La 15.10.2016 Otteluseuranta (Liiga)

  • 56 037
  • 710

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
On nuo KalPan mustat paidat vaan tyylikkäät.
 

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eli siis käytännössä arvottiin ulosajo tilanteen jälkeen näkemättä mitä tapahtui.

Tämä on juuri se missä tuomarit epäonnistuivat, onhan tuomarin nähtävä tilanne mistä antaa jäähyn, se että joku loukkaantuu ei voi olla riittävä peruste jäähylle, jos rikettä ei ole nähty.

Tallinder meni kyselemään Åstenin vointia, joka mielestäni on aika selkeä merkki että jotain siinä tilanteessa tapahtui, kuvanauhasta vaan en sitä näe. Mihinkään filmeihin en missään tapauksessa usko, eli voihan se olla että tuomio oli ansaittu. Silti, sitä ei pitäisi antaa jos tuomari ei näe tilannetta ja tuomitse sitä heti.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Joo aika erikoisesti Järviseltä lähti jalat alta. Nikkilä oli kyllä miehessä kiinni, mutta ei pitäisi mitään nappia olla, millä jalat alta lähtee.
 

mästaren

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, West Ham United, BVB, Habs
Länkytyksesi perusteella sinulle tekee hyvää joko laittaa korkki kiinni tai kokeilla itse ottaa mailantupesta turpavärkkiin. Tullee Tallinderille vielä pitkä kakku tuosta ja enemmän kuin ansaitusti. Jos ei tule niin toivottavasti kuittivihko kaivetaan esiin.
Hanki lasit. Se ei ees osunut!
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
No niin, kolmannen erän kimppuun Turussa. Ollut tähän mennessä näkemistäni peleistä kauden viihdyttävin.

Mitä Yle Puheelta kuuntelin 2 ekaa erää, niin selostaja haukkui Turun pelin täysin lyttyyn. Kuulemma helvetin hidasta.
 

Ralph

Jäsen
Kaatuessa yleensä "menee jalat alta"
Niin menee kaatuessa, mutta tuolla tavalla jalat menee alta hypätessä tai jos joku kamppaa. Järvinen näytti siltä, että siellä oli näkymätön maila jalkojen välissä.
 

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, T. Arima
Vartiaiselta hienot kynät mutta vielä jäi viimeistely puuttumaan.

Oulussa siis.
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ilmeisesti Sointu pudonnut jossain kohtaa Ilveksen riveistä. Ei muuta kun A:sta taas yksi uusi mies ensi viikoksi kehiin. Nyt on yli kakskymppisistä jäljellä Laakso, Flinck, Hintz ja Jokinen. Legendaarista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös