La 14.11.2020 Otteluseuranta (Liiga)

  • 40 656
  • 715

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..

Imagined

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
Kärpät joutuu kerrankin taisteleen pisteistä oikein tosissaan. Kousan lämäri aivan mahoton. Tunnetta Raksilassa taas pitkästä aikaa!
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Ei nyt noin koville ottavan kouvolallaisilla, kun vähän antaa vastusta.

Niin no aivan päivänselvä 2min laitataklauksesta viheltämättä, linjuri nurkassa välissä ja peli jatkuu. Täysin käsittämätöntä tuomarointia, voinee hieman käyrä nousta.
 

Kolmio36

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Philadelphia Flyers
Joopa joo vittu Bergerille ja Mingoialle vielä molemmille 10min käytösrangaistukset, haistakaa vittu vitun seeprat saatana.
Ihan itsehän he tuomionsa ansaitsivat, kannattaa ulista niille seeproille kuin pienet vauvat. Mun mielestä hyvin tuomittu kaikin puolin koko tilanne.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Ehkä aavistuksen verran helposti.. vituttaa kyllä nää Ässien pelit kun vastustaja saa aina hillittömät avut heti alkuun, kiva olla taas tappiolla minuutin jälkeen. 14/15 peleistä oltu tappiolla, uskotteko kotona.
 

Sean Connery

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Heh heh Kookoo.. olipas kovia taklauksia ja kovia lyöntejä. Lapsellista ulista tuollaisesta. Tuomarit hoiti tilanteen hyvin ja aiheesta antoi vielä kympit päälle. Oikein!
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Se olisikin jotain, kun maalivahti lähtisi myllyttämään :D Yhtään puolustelematta mitään kilvellä/mailalla huitomisia.

Siis viittasin tähän jälkimmäiseen tilanteeseen, jossa toinen maalivahti eli Brattström tuli hakemaan Larmin pois tilanteesta ja vähän töni jamppaa. Ei lähtenyt lahelainen mukaan, mutta vähän pöhkösti huitaisi mailallaan.

Noh, sähköä ilmaan. Mieluummin näin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös