La 14.5 Otteluseuranta (9. kisapäivä)

  • 69 563
  • 870
Tila
Viestiketju on suljettu.

Risa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SoJy vuodesta-61, Jokerit 1972-2013; 2022, Україна
Kyllä on Pulun itseluottamusta tällä kaudella Detroitin ja nyt myös maajoukkueen toimesta raiskattu ihan ronskilla kädellä, mutta sinänsä kun ei tulosta tule niin mitäpä sitä Pulua tuolla ylivoimalla roikottamaan.

Näinhän se on, mutta miksei heitetä suoraan poppareille?
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
Ihailtavaa on tuo Ranskan taistelu, mutta ei ne kauaa enää kestä. Suomi kun yksinkertaistaa pelaamistaan ja jättää nuo ihme syöttöyritykset helvettiin ja lähtee hakemaan niitä maaleja samoilla poppakonsteilla kuin turnauksen kahdesta ensimmäisestä ottelusta niin hyvä tulee.

Ps. Aho menee hukkaan tuolla kolmosketjussa...
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Pokka on itselleni ollut hienoinen pettymys..

On ollut, ei kahta sanaakaan. Kiekollisesta osaamisesta ei ole näkynyt juuri jälkeäkään näissä peleissä. Menee toki kohtuullisesti tuolla rivipakkina, mutta odotin että Pokka ottaa enemmän kiekollista roolia. -94 vuosikerran Kärppätaustaisista pakeista Nutivaarasta olisi kunnossa ollessaan ollut varmasti enemmän iloa tuolla.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Jalonen hakee tällä Pulkkisen peluutuksella vain perustetta pistää Teemu katsomoon ja Rantasen tilalle. Olisi vittu tehnyt sen jo tähän peliin jos rooli on vain nelosen jämäminuutit.
 

tapparammies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Eikös siellä Komarov ja Koskiranta nyt ole?

Juurikin näis. Herätys, asiantuntijat!

Ykkös-yv:ssä on lisäksi Barkov lisähakkaamassa niitä kiekkoja.

Kuuselaa ja "Plastinoa" tuo ykkös-yv kaipaisi. Sen jälkeen se olisi täydellinen. JJ ei ole ollut ihan vielä hereillä ja Hietanen ei todellakaan ole aivan tehtävänsä tasolla.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Ei kiinnosta tää muniin puhaltelu pätkääkään. Meen päikkäreille.
 

Pulustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lestaporot, Jussin tussit
Pokka on kyllä ollut ihmeellisen hidas ja kankea ja kiekkovarmuus tosiaan on mitä on. Muistelin hänet vähän sulavampana pelaajana, mutta ehkä ameriikan puuro on kangistanut tai muistelen Nutivaaraa.

Kakkos-YV:lle ehdottomasti muutoksia: Aho on ihan väärä mies neliön keskelle. Vaikka osaakin pelata "kaikkialla", niin ei ainakaan tuossa. Keskelle vaikka ehdotettuja Jokista tai Kukkosta tai jopa Pyörälää.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Suomella helvetin hyvä hyökkäys, mutta silti ylivoimalla pelaa jotain koskirantoja ja viivalla Hietanen sekä Lindell saavat puppeloida jatkuvasti.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Onneksi Hietanen ja Lindell ovat pelanneet niin laadukasta viivapeliä yv:llä ettei heidän asemaansa tarvitse kyseenalaistaa..

Sano elä muuta. Alkaa jo vituttaa katsoa tuota. Siellä olis mahollistaa koittaa ainakin Salmela ja Pokka. Kukkonenkin jakaisi varmaan viivasta kiekkoa paremmin.
 

Konzuel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, New England Patriots, Pelicans
Näinhän se on, mutta miksei heitetä suoraan poppareille?

Mietin itsekin ihan samaa. Rantanen olisi ehkä "hieman" parempi tuonne 4-ketjuun. Mutta mikä minä oon sanomaan, antaa ammattimiesten päättää kuka pelaa ja kuka ei :D. On se Kojo vaan meleko seppä
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Ei Kukkonen olisi ollenkaan huono vaihtoehto tuohon yv maskimieheksi.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Laine ei ole tainnut vetää yhtään rannetta viimeiseen kolmeen peliin.
Tämä kyllä ahdistaa meikäläistäkin. Muutenkin hyökkäsypeli on hiton helppo puolustaa pois, jos haetaan vain yhden kosketuksen maaleja. Myös laadukkaita suoria laukauksia tarvitaan ja ne ovat ainakin pari peliä loistanut poissaolollaan.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hietanen on aivan uskomattoman huono ylivoimalla. Eipä tuosta Pokastakaan taida apua olla, kun näyttää taantuneen farmiliigassa. Samalla tavalla Lindell on huonompi kuin vuosi sitten.

Edit typo
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Kokeneet maalivahdit merkkaa aika hyvin noiden ohjaajien lavat ja kun ohjaukset tulee metristä, niin aika vaikea siitä maalivahdin läpi on sitä kiekkoa saada
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös