La 14.8.2010 European Trophy ottelut

  • 18 603
  • 68
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Prkl, Del Grosso veti ylärimaan, eikö tää jamppa vois jo osua sinne maalipuiden väliin? :)

HIFK:lla on kova taistelu päällä, jotta saisivat aikaiseksi tasoituksen.
 
Suosikkijoukkue
HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
Tiukaksi menee. HIFK liikaa pelaajia kentällä. Mannheim pääsee harjoittelemaan ylivoimapeliä.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mitenkähän nuo jäähyt oikein menivät tossa tappelussa kun Craig MacDonald, Nathan Robinson ja Markus Kankaanperä lensi suihkuun ja silti vain 2min yv. HIFK:lle...
Kanki veteli Robinsonia vasemmalla ja Aku Ankkaa oikealla. Kolme tappelua, kaikille 20 min, jotka kumoontuvat. Robinsonin ja Kangen matsi tasan, josta molemmille 5 minsaa, jotka kumoontuvat. Akkarille ylimääräinen kakkonen siitä, että Robinsonin sitoessa Kangen vasurin Akkari voitti. Hifk:lle 2 minsaa yv.
 
Suosikkijoukkue
HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
HIFK selvisi alivoimista takaiskuitta. Tällä kertaa Mannheimin pelaaja boksiin. Jokohan HIFK tasoittaisi pelin??
 

Fanduli

Jäsen
Suosikkijoukkue
pohojoosen poijjaat
Kärpät nappasi ajassa 58:49 tulleella Kuuselan maalilla niukan 3-2 voiton Bernistä ilmeisen hyvätasoisessa matsissa (seurannan perusteella). Kreps liekeissä: 2+1.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
HIFK:lla ollut hyvä draivi ilmeisesti päällä, mutta tehottomuus vaivaa. Ylivoimakin pyörinyt, mutta ei tule tulosta, ei sitten millään. ET:n eka tappio tulossa?

Riksman torjunut läpiajon äsken.
 

Ujcik#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pittsburgh
Kärpät nappasi ajassa 58:49 tulleella Kuuselan maalilla niukan 3-2 voiton Bernistä ilmeisen hyvätasoisessa matsissa (seurannan perusteella). Kreps liekeissä: 2+1.

Hyvästä tasosta oltiin kyllä kaukana. Kahden erittäin väsyneen joukkueen nysväys missä Kreps ja kumppanit pysty yksilotaidolla ratkaisemaan pelin. Bern on varmasti paljon parempi mitä nyt nähtiin.

3 peliä, kolme voittoa. Sekait se tärkein tässä vaiheessa, mutta Perjantaina oli kyllä paljon parempi peli.
 
Suosikkijoukkue
HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
Peräkkäiset pelipäivät taisivat olla myrkkyä petolaumalle. Ei työnnetä päätä pensaaseen, vaan lähdetään keskiviikkona kaatamaan narrilaumaa Tikkurilassa.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Ei työnnetä päätä pensaaseen, vaan lähdetään keskiviikkona kaatamaan narrilaumaa Tikkurilassa.

Ei kyllä tarvitse työntää päätään minkäälaiseen puskaan. Jos vaikka keskiviikoksi saataisiin muutama toipilas jo mukaan peliin, ykköstoiveena olisi VP ja PW, Södellä ei ole niin väliä jos Järventie tulee takaisin kokoonpanoon.
 

Muhkea

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL:n suomalaiset
mutta Perjantaina oli kyllä paljon parempi peli.

Lainasin sen takia, että perjantain pelissä Zürich oli niin paska, että Kärppien peli näytti senkin takia jo paremmalta.

Bernin pelitapa oli paljon aktiivisempi kuin Zürichilla perjantaina. Varsinkin ottelun alussa pyrkivät karvaamaan voimakkaasti, ja alivoimilla pelasivat aktiivisesti. Loppua kohden kuitenkin hyytyivät pahemman kerran, ja kolmannessa erässä olikin muutamia hyvin vaarallisia pyörityksiä Bernin päädyssä.

Kärpistä iskussa olivat Krepsin ja Kuuselan lisäksi ainakin Komulainen ja muut junnut. Vauhtia kyllä riitti varsinkin Komulaisella. Mahtaa vituttaa vastustajia kun reilu 160cm pitkä pelaaja painaa joka raosta sisään, ja kiekko pysyy hallussa kontaktista huolimatta.

Nico Lehto oli aika hukassa, ja enpä usko että kauden mittaan paikkaa Kärppien kokoonpanossa löytyy. Laserin miehiä ainakin ensi kauden, luulen mä.
 

Taikuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kahden erän jälkeen tilanne Jokerit - Sparta Prahassa 0-2.
Toisen maalin tekijänä Kalpasta ja Ilveksestä tuttu Tomas Kurka.

Ei tunnu ylivoima toimivan Jokereilla, ja vastustaja sitten rankaisee omilla ylivoimillansa.
Mutta vielähän tässä on erä aikaa kiriä ero umpeen.
 

jokerit67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hallilta pieni tilannekatsaus kahden erän jälkeen:
-Jokerit luistelee kovaa ja hallitsee peliä, muttei pääse hyville mestoille. Tokassa erässä oli ykkösellä 3v1 hyökkäys, mutta pakki katkaisi Hämäläisen syötön Ossille. Laukaukset on molemmilla aika kortilla, Praha pisti sisään ja Jokerit ei. Vauhkonen ei ole hypestä huolimatta saanut paljoa aikaan. Koivisto vetää ensikertalaiseksi hyvin vaikka ajettiinkin kerran aika pystyyn, kypäräkin lensi... Nuoret pakit Kivistö, Eronen, Manelius ja Ölander vetää aika hyvin. Ulkkarit on molemmat aika näkymättömiä, Dehner kuitenkin vakuuttavampi.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - #FreeFASlapsi
Muut TPS-fanit itsemurhan partaalla kun ei liveseurantaa ole? Nooh Salzburg on mennyt sitten 3-0 johtoon joten eipä tässä syytä iloon olekkaan.

0-2 Andre Lakos
0-3 Manuel Latusa
 

Miksu00

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tappara hävisi 3-6, Lucenius teki Gordie Howet.

Mites pärjäs ilman kintaita? Aika synkältä näyttää Tapparan tuleva kausi, jollei ala vahvistuksia tulemaan. Ja aika kovia vahvistuksia pitäisi hankkiakkin, jos meinaavat jotenkin saada Lehterän, Enlundin ja Niemisen jättämän aukon täytettyä, puhumattakaan Ison Kasin jättäämää tyhjiötä!
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Turpaan näköjään tulee. European Trophyn sivut ansaitsee ison kiitoksen. Hymy nousi kasvoille kun katsoin vihulaisen 1-2 kenttiä, aika nobodyja:

First line
41. Marek Bartanus
6. Michal Bros
91. Tomas Kurka
3. Doug O'Brien
51. Jiri Vykoukal

Second line
10. Radek Smolenak
9. David Vyborny
18. Ondrej Kratena
38. Jan Hanzlik
82. Petr Macholda
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös