La 14.5 Otteluseuranta (9. kisapäivä)

  • 69 557
  • 870
Tila
Viestiketju on suljettu.

Risa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SoJy vuodesta-61, Jokerit 1972-2013; 2022, Україна
Toivottavasti oli Pulun viimeset erät nelosessa! Puku päälle ja katsomoon...
 

Numero66

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Kärpät
Miten helvetissä tuota Lindelin maalia ei oo vieläkään muutettu Ahon maaliksi? Selkeästi Aho sai mailaa väliin siihen kutiin..
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Suomi odottaa Ranskan kavennusta.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Onkohan tämä nyt sitä, että sen tajuaa vasta sitten kun sen menettää, mutta tässähän on Tamia ikävä, kun ei enää ole Tami corneria noilla mainoskatkoilla. Nämä läpsyttelypelit kaipaa Tamia sinne. Nyt etenkin kun Ranska on pelaamassa, jonka Tami omien puheidensa mukaan meinasi viedä maailmanmestariksi, mutta Suomi sai järjestelmältä etua ja voitti sen takia puolivälierän 1995.

Nyt kuunnellaan Aran pehmeitä puheita, kun voitaisiin kuulla Tamin muistuttavan kuinka tuntee nämä veljet erittäin hyvin ja hänen ansiostaan Ranska pelaa edelleenkin tuolla. Luultavasti oli vielä kätilönä ottamassa Auvitua vastaan äitinsä kohdusta ja Huetin kävi itse siittämässä. Piste.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Ainut ketju joka pelaa on Barkovin vitja.
 

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
On tuo Laineen pelaaminen ihan erilaista, kuin se alun räpiköinti.
 

castorpollux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Spårt, VPS, Wasa Royals, Suomen maajoukkueet
Suomen pelin saa kylla niin jarkyttavan helposti puuduksiin kun vaan joku karvaa kovaa korkeelta. Nyt kun olis jonkun pikkujengin valmentaja, niin ma peluuttaisin Suomea vastaan voimia saastellen kilpikonnaa pari eraa ja kolmanteen korkee ja kova karvaus. Olis meidan NenuJalonen kummissaan.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Turnauksessa tähän mennessä pahimmat pettymykset ovat olleet: Pulkkinen, Pokka ja Aho. Oli ehkä liian kovat odotukset.

Aho on pelannut ihan hyvät kisat. Ehkä kuitenkin 3-ketju olisi oikeampi paikka ilman kärkiketjujen suurta tulosvastuuta. Pokka ollut kyllä vaisu ja Pulkkisen kohdalla Nokka voi itse katsella peiliin ja miettiä miksi tulosta ei tule niinkuin treenipeleissä.
 

Piikkiperse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vitun paska valmennus meillä. Kyllä nämä äijät pitäisi piiskata pelaamaan parempaa peliä. Ei pitäisi Ranskan tasoisella joukkueella olla mitään palaa vaan taululla tässä vaiheessa vähintään 6-0.
 

Petros

Jäsen
Suosikkijoukkue
42 Stars
Ihan mielenkiintoinen kontrasti Laineen pistekertymässä aikuisten tasolla (MM + EHT).

Heppoisia maita (V-V, Saksa, Unkari, Ranska) vastaan komeat tehot 5+4. Sitten kovia maita (2xRuotsi ja 2xUSA) vastaan vaatimattomat tehot 0+1.

Laineelle kotiläksyksi tehdä maali Kanadan verkkoon.
Noihan se nuorilla tai ensikertalaisille on joskus ennenkin mennyt. Helpot maat, aikaa ja ei mailaa puristeta. Perrya ja Mchesusta vastaan ei sit ei tilaa ja jännitys. Se o skeidaa jos joku väittää etteikö Patea tai Ahoa kuumota kohtuullisen kovaa tiistaina. Inhimillistä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös