La 14.5 Otteluseuranta (9. kisapäivä)

  • 69 600
  • 870
Tila
Viestiketju on suljettu.
Laine voisi kokeilla mieluumin vaikka sitä vetoa, kuin noita vähintään optimistisia syöttöjä koko vastustajan neliön läpi
 

tapparammies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Miksi se Hietanen ei voi syöttää sille Laineelle, kun herrojen kudit on mitä on? Valelaukaus, ja siihen syöttö. Ei se nyt niin vaikeaa ole oikeasti.

Sitten 2. YV:ssä Lindell laittaa "Laineen paikalle" Granlundille vetopaikassa, mutta kätisyys on väärä.
 

Hirvonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kiekko on muutenkin ylivoimalla liikaa Laineella. Optimitilanteessa Laine ainoastaan lämää kiekon verkkoon, eikä pyöritä peliä kuten nyt.
 

Darumax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kakkosyv tarvitsisi edes yhden rightin. Voisikos Hietanen pelata vaikka kahdella yv:llä kun ei paljoa kuitenkaan rasitu? Jakaa kiekkoa ja pitää kiekkoa paremmin kuin Lindell, rannari vastaavasti heikompi. Tai sitten vaihdettaisiin Hietasen ja Lindellin paikkaa.

E: Joku Pokan otteita edes vähän seurannut, olisiko käyttöä yv:llä Esan tilalla?
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Lainekin yrittää jotain ihme syöttöjä joilla ei ole mitään toivoa mennä perille.

Näyttää taas maalittomalta 1.erältä.
 
Aavistuksen on ylivoima sellaista ulkojää pyörittelyä. Tiikerin silmä puuttuu ja kiekko ei liiku läheskään tarvittavalla nopeudella. Ahon ja Jokisen paikkoja voisi kyllä vaihtaa. Aho pystyisi liikkeellään avaamaan neliötä paremmin toisin kuin Jokinen, joka seisoo betonisaappaat jalassa kaarella
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
Ei tuossa ole mitään muuta vaihtoehtoa kuin laittaa rightin ukkoa myös toiseen ylivoimaan (onneksi World Cupissa sitten Ristolaista ja Vatasta). Ja koomista on myös se, että ykkösyv:ssä pelintekijän paikalla on Jussi Jokinen, vaikka joukkueessa olisi neljä parempaa äijää siihen rooliin.
 

Klausuuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Arsenal, Texans
Onneksi Hietanen ja Lindell ovat pelanneet niin laadukasta viivapeliä yv:llä ettei heidän asemaansa tarvitse kyseenalaistaa..
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Miten mahtaa ranskalaisten kunto kestää tuota myllytystä pelin loppuun saakka?
 

Chespa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Jää-Ahmat & HPK
Ei ole Laine kyllä kovin varma kiekon kanssa yv:llä.
 

Risa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SoJy vuodesta-61, Jokerit 1972-2013; 2022, Україна
Jotain henkkoht juttuja täytyy olla Pulun ja Nokan välillä... Rantanen olis varmaan n. 100 kertaa parempi tuossa roolissa! Vittuilun puolelle menee jo mun mielestä...
 

Old referee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, tuomarit
Yrittääkö Mikke ottaa liian isoa roolia? Näyttää siltä, että helpot peliä edistävät syötöt puuttuvat koko ajan,keskialueen yli tullaan koko ajan Miken kuskaamana.
 

Konzuel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, New England Patriots, Pelicans
Kyllä on Pulun itseluottamusta tällä kaudella Detroitin ja nyt myös maajoukkueen toimesta raiskattu ihan ronskilla kädellä, mutta sinänsä kun ei tulosta tule niin mitäpä sitä Pulua tuolla ylivoimalla roikottamaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös