La 18.9.2021 Ässät - Kärpät

  • 1 752
  • 9

NahkaHagrid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Jesse Puljujärvi.
Toivottavasti saadaan viihdyttävä vääntö aikaiseksi. Paikan päälle tullaan pitkästä aikaa :)! NANNAA
 

Vahva tunne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mielenkiintoinen peli tulossa, monien kärppävuosien jälkeen ehkä Ässilläkin sauma voittaa. Nimekäs jengi on vihulaisella, mutta pelitapa hakusessa. Nyt kunnon kotihuuma päälle ja hyvätasoinen peli, toivon ma. Eikä Kärpät kai päähän ajele? Hyvää kiekkoiltaa kaikille ja tervetuloa Poriin.
 
Viimeksi muokattu:

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Mitä ihmettä siellä Porissa oikein tapahtuu?
 

Ujcik#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pittsburgh
Pyörälän päivä.

Numero 17, lopputulema olikin 1-7 ja samalla 700 ottelu. Hatun iski ja päälle 3 tähteä.

Kärpät tuli eilenkin Raumalla hyvin, ei silloin vielä auennut ekassa, nyt aukesi ja peli ratkesi nopeasti.

Galimov vaikuttaa erittäin kovalta maalivahdista sarjaan ja Kärppien ylivoima toimii viimeinkin monien vuosien sekoilun jälkeen. 5/5 on liikaa, mutta kun ei viime kaudella päästy edes alueelle.

Kärpät on silti arpa vielä, näyttää kuitenkin että saattaa jopa taistella runkosarjan voitosta jos pakistoa vähän vahvistetaan. Positiivista on toki se, että jokaisena iltana tullut pisteitä ja tätä kirjoittaessa sarjaa jopa johdetaan
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Huhhuh, yhden kusitauon taktiikalla takaisin Oulussa. Olipa melkoinen peli, enpä muista kyllä milloin viimeksi olisin nähnyt Liigapelin jossa ensimmäisessä erässä 0-5 (tai 5-0).

P-Amerikkalaiset näyttävät elonmerkkejä ja Galimov torjuu edelleen huipputasolla, niin ei hädän päivää. Wellmanille kyllä varmasti vapauttava maali. Hienokin vielä suoraan one timeristä.

Nyt nukkumaan.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
JMA oli kopioinut Kristian Kuuselalta YV-kuvion. Propsit siitä. Kyllä Oulussakin tamperelaisten videoita katsotaan. Kaunis no-look neppi jere karja... casey wellmannille.

Hyvä että alkaa Iin taikurikin heräilemään. Ei ollut Kärppien paskin pelaaja enää, kuten kolmessa ekassa pelissä oli.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös