La 17.9.2011 TPS-Ässät

  • 11 304
  • 48

Mikke73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat, Ässät
Onneksi tuli voitto, mutta hyvin munattoman näköinen esitys ainakin kolmelta ensimmäiseltä ketjulta.
Järvenpää pomputteli, mutta vain 1 päästetty maali.
Erityismaininta Ässien kalleimmalle pelaajalle. 2 ottelua ja huikeat statsit: 0+0, -1, 6min.
Huikeat ovat statsit "super"-Armiallakin: 0+0, -3, 0min. Dixon on sentään osoittanut osaavansa vielä pelata, Armia on ollut täysin yössä (kuten koko ykkösketju).
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Dixonille kuuluisi yksi syöttöpiste eilisestä Smolenakin maalista.


Ässät haki tärkeät 3p turkusest vaikka peli oli kauhean näköistä.
Nelonen taas joukkueen paras ketju, pakit pelasi hyvän pelin. Ei tarvetta haukkua ketään.

Ylivoima oli heikkoa mutta pääasia on voitto. Putki on auki ja tiistaina vastaan tulee (tämän hetken tilanteen mukaan) kaksi tappiota kärsynyt Pelicans.
Sitä odotellessa!

Pakko kyllä täälläkin ihmetellä että miten vitussa Ristolaiselle 3tähteä :D huoh...
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Heh, melko typerää vetää jotain johtopäätöksiä parin pelin statsien perusteella. Jos jääkiekosta jotain ymmärtää, niin se meno kentällä kertoo kyllä kaverin arvosta enemmän kuin parin pelin statsit.

Mutta ainahan täällä palstalla näitä tietäjiä on, jotka brassailevat tilastoilla.

Itse pelistä sen verran, että TPS:n nuori Ristolainen pelasi kyllä kypsää peliä. En myöskään ymmärrä tätä Schwarzin hehkutusta, ihme höntyilyä ja todella outoa ettei tullut Niemen toisessa maalissa vastaan ja pistänyt kiekkoa pois. Liekö paineet liikaa kaverille.

Ässien meno kentällä oli aika aneemista välillä. Minkä ihmeen takia sinne kulmiin mennään jarruteleen?! Nelosketju ainoana meni tilanteisiin vauhdilla, ja olikin pelin parasta antia tänään. Järvenpää pelasi ihan ok pelin.

TPS:n pelityyli kostautui kyllä tänään, pakit passailivat toisilleen useamman kerran putkeen ja sitten kiekonmenetys ja paniikki omissa. Eikö Virralla ole muunlaista pelikirjaa tarjota kuin tuo neppailu omissa ja keskialueella? KalPassa ehkä toimi, mutta tämän kauden TPS ei tule tuolla tyylillä pitkälle menemään.

Tärkeät pisteet, ja nyt se aneeminen laahustaminen vittuun ja haalarit päälle! Vituttaa katsoa pelaajia kantamassa Ässäpaitaa ja nahjustaa tuolla tavalla ympäri kaukaloa.
 

shaminy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mestarit'13, Honkey Donkey Honkanen, Ape ja Pena
Mitä he*ettiä on tapahtunut Armialle, mies kaatuilee ja toikkaroin kentällä kuin b-korin a-junnu....
Tepsi oli tänään todellaq huono, Ässät oli huno, paitsi Järvenpää ja nelonen.
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Paskaa. RR55 oli Tepsin paras pakki ja Cerny pirtein hyökkääjä. Se kertookin jo koko joukkueen tasosta aika paljon. Cerny pelaa Hattusen kanssa todella hyvin yhteen, ja olivat usein kentällä ollessaan vaarallisia,

Kaikkein surkein tapaus oli Mika Viinanen, joka saa ottaa kontolleen kaksi maalia. Kaveri on aivan surkeassa luistelukunnossa ja puuskutukset aloivat jo ekassa erässä. Kannattaisikohan kaveri laittaa jollekin kuurille ja nostaa vaikkapa Huhtala liigarinkiin, se jaksaa sentään luistella. Viinasen hidastetusta filmistä lainatut taklauksetkaan eivät auta joukkuetta vittuakaan. Marek saa ottaa sen läpiajomaalin täysin itselleen, aikaa oli tulla vastaan vaikka käsillä seisten.

Virran "pelitapa" on täyttä paskaa, ja huolimattomalla ja huonosti organisoidulla kiekottulla lähinnä luotiin vastustajalle maalipaikkoja. Kiekkoa ei surkean avauspelaamisen takia saada tuotua hallitusti hyökkäysalueelle vaan ah tuo ihana päätykiekko on Pexi Virran superratkaisu.

Ei vittu mä alan olla täys jo tätä nokkelaa pikku-Jortikkaa.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Mitä he*ettiä on tapahtunut Armialle, mies kaatuilee ja toikkaroin kentällä kuin b-korin a-junnu....

Ammattilaiset kertovat että paikat ovat vielä tukossa kovan kesäharjoittelun jäljiltä. Armia tulee vielä kunhan kausi etenee ja hän saa pelejä alle.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Virran pelitapaa ei selkeästi vielä ole tarpeeksi hyvin opittu, ei siinä mitään. Jotenkin sairaalla tavalla silti arvostan sitä, että pyritään tekemään vaikeita ratkaisuja jotka parhaimmillaan ovat erittäin loisteliaita, ja pahimmillaan pisteita maksavia. Kärsivällisyyttä tarvitaan nyt Palloseuran kannattajilta, ja myös jengiltä itseltään. Ässät oli tänään juuri lukemien verran parempi, alla muutama humalaranskis matsista:

-Ristolainen pelasi hyvin, pari kertaa pyyhki paniikissa pölyt kiekon päältä, mutta piti miehensä usein hyvin ja ajoi patoja seinälle. Lupaava esiintyminen, joskaan ei kyllä kolmen tähden arvoinen.

-Viinaselta ja Stonelta hienoja taklauksia, Palloseura oli tänään Ässiä fyysisempi, ja varsinkin tällä pelin osa-alueella ollaan menty erittäin paljon eteenpäin. Stone on kyllä niin jannu mun makuun, toivottavasti tekaisee muutamat pinnatkin vielä tuon hienon kiekottoman pelin oheen. Kyllä tänäänkin antoi pari passia josta olisi kaverin pitänyt laittaa sisään, mutta varsinkin Mäkkäri jäätyi näissä täysin.

-Laakso&Salo eivät oikein tänään olleet parhaimmillaan, kulmaväännöissä jäivät usein kakkosiksi, mikä pisti allekirjoittaneen silmään ainakin. Monesti muut hyökkääjät tulivat nurkista ulos voittajina, mutta eivät nämä kaksi.

-Birner pelasi hyvän matsin, on yritteliäin pelaaja Cernyn ohella, ja omaa paljon enemmän vääntövoimaa kuin viimeksimainittu. Tsekeistä Plihal voisi alkaa laittaa laatan sisään paikoista, niitä tänäänkin oli.

-Palloseuran peli kokonaisuudessaan ihan yritteliästä, mutta selkeästi vielä nuo oman pään kiekolliset ratkaisut ovat vaikeita, ja osittain tämä pätee myös hyökkäyspään vastaaviin. Jokatapauksessa ihan mieltä rohkaisevaa yritystä omasta mielestäni, tänään jos olisi pariin otteeseen pomppinut edes sinnepäin olisi lukemat voineet olla vähän erilaiset.

-Ässät pelasivat omissa hyvin, ja onnistuivat vähän jäädyttelemään Palloseuran kiekollista hurlumeita. Saivat maalinsa vähän halvasti kiekon pomppiessa ihanasti suoraan lapaan ihmeellisellä tavalla, Palloseuran pakkien seuratessa vierestä ja Schwartzin tunaroidessa, mutta kokonaisuudessaan ansaittu lopputulos, kuten jo mainittu. Yksilöinä Savinainen erottui, sekä Laaksonen ja Mutanen, mutta muuten aika harmaata massasuorittamista.

-Honkanen on kyllä tämän esityksen perusteella se sama lätkäpelaajan irvikuva, joka toteutti HPK-finaalisarjassa itseään identtisellä tavalla. Yrittää koohottaa tilanteisiin kovaa, ei ehdi - > joutuu rikkomaan, ja mussuttaa päälle tuomareille ihan urakalla.

-Jostain syystä Ässäpelaajien luistimet olivat tylsät tänään, jätkää sinkoili jään pintaan kuin heinää, mikä ainakin itselle oli vähän uutta, sillä pata on aina ennen ollut se jengi joka miellyttää miehekkäällä pelaamisellaan silmää eniten, IFK:n ohella. Tänään fyysisyyttä ei oikein löytynyt, ja vähän kalastelun makua oli noissa kaatumisissa. Toki Mojzisin filmi oli räikein, ei siinä mitään, mutta tuossa tilanteessa myös rike oli selkeämpi kuin niissä jossa Ässä-pelaaja heittää lipat lievästi sanottuna teatraalisella tavalla, välillä ilman mitään virhekontaktia. No, kai tämä on sitä Karri Kiven mukanaan tuomaa uutta stailia, eikö ? ;)

-Järvenpää oli erittäin vakuuttava, vaikka välillä pomputteli kiekkoja eteensä. Hienoja reaktioseivejä, ja ehdottomasti tänään melkein jopa kolmen tähden arvoinen omasta mielestäni. Ässillä taitaa olla positiivinen veskariongelma edessä.

-Niemi oli hyvä, vaikka olisi ansainnut käytöskympin junnutason huutelustaan tuomarilla Honkasen ottaessa matsin lopussa jäähyn. Jotain vittusaatanaa sieltä kuului suoraan päin Hakkaraisen naamaa, ja lämäs kiekon vielä kaikessa vittuuntuneisuudessaan toiseen päähän kaukaloa vihellyksen jälkeen. No, kertoo ehkä enemmän tuomarin munattomuudesta kuin mistään muusta. Muutenkin pillipiiparit olivat tasapuolisen paskoja, se iänikuinen linjattomuus on asia joka ainakin katsojia ottaa päähän illasta toiseen.

-Stephen Dixon oli kyllä mulle pettymys. Suuri sellainen. Turhia jäähyjä, ja huonoja kiekollisia ratkaisuja. Aloitustaito oli kyllä ok, mutta muuten…

Sivuhuomiona pitää vielä mainita että HK-Areenan hintataso on erittäin ok, en tiedä onko ennenkin ollut vai onko siellä laskettu esim. safkojen hintoja, mutta vaikken itse mitään muuta kuin bisseä tilannutkaan niin miellytti silmää tuo hintataso jota tauluilla esiteltiin.

Mutta, tappiosta huolimatta positiivisin mielin, "eteenpäin, sano mummo lumes". Kyllä tää tästä. Virran kommentteja en kuullut kun bussilla jouduin matkustamaan, mitä se Auran Aaltojen haastiksessa oli mieltä asioista?
 
Heh, melko typerää vetää jotain johtopäätöksiä parin pelin statsien perusteella. Jos jääkiekosta jotain ymmärtää, niin se meno kentällä kertoo kyllä kaverin arvosta enemmän kuin parin pelin statsit.

Mutta ainahan täällä palstalla näitä tietäjiä on, jotka brassailevat tilastoilla.

Onko täällä vedetty johtopäätöksiä?
Jos sinä olet kovan luokan tietäjä, niin voitko luetella montako maalipaikkaa Dixon oli värkkäämässä? Oliko niitä enemmän kuin ottamiaan jäähyjä? Entä vakuutuitko Dixonin kyvyistä ylivoimalla?
 

Naurava Sika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Tärkeä voitto otettiin! Kun voittotili on auki ei tarvitse ottaa stressiä ihan heti pisteistä.

En nähnyt peliä, mutta ilmeisesti Santavuori oli juuri niin huono kuin etukäteen pelkäsinkin. Viime kauden pisteitä on turha tuijotella, kun muistaakseni suuri osa niistäkin oli "ansaitsemattomia" pisteitä.

Luojan kiitos että meillä on laaja materiaali ja että kolmos- ja nelosketjut tekevät pisteitä, kun kakkos- ja varsinkin ykkösketju tuntuu uinuvan ruususen unta.

Maalivahtipuoli on ilmeisesti kuosissa, joten zemiä vaan Juhalle ja Antille.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onko täällä vedetty johtopäätöksiä?
Jos sinä olet kovan luokan tietäjä, niin voitko luetella montako maalipaikkaa Dixon oli värkkäämässä? Oliko niitä enemmän kuin ottamiaan jäähyjä? Entä vakuutuitko Dixonin kyvyistä ylivoimalla?

Mitä merkitystä? Etkö muista? "Kevät on kiekkoilijan parasta aikaa" ja silloin alkavat "tosipelit". Tämä on vasta pitkää preseasonia.
 
Viimeksi muokattu:

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Armia tulee vielä kunhan kausi etenee ja hän saa pelejä alle.

Lätkä siis kiihoittaa melko vahvastikin nuorta pelaajaa...

Armian vaisuus on ihmetytänyt mutta eiköhän tuo siitä...
 
Mitä merkitystä? Etkö muista? "Kevät on kiekkoilijan parasta aikaa" ja silloin alkavat "tosipelit". Tämä on vasta pitkää preseasonia.

Niin. Voihan se hyvinkin olla, että esittää kauden mittaan vaikka mitä. Toisaalta on myös olemassa pelaajia, jotka vetävät hyvällä tasolla kauden alusta loppuun.

Tässä sarjassa on nähty lukematon määrä pelaajia, joille "pitää antaa aikaa sopeutua" ja odotetaan niitä tekoja, joita ei koskaan tule.
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Olihan esitys

Hyvä kun peli on ehtinyt alkaa, niin Huczkowski päättää syöttää kulmasta keskelle vastustajan kovan prässin alla. Missä vaiheessa on muuttunut se G-junioreista saakka toitotettu, että omista kulmista ei heitetä mitään poikki kentän syöttöjä oman maalin editse. Voi saatana, jos maalin taakse eikä laitaa pitkin pysty syöttämään eikä itse kuljettamaan, niin eikö nyt jumalauta voi purkaa edes roikkukiekolla keskialueelle?! Lisäksi mainittakoon, että vuoden pelaamattomuus ei ainakaan ole nopeuttanut kyseistä puolustajaa.

Ei silti, Seppänen suoritti myöhemmin pelissä täsmälleen samanlaisen syötön maalin eteen, sillä erotuksella että sillä kertaa ei tullut maalia omiin. Toinen tupla-kohokohta oli kun Vahalahti pelin lopussa syötti pariin otteeseen YV:llä suoraan lapaan viivalla(näyttivät ihan kelvollisilta syötöiltä), niin siitä huolimatta kiekko meni suoraan lavan läpi, kahdesti. Palauttakaa jostain se harjoituspeleissä uskomattomalla varmuudella/itseluottamuksella pelannut samanniminen kaveri.

Anttila Marko, Marko Anttila. Palautetaan ja ostetaan kiekkoja junioreille samalla rahalla. Jos em. ei onnistu, niin ei ainakaan koskaan enää 3- tai 4-kenttää ylemmäs. On se niin hemmetin hidas ja syötöt ovat vielä huonompia kuin laukauksensa, joissa ei kertakaikkiaan ole mitään sihtiä. Aivan samanlainen harjoituspeleistä saakka.
Ja itse en ymmärrä miten noin hidas ja kankea voi pelata YV:n aikana keskellä maalin edustalla. Eihän se ehdi reagoimaan mihinkään eikä ainakaan saamaan/kääntämään/laukomaan sitä 6m pitkää mailaansa ilman että vastustaja on ainakin sitonut sen lipputangon.

Plihal on niin järjettömän paljon parempi maalin edustalla että hirvittää katsoa Anttilan touhuja samassa paikassa. Omasta mielestäni Anttila tuhoaa sekä Vahalahden ja Plihalin pelin. Ei pysy yhtään mukana ja kiekko on yhtä kuin menetetty kun se luovutetaan tälle "jätille". Olisi myöskin mukava tietää miten päätyi tänään yhdessä hyökkäyksessä(yksin tosin) kiekon heittämiseen maalin taakse päätyyn, kun vaihtoehtona oli suorasta hyökkäyksestä laukaus tai pakin haasto ja maalia kohden.

Schwartz voi ottaa taas yhden maalin kontolleen, sillä siinä Niemen läpiajossa hän olisi ehtinyt kaikin mahdollisin etenemistavoin kiekkoon ensin. Ainakin niin että olisi estänyt suoaran maalitilanteen. Nyt sitten tehtiin toisin. Muuten ihan ok ja parempaa pelaamista ainakin kuin Hämeenlinnassa. Ihan ok ei vain tällä hetkellä riitä muulle joukkueelle.

Oman pään pelaaminen on kyllä sen luokan kärsimysnäytelmää, ettei sitä näkemättä uskoisi. Jopa puolesta kentästä voidaan heittää vielä sokkona takaisin omaan päähän, ilman tietoakaan onko siellä omia lähelläkään. Sellaisia metrin "kaveripasseja" tulee liukuhihnalta ellei sekin sitten mennyt 2 metriä ohi. Ihan sama, sillä vastustaja joka tapauksessa pääsee kiinni jo omassa päässä. Kaikenkaikkiaan syöttöpeli on aika karmivan heikkoa, mutta pääasia on että sitä pallotellaan niin kauan kunnes se menetetään. TPS rakensi varmaan enemmän maalipaikkoja Ässille kuin Ässät itse sai tehdyksi pelin aikana.

Cerny oli aivan eri mies taasen kuin harjoituspeleissä, nyt löytyi liikettä ja juonikkuutta. Jos sittenkin olisi vaikka jotain hyötyäkin miehestä. Samoin Hattunen ja Ristolainen pelasivat hyvän ottelun. Ristolaisesta etenkin on vaikea olla innostumatta liikaa, on vain niin järkyttävän lupaavan oloinen poika.

Ässistä jäi mieleen kyllä hyvä taistelu ja maalilla oli aina runsaasti maskia veskarin edessä, kun laukauksia sateli viivalta.

Tuskaista on, edelleen.
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Onko täällä vedetty johtopäätöksiä?

No miksi sitten tuot esille noita tilastoja parin pelin jälkeen? Viestistäsi sai kyllä sellaisen kuvan, että pata on hankkinut paskimman ulkkarin ikinä.

Jos sinä olet kovan luokan tietäjä, niin voitko luetella montako maalipaikkaa Dixon oli värkkäämässä? Oliko niitä enemmän kuin ottamiaan jäähyjä? Entä vakuutuitko Dixonin kyvyistä ylivoimalla?

En ole väittänyt itseäni tietäjäksi, mutta katselemalla pelejä näkee kaikenlaista. Dixon järkkäsi yksin tänään enemmän vaarallisia tilanteita vastustajan päätyyn kuin padan koko ykkösketju yhteensä.

Lisäksi yksi jäähyistä tuli tuon Zaborskyyn kohdistuneen taklauksen johdosta, koska kävi kuittaamassa tilanteen Mäkiaholle, molemmat siis boksiin. Yksi jäähy tuli Mojziksen filmistä ja kolmas jäähy tuli aiheesta.

Päivänselviä asioita jotka voi todeta ihan vaan seuraamalla peliä.
 
Viimeksi muokattu:

Jeppe_68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ässät oli tänään ihan yhtä huono kuin eilenkin, nyt vaan vastustaja oli vielä huonompi kuin Ässät. Kudroc ja Niemi padalla valopilkkuja, kuten myös Järvenpää. Taimi pelasi myös hyvän pelin tänään.

Perskatin huonoja muistoja on meikkikseltä niiltä kausilta kun neloskenttä on ollut ykköskenttä. Jos tolla tekemisellä päästään kympin joukkoon, on se hyvä suoritus. Kahden ekan pelin jälkeen sanoisin, että aikamoisia taka-askeleita on otettu, jos vaikkapa vaan viime kauteen vertaa.
 
No miksi sitten tuot esille noita tilastoja parin pelin jälkeen? Viestistäsi sai kyllä sellaisen kuvan, että pata on hankkinut paskimman ulkkarin ikinä.

Esim. siksi, että odotan joukkueen kalleimmalta pelaajalta tehoja alusta lähtien. En vasta vuodenvaihteen jälkeen.

Mainitsemasi kuvan syntyminen taas on puhtaasti vastaanottajan itsensä luoma. Kijoitan tästä hetkestä. En siitä, mikä tilanne voi olla mahdollisesti jossain vaiheessa. Kamil Piros oli helvetin taitava, mutta tehoja ei syntynyt.
 

Surprise Me

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gus Polinski - Polka king of the midwest
Kudroc ja Niemi padalla valopilkkuja, kuten myös Järvenpää. Taimi pelasi myös hyvän pelin tänään.

Perskatin huonoja muistoja on meikkikseltä niiltä kausilta kun neloskenttä on ollut ykköskenttä. Jos tolla tekemisellä päästään kympin joukkoon, on se hyvä suoritus. Kahden ekan pelin jälkeen sanoisin, että aikamoisia taka-askeleita on otettu, jos vaikkapa vaan viime kauteen vertaa.
Samaa mieltä siitä, että Kudroc ja Niemi pelasi hyvän pelin. Varsinkin Kudrocin liike on parantunut aivan hurjasti viimekaudesta. Äijämäistä taklauspeliä omalla alueella ja syötöt napsahtaa lapaan.

Santavuori oli niin kuutamolla, kuin olla ja voi. Armia ei loistanut, mutta miten loistat kun Santavuori pelaa kuin e-junnu. Onko sillä joku loukkaantuminen vai mikä sitä vaivaa? Ei voi olla noin huono ilman järkevää selitystä. Muistan viimekaudelta, kun Santavuori veti TPS:n hyökkäys-alueella potkulautaa siten, että pakit roikkuivat mailoilla perässä. Nyt se muistutti lähinnä kaatuilevaa kilpikonnaa.

Kauden avauksessa oli reilu 6000 katsojaa. Tunnelma hallissa oli kuin Katri-Helenan joulukonsertissa. Mitä helvetttiä?
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Esim. siksi, että odotan joukkueen kalleimmalta pelaajalta tehoja alusta lähtien. En vasta vuodenvaihteen jälkeen.

Joo, mutta järjen käyttö sallittu vai onko Dixon ollut mielestäsi huono ja hyödytön pelaaja? Kamil Piros oli tosiaan helvetin taitava mutta ongelma ei ollut vain siinä ettei tehoja tullut vaan siinä ettei hänestä ollut hyötyä muutenkaan.

Jos tuollaisia erityismanintoja jaellaan, eikö ne pitäisi saman tien jakaa kaikille kahden ensimmäisen ketjun pelaajille joista Dixon on kaiken lisäksi pelannut kaikkein parhaiten.
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Kyynel

Kauden avauksessa oli reilu 6000 katsojaa. Tunnelma hallissa oli kuin Katri-Helenan joulukonsertissa. Mitä helvetttiä?

Viime kausi oli täysi katastrofi, eikä alkanut kausi ole paljon lupaavammalta toistaiseksi näyttänyt. Peli omassa päässä on pelkästään vastustajalle eduksi. Nytkin kolmannella minuutilla kutakuinkin lahjoitetaan vastustajalle maali, mikä toki oli parannus Hämeenlinnan 11 sekuntiin, mutta ei nyt sytyttävimpiä lähtöjä peliin todellakaan.
Kurjaa on toki, että pisteiden lisäksi jotka haitte ei tunnelma ollut teille ollenkaan kelvollinen. Kotiyleisö ei nyt vain jostain syystä syttynyt loisteliaaseen pauhuun kotijoukkueen esityksestä tällä(kään) kertaa. Ehkä vieraspisteet joskus toiste sitten maistuvat paremmilta ja kaikki pelin osa-alueet tyydyttävät itse kutakin.
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
1. ensimmäinen matsi nähty tällä kaudella.. Sanoisin että näillä esityksillä molemmilla joukkueilla on vaikea kausi tulossa.

Ässät:
Ässät oli valovuoden Tepsiä parempi, mutta silti kyllä todella huono. Varsinkin Ässien parhaimmat pelaajat oli melko jäässä. Mika Niemi otti roolia, jonka Tepsi hyvin tarjosi. Pisteet ansaitusti Niemelle. Minusta Ässien 4.kenttä pelasi muutenkin todella hyvin, varsinkin verrattuna muihin kenttiin. Lisäksi Ässien puolustus pelasi todella hyvin. Maalin edessä ei ollut Tepsille yhtään tilaa, Järvenpää hoiti loput. Ansaitut pisteet Poriin.

TPS:
Tepsin pelitapa on kyllä täysin kadoksissa. En nähnyt minkäänlaista logiikkaa koko ottelussa. Kiekon vienti keskeltä roiskien ja pelaajat laidoista, oli todella surkeaa. Ässät vain työnsi pelaajat laitoihin ja ottivat keskeltä kiekon talteen, helppoa.
Cerny pelasi todella hyvin. Cernystä kuullaan vielä. Ehkä ainoita pelaajia, jotka pelaavat kaiketi niin, kuin on odotettukin. Hyvä Jakub!
Ristolainen pelasi myös hyvin, tästä tulee hyvä pakki!
Tomas Mojzis; ei riitä vauhti liigaan, ei millään. Mitä on kesä tehty ?? Koko ajan kaikkia potkun jäljessä. Sijoittuminen sen sijaan erittäin hyvää, mutta se liike..
Tepsillä on isoja ja kokeneita pelaajia, mutta vastustajan maalin eteen ei päästä sitten millään vtu:lla. Ei taida olla kiinnostustakaan ?? Ei näytä hyvälle. Stone ajoi maalille kovaa ja Plihal. Muut voivat ottaa mallia.
Anttilalta kaunis syöttö Tepsin tasoitukseen. Malttoi hyvin odottaa että Vahalahti tulee 2.aallossa. Taisi olla Tepsin ainoa oikea "paikka". Muut ryssittiin huolella.
Avauspeli ei toimi juuri ollenkaan. Valtavasti harhasyöttöjä, merkkausvirheitä ja tilanteessa myöhässä olemista. Ei näytä hyvälle.

Selkeästi viime kausi painaa joidenkin mieltä. Suunta on vain tästä ylös! Helppoja pisteitä ei ole Tepsille tällä kaudella luvassa.

Pari muuta huomiota:

-Summeri soi 3 sekkaa myöhässä
-Päätuomari sai mailasta kovin käsilleen
-Tunnelma oli todella heikko, eikä vähiten johdu taas siitä, että otetaan rajusti turpaan heti ekassa ottelussa
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Hyvä kun peli on ehtinyt alkaa, niin Huczkowski päättää syöttää kulmasta keskelle vastustajan kovan prässin alla. Missä vaiheessa on muuttunut se G-junioreista saakka toitotettu, että omista kulmista ei heitetä mitään poikki kentän syöttöjä oman maalin editse.

Samanlainen onnistuminenhan nähtiin myös Hämeenlinnassa -- silloinkin omissa kolisten -- joten tässä alkaa hiljalleen vähän ihmetyttämään, että mistä pirusta tämä perseilyn uusin huikeus on nyt yllättäen keksitty?
 

rosnäs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Aikalailla kaikki on jo tästä pelistä todettu. Armia on tosiaan aika lailla tukossa eikä liike tahdo riittää. Huomioiden Santavuoren panos, ei ole ihme, että ykkösen peli ei toimi. Puolustuksessa on avauspelin ja yv:n tarpeet huomioiden Caldwellin kokoinen aukko. Järvenpää ok (pelin loputtua vielä hauskutti kannattajia) ja Uusitalolta jälleen todella varmaotteista pelaamista. Itse kiinnitin myös huomiota Smolenakiin, mielestäni kaveri kaarteli enimmän ajan pelin ulkopuolella ja muutoinkin näytti olevan aika lailla ulkona pelisysteemistä.

Sinällään molemmat joukkueet jatkoivat suurinpiirtein siitä, mihin viime kaudella jäätiin: TPS:n peliajatus edelleen kateissa ja Ässillä puolestaan joissakin osa-alueissa reilusti parantamisen varaa. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa. Hyvä joukkue ottaa pisteet huonollakin pelillä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös