttaa poikansa ihan piippuun näissä ekoissa peleissä ja sit taas ihmetellään mikä meni vikaan, kun putki ei kulje silloin, kun sarjaa niitataan.

Ei tarvii juosta kun laukoo vain maalia päin ni siellä on. Voi ihan kävellä alueelle.
 

Hoitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tepsiä vedetään oikein kuivana kakkoseen. Tältä se pojat jääkiekko näyttää kun sitä osataan pelata. Lukemat samaa luokkaa kuin 5.3 Oulussa?
 

Samila

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Ihan ok erä. Tommila pelannut tosi ennakkoluulottomasti! Jaellut paljon vetoja heti ekaan erään. Ehkä me ei sitä Brookbankkia tarvita oikeesti? Tuomarit vetänyt suhteellisen selkeästi vierasjoukkueelle ainakin tämän erän perusteella. Hyvä joukkue ei kuitenkaan tästä hätkähdä ja lataa 3-0 taululle.
 

fewe0

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Senators
Kårpät tylyttää Turussa! 0-3 jo!
 

Battle Ankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, IPPPK, Ässät
Toivottavasti SaiPa alkaa myös pelaamaan "linjan" mukaisesti, kuten Jyp. Surutta vaan selästä laitaa päin.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
Pitäiskö Atu sun vaikka ottaa aikalisä ja vähän rauhotella noita pelaajia? Ei ole hyvä tämä..
 

Tiedote

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyvää pusua haki Friman. Lasse oli vaan niin kädetön, ettei saannut kiekkoa haltuun joten estämisestä ihan ansaittu 2min
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Kärpät on kyllä jo kauan ollut henkisesti kova joukkue. Ekikös aikoinaan voittanut hemmetisti jatkoaikojakin Play Offien aikaan? Nyt tosiaan "shokkitappion" jälkeen hyvää peliä.

Onko Turussa paljon jengiä?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös