La 16.1.2016 Otteluseuranta (Liiga)

  • 26 443
  • 303

Frostbite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
Niin on. Näkee kyllä että niin rutiinilla näitä pelejä hoidetaan. Toivoisi kyllä että lauantai-iltana vähän enemmän olisi kiimaa pelissä.

No Jesse Puljujärvi 1-0, Pirnekseltä aika seksikäs syöttö. Heti tuli maali kun avasin kaljan.
Heti ku julkisesti kritisoi niin kuuluu sihaus ja kihaus ;)
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Vittu tätä Ruudun kuraa. Olenko ainoa jolla tuo Hämeenlinnan peli lagaa ja pixelöityy vähän väliä?!

Minulla toimii Ruutu täysin moitteettomasti ja katselen siis Hämeenlinnan peliä. Matt Watkinsilla oli juuri täysin avoin maalintekopaikka, mutta ohi meni. KooKoo voisi johtaa peliä jo neljällä maalilla sen verran hyviä paikkoja on ollut, mutta edelleen peli Hämeenlinnassa 0-1.
 
Viimeksi muokattu:

Anthero

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Symp. Jukurit
Minulla toimi Ruutu täysin moitteettomasti ja katselen siis Hämeenlinnan peliä. Matt Watkinsilla oli juuri täysin avoin maalintekopaikka, mutta ohi meni.
Okei. Ikinä ei itsellä ole mitään ongelmia mutta tänään on ihme pikselimössöytymistä havaittavissa parin minuutin välein. Ruudulta jos kysyy niin vikahan on minun laitteistossa joka on joka ikisen Ruudun lähetyksen tähän mennessä pyörittänyt moitteettomasti.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
On se vaan koomista tuo meidän ulkomaalaisvahvistuksen tehottomuus. Nyt tarjottiin taas tyhjää maalia, mutta ei maistu ei.
 

Liitteet

  • Chef_Watkins.jpg
    Chef_Watkins.jpg
    212,9 KB · kertaa luettu: 396

wloff

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viihdyttävän vauhdikasta peliä Hämeenlinnassa. HPK on kyllä täysin purjeessa. Todella vaikea matsi Lankiselle kun laukauksia ei tule yhtään, mutta hyvin on hoitanut ne 1-2 pahempaa tilannetta mitä Kerho on saanut tehtyä.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Aikamoinen ihme, että Ässät on vielä tasoissa Tapparan kanssa. Ellei kolmas erä ole Ässiltä Porissa tuttua kolmatta erää, niin ei paljon kerrottavaa jää.
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Bernard on pelannut tällä kaudella helvetin hyvin Tapparaa vastaan. Ei sillä, että Tapparan laukaukset mitenkään erityisen laadukkaita olisi ollut, mutta paikoille ollaan kyllä päästy.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Tappara oli niin lähellä maalia monta kertaa, että eiköhän Ässät sen ensimmäisen kuitenkin tee.
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärpät sekoilee ja Pelsu tasoihin.

Tässä pakollisessa suorittamisessa on se pieni riski, että kaverikin tekee välillä. Yhden ja kahden maalin johdot ei välttämättä riitä. Milloin Kärpät on viimeksi ollut kolmen maalin johdossa?
 

Voltti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Jotenkin kuvaavaa, hyvästä paikasta ei saatu sisään, mutta semmonen hieman onnekas pomppu painottomalle puolelle ja Potulny maalaa.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Melkoinen huumoriherkkupala myös kyllä, kun Liigan nousijajoukkueesta raakattu Joona "32 0+1=1" Karevaara jauhaa ykkösylivoimaa. Otan osaa Hämeenlinna, vaikka nyt maalin saittekin. 1-1.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös