La 15.12. HeKi - Jukurit

  • 1 470
  • 1

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Ehti näköjään käydä Heinolassa ja tulla avaamaan tänne otteluketju..

Jukurit otti neljännen voiton putkeen Heinolassa ja joululoma kutsuu. Eilinen Sport -peli painoi Jukuri-pohkeissa selvästi. Kolmannen erän alussa kun HeKi kavensi 4-5:een, meinasi jo usko omiin loppua, niin puhki Jukurit oli. HeKin surkea viimeistely ja Myllykosken torjunnat tässä kohtaa auttoi kuitenkin Jukurit pahimman yli. Lehtosen upea YV-maali ratkaisi lopulta pisteet Mikkeliin, vaikka HeKille tarjoiltiin vielä tuomarin toimesta kahden miehen ylivoima erän loppupuolella.

Suurin Jukuri-yllättäjä oli tänään O-P Komulainen, kaksi komeaa maalia. Viihdyttävä peli kokonaisuutena, ihmeen vähän kuitenkin yleisöä (siis heinolalaisia).
 

Seppe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat ja JYP
HeKin viimeistely tiedettiin, eikä yleisömääräkään ollut yllätys. Heinolalaiset ovat kyllästyneitä Blombergin peluutukseen ja tapaan yrittää saada pelaajat pelaamaan, eikä pelaajillakaan tunnu löytyvän motivaatiota voitokkaaseen pelaamiseen. Ehkä tämä on sitten tätä toisen kauden kirousta. Kunhan nyt ei ihan karsintoihin jouduttais, voi käydä kalpaten.

Jokuhan voi olla kyllä ihan erimieltäkin...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös