La 17.10.2009 TPS-Pelicans

  • 7 199
  • 42

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Tästähän sitä lähdetään taas, nollaamaan eilistä karmaisevaa tappiota Jyväskylässä. On Tepsin onni että saavat pelata jo tänään. Pelsuilla on valtavasti hampaankolossa edellisen kohtaamisen jäljiltä joten kyseessä on tämän parivaljakon mielenkiintoisin kohtaaminen vuosikausiin.

Muutamia kysymysmerkkejä:

-Kuka pelaa Tepsin maalilla? Leggio, Engren vai peräti Joni Ortio?
-Tekeekö Suikkanen ketjumuutoksia? Aihetta olisi mm. Erkinjuntin siirtoon alempiin ketjuihin.
-Tuleeko Pelicans valmiiksi hävinneenä Turkuun? No ei varmasti tule.
-Ja ennen kaikkea, onko TPS osannut nollata eilisen matsin oikein? Raivo on varmasti päällä mutta Kari Sihvonen&kumpp. eivät ehkä lepuuta Tepsiläisten hermoja tänään.

Parempi voittakoon!
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Vähän jännittää kyllä tämä ottelu, eikä vähiten eilisen rökäletappion takia.
Uskoisin kyllä, että TPS on sisuuntunut tuosta tappiosta ja ennen kaikkea tippunut taas takaisin jään pinnalle, missä joka jätkän pitäisi olla, vaikka voittaisi jokaisen matsin.

Vähän on kyllä Tepsin maalivahtipeli taas kysymysmerkki. Engren pelasi alkukauden kohtuullisesti, mutta edellinen ottelu on ollut Ässiä vastaan, mistä tuli 7-3 turpaan. Leggio taas pelasi loistavasti eiliseen asti, missä kuulemma kiekot tippuivat eteen ja 6-0 omiin. Ortio pelasi eilen ensimmäisen Liigaerän ja yhtään maalia ei mennyt sisään, mutta torjuntoja kertyi vain viisi.
Veikkaan, että maaliille luistelee joko Engren tai Leggio.

No se on kuitenkin kotipeli, joten turkulaiset, jaksattehan mennä vielä FC TPS:n pelin jälkeen jäähalliin kannustamaan omia, ja älkää tuhlatko kaikkiä ääniänne sinne nurmelle.
Optimistinen yleisöarvio voisi olla jotain 7500?

Niinkuin Mas@ sanoi, Paras voittakoon!
 

Dvozak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
TPS on ollut tälle lätkäfanille alkukauden suurin yllättäjä. Mielenkiinnolla odottelen tämän iltaisen pelin alkua, vaikken paikan päälle ole menossakaan. Edellisen kerran kun nämä joukkueet kohtasivat, hehkutin peliä vedenjakana. Noh 2-10 puhui selkeää kieltä ja Pelicans taapersi tuosta vielä pari matsia oikein huolella. Nyt melkein kuukausi mennyt ja edessä kelpo paikka revanssille ja Pelsu-laivan kääntämiselle.

TPS tekemisessä ehkä eniten mietityttää parhaan ketjun sentterin eli Aki Uusikartanon vireen kestävyys. Mies on joskus aina väläytellyt, mutta tänä syksynä mies on ollut enemmän kiekkoilija kuin koskaan.

Pelsuilla on kokeneiden pelimiesten suhteen hiljaista. Ainoastaan Jari Kauppila ja Jan Latvala ovat ajoittain väläytelleet. Jantunen on selvästikin elämänsä huonoimmassa kunnossa, vaikkei kukaan häneltä paljon syksyisin ole odottanutkaan. Kaikista pahinta on, että valmennusjohto näyttää olevan ikäänkuin Jantusen alla eikä päinvastoin. Jantusen alkukauteen mahtuu yksi kohtalainen ottelu. Jos nimi selässä olisi jotain muuta, niin miehen pelipaikka olisi ollut Heinolassa jo pari viikkoa sitten. Nyt miestä on peluutettu sitkeästi ykkössentterin paikalle hankitun Paakkolanvaaran vierellä, joka on pilannut tehokkaasti myös tämän alkukauden hyökkäyssuuntaan.

Tänään Pelsu saa onneksi Sihvosen takaisin. Ylilyönti oli kiistaton, mutta yhtä kiistaton on myös joukkueen tarve sytyttäjälleen. Alkukaudella joukkue on näyttänyt kaipaavan yllättävän paljon Komarovia nimenomaan joukkueen herättelijänä.

Tulosveikkaus 2-2 ja rankkareilla lisäpiste Jantuselle
 

12961

Jäsen
Optimistinen yleisöarvio voisi olla jotain 7500?

Puhutko lätkästä vai potkupallosta? En usko, että muita vastustajia kuin juuri viime viikonlopun IFK:a vastaan saadaan vastaavia katsojalukemia taululle. Todennäköinen yleisömäärä on eilisen valtrataaperruksen perusteella luokkaa 6500. Aivan varmasti myös päivän potkupallopeli tulee vaikuttamaan yleisömäärään negatiivisesti, onhan nurmelta mukavampi painua vaikka kotiin saunomaan kylmän iltapäivän jälkeen.

No, itse pelistä. Tosiaan, mielenkiintoinen pohja kamppailulle, TPS hävisi eilen ylimielisyyttään JYPille, avainkohta tuleekin olemaan se, millä lailla tuo on saatu nollattua ja käännettyä asenteeksi. Myös edellinen Lahdessa pelattu 2-10 tuo varmasti lisälatausta peliin.
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Aikamoinen kiimapäivä tiedossa. Klo 15 - 21 putkeen kurkku suorana ja kosteana. Ensin siis täristään potkiskatsomossa ja sitten perään lämmittelemään Turkuhalliin. Intuitiivinen lippupalvelukliksuttelu kertoo, että myynti on normalisoitunut viime viikosta. Ylhäällä mennään kuitenkin tätä kirjoittaessa kuudennellä rivillä, eli kai siellä joku on minunkin lisäksi.

Eilisestä pelistä olin epävarma alusta alkaen. Tänään on eri meininki ja pidän voittoa todennäköisenä. Nuorella joukkueella oli selvästi kusta pää täynnä, mutta se lasti on nyt valutettu Jyväskylään. Tänään jokainen jannu ymmärtää tehdä oikein ne kaikki samat pienet nöyrät asiat kuin menneilläkin viikoilla. Seurauksena on poikkeuksellisen ehyt esitys kotijoukkueelta. Vastustajakaan ei varmasti ole yhtä sukka kuin edellisessä kohtaamisessa, joten saattaapi pelillisesti tulla jopa kauden paras peli.

Maaliin toivon Leggiota ja nimenomaan eilisen takia. Älkää kysykö miksi, mutta Keijolla on nyt voimakas tunne.
 

MAKE #89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
TPS:n kokoonpano tänään:

Vahalahti - Plihal - Erkinjuntti
Hattunen - Filppula - Venäläinen
Birner - Uusikartano - Suominen
Kolu - Kokkala - Radja

Berg - Campbell
Skålberg - Halonen
Nordlund - Järvinen

Engren
Leggio

Engren palaa maalille kolmen viikon huilin jälkeen. Venäläinen ja Radja vaihtavat paikkaa, muuten sama kokoonpano kuin eilenkin.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Surkea JYP-matsi alla ja nyt Pelsu perään heti seuraavana päivänä. Suikkanen tuskin on kovin mukavalla tuulella ollut pelin jälkeen ja on varmaan saanut taottua asennetta tämän päivän matsiin. Uskon, että tänään nähdään sisuuntunut TPS-joukkue, jossa uskotaan vahvasti jälleen siihen omaan pelistrategiaan hyvällä itseluottamuksella kotiyleisön edessä. Jalat pysyvät myös varmasti nyt maassa jokaisella ja lähdetään vaihto kerrallaan taistelemaan.

-Puolustuspeli kuntoon, etenkin maalinedusta
-Jalat liikkeelle
-aktiivista ja fyysistä peliä hyökkäyspäässä
 

Nauha

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jotenkin tässä on omasta mielestäni katastrofin ainekset olemassa. Eilen täysi romahdus ja nyt vastassa Pelicans, joka voitettiin viimeksi mennen tullen. Varmasti valmennusjohto on teroittanut, että nyt on oltava asenne kunnossa, mutta jotenkin epäilyttää. Tässä pelissä ei saa antaa ajatustakaan sille 10-2 -vierasvoitolle, koska muuten käy huonosti. Pelicans haluaa näyttää, että nuo lukemat eivät tule toistumaan.

Toisaalta, Pelicansillekin voi tulla todella vaikea peli. Iso jää ja varmasti sisuuntunut kotijoukkue. Jos Tepsillä on asenne kohdallaan ja pelihuumori heti alusta pitäen kunnossa, uskon, että TPS vie pelin.

Ennustan silti äärimmäisen vaikeaa ja tiukkaa ottelua. Uskon, että Engren pelaa tänään hyvän pelin, koska nyt ei ole sijaa epäonnistumiseen.
 

el_mariachi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Suomalaiset huippuyksilöt
Nyt on mielestäni todella tärkeä peli. Eilisen murskatappion jälkeen mitataan nuoren joukkueen henkistä vahvuutta. Alkukausi on vedetty hienosti, joskin mielestäni suorituskyvyn ylärajoilla. Mielenkiintoinen tilanne kaiken kaikkiaan, miten nollataan eilinen tappio. Pelicansilla alla ainakin kolme tappiota, varmasti nälkää riittää. Unohtamatta joukkueiden edellistä kohtaamista.

Olen tässä jo muutaman viime kierroksen odottanut palloseuran "ykkösketjun" heräämistä. Ketjun pitäisi kuitenkin kantaa suurin vastuu maalinteosta. Mutta onneksi muut ovat kompanneet viime kierroksilla. Yksi muutos kokoonpanossa, olisikohan liian aikaista muuttaa Plihalin kenttää?
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Radioselostuksen perusteella tässä oltiin, joten ei kummempia analyysejä pysty laittamaan, mutta ei mikään ihmeellinen ottelu la-illan peliksi. Engren nyt sitten taas vaihteeksi onnistui (rankkari- eiku voittomaalikisa kruunasi).

Kumpikin valmentaja valitti tuomarityöskentelystä. No taisi se aika hakusessa se linja ollakin.

Eilisen uneksinnan jälkeen kaksi pistettä taistelupelin jälkeen. Maalinteko tökki. Olosuhteisiin nähden, ihan kiva.
 

Kiprusoff

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Toronto Maple Leafs
Kolme tähteä meni väärään osoitteeseen (Haloselle), sen verran ylivoimainen tuo Aaltonen tänään tuolla kentällä oli.

Aika nihkeä HMV-matsi. Bloody Max näytti jälleen suuruutensa. Tuosta pelisilmästä Raipekin olisi kateellinen ja liigan fyysisesti dominoivin ja taidollisesti ylivertaisin pelaaja oli tänään(kin) Tepsin paras pelaaja. Messias. Jumala. Paras. Kuningas. Max Kolu!
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eipä TPS paljoa pystynyt parantamaan perjantaista. Pelicans hallitsi peliä niukasti, oli päättäväisempi ja olisi jopa ansainnut toisen pisteen. Engrenilta todella tärkeä torjunta aivan varsinaisen peliajan lopulla. Ketjuista paras oli mielestäni Kokkalan ketju, jossa ketjun johtajan liike on selvästi parantunut alkukaudesta. Sehän näyttää jo kiekkoilijalta, hienoa! Radjan alivoimamaali oli hieno yhteissuoritus Kolun kanssa ja siinä oli sitä päättäväisyyttä jota toivoisi muiltakin näkevän. EJ ja Tumppi ajoivat tänään kyllä maalille, mutta tuska taitaa olla jo jonkinmoinen ykkösketjullakin. Nordlund aivan pihalla, ja löi kiekkoa omissa pari kertaa ränniin painottomalle puolelle jossa vastustajan pelaaja oli yksinään odottamassa...

Tuomaritoiminta oli surkeaa, ymmärrän Kauppilaa ja tulistumista täysin. Todella kova tuomio ottaen huomioon huomioon että jatkoaikaa oli pari minuuttia jäljellä, ja filmi todellakin ilmeinen. Tähän vielä päälle kiekottomien estämisten viheltämättä jättäminen, mm. Skålberg olisi ansainnut kaksi minuuttisen mutta tuomareilta puuttui munat kun kotijoukkue olisi tuossa kohtaa alakynnessä. Eikä Akikaan nyt noin rikollisesti pelannut, taas kaksi jäähyä vaikka pelasi likimain Erosen oppien mukaan.
 

12961

Jäsen
Tuomarit varastivat tänään shown ja pelin laatu ei silmiä hivellyt, roikkua sai miten tahtoi, jäähyt vihellettiin sitten suurimmaksi osaksi kiekottomissa roikkumisesta, satunnaislukugeneraattorin avustuksella ilmeisesti. Pelicans käytti tuomarilinjaa paremmin hyväkseen ja saikin näin pidettyä maalinedustansa kohtuullisesti puhtaana. Hieno asia kuitenkin, että valtaosa pisteistä jäi Turkuun, muuta kerrottavaa tästä ei juuri jää.

TPS:n onnistujia neloskenttä kokonaisuudessaan, pirteä esitys, myös Plihal alkaa lunastaa pikkuhiljaa voimahyökkääjän rooliaan, kulmassa mies on vahva kuin härkä.

Pelsuilta jäi mieleen erityisesti JM-Aaltonen, joka oli erittäin hyvä, tsekkityylisiä näyttäviä perseelleenmenemisiä oli kyllä myös paljon. Sopanen aiheutti myös TPS:lle harmaita hiuksia, vahvaa vääntöä esitti tänään.

EDIT: ai niin, Engren pelasi myös kohtuullisen pelin, myös Nikkilä otti muutamia hyviä gamesavereita, erityisesti eka erässä.
 

Rademoottori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Lahesta
Turkulaisetkin innostuivat viskomaan 3. erässä rojua vastustajan vaihtoaitioon. Mistä tämä kertoo? Liittyikö se jotenkin siihen että Kauppila kimmastui Suomisen uimahypystä ja etenkin sitä seuranneesta tuomarivirheestä?
Noh, mikroauton rengas on jo hallussa, saadaanko seuraavaksi yleisöltä sopiva akselisto?

Voittomaalilaukauskilpailu (onpas pitkä termi)
Jantunen: ei maalia, Birner: maali
Kousa (outo valinta tähän): ei maalia, Plihal: ei maalia
Aaltonen: maali, Halonen: maali
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Turkulaisetkin innostuivat viskomaan 3. erässä rojua vastustajan vaihtoaitioon. Mistä tämä kertoo? Liittyikö se jotenkin siihen että Kauppila kimmastui Suomisen uimahypystä ja etenkin sitä seuranneesta tuomarivirheestä?

Liittyi siihen, että Kauppila rikkoi Suomista, jonka jälkeen Kauppilalla ei kestänyt pää ja alkoi keittämään oikein kunnolla. Sitten joku spede heitti jotain Pelicansin aitiota päin, tämän mysteeriesineen kuitenkaan päätymättä Pelicans-aitioon asti. Tuomarivirheitä ei mielestäni tilanteessa nähty, Kauppilalla keitti yli ja niin kuin pitääkin niin seuranneesta Kauppilan hölmöilystä annettiin penaltia. Jesjes.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Tuomarivirheitä ei mielestäni tilanteessa nähty, Kauppilalla keitti yli ja niin kuin pitääkin niin seuranneesta Kauppilan hölmöilystä annettiin penaltia. Jesjes.

Suominen taisi sukellella siinä, toivottavasti lopettaa nuo touhut. Ei kuulu hanttakiekon kikat nykyiselle Tepsille. Tuomaritoiminta mokasi tässä, kuten koko illan molempiin suuntiin, tasapuolisesti.
 
Kousa (outo valinta tähän)i

Ei todellakaan ollut. Tämähän on juuri niitä temppuja, joilla haetaan tiettyjen pelaajien profiilin nostoa. Nyt Kousalla oli siihen mahdollisuus, mutta jätti paikan käyttämättä.

Tässä tuntuu olevan usein ristiriitaa, että vaaditaan näyttöpaikkoja ja vastuuta nuorille pelaajille, mutta tosipaikan tullen pitäisi mennä niinkuin aina aikaisemminkin.
 

Bulvaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Liittyi siihen, että Kauppila rikkoi Suomista, jonka jälkeen Kauppilalla ei kestänyt pää ja alkoi keittämään oikein kunnolla. Sitten joku spede heitti jotain Pelicansin aitiota päin, tämän mysteeriesineen kuitenkaan päätymättä Pelicans-aitioon asti. Tuomarivirheitä ei mielestäni tilanteessa nähty, Kauppilalla keitti yli ja niin kuin pitääkin niin seuranneesta Kauppilan hölmöilystä annettiin penaltia. Jesjes.

Ja tähän höpöhöpö. Suominen esitti tyylipuhtaan uimahypyn josta seurannutta jäähyä Kauppila ei tietenkään sulattanut. No, tällä kertaa se ei mitään ratkaissut.
 

12961

Jäsen
Ja tähän höpöhöpö. Suominen esitti tyylipuhtaan uimahypyn josta seurannutta jäähyä Kauppila ei tietenkään sulattanut. No, tällä kertaa se ei mitään ratkaissut.

Näinhän se meni. Mahtoiko tasoitella edellisessä vaihdossa TPS:n pyörittäessä peliä tapahtuneita kahta selvääkin selvää kiinnipitämistä tms. Koko ottelun tuomarit olivat erittäin huonoja, huonontaen myös pelin tason salliessaan käsittämättömän määrän roikkumista. Me tarvitaan tänne K-Vantaasta välittömästi Ahola erikoismieheksi hoitamaan lehdistötilaisuudet jotta asia tulisi edes esille.

Selvästi kauden huonointa tuomarityöskentelyä Turkuhallissa tähän mennessä.
 

TPS4ever

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tuomaritoiminta oli surkeaa, ymmärrän Kauppilaa ja tulistumista täysin. Todella kova tuomio ottaen huomioon huomioon että jatkoaikaa oli pari minuuttia jäljellä, ja filmi todellakin ilmeinen. Tähän vielä päälle kiekottomien estämisten viheltämättä jättäminen, mm. Skålberg olisi ansainnut kaksi minuuttisen mutta tuomareilta puuttui munat kun kotijoukkue olisi tuossa kohtaa alakynnessä. Eikä Akikaan nyt noin rikollisesti pelannut, taas kaksi jäähyä vaikka pelasi likimain Erosen oppien mukaan.

Kauppilan jatkoajan jäähy aivan selkeä. Turha tuollaisesta on kaverin valittaa ja tulistua, kun maila jaloissa ja kampesi miestä nurin. Skålberg sai aivan naurettavan kiinnipitämisjäähyn. Ei tässä uskalla kohta yrittää ottaa kiekkoa pois. Suomisen estämisjäähy kanssa melko kyseenalainen, mutta ainahan ne noin menevät, kun maalivahti on nurin. Kyllä se oli nimenomaan niin, että Tepsillä oli tästä pelistä purnaamista tuomareista. Toisaalta tuli niitä virheitä toiseenkin suuntaan. Bergin korkeasta mailasta tulleen jäähyn jälkeen, sai Koivunen todellisen paikkausjäähyn keskialueella estämisestä. Oli meinaan sellainen kalastus tepsiläiseltä. Sen lisäksi tepsin maalissa taisi olla pieni takakoukku maalinedustatilanteessa, josta kiekko meni Vahalahdella joka tälläsi sen verkkoon. Voi olla, että Skålberg olis ansainnut sen kakkosen jostain tilanteesta, mutta kyllähän tässä pelissä ainakin tepsi sai jäähyn lähes jokaisesta "virheestään". Kousan selkäänajosta olisi muuten lentänyt ulos, jos tepsin kaveri olisi jäänyt makaamaan. Tällä kertaa ei ollut ainakaan kyse taklattavan vastuusta.

Itse peli oli tasainen. Ekassa erässä tepsin olisi pitänyt saada kahden maalin johto, kun peli oli niin selvästi hallussa. Jalka liikkui niin paljon pelikaaneja paremmin. Niin kuin sopii arvata, toisessa erässä tuo ilme oli mennyttä ja onneksi saatiin peli tasoihin. Kolmas erä taas tepsin, mutta Pelicansilla myös vaaralliset paikkansa. Peli oli pääosin tepsin lievää hallintaa kuten torjuntatilastokin lievästi osoittaa, mutta Pelicansin vastahyökkäykset olivat todella vaarallisia, joten vieraiden voitto ei todellakaan olisi ollut vääryys.

Muutoin pelistä pari yksityiskohtaa. Plihal oli aloituksissa erinomainen. Berg oli hyvä ja hoiti pari 1v1 tilannetta hienosti vaikka toisaalta avaukset olivat taas vaarallisen näköisiä. Tepsin puolustajilta muutamissa tilanteissa todella huolimatonta ja laiskaa pelaamista. Näistä "nukahduksista" tuli pahoja paikkoja. Samoin muutamissa 3v3 ja 2v2 yms. tilanteissa peruutetaan melkein maalivahdin syliin, jolloin vastustaja pääsee laukomaan helposti hyvältä sektorilta ja läheltä. Aaltonen oli maaginen ja meinasi viedä yksin pelin lahtelaisille. Kelpaisi tepsiin milloin vain! Maalipaikoissa tepsin kaverit siirtelevät vieläkin turhaan vastuuta. Varsinkin pelin lopun ylivoimissa siirretään vielä hyvässä laukaisupaikassa kiekko kaverille joka on vielä huonommassa laukaisupaikassa. Kokonaisuutena tepsin peli ihan OK. Turhat jäähyt pois niin hyvää tulee. Tasakentällisin peli näyttää hyvältä ja ylivoimakin haukuista huolimatta paljon parempaa kuin viime vuoden umpisurkea yv.
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Kummatkin tekivät väärin

Ja tähän höpöhöpö. Suominen esitti tyylipuhtaan uimahypyn josta seurannutta jäähyä Kauppila ei tietenkään sulattanut. No, tällä kertaa se ei mitään ratkaissut.

Kauppila koukki siinä hyvinkin pitkään, jota Suominen sitten väritti kaatumalla. Jäähystä on ihan turha valittaa, kun koukkiminen kestää todella pitkän ajan. Maila ooli siellä vahvasti poikittain Suomista hidastamassa. Kauppilan sekoaminen vihellykseen oli kyllä hupaisaa seurattavaa.
Em. lisäksi Kauppilasta jäi mieleen, että en muista pitkään aikaan nähneeni kenenkään voittaneen noin paljon aloituksia. Ihan koko ajan ja kukaan TPS:stä ei miehelle pärjännyt.

Illan tuomarit olivat kyllä todella huonoja, erityisesti Favorin. Yritti ilmeisesti selvitä ottelusta puhaltamatta pilliin lainkaan. Aivan järjetön määrä kiinnipitämistä, koukkimista ja estämistä jne. jäi ottelussa kummaltakin tuomarilta kokonaisuutena puhaltamatta.

Kyllä pelaajatkin typerissä jäähyissä kunnostautuivat esim. Erkinjuntin kiinnipitäminen ja Sihvosen estäminen. Mitä hemmetin järkeä kummassakaan eikä mitään tarvetta ollut kumpaankaan tekoon. Kaikenlisäksi molemmat olivat niin päivänselviä tekoja ettei huomaamatta voinut tuomareilta jäädä.

Voisiko nyt viimein olla mahdollisuutta peluuttaa sitä Erkinjunttia jossain muussa kentässä, kun eilenkin mies käytännössä kiekon saatuaan laukoi aina itse/ menetti kiekon yrittäessään jotain. Ei niillä ketjukavereilla mitään tee siellä. Em. lisäksi pelasi läpi ottelun ylimittaisia vaihtoja, jolla rikkoi peluutuksen järjestäen. Aina oli seuraava kenttä jo kokonaan kentällä kohtuu pitkään pl. Erkinjuntin paikalla pelaava kaveri.

Plihalin pelistä on sanottava, että TPS:ssä on nyt ainakin yksi pelaaja joka todellakin menee itseään säälimättä sinne maalille irtokiekoille/maskiksi. Aina.

Nordlund etunenässä ja Campbellkin aiheuttivat jokusen vaaratilanteen ihan omin voimin taas tässäkin pelissä omassa päässä.

Ensimmäinen erä oli kotijoukkueen, toinen vieraiden ja loppu tasainen. Molemmilla joukkueilla oli lukuisia läheltä piti tilanteita ja kummassakin päässä kiekko pyöri maalin ympärillä/edustalla lukuisia kertoja.

Minuakaan ei huvittanut se, että Pelicansin aitioon heitettiin jotain. En silloin nähnyt mitä oli, mutta olisi sitten edes tuomareille vienyt sen kahvikupposen -> jos olisi hiukan virkistänyt touhuja.

Maximaalinen ja Radja olivat todella hyviä, mutta saivat ihan liian vähän peliaikaa. Saisi Suikkanen koittaa vaikka sitä Radjaa ykköskentässä. Se Pelicansin kaveri joka antoi aika railakkaasti Kolulle vauhtia päin laitaa -> saa olla tyytyväinen, että sai pelata pelinsä loppuun. Oli pahan näköinen osuma pää edellä päin laitaa Kolulta.

Ps. Aaltosesta sen verran, että vaikka muuten niin hienon pelin kuin pelasikin niin lähti Bergin taklausta väistämään kulmassa kumartamalla alas/matalaksi menemällä. Ei noin, siinähän voi käydä todella huonosti kun yhtäkkiä lasket pääsi sinne vyötärön korkeudelle.
 
Viimeksi muokattu:

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Onko missään videota siitä Suomisen puhutusta filmauksesta? Nelosen sivuilla on video siitä Kauppilan riehumisesta, mutta ei sitä edeltäneestä tilanteesta.

Lahden paikallisradiosta kuuntelin pelin ja siellä selostaja tulistui todella paljon Suomiselle ja huuteli pelleä sun muuta siellä kopissaan. Muutenkin oli kyllä huono selostaja (aivan liian nopea puhetahti, nimet hukassa) ja todella puolueellinen. Ensimmäisessä erässä, kun Tuhkanen loukkaantui (olkapää sijoiltaan), niin alkoi vaatimaan jollekin Tepsiläiselle ottelurangaistusta, vaikka ei edes nähnyt tilannetta.

No, tylsä ottelu ja kaksi pistettä. Kolmeen olisi ollut mahkut, mutta pakko tyytyä kahteen.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Kauppila koukki siinä hyvinkin pitkään, jota Suominen sitten väritti kaatumalla. Jäähystä on ihan turha valittaa, kun koukkiminen kestää todella pitkän ajan.

Sukellusjäähy Suomiselle jäi vastaavasti puhaltamatta. Siitähän riemu syntyi oletettavasti, ei oman jäähyn puhaltamisesta.
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Voihan se olla

Sukellusjäähy Suomiselle jäi vastaavasti puhaltamatta. Siitähän riemu syntyi oletettavasti, ei oman jäähyn puhaltamisesta.

Kauppila koukki vaan sen verran pitkän matkan/ajan siinä, ettei siinä minusta voi valittaa yhtään mistään. Luotti vaan härskisti siihen, ettei jatkoajalla puhalleta sitäkään vertaa kuin varsinaisella peliajalla.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Muutenkin oli kyllä huono selostaja (aivan liian nopea puhetahti, nimet hukassa) ja todella puolueellinen.

Puolueellinen, totta kai. Huono, ei! Nopea puhetahti Ilillä kyllä on, mutta tunnelmanluojana yksi maan parhaista selostajista. Tylsästä runkosarjaottelustakin saadaan Varmavuon selostuksessa finaalitason jännitysnäytelmä. Välillä ei tiedä pitkään aikaan kävikö kiekko maalissa vai ei, kun Ili huutaa täyttä kurkkua mikrofoniin.

Kyllähän hypyn kohdalla pitää aina viheltää sukeltamisjäähykin, vaikka tilantessa koukittaisiinkin. Ei tässä pitäisi olla mitään epäselvää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös