La 19.10.2019 TPS - Pelicans

  • 1 397
  • 6

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
TPS tänään:

#55 Joel Janatuinen - #81 Ilari Filppula - #27 Greg Squires
#36 Anton Holm - #13 Petteri Wirtanen - #26 Lauri Korpikoski
#18 Zach Budish - #44 Elias Karvonen - #51 Markus Nurmi
#25 Teemu Väyrynen - #56 Hannu Kuru - #48 Lauri Pajuniemi

#47 Joe Piskula - #94 Henrik Larsson
#77 Tony Sund - #45 Olli Kaskinen
# 4 Aleksi Anttalainen - # 6 Aleksi Salonen
# 7 Filip Windlert

#32 Rasmus Tirronen
(#31 Julius Pohjanoksa)

 

Turkoosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pelicans tänään:

#42 Otto Nieminen - #24 Hannes Björninen - #72 Jesse Ylönen
#20 Jonatan Tanus - #22 Aleksi Mustonen - #8 Miro-Pekka Saarelainen
#89 Antti Tyrväinen - #16 Janos Hari - #50 Juhamatti Aaltonen
#27 Samuel Salonen - #19 Artturi Toivola - #9 Waltteri Merelä

#43 Miihkali Teppo - #65 Pavel Vorobei
#7 Matteo Pietroniro - #55 Aleksandr Shtshemerov
#6 Jarkko Pynnönen - #5 Santtu Kinnunen
#12 Aleksi Ek

#33 Tomi Karhunen
(#41 Atte Tolvanen)

Luvassa siis alkukauden alisuorittajien kohtaaminen sekä Samuel Salosen liigadebyytti. Vaikea sanoa, kumpi vie voiton tänään. Peli näyttäköön.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Someron Otto se siellä sähisee linturemmin ykkösessä. Ei ole kaksisesti Otolla hiihto kulkenut Lahdessa, mutta ainakin saa kaipaamaansa vastuuta, jota ei Tepsistä tippunut. Ehkä tänään sitten rätisee, kun vastassa täysin vaahtokarkki - puolustus ja saluunan Portsari Piskula, joka uskalla edes maalin edessä edes päivää sanoa.

Ps. Jarkko Pynnönen - Santtu Kinnunen kuulostaa pöytätennis junioreiden nelinpeli-joukkueelta. Luulin että tiedän liigapelaajia ilman tilastokatselmuksia.
 

Sphinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Someron Otto se siellä sähisee linturemmin ykkösessä. Ei ole kaksisesti Otolla hiihto kulkenut Lahdessa, mutta ainakin saa kaipaamaansa vastuuta, jota ei Tepsistä tippunut.
No ihan varmasti olisi Tepsissä Otto saanut paljon enemmän vastuuta. Siellähän se Otto sähisi menemään Pelicansin ykkösen laidassa joukkueiden edellisessäkin kohtaamisessa ja kellotti peliaikaa 8.50. Tällä kaudella Nieminen on mahtunut Pelicansin kokoonpanoon kahdeksassa ottelussa kahdestatoista ja peliaikakeskiarvo on 10.38.

Eiköhän Tepsi voita tänään. Joukkue on pelannut jo kaksi niin luokatonta matsia tällä viikolla, että selkeästi on säästelty kaikki paukut tähän peliin.
 

bar1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paikalliset jengit
Tästä pelistä ei jää kyllä mitään mieleen mutta kolme pistettä kelpaa. Lopussa Tepsi yritti tasoitusta kovaa mutta siihen asti molempien peli oli ihan täydellistä koohottamista ja tuska näkyi jokaisessa ratkaisussa lähes jokaisella pelaajalla. Pelissä ei kummankaan osalta ollut oikein mitään rakennetta, kunhan nyt tiputettiin äijät kaukaloon ja alettiin pelaamaan.

Tsemppiä Tepsille tuskan ylittämiseen. Toivottavasti lahtelaisille tämä peli helpottaa henkistä ahdistusta.
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Ensimmäinen erä kotona eilen viiden tai kuuden kotitappion jälkeen (kuka enää pysyy laskuissa) toista vaikeuksien kanssa taistelevaa joukkuetta vastaan, mutta aikaiseksi saadaan 2 torjuntaa vastustajan maalivahdille ja nolla maalia tietysti. Nyt voisi päävalmentaja sitä ymmärrystä ja diskuteeraamista jo vähentää. Ja ottaa sen pakon, uhkailun etc työkalupakkiin. Ei helvata mikä esitys, onneksi aika harva näki tämänkin "mainoksen".
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös