La 15.10.2016 Otteluseuranta (Liiga)

  • 56 075
  • 710

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Lukko-fanit pitää hyvin mökää.
 

Valumato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kokkolan Hermes, KalPa
kyllä tuli kevyesti tuo Välimaan jäähy kun ottaa huomioon mitä jätetty viheltämättä molemmilta joukkueilta
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Oho. Vois noista melkein pihalle pistää. Aika kovaa Fobba tulee, mutta ei noin kyllä viivan ylikään saa tulla. Toivottavasti ei sattunut pahasti.
 

Ralph

Jäsen
Olipas huono taklaus Forsbergilta. Lappalainen ei katso yhtään Forsbergia, mutta tämä tulee ja taklaa ohi. Päähän näyttäisi osuvan, mutta ei jäähyä kuitenkaan. Huonosti pelasi kyllä Forsberg.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Kun jengi pelaa noin hyvin, kuin se pelaa, niin en saatana tajua tätä hyvittelyä. Ensin 2 kertaa viedään naapurilta 5-3 YV ja sitten päähän kohdistunut ja ei mitään. On se pärskele. Mitäs jos vaikka vihellettäis ne rikkeet ja katottais että kuka voittaa lopussa? En tykkää.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
IFK jatkaa tyylillään. Kiekko siniseltä neppiropelilla päätyyn ja pari äijää perään toivoen, että sen saisi, mutta 8/10 kiekko jää vastustajalle.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Seigo sai kiekon tolppaan.
 

Isle of Man

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, TuTo
Forsberg vs. Lappalainen. Toihan oli Forbergilta päähän taklaus omalla päällä! Mitä vittua? Ihan kohtuuttoman outo tilanne.
 
Näytti ekaksi, että osui ylös rintaan mutta toisesta kuvakulmasta, että osui päähän... Ehkä tuo lasketaan sinne pään ja niskan seudulle osuvaksi taklaukseksi. Suurin voima ei kai kuitenkaa kupoliin osunut, kun taisi selvitä säikähdyksellä... Kyseessä siis Forsberg-Lappalainen...
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Ruusulle hupsis. Ansaittu tasoitus Ässille hyvän toisen erän jälkeen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös