La 19.3.2011 KalPa - Lukko, 2. Puolivälieräottelu

  • 22 759
  • 99

Gulf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Pallo
KalPa haki eilen makoisan voiton Kivikylän areenalta.

KalPa osoitti, että se pystyy vastaaman Lukon fyysiseen peliin ja tekemään maaleja muutaman avainpelaajan puuttumisesta huolimatta. Ahonen pystyy kannattelemaan joukkuettaan vaikeilla hetkillä. Kotijoukkuetta aikaisemmin vaivannut mailan puristaminenkin on jäänyt taakse viimeistään Mike Monreon kanssa nautitulle lounaalle. Hyvältä siis näyttää Kalevan kannalta.

KalPan tämän illan voitto ajaa Lukon jo melko ahtaalle.

Toivottavasti Niiralan montun äänekkäälle yleisölle tarjoillaan tänään kovaa, mutta reilua taistelua, jonka voittaa joukkueista parempi.
 

Nimetön

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Jets, Maajoukkue
Koko pelisarjan ehkä ratkasevin peli. Mikäli KalPa tänään voittaa, voidaan Raumalla heittää hyvästit tulevalle ja keskittyä kesälomiin, sillä häviöstä ei Lukko enää sisuuntuisi.

Mikäli Lukko pelaa kuin eilen, tosin puolet paremalla viimeistelytaidolla, niin on luvassa murskalukemat Lukon hyväksi, tosin tähän en usko. Mäkisen, Morrisonin, Petruzalekin ja Tukosen on ehdottomasti petrattava mikäli voittoa lähdetään hakemaan. Yksin ei Perttukaan tätä sarjaa pysty ratkaisemaan.

Nolan Pratt voisi olla myös kaivattu "vahvistus" tohon Pettisen tilalle. Ei vaan taida Tomista enää kiekkomiestä tulla, valitettavasti...

Jännittävää iltaa odotellessa ja olisi sarjan mielenkiinnolta suuri asia, että Lukko onnistuisi voiton ottamaan!
 

Bruce Tanning

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Itse en ymmärtänyt eiliseen matsiin tehtyjä ketjumuutoksia. Toivottavasti Urama palauttaa Nurmen/Keräsen kakkosketjuun Elon tilalle. Miehen liike ei vain valitettavasti riitä tällä hetkellä.

Toivomuslistalla on myös Aaltonen-Kauvosaari-Kivimäki-kentän paluu, olihan kolmikko Lukon parhaita runkosarjan loppuhetkillä, enkä täysin ymmärrä miksi se piti hajoittaa tosipelin alkaessa.

Eniten olen huolissani siitä, että Lukon selkäranka katkesi eilen todella helposti. Peli täysin hallussa, peli-ilme kovalla tasolla, mutta kun Kalpa siiryi 0-2-johtoon, niin alkoi käsittämätön roiskiminen ja pikkusikailu vihellysten jälkeen. Toivottavasti Noronen onnistuu hieman paikkailemaan tuota Lukon kolhiintunutta itseluottamusta.
 

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
Ja taas mennään! Lukko jatkaa samalla meiningillä kuin eilen eka ja kolmas erä niin voittajasta ei jää epäselvyyttä. En kuitenkaan usko että vaikka kalpa tänäänkin voittaisi niin lukon selkäranka vielä katkeaisi, tai riippuu ainakin paljon siitä minkälaisella ilmeellä se epätodennäköinen tappio tänään tulisi.

Ei kaaduttu eilen Raantaan eikä Pettiseen mutta jos nämä miehet tänään korvataan Norosella ja Frodolla niin homma senkun selkiintyy. Lukko oli eilen ekassa erässä ylivoimaisempi kuin kertaakaan tällä kaudella ketään vastaan mutta kiekko ei vain uponnut, tänään uppoaa, koska ei se Ahonen sentään mikään Vehanen ole;)

Ja ennustuspallon mukaan meikäläisen rahat tänään kiinni Lindgreniin, Honkaheimoon ja McLeaniin.
 

TimanttiLada

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen kiekko ylipäätänsä
Lukko tänään:

Petruzalek - Lindgren - Tukonen
Aalto - Honkaheimo

Nurmi - McLean - Morrison
Tikkanen-Pratt

Keränen - Kauvosaari - Palola
Rantanen-Kuukka

Aaltonen - Jasu - Kivimäki


Maalilla odotetusti Noronen.


Eli odotetusti Pratt korvaa Pettisen, joka oli eilen Lukon huonoin puolustaja. Nurmi siirretty takaisin kakkoseen, ja Palola kolmoseen. Elon liike ei eilen riittänyt ja mies on tänään popsimassa popcornia.
 

Susilogo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Philadelphia Flyers, sympatiat Kärpille.
Sinäänsä vähän outoa minun mielestäni että kapteeni laitetaan syömään poppenskorneja katsomoon. En ole pahemmin tutustunut taustoihin, mutta en voisi kuvitellakkaan että Miettinen heitettäisiin meiltä vilttiin.
 

JPriest

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Sinäänsä vähän outoa minun mielestäni että kapteeni laitetaan syömään poppenskorneja katsomoon. En ole pahemmin tutustunut taustoihin, mutta en voisi kuvitellakkaan että Miettinen heitettäisiin meiltä vilttiin.

Pettisen kausi päättyi viimekeväänä vakavaan silmävammaan jonka johdosta mies ei kesällä pystynyt treenaamaan lainkaan josta johtuen kuntopohja ei ole vaadittavalla tasolla ja kun tuo silmävamma on sitäluokkaa vaikea, että hän ei tuolla silmällä näe kunnolla se vaikuttaa hänen pelaamiseensa suuresti. Pettinen on helppo kiertää sokean silmän puolelta ja Kalpa tätä eilen käytti hyväkseen joten ratkaisu pistää kapteeni sivuun on varmasti kova, mutta pakko tehdä.

Mikäli Pera olisi viimekaudella nähdyssä tikissä niin ei varmasti joutuisi katsomoon, mutta kun se PERKELEEN NYLANDER SÖHI MAILALLAAN!
 
Viimeksi muokattu:

Sisäliitin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Sinäänsä vähän outoa minun mielestäni että kapteeni laitetaan syömään poppenskorneja katsomoon. En ole pahemmin tutustunut taustoihin, mutta en voisi kuvitellakkaan että Miettinen heitettäisiin meiltä vilttiin.

Niin ja Miettisellä taitaa sentään olla jotain positiivista annettavaa joukkueelle.

Pahaa tekee että kapteeni heitetään vilttiin mutta on tämä täysin joukkueen edun mukaista.
 

EddieE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Pettinen on helppo kiertää sokean silmän puolelta ja Kalpa tätä eilen käytti hyväkseen joten ratkaisu pistää kapteeni sivuun on varmasti kova, mutta pakko tehdä.

Vai kierretään Pettistä sokean silmän kautta, heh :)

No tosissaan, ikävä tapaus ja eihän tuosta pelaamisesta mitään tule. Liike on aivan hirvittävää varsinkin suunnanmuutoksissa ja kiekollista osaamista ei tällä hetkellä ole nimeksikään. Toivotaan että Pratt on kunnossa.

Ei muuta kuin kuuma Noronen maaliin ja samanlainen mylly päälle kuin eilen ekassa erässä niin päästään nauttimaan vapauttavasta voitosta!
 

kesäesa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, KalPa
Kovasti täällä uhotaan eilisen pelin "ensimmäisen erän myllyllä," vaikka tosiasia on se, että KalPan peli haki vielä itseään, ja KalPa oli siinä erässä täysin paska. En ota mitään Lukolta pois, hyvin he pelasivat, mutta KalPan peli oli siinä erässä täysin paskaa. Toisessa se näytti jo vähän enemmän jääkiekolta. Kerman olisi saatava takaisin. Pelasi noin puolet runkosarjasta ja heitti 18 kertaa kiekon vastustajan verkkoon, ei voi Kermanin merkitystä kuvailla.
 
Viimeksi muokattu:

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Nyt se siis selvisi, miksi KalPa voitti eilen. Pettinen kierrettiin sokean silmän puolelta. Nyt ymmärrän myös, mitä Virta tarkoitti Lukon scouttaamisella ennen ottelusarjaa. Piti vain tarkistaa, kumpaan silmään se Nylander oikein sohi. Saa nähdä, onko tänään KalPalla mitään jakoa, kun kaikki pakit näkevät molemmilla silmillään.

Aina voi toitottaa, että jos Lukko pelaa kuten eilen ensimmäisessä erässä, niin voittaa. Yhtälailla, jos KalPa pelaa sarjan loppuun, kuten pelasi Raumalla runkosarjan viimeisen pelin ensimmäisen erän, niin varmasti voittaa. Harvemmin se tempo ja paketti kestää tässä vaiheessa koko 60 min, kun tasavahvat joukkueet kohtaa. Se on vahvoilla, kumpi käyttää omat hetkensä paremmin. Tänään on ainakin kotiyleisön tuki KalPan puolella. Ei muuta kuin Lukko siltaan tänään.

Kerman olisi saatava takaisin. Pelasi noin puolet runkosarjasta ja heitti 17 kertaa kiekon vastustajan verkkoon, ei voi Kermanin merkitystä kuvailla.

18. Ja siellä se on Kerman ykkösen laidassa. Hieno homma.
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
KalPa tänään:

Ölvecky-Miettinen-Kerman
Salo-Laakso-Pesonen
Salminen-Rissanen-Laakkonen
Pakarinen-Riekkinen-Hyvärinen

Lannon-Masuhr
Riikola-Kauppinen
Kukkonen-Laurila

Ahonen
 

kesäesa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, KalPa
Peter Ölvecky - Tommi Miettinen - Kalle Kerman
Ryan Lannon - Adam Masuhr

Timo Salo - Tapio Laakso - Jussi Pesonen
Simo-Pekka Riikola - Marko Kauppinen

Sakari Salminen - Jaakko Rissanen - Janne Laakkonen
Mikko Kukkonen - Henri Laurila

Iiro Pakarinen - Joonas Riekkinen - Toni Hyvärinen

Ari Ahonen (Aleksis Ahlqvist)

Hidas, antaa olla, mulla löytyy etunimet ;).
 

VP78

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Varsin positiivinen kutina on tästä matsista. Kunhan pojat eivät vaan turhaan jännittäisi kotiyleisön edessä. Hienoa että Kerman on jälleen pelikunnossa, Kallea tosiaan tarvitaan. Jännä että Ölveckyä peluutetaan laiturina? Kaipa sekin tontti mieheltä hoituu. Johtuisiko siitä ettei Riekkistä tarvita pakin paikalla ja alakenttiin tarvitaan sentteriä myös..positiivinen sentteriongelma. Heti vaan alusta kovaa maalille, ei se Noronenkaan mikään ihmemies ole. Hallissa on tänään taatusti hurja meininki kun Savolaisyleisö pääsee taas vuoden tauon jälkeen maistamaan playoff-huumaa, lauantaipeli ja johtoasema ottelusarjassa...Voi jospa voisin olla paikalla.

Mikäs Kiiskisellä on? Jonkun kolhun vissiin sai viime pelissä?
 

Reznik

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kerman mukana ja Ölvecky nostettu ykköseen. Sopivasti tuoreita jalkoja siis kun Ölvecky pelasi tosi pienet minuutit eilen. Kiiskisen poissaolo tietty uusi kolaus, mutta onneksi tuolla laituriosastolla on sitä leveyttä. Jospa se Laakkonenkin tosta heräisi hyvin pelanneiden Salmisen ja Rissasen vierellä. Lehtivuori myös edelleen poissa, mutta Riikola pelasi hyvin eilen joten parennelkoon Joonas rauhassa itsensä täyteen pelikuntoon.

Se kokoonpanoista ja hyvillä mielin Monttuun pitkästä aikaa. Ei tässä vielä mitään ratkaisuja tänään nähdä, mutta pitkä matka on Lukolla edessä jos tänäänkin kuokkaan ottavat. Lukko-fanit tuntuu tosiaan olevan sopivan sokaistuneita tuosta eilisen ekasta erästä, tulee vähän mieleen viime kevät kun Kerho kävi ryöstämässä KalPan avausmatsissa. Jokatapauksessa tiukkaa tulee taas olemaan, eka jatkoaikakaan tuskin on kaukana.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Lukon kokoonpanoon odotetut ja toivotut muutokset. Huomattavasti paremmalta näyttää kokoonpano kuin eilen. Vaikka Raantaan Lukko eilen kaatunutkaan, niin muutamaan otteeseen oli vähän epävarma maalillaan. Nyt epävarmuus poistuu Norosen myötä ja varmasti näkyy myös pakiston otteissa.

Honkaheimo voisi antaa samanlaisen pusun Kermanille kuin eilen "nimihirviölle", niin nähdään pysyykö tavara sisällä. Myös Salmisen pelihuumoria pitäisi parilla kunnon pusulla horjuuttaa.
 

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
No niin JOS lukon maalinteko-ongelmat eilisen tiimoilta ovat historiaa niin eiköhän lukko sokaise kalpa-fanitkin kovalla myllyllään tänään. Hope so! Mutta se onkin aikamoista jossittelua..
 

Reznik

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Jännä että Ölveckyä peluutetaan laiturina? Kaipa sekin tontti mieheltä hoituu. Johtuisiko siitä ettei Riekkistä tarvita pakin paikalla ja alakenttiin tarvitaan sentteriä myös..positiivinen sentteriongelma.

Ölveckyltä pitäisi kyllä kaikki hyökkääjä paikat sujua ja jos vetoon jutuista oikein muistelen, niin on pelannut aiemmin paljon myös laiturina. Tosiaan aiemmin pelasi varmaan enemmän sentterinä, koska sieltä miehiä puuttui ja tarvetta oli. Nyt sitten laidassa tilaa, joten laitettu sinne.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Mielenkiintoinen pointti illan ottelussa on myöskin se, että muuttuuko tuomaroinnin linja kun puhallusvastuun ottavat Henriksson ja Leppäalho. Eilinen pari ei mitenkään onnistunut, joten ihan hyvä että kaksikko vaihtuu.
 

Susilogo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Philadelphia Flyers, sympatiat Kärpille.
Muistelin että Lukko oli joskus 90-luvun alussa KalPaa yhdessä pelissä toisen erän paljon parempi. Joten voi vittu, turpaan tulee tänään tuolla perusteella että tukka lähtee, ei maha mittään!

Onneksi muut otti maidon - Kalle Kerman on tänään rosterissa taas mukana. Niiralan Maltsev valitettavasti kärsi eilen jonkun pienen kolhun, mutta hän ei ole niin iso palanen kuin Kerman. Tänään taas vaan luu kurkkuun blugolle ja sitten kuunnellaan illalla kuinka olitte parempia jonkun erän mutta KalPa vain voitti...kliseistä.
 

Larsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Asiasta sen enempää tietämättä - onko Pettinen oikeasti puolisokea?

Ei nyt ihan mutta 70 prosenttisesta näkökyvystä höpistään, asiasta voi lukea lisää klikkaamalla linkkiä:
Uusi Rauma

Näkökyvyn lisäksi isoin ongelmahan on fyysinen kunto, sehän rapistui varmasti totaalilevon myötä, eli ei voi mitenkään millään mittarilla olla samalla tasolla täysillä treenanneiden kanssa, poislukien kuopion kuninkaat joilla pieni silmävamma ei tunnu missään. Mediassahan Lukkolaiset eivät itke eikä itketä milläänlailla verrattuna vastustajaansa, saatana itketään jopa matkustus ööh tavoista peleihin, paremmilla puhelahjoilla varustettu nyyhky Pekka Virtahan olisi puhunut joukkueensa samaan lentsikkaan, huisia eikö totta :)
 

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
Muistelin että Lukko oli joskus 90-luvun alussa KalPaa yhdessä pelissä toisen erän paljon parempi. Joten voi vittu, turpaan tulee tänään tuolla perusteella että tukka lähtee, ei maha mittään!

Joo 90-luvun perusteella kalpa saa tänään niin paljon selkäänsä että 1-divari kutsuu TAAS!!! Mutta katsotaan nyt miten pelissä käy ennen kuin ruvetaan taas riehumaan historian tiedoilla!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös