Viru$

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei Sibirillä ole mitään muuta kun tuo hurlumhei ja nuo hauet mitä ne kyttää jatkuvasti. Nyt sitten erätauolla pakka kasaan.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Lostedt, Ben-Amor
Jos ei muuta, niin tilastomiehillä tulee ainakin hiki. Sen verran jäähyjä ja maaleja pukkaa, että voi uudelle lyijykynälle olla tilausta.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
Olikohan Sibirillä sellaiset neljä maalipaikkaa ja kolmesta sisään. Tuosta kun Jokerit lakkaa lähtemästä tuohon coast-to-coast pelaamiseen mukaan, niin voisin kuvitella ettei onnistumisprosentti pysy vastaavalla tasolla enää kotijoukkueella.
 
Pöö

vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wesa, CAR, IPA
Vois pojat puolustaakin. Ei noin vieraspelissä pelata.
No, aikaa on.
 
'Cause I'm kind of like Han Solo always stroking my own wookie

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Lostedt, Ben-Amor
Kaksi tehtyä vieraissa ekaan erään on ihan jees. Siihen ne posit sitten ekasta erästä jäivätkin, aivan luokatonta puolustamista ja tekeminen on huolimattomampaa kuin nuorella pojalla ensimmäisellä kerralla. Ei vieraspelaamisen mitään kaunista tarvitse olla, mutta tällä menolla voi aivan hyvin vaikka ottaa 5-0 koronaluovutuksen, säästyisi sentään hikeä ja jäisi seliteltävää.
 

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Ei selvitty, eikä saanut. Kuriton lauma on jäällä. Pitkä peli tulossa...
Joo. Ei selvitty johdossa taikka edes 2-2 tilanteessa tauolle. Sibirillä ei ole selkeetä pelisysteemiä, vaan kauheeta koohottamista.
Taas ei oltu hereillä maalin jälkeisessä vaihdossa. Siitä heti Jäähy, ja peli hetkeä myöhemmin 2-2. Sen jälkeen peli jotenkin sekosi. 2 erää aikaa viel. Nyt on yv aikaa viel. Pitää tehdä 3-3!! Kuritonta pelaamista.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
@sekolust jep, aika pahasti vuoti viisikot ja aikalailla kaikki mitä tulee puolustamiseen. Hiukan tätä osasi odottaa kahden kovemman kotipelin jälkeen, että ulospuhallusta voi tulla. Nyt olisi hyvä paikka naulata ylivoimalla tasoihin.
 
No easy way out!

rasmus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Pool, Konalan Pallo
On kyllä jäätävän passiivista ylivoimaa. Seisoskelua ja Schroeder heittää viime kauden Kontiola passeja...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy