La 19.10.2013 Blues - Ässät

  • 4 907
  • 13

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Tällaista tänään. Bluesille tämä on erikoisesti jo viikon neljäs ottelu, eli aika savottaa saavat espoolaiset tahkota. Vierastappioita heille on tullut tällä viikolla, kunnes viimein eilen saivat pitkästä aikaa voiton. Vastassa oli "tosin" täysin tuuliajolla oleva kriisi-Kerho, mutta eihän se voiton arvoa silti vähennä. Mielenkiintoista on miten kerkeästi Blegin jalka vielä nousee noin valtavassa otteluruuhkassa, ainakaan eilen ei heitä näyttänyt kauheasti väsyttävän.. pelituntuma on ainakin hyvä

Ässien vieraspelaaminen on muuttunut sitten alkusyksyn jo aivan erinäköiseksi, joten sikäli synkimmät pilvet ovat väistyneet. Eli kyllähän siitä on lähdettävä että Pata hoitaa homman kotiin vähintään jatkoilla, mutta uskotaan nyt silti että ihan kolmen pisteen kera. Jos edellisen ottelun pelillinen suoritus kyetään toistamaan niin pisteiden pitäisi Poriin lähteä sillä, sen verran heikompi Blues kuitenkin luvalla sanoen on kuin mitä tulikuuma Kärpät, jolle sillekin pärjättiin vallan hyvin

Tuskin veikkaan kovasti pieleen jos sanon, että Rinne lienee tänään maalissa
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Ässät tänään:

Sami Lähteenmäki - Mika Niemi - Ziga Jeglic
Ville Uusitalo - Petteri Lindbohm

Niklas Hagman - Kamil Kreps - Dragan Umicevic
Jyri Marttinen - Valtteri Parikka

Tuomas Pihlman - Henri Heino - Eero Elo
Miko Malkamäki - Tommi Taimi

Sami Mutanen - Severi Sillanpää - Tuomas Huhtanen

Rasmus Rinne (Juuso Riksman)

Rinne maaliin, hieno homma, muuten mennään samoilla. Eka vierasvoitto otettiin Pelsujen kustannuksella, olisiko tänään seuraavan vierasvoiton paikka. Blegi tosin voitti eilen, mutta on väsynneellä jalalla liikkeellä eikä peli ole (silläkään) ihan uomissaan.
 

Oopse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Blues tänään:

Hyökkääjät:

#61 Tommi Huhtala - #44 Kim Hirschovits (C) - #16 Juuso Ikonen
#15 Miro Aaltonen - #40 Tomi Sallinen (A) - #10 Philip McRae
#73 Ilmari Pitkänen - #25 Jussi Makkonen - #41 Daniel Widing
#8 Robert Rooba - #72 Siim Liivik - #79 Eetu Pöysti

Puolustajat:

#42 Arto Laatikainen - #5 Joonas Valkonen
#56 Kalle Kaijomaa - #64 Olli Malmivaara (A)
#9 Joonas Jalvanti - #19 Mikko Kuukka

Maalivahdit:

#93 Jani Nieminen (varalla #31 Lars Volden)

Lähde: Blues.fi otteluennakko

Pari muutosta eiliseen kokoonpanoon: Nieminen maalinsuulle, sekä Tiivola & Seppälä poppariosastolle. Tilalle nostettu Pitkänen ja Valkonen.

Pelistä veikkaan sen verran, että rankkareille mennään. McRae tekee tänään ensimmäisen maalinsa Blues-paidassa!
 
Viimeksi muokattu:

dorka

Jäsen
Ässillä on nyt loistava paikka ottaa se toinen tarvittava vierasvoitto ja jatkaa siitä mihin jäätiin Pelicansia vastaan viime viikolla. Mielenkiinnolla seuraan myös Rinteen otteita, kun mies aloittaa kolmannen kerran tällä kaudella maalilla.

Ässien otteluennakko
Jatkoajan otteluennakko
Bluesin otteluennakko

Tällä kaudella joukkueet kohtasivat kertaalleen Porissa ja silloin Ässät oli parempi numeroin 4-1. Näistä lähtökohdista ennustan tylsää, mutta viisasta 1-3 vierasvoittoa Ässille.
 
Viimeksi muokattu:

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Hirson paita on tänään kyllä varmasti huomion keskipisteenä. Ottelu on Roosa nauha -teemaottelu, jossa Hirson paidassa on numerot roosalla värillä. Paita huutokaupataan ottelun yhteydessä ja tuotto ohjataan Syöpäsäätiölle. Hieno ele Bluesilta, kunhan vaan ei vie keskittymistä olennaisesta.

Tämä on yksi näistä masentavan jakson peleistä, joita oikeasti odotan. Olen Ahon pelitapaa kritisoinut välillä ylikorostuneenkin vahvasti, mutta viime otteluiden vaikutelman mukaan Blues on nyt menossa oikeaan suuntaan. Ässillä taas on jopa ylikorostuneen kiekottelun messias Pekka Virta penkin takana... harmittavan vähän olen kuitenkin Ässien peliä ehtinyt seuraamaan, joten en osaa sanoa, onko Virran Ässät pelannut laurimarjamäkimäistä kiekkoa vai ei. Oletusarvoni on, että kyllä on. Hyvin mielenkiintoinen ilta edessä...
 

Grafite

Jäsen
Tiivola => Pitkänen......selittäiskö joku mulle?
Vihdoinkin tulee voitto ja Aho menee sen jälkeen rukkaamaan joukkuetta.

Jos Hirsoa ei laske edes puolikkaaksi omaksi kasvatiksi (kuten ei varmaan juuri kukaan laskekaan) niin enää kuusi omaa kasvattia kokoonpanossa. Kaikki tykkää paitsi minä, eikös se näin mene. Pääasia että peli kulkee.

Mutta kulkeeko peli edes tuolla jengillä. Saapa nähdä.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Tiivola => Pitkänen......selittäiskö joku mulle?
Vihdoinkin tulee voitto ja Aho menee sen jälkeen rukkaamaan joukkuetta.
Viisi peliä kahdeksaan päivään. Kun vielä nuorten suoritustaso harvoin näissä otteluruuhkissa pysyy tasaisena on tämä rotaatio vain ja ainoastaan järkevää.

Pelaava maalivahti on varmaankin jo päätetty alkuviikosta joten yhden pakin ja yhden hyökkääjän vaihtaminen ei nyt mun mielestä tunnu mitenkään dramaattiselta.

Muutoinhan ketjut näyttävät ihan hyviltä. Haluaisin ehkä kokeilla Makkosen vierellä Rinkistä tuossa Pitkäsen tilalla. Paperilla olisi ihan pätevä ketju ja kai Rinkiselle nyt vielä muutama näytön paikka pitää antaa ellei sitten haluta antaa kengän kuvaa takalistoon. Vaihtoehtona sitten Pöystin nostaminen Widingin tilalle mutta toisaalta taas tuo nelonen näyttää nyt kyllä hyvältä.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Siis ihan uskomatonta, ettei saatu pisteitä tästä matsista.

Itse olisin ollut pettynyt myös yhdestä tai oikeastaan kahdestakin pisteestä.
 

kiljander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo. Susijengi. LAL. UTA. SoJy.
BLUES
+++++++++ Huhtala (jos tää kaveri lähtee niin mäkin lähden)
++ Hattu Nieminen (-- munaus Ässien maalissa)
+ Aaltonen
+ Joukkuepuolustus
- Lada
- Ikonen
- Hirso
- Widing (+ yrittämisestä, mutta kun ei vaan osaa muuta kuin olla ajokoira)
ÄSSÄT
+++ Hagman

Edit, melkein unohdin
+ McRae (lupaavalta näyttää)
 
Viimeksi muokattu:

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Osaakohan Widingdong laukoa ollenkaan suorasta syötöstä? Tähän asti nähdyn perusteella ei osaa. Harvinaisen kädetön jääkiekkoilija.



Toinen kolmen pisteen voitto putkeen, ensimmäistä kertaa tällä kaudella! Huikeaa.. Nojoo, paskasti on mennyt, mutta kaksi edellistä peliä antavat kyllä uskoa siihen, että tosta vielä jotain tulee. Peli ei ole vielä mitään hirveän nättiä, mutta joukkue on noussut takaa-ajoasemasta kahdesti peräkkäin voittoon ja se on iso juttu se.
 

BLEGI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bleg, DRW, Man United ja Tommi Huhtala
++++++++++Huhtala(On se vaan kova)
+++Nieminen(Vaikka antoi yhden ilmaisen)
++Pöysti. Kaveri antaa kaikkensa.
+Joukkuepeli


---Widing. Aivan surkeita ratkaisuja vaihdosta toiseen. Tiivola ajaa saman roolin ja saattaa tehdä maalin jos toisenkin.
--Hirso. Syötöt ei oikein osu.
-Ikonen. Taisi hieman väsymys painaa. Turha kuitenkaan huolestua.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Tällä hetkellä Blues = Huhtala + pelaava maalivahti. Pisteet tuli joo, mutta eihän tuossa taaskaan ollut mitään tolkkua. Pettymys.
 

VonRetee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Tänään näin, ansaitut pisteet Espooseen. Ekat kaksi erää aika tasaista mutta Blues nosti huimasti peliään johtomaalin jälkeen. Peli-ilo näkyi ja Blues pelasi erittäin aktiivisesti puolustaessaan johtoaan.

Aaltonen oli aivan yössä ennen maaliaa ja maalin tehtyään näytti, että kaverilla oli rakettikengät luistimien kanssa. Ero oli kentällä tosiaankin kuin päivällä ja yöllä. Syöttäjänä tälläkin kertaa Miron voittomaaliin Hotsi.

Hankinta McRaejuusto ei esittänyt mitään erityistä. Hajoaa massaan kuten 3/4 Bluesin pelaajista tällä hetkellä. Sallista paasataan loputtomiin, mutta ei kaveri kovin vahvasti ole kentällä pelanut. Sallinen silti aina puolustavana sentterinä ei sovi Mc:n kanssa samaan ketjuun. Nostaisin kaverin suoraa Huhtalan ja Hirson vierelle.

Rooba siirrettiin toisessa erässä nelosesta pois ja tilalle nostettiin Pitkänen jolloin samalla koko nelosketju nosti päätään ja pelasi paljon paremmin. Liivik & Pöde yhdistelmä toimii hyvin. Jokseekin sääli pitää näitä kahta nelosketjussa mutta saavathan kaverit paljon peliaikaa siitä huolimatta.

Notet
+ Niäminen
+ Hotsi
+ Pitkäne & Pöde & Siim

- Lada, todella surkea peli eikä voi ymmärtää miksi kaveri pitää laittaa ykkösylivoiman viivalle?
 

jani#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
UudestiSyntynyt. ReBorn.
Tällä hetkellä Blues = Huhtala + pelaava maalivahti. Pisteet tuli joo, mutta eihän tuossa taaskaan ollut mitään tolkkua. Pettymys.

Pelin kuvasta voidaan olla mitä mieltä tahansa, mutta alkukauden rypemisen jälkeen pettymys ei ole aivan ensimmäinen sana joka tulee mieleen kolmen pisteen voittopelin jälkeen.

Nyt tilanne on sellainen, että jos joku sanoo että " ei tällä pelillä keväällä pitkälle mennä..." niin minä vastaan että jos keväällä ylipäätään on tarkoitus pelata niin häviämisen on aika loppua. Nyt, ihan heti.

Sarjataulukossa ei jaeta tyylipisteitä, sitävastoin jokaisesta varsinaisen peliajan voitosta saa kolme (3) pistettä. Minkälaisella pelillä tahansa, jos tekee enemmän maaleja kuin senhetkinen vastustaja.

Voitto, kelpaa mulle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös