La 18.2.2012 HPK - Jokerit

  • 9 673
  • 47

JjZz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit. Sympatiat kaikille paskoille.
Ruutu on kyllä apinoiden apina ja ämmien ämmä.

Ymmärrän mielipiteesi, oli se sen verran nätti harhautus. Ja peli myös ratkesi siihen maaliin.

Jokerit teki vain juuri ja juuri tarvittavan, Kalpa-matsin liike ja terävyys oli tiessään. Joo olihan se Kerho parempi kaikilla mittareilla, paitsi maaleissa mitattuna. Mutta kuka niitä nyt laskee?

Mutta olihan se mukava katsoa kun yleisön "suosikki" Ruutu ratkaisee Järvisen katsellessa perseellään jään pinnasta.
 

Ben_D

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chris Simon
Ymmärrän mielipiteesi, oli se sen verran nätti harhautus. Ja peli myös ratkesi siihen maaliin..

Just tätä mä tarkotin ja sitähän sä et kysyny. Kumma tyyli...menee taklaamaan ja seuraavassa hetkessä vetää itse kuolevaa joutsenta. Ens kerralla sitten jo kyykkyyn laidan vieressä. No respect.

No pelihän ei varsinaisesti ratkennut, mutta voittomaalikilpailu kyllä. Oma mielipide on se, että VL kilpailu on täysin turha. Jos varsinainen peliaika ja OT tasan niin se on sitten kans perkele tasan ja piste molemmille. Tänäänkin molemmilta joukkeilta Ruudun rankkaria lukuunottamatta täysin kädettömiä suorituksia.
 

Detritus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit-vuodesta 1972, KiVa.
Eipä täällä paljon ole meikäläiset käyneet kommentoimassa ottelun jälkeen. Mikä on kyllä ymmärrettävää. Jokerit näytti aivan eri joukkueelta kuin KalPaa vastaan. Hyökkäyksiin lähdöt oli lähinnä surkuhupaisaa komediaa. Ainoa ketju, joka sai jonkinlaista painetta Kerhon päätyyn, oli Kerälän johtama kolmonen, vaikka ne maalit menikin muille.

Kerho oli parempi, mutta joskus se vaan menee näin. Jarkko Ruutu saa osan hölmöilyistään anteeksi sen rankkarimaalin takia.
Olikohan siellä Suomen huonoimmat rankkarin vetäjät vai niin saatanan jäätävät veskarit. Rupesi jo naurattamaan koko touhu, kun molemmilta kävi puoli joukkuetta yrittämässä eikä kukaan saanut kiekkoa pussiin.

Kevättä kohti...
 

Malmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sympatiat: DIF
Taisi olla ensimmäisen erän aikana kun narrifaneja rupesi vituttamaan perunakerhon johto. Olin aika keskellä alhaalla G-katsomossa, ja siitä näytti että ne olisivat sieltä ylälipalta tulleet. Terveisiä vaan sinne Sipoon vajaamielisille.

Tämä mua ihmetyttää. Suomessa kritisoidaan niin helvetisti eurooppalaista kannattajakultturia lieveilmiöineen, täällä tämä hoidetaan sillä että tullaan nimimerkin takaa vittuilemaan netissä. Miksi et voinut tulla sanomaan mielipidettäsi suoraan päin naamaa jos kerran noin paljon kaiversi? Neiti on aina neiti.
 

Gauntlet

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Detroit Red Wings, Liverpool
Tämä mua ihmetyttää. Suomessa kritisoidaan niin helvetisti eurooppalaista kannattajakultturia lieveilmiöineen, täällä tämä hoidetaan sillä että tullaan nimimerkin takaa vittuilemaan netissä. Miksi et voinut tulla sanomaan mielipidettäsi suoraan päin naamaa jos kerran noin paljon kaiversi? Neiti on aina neiti.

Niin ja itse olet muita parempi. Vai...neiti? Voititte pelin joten onneksi olkoon.
Jokerit on iso kanto kerholle liigassa. Voittoa ei oteta vaikka tarjolla olisi. Ehkä sitten joskus..Pisteitä tulee edelleen. Siitä pidetään kiinni.
 

expertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brodeur, Hughes bros., Dawson Mercer, NJD, HPK
Mukava peli-ilta. Tunnelmaa riitti ja molemmille paunoja.

Täysin "yllättäen" jokerifanien paikalla ollessa pitää tuomarin kuulutella ettei kentälle saa heittää mitään ylimääräistä. Kulttuuria? Vain itähelsingissa vai mistä keravalta nää nyt tuleekaan...

No Jakke oli Jakke. Enemmän nauratti muutaman muun narrin delpieromaiset suoritukset. Pitäähän noitakin tietysti toisissa organisaatioissa reenata. Ei kuulu minun mieleiseen kiekkopeliin.

Noista provoiluista sen verran, että mielenkiintoista kun näitä myllykutsuja tulee aina näissä peleissä. Ja sitten joku urpo sanoo, että jos joku toinen on näyttänyt keskaria niin se tarkoittaa että pitää tapella. Siellähän se koko ryhmä itse seisoi taas keskari pystyssä kulttuurin nimissä niinkuin tapana on.

P.S. Paikalla oli kyllä myös muutama mukava pelkkää alkoholia nauttinut aikuinen narri-fani.
 

Ritarisydän

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Philadelphia Flyers, Real Madrid
Tämä mua ihmetyttää. Suomessa kritisoidaan niin helvetisti eurooppalaista kannattajakultturia lieveilmiöineen, täällä tämä hoidetaan sillä että tullaan nimimerkin takaa vittuilemaan netissä. Miksi et voinut tulla sanomaan mielipidettäsi suoraan päin naamaa jos kerran noin paljon kaiversi? Neiti on aina neiti.

Jokerifanien toiminta oli siis mielestäsi hyväksyttävää?

Neiti? Siis mitä helvettiä? Luuletko, että 2-0 maalin jälkeen lähden kiipeämään ylälipalle kertomaan sen, että kuinka alas olette vajonneet? Jos eivät itse tajua hölmöilyjänsä niin mun puolesta olkoon, teidän jokerifanien mainettahan se aina pilaa. Toisekseen järjestysmiehet eivät olisi edes päästäneet. Se siitä.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
G-piste vai mikä se oli. Viiisi fania? Apinanaurua.

Ei paras ilta Jokereilta, mutta Rudin ratkaisu pani bileet pystyyn ja sekös landella vituttaa. 80% Rudille tuomituista jäähyistä on varmaan oikein tuomittuja, mutta sitten välillä dumareilta tulee totaalisia aivopieruja. Keväällä joukkuueen tärkeimpiä pelaajia. Ihmetyttää vain mikä Pulua vaivaa. Ei näin, taas.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
G-piste vai mikä se oli. Viiisi fania? Apinanaurua.
Apinoilta tusin kukaan mitään muuta odottaakaan.

Sitä piti vielä sanoa, että se Tuulolan jäätyminen siinä lopun ylivoimalla oli aika legendaarista. Vielä se näköjään iskee paniikki joskus vähän kokeneemmallekin pelimiehelle.
 

Ben_D

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chris Simon
Ei paras ilta Jokereilta, mutta Rudin ratkaisu pani bileet pystyyn ja sekös landella vituttaa.

Landella? Eihän Stadissa pelaa käsittääkseni kun yksi joukkue. Asiaa kuvaa hyvin se, että mun umpistadilainen kaveri luuli 70-luvulla yläasteella ollessaan, että Vuosaari on Lahden lähellä. Ihmetteli kun koulukaverit kertoivat, että käyvät Stadissa koulussa Vuosaaresta, että miten te jaksatte sieltä Lahden läheltä tulla joka päivä.

Muutenkin IFK kannattajille heruu kyllä enemmän respectia. Vuosien saatossa nämä Lahden esikaupungin apinat saavat aikaiseksi lähinnä myötähäpeää.

Onneks täällä Espoon landella ei moisista tarvi välittää. Täällä asuu varmaan enemmän Kerhon kun Bluesin kannattajia.
 

Sape28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Taitaa Turengissa ottaa varsin koville, kun sattu olemaan Ruudun Jakke joka heitti voittobyyrin...No näillä mennään...
 

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Onneksi otettiin se lisäpiste ja voitto kotiin numeroin 2-3. Mutta ekassa erässä oltiin liian arkoja, eikä pelattu, niinkun me pystytään. Annettiin täysin ote kerholle. Kerho olisi voinut ratkaista pelin jo ekan 20 minuuttisen aikana.
Sit saatiin heti 2 erän alkuun tärkeä 2-1 kavennus ja sitä kautta ruettiin taas tekemään töitä ja olemaan se parempi joukkue kentällä. 2-2 maalissa nähtiin se, että kannattaa heittää kiekkoa byyrille. Ei ollut mikään kova veto, mutta sinne se vaan uppos. Ei turhaan valmentajat sano suurinpiirtein näillä sanoilla "´Kun toimitat kiekkoa maalille, tapahtuu hyviä asioita". Ja nyt tapahtui sit se hyvä asia, eli maali. Viimeiseen erään tultiin taas aika huonosti ja hpk sai otetta. Onneks Eero hoiti oman tonttinsa, eikä kiekko mennyt hänen selkänsä taakse. Rankkareissa kilpi hoiti hyvin, otti kaikki kiinni mitä tuli. Ja taas vastaavasti Jakke heitti Mika "aina polvillaan" Järvisen sinne kuuluisalle nakkikioskille, ja laittoi kiekon uuniin. 2 pistettä sen myötä Stadiin.
Mutta niinkun sanoin jo aikasemmin, niin esitys kokonaisuudessaan ei aiheittanut hirveitä hurraa huutoja. Mutta näköjään joskus vähän huonommallakin esityksellä saadaan pisteitä, ja se on tietenkin hyvä asia.
 

d2uce

Jäsen
Huoh mitä menoa täällä ketjussa.

HPK vei ensimmäistä erää miten halusi, toisessa tasoittui nopeasti ja muuttui vaikeaksi vielä nopeammin. Ainoastaan Jokereiden kurittomat jäähyt estivät täyden pistepotin matkaamisen Hesaan.

Olihan siellä kotijoukkueella läpiajoa ynnämuuta, mutta ensimmäisessä erässä lähinnä Miika Wiikmania muistuttanut Kilpeläinen sai kasattua itsensä. Järviseltä myös ehjä peli, eipä noille maaleille oikein voi mitään.

Zagrapanilta ja Kytnarilta hyvä peli molemmilta. Pakko myös tykätä tuosta tavasta, jolla Lehkosen valmentama HPK menee keskialueen yli. Sen sijaan eilinen tuomarointi jätti hivenen toivomisen varaa, mutta eipä siitä enempää.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ässäpelistä ei ansaittu voittoa, tästä olis ansaittu.

Mutta hyvä peli Kerholta, vaikka rankkaritappio tulikin. Hienoa, että Jokerifanit ovat saaneet seuransa imagon kaltaisen suosikkipojun joukkueeseensa, joka vielä ratkaisi pelin.

Joo, paikkoja oli, mutta ei maistunut. Tuulolan Marko, eiks se mennyt niin, että teet aina maalin kun saat hyvän syötön? (Omassa syötössä oli sitten vähän toivomisen varaa, eikä olis ihan välttämättä tarvinnut syöttää.)
 

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Miksi et voinut tulla sanomaan mielipidettäsi suoraan päin naamaa jos kerran noin paljon kaiversi? Neiti on aina neiti.

Niin, mikä on sitten neitimäistä? Heitellä tavaraa ylälipalta toisten niskaan, vai olla vastaamatta yläastelaisten "myllykutsuihin".. Kiva juttu kuitenkin, että olitte päässeet koko luokan voimin luokkaretkelle.

Pelihän oli toista erää lukuunottamatta ihan hyvää.
 

Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicansin ja Bruinsin tv-mainokset.
Hallissa mahtavat huutonaurut kun Ruutu roikkui Piispasessa ja Arsi kuittasi matkimalla Ruudun helposti valahtavia jalkoja. Sitä en ymmärrä miksi Ruutu siitä suuttui, koska sehän on miehen yksi vahvuus, loikkelehtia ja yrittää hankkia jäähyjä vastustajalle. Vielä vähemmän voi ymmärtää sitä, miksi Piispanen sai tästä jäähyn estämisestä, Ruudun pidellessä miestä kiinni. Olisivat tuomarit sitten viheltäneet vaikka käyttäytymiskakkosen vittuilusta, jos pakko oli viheltää syyttömälle jäähy.

Eikä pidä ymmärtää väärin, arvostan Ruutua pelaajana, koska vaikka onkin vittumainen vastapuolen pelaaja. Aina sattuu ja tapahtuu hänen ollessaan kentällä + tiukan paikan tullen temppuilut jäävät ja keskittyy voittamiseen, kuten tänään jatkoajalla. Silti jos hänen kaatuilustaan joku vastapeluri kuittailee, ei siitä kannata hermostua, se on aika typerää.
 

Detritus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit-vuodesta 1972, KiVa.
Landella...
Niin...voisitko valaista vähän, miten tämä liittyy otsikon otteluun HPK-Jokerit?

Helvetin mukavaa, että tämäkin hieno foorumi on muuttunut trollikopittelijoiden temmellyskentäksi.

Ai niin...Kerho sai vain yhden pojon, vaikka olisi ansainnut täydet kolme. Jokerit teki yhdestä maalipaikasta kaksi maalia, roikkui mukana VL-skabaan asti ja voitti lopulta.
 

Detritus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit-vuodesta 1972, KiVa.
Vielä vähemmän voi ymmärtää sitä, miksi Piispanen sai tästä jäähyn estämisestä, Ruudun pidellessä miestä kiinni.
Varmaan tuo Arsin jokeritausta vaikutti dumareiden ratkaisuun?
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Just tätä mä tarkotin ja sitähän sä et kysyny. Kumma tyyli...menee taklaamaan ja seuraavassa hetkessä vetää itse kuolevaa joutsenta. Ens kerralla sitten jo kyykkyyn laidan vieressä. No respect.

Tarkoitatko sitä Ruutu vs Laamanen tilannetta, jossa Ruutu meni taklaamaan Laamasta joka otti taklauksen vastaan nostamalla mailansa Ruudun kaulaan? Ihan selvä jäähy jossa ei tarvittu mitään kuolevaa joutsenta. Sinällään Ruudulta heikompi peli jossa tuli ihan liikaa jäähyjä itselle, no kuittaisi tuon sentään tekemällä voittomaalin rankkarikisassa.

Kerho oli aktiivisempi ja olisi voinut ihan hyvin voittaa, tosin ei Jokeritkaan ole voittanut kaikkia pelejä joissa on ollut selvästi vastustajaa aktiivisempi joten vuoroin vieraissa. Saatujen pisteiden osalta hyvä peli, pelillisesti Jokereilta pettymys.

Noista provoiluista sen verran, että mielenkiintoista kun näitä myllykutsuja tulee aina näissä peleissä. Ja sitten joku urpo sanoo, että jos joku toinen on näyttänyt keskaria niin se tarkoittaa että pitää tapella. Siellähän se koko ryhmä itse seisoi taas keskari pystyssä kulttuurin nimissä niinkuin tapana on.

Urpon tv-kuva ainakin ikuisti G-katsomosta useampiakin keskareita kentän suuntaan kun Jarkko Ruutu sai Laamasen jäähylle.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Tarkoitatko sitä Ruutu vs Laamanen tilannetta, jossa Ruutu meni taklaamaan Laamasta joka otti taklauksen vastaan nostamalla mailansa Ruudun kaulaan? Ihan selvä jäähy jossa ei tarvittu mitään kuolevaa joutsenta. Sinällään Ruudulta heikompi peli jossa tuli ihan liikaa jäähyjä itselle, no kuittaisi tuon sentään tekemällä voittomaalin rankkarikisassa.

Ei siinä kuolevaa joutsenta olisi tarvittu - selvä jäähy - mutta se kuoleva joutsen kuitenkin nähtiin. Pientä vitutusta aiheuttivat ne Ruudun sätkimiset siellä jäänpinnassa tuon tilanteen jälkeen. Muuten Ruutu oli toki varsin viihdyttävä. Eniten nauratti tilanne, jossa Jarkon luistimesta lähti terä irti: luulimme aluksi, että numero 25 veti siinä vaihtoaitioon liukastellessaan taas jotain omaa showtansa, mutta kyllähän siinä terä ihan oikeasti jäikin sinne jäälle. Tilanne oli vähän saman tyyppinen, kun soittaisi 20 pilasoittoa hätäkeskukseen ja sitten oikean hädän sattuessa soittajaa ei enää otetakaan vakavasti.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Eniten nauratti tilanne, jossa Jarkon luistimesta lähti terä irti: luulimme aluksi, että numero 25 veti siinä vaihtoaitioon liukastellessaan taas jotain omaa showtansa, mutta kyllähän siinä terä ihan oikeasti jäikin sinne jäälle. Tilanne oli vähän saman tyyppinen, kun soittaisi 20 pilasoittoa hätäkeskukseen ja sitten oikean hädän sattuessa soittajaa ei enää otetakaan vakavasti.
Tuo selittää sen, miksi Jarkolla on ollut niin suuria vaikeuksia pysyä pystyssä kentällä. Nyt se terä sitten lähti lopullisesti irti. Loppukaudesta voisi odottaa, että pystyssä pysytään taas ihan normaalisti.
 

Ben_D

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chris Simon
Niin...voisitko valaista vähän, miten tämä liittyy otsikon otteluun HPK-Jokerit?.

No kysyppäs sitä PeteXiltä ja näiltä muilta Turenkihuutelijoilta. Yli äyräiden menevä helsinkiläisyydellä henkseleiden paukuttelu on kuvottavaa touhua. Onneksi helsinkiläiset kaverini ja tuttavani eivät kuulu tähän porukkaan.

Ottelu meni kuten kuvailit, mutta olihan Jokereilla nyt sentään enemmän kuin kaksi maalintekopaikkaa....
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös