La 16.10.2021 Kärpät - HPK

  • 1 356
  • 10

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jahas, game 2. Eilen mentiin 5vs5 -pelissä HPK merkkisesti, mutta Kerhon synkkä kolmen minuutin periodi toisessa erässä maksoi pisteet. Kärppien pitää saada tänään järkeä omaan kiekolliseen peliin: eilen hukattiin kiekkoja keskialueella, sekä omalla puolustussinisellä aivan liikaa.

Kärppien kokoonpano iltaan:

Mäenalanen - Mustonen - Leskinen
Hermonen - Koskenkorva - Emanuelsson
Koivunen - Wellman - Aaltonen
Tieksola - Räty - Räty

Ohtamaa - Paaso
Byström - T. Niemelä
Tiuraniemi - Kemppainen
Mourujärvi

Galimov (Blomqvist)

Wellman tekee yllätyspaluun, sillä aiemmin tällä viikolla miehen ilmoitettiin olevan sivussa ainakin kolmen viikon verran. Puolustukseen lisää junioreita mukaan, koska Niskala joutui eilen sivuun: Kemppainen & Mourujärvi uusina sisään.

HPK:n puolelta iso menetys on Tommi Tikan poissaolo. Loistava aloittaja, sekä rouhijaosaston kärkinimiä koko liigassa. Loistava maskimies. Naurettava pelikielto, mutta sopii jatkumoon eilisen surkean tuomarityöskentelyn kanssa. Toivottavasti päätuomarit vaihtuvat tähän iltaan.
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Eilisestä on hyvä lähteä jatkamaan. Kelpo pelihän se Kerholta oli, ja mukava tuota on taas kerholaisittain katsella, kun karvataan, taistellaan ja hyökkäyspelissäkin tapahtuu hyviä asioita. Jopa hämmentävän hyviä, kun katsoo tuota sentteritilannetta.

Tikan poissaoloon en sano mitään, mutta se avaa uudelle ajokoiralle paikan kokoonpanoon. Kiva nähdä Kiljunen kentällä.
 

TheRikza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho, Florida Panthers
Kerho lähtee siis tähän peliin seuraavalla kokoonpanolla:

Joly - Pihlström - Collins
Nenonen - J. Ikonen - Kiljunen
Cornet - Kanninen - Hakanen
Ruokonen - Toivola - Janatuinen

Laatikainen - Johnston
O. Ikonen - Pelli
Nurmi - Latvala
Grman

Lebedeff
Laurikainen

Maalissa siis aloittaa edellisen ottelun lopettanut Lebedeff, sivussa kurinpitopäätöstä odottava Tikka, sekä kanadalaishyökkääjä Matt Marcinew. Näiden tilalle nousevat Oliver Kiljunen ja Santtu Hakanen.

Hakanen esitti viime kaudella varsin positiivisia otteita, mutta ei ole tällä kaudella oikein saanut vielä koneitaan käyntiin Liigan puolella. Mestiksessä ja U20-sarjassa kuitenkin piste-per-peli -tahtia. Kiljunen taas saa ensimmäisen näytönpaikan ylemmissä kentissä ja haistelen että saattaa jopa ottaa Tikan paikan ylivoimasta. Isoja odotuksia tänään Kiljusta kohtaan. Molemmille tänään ensimmäinen peli Pikkaraisen alaisuudessa, joten näyttöhaluja molemmilla varmasti on.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kerhon mahdollisuudet nousivat juuri huomattavasti, sillä Kärppien maalilla pelaakin tänään Blomqvist.
 

Yeap

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
HPK oli tänään väsynyt ja Tikan poissaolo näkyi asenteessa ja taistelussa. Olisiko ollut matkaväsymystä. Kärppien pelaajilta voisi saada neuvoa mitä on matkustaminen ja puolen viikon poissaolot kotoa. Toki teillä on Laatikainen ja Ikonen, jotka ovat tämän matkustamisen riemun kokeneet Kärpissä pelatessaan. Tosin meillä on omia poikia jotka ovat matkustaneet C-junnuista lähtien pitkiä pelireissuja.
 

Tsuhna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL
Joo, mitä tästä pelistä nyt sanois. Kärpillä oli tänään rosterissa neljä (4) pakkia joilla yhteinen peliaika liigassa on alle 40 peliä! Siis todella haavoittuvainen pakisto, jota HPK ei pystynyt riistämään, ei sitten yhtään. Joku IFK olisi varmasti rymistellyt tältä ryhmältä luulot pois jo ensimmäisessä erässä ja hakenut ansaitut pisteet.

Ehkäpä tässä näkyy sitten se kehitysprosessi uuden valmentajan kanssa: Kaikki ovat vähän herkillä pelitavallisten asioiden kanssa ja mennään vähän liikaakin kirjan mukaan... Mut ei mitään, pisteet kelpaa kiitos nam ja onnea vastustajalle jatkoon!
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Olipa kesy HPK. Kärppien rosterin nähtyäni ennen ensimmäistä peliä, en uskonut että näistä otetaan yhtään pistettä. Hienoa olla väärässä tällä kertaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös