La 18.2.2023 Otteluseuranta (Liiga)

  • 9 516
  • 228

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Ei peliä ilman väärää vaihtoa
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Huomaa kyllä että SaiPalla on ihan eri meininki kotona, eilen vieraissa ekassa erässä päästivät 4 maalia, nyt vain 3!

#YlpeästiRipuli
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Luulin kyllä, ettei viimeisen kauden Bluesia huonompaa joukkuetta enää Liigassa tulla näkemään, mutta SaiPa näköjään pisti pohjat huolella uusiksi. Ne pelit oli sentään tuloksellisesti tasaisia, SaiPa heittää ihan huolella siltäkin osin läskiksi.
 

Krepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Málaga CF
Ja sieltä Suomi 0-3. Joo-o, kyllähän tuo SaiPan pupellus on niin kamalan näköistä, että oikeasti harmittaa fanien puolesta. En ihmettelisi, vaikka yksikään Sputnikin kannattaja ei avaisi matsistreamia koko loppukauden aikana.
Aikamoista masokismia vaatii kyllä edes telkkarista katsoa. Saatikka että paikalle menisi. Keskiviikkona kyllä meinasin kausaria käyttää, mutta lähinnä vierasjoukkueen takia.
 

MSU

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kevyt OT, mutta paha mielihän tässä vain tulee kun katselee CHL-finaalia.

Pelattaisipa Suomessakin aina yhtä viihdyttävää kiekkoa. Ei ole edes osaamisesta kiinni, vaan haluamisesta kun mielummin pelataan keskialueenträppiä.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jokunen kausi sitten SaiPassa pelasi kanssa kauden lopussa jos jonkinlaista möttöstä ja töttöstä, silloin taisi osa kamaluudesta johtua ihan loukkaantumisistakin, mutta kyllä sielläkin silloin tyhjennysmyytiin. Mutta ei ne pelit nyt näin helvetinmoisia turpakeikkoja silloin olleet, ne nimettömät kohlot taisi jotain tasapelejä tai voittojakin kerran 10 peliin raapia? Nyt tulee vaan joka pelissä ihan vitusti turpaan. En enää muista, onko tää nyt 14. vai 15. peräkkäinen tappio mikä tänään on jo näköjään Veikkauksen mielestä varmuudella tulossa; Ilveksen voittoa ei enää voi pelata ollenkaan nimittäin.
 

DR_J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Huuhkajat, HJK
Voisiko joku kertoa tyhmälle penkkiurheilijalle, että millä ihmeen perusteella Juha-Matti Aaltoselle löytyy pelipaikkoja Liigasta? Laiskempaa pelaajaa puolustus-suuntaan ei varmasti maailmasta löydy ja avut hyökkäyspäähänkin ovat aina olleet lähinnä yksittäisiä väläyksiä kerran kymmeneen peliin.

Itse jos tekisin työni noin huonosti, saisin varmasti lopputilin.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tiesittekö muuten, että SaiPan pelaajilla on seitsemisjohto plus-miinus -tilastossa, kun katsotaan sitä tilastoa väärin päin? Johtopaikalla on Gustaf Olhaver, tällä hetkellä -29, Rasmus Ristolainen siellä kotisohvalla nyökkäilee hyväksyvästi, ja OJ on myös vaikuttunut. Olhaveria ottaa kovaa kiinni Seamus Donohua -25 lukemallaan - Kalle Maalahti on -26 lukemallaan vielä miesten välissä toisena, MUTTA EI KAUAA!! Meskanen, Ojantakanen, Rikkilä, Irving, siinä seuraavat, ja sittenkin on itse asiassa vielä Loimarannan Veikko, jonka hieno miinussaldo nyt varmaan HPK:ssa ryvettyy. Yhdeksäntenä on sitten joku muu kuin SaiPan pelaaja, vanha kunnon Juhis Aaltonen se siellä, mutta hänen kanssaan on tasapisteissä JYPin Joakim Kemellin lisäksi myös kaksi SaiPa-miestä, Elmeri Laakso ja Tino Metsävainio, eli eiköhän se ole kohta koko top10 SaiPan miesten hallussa!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös