Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

La 14.10.2017 Kärpät - KalPa

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana Goljat, 14.10.2017 klo 15.08.

 1. Goljat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Hokki, Puolangan Ryhti, Sebastian Aho
  kärpät tänään:

  Junttila - Ruohomaa - Bertrand
  Koivisto - Mäkelä

  Mäenalanen - Lasu - Leskinen
  Kukkonen - Niemelä

  Sailio - Humaloja - Vartiainen
  Kivihalme - Hakanpää

  Junnila - Kupari - Koivisto

  Ronkainen

  Vehviläinen
  Rynnäs

  Aika paljon kärpillä muutoksia eiliseen, tärkeimpänä on tietysti Leskisen paluu. Veini aloittaa maalilla ja Kestilä on viimeinkin sivussa. Myös Ikonen on poissa ja Vartiainen tilalla.

  Odotan vauhdikasta peliä, jossa Kärpät latoo ainakin 5 maalia!
   
 2. Korkin Torpedo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Ihan miehekkäästi KalPa taisteli, ei tuosta hirmuisen pahoillaan voi olla. Peli näyttää jo ihan hyvältä kun vertaa parin viikon takaisiin otteisiin. Jälleen kerran kun miettii että moniko KalPan pelaaja mahtuisi vastustajan riveihin niin kelpo suoritus.

  Kai sitä nyt häviää kun Kärpät ostaa Junnilan mottipäisellä summalla meiltä pois.
   
 3. choose_life Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  Kovasti jäi kyllä paska maku suuhun tuohon Kärppien toiseen maaliin johtaneesta tapahtumasarjasta:

  a) jos rikkojana olisi ollut mustapaitainen numero 5, jäähyä ei olisi vihelletty

  b) Ruutun sulaminen gamebreaker-tilanteessa.

  c) En heti ymmärrä miten ammattikiekkoilijat ei osaa pelata tilannetta, missä joukkueella on hyökkäyspään aloitus ja pelikellossa 15 sekuntia ilman että kiekko on vielä omassa maalissa.
   
 4. kaimarin kantis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Tänään tuli voitto hiukan nahkeammalla pelillä - onko tämän huonompaa kärppää nähtykään tänä syksynä? En ole katsonut itse kaikkia pelejä. Mutta niinhän se meni Nokka-jalosenkin parhaimpina päivinä, että pisteet otetaan joskus takkuisillakin otteilla, kunhan otetaan kuitenkin.
   
 5. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Lainaus:
  Näitä kieltämättä näkee aina joka kausi joitain kertoja ja aina kyllä kieltämättä kummastuttaa. Muutama vuosi sitten Kärpillä oli Tapparaa vastaan kotipelissä vastaava tilanne kolmannen erän lopussa, peliä joku 15-20 sekuntia jäljellä ja Jari Viuhkola oli vielä hyökkäyspään aloituksessa. Jos en väärin muista niin Piku kaivoi aloituksen jotenkin siten että siirsi kiekon lopulta itse ristikulmaan, mutta tästä Tappara käänsi vielä vastahyökkäyksen ja tasoitus jotain seitsemän sekuntia ennen loppua. Oli ihan käsittämättömän paskasti pelattu koko Kärppien viisikolta.

  Tuossa 2-1 maalissa ajattelin kun selostaja sanoi "vielä Kärpät tästä lähtee hyökkäykseen" ja tosiaan se 15 sekuntia jäljellä, että kohta helähtää. Olipa vahva etiäinen.
   
 6. jaakkopavunvarsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Kotipeleissä on nähty kerran peli, jossa Kärpät oli heikompi. Pelicansia vastaan, jossa hävittiin sektori 22-27. Tänään meni tasan 17-17, mikä on hyökkäyssuuntaan ylivoimaisesti heikoin lukema Kärpille tälle kaudelle. Puolustussuuntaan tämä on ihan siedettävä verrattuna muihin peleihin. Vieraspeleissä ollaan otettu kuokkaan näissä useamminkin.
   
 7. vanukas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
  Lopussa Kärpät metsästi enemmän neljättä maalia kuin varmisteli ettei KalPa tee toista maaliaan. Tällä kertaa kävi näin. Tyhjiin yritettiin varmaan 3-4 kertaa mutta aina meni vierestä ohi.